witto
|
Dober večer ,kako ste? Vsem škratom in škratkam za obmesečnice. Matija že spi, se mi je atko prehladil , v nosu mu ropota,kot bi se mu vlak fural notri, pa skozi mu teče ven, je sitkan, noče nič jest ne pit, mi je prav . V glavnem, včeraj zjutraj sem naredila bc-listič,in se je spet videlo . Danes zjutraj sem bila pri ginekologu, naredila mi je uz, in se ni videlo ničesar, razen spet nabrani folikli na jajčnikih, in je omenila, da bo spet potrebno špikanje , no potem me je poslala opravit še en urinski test, ki je pokazal enak rezultat,kot doma. Dve črtici, ta druga je bila rahla, ampak vidna. Očitno pa samo meni , ker mi je sestra rekla, da je test negativen, pa ko mi ga je pokazala,sem rekla, da take rezultate sem imela doma, no pokazale sva ga še zdravnici,in tudi ona je rekla, da je to negativen test. Torej, če je druga črtica komaj vidna, to pomeni, da je test negativen .Nevem. Ko sem pa odhajala iz ambulante, mi je še ginekologinja rekla, da naj test čez dva tedna ponovim, in v primiru kravitve in bolečin, naj se vrnem. Mislim, v to mi pa res ni bilo več jasno. Zakaj v primeru krvavitve moram gor, če je ta krvavitev lahko le ? In zakaj ponovitev testa? Booooo, se vidi, da ni moje ginekologinje. Kakorkoli,nič nisem razočarana in žalostna, bo že, ko bo čas
|