Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 9.11.2009 13:51:43
|
|
|
|
Onasiss
|
Katjusa.....včasih se je najbolje narest francoza.... za kile....LE TAKO NAPREJ...Saj posteljne aktivnosti se tudi štejejo...se mi zdi, da bi morali biti zdaj v polni akciji za še enga ....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 9.11.2009 13:56:53
|
|
|
|
Onasiss
|
No mi smo bili dop v Hoferju...sva si nakupla za Miklavža in Božička darila..... Smučarske rokavice, torbe za pancarje, smuč. očala in flis puli... Zdaj mormo še za otroke... Vitu bo Miklavž prinesu copate Strela Mcquen in avtomobile+sladkarije, Eviti.... , Božiček pa bo prinesu knjigice, slušalke...baje stezo za formule... za Evito.... Po moje si bom za njo usput neki izmislila, ker igrač imamo trimač.....rabmo samo še prostor za njih...mogoče nam bo pa kak prostor več prinesu.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 9.11.2009 13:58:45
|
|
|
|
Onasiss
|
Katjusa....a je imela tvoja prijateljica transfer????? Moji so uspešno vstavili 2 celici... zdaj pa čakamo 14 dni, da se vgnezdijo...en ali oba....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 9.11.2009 14:00:56
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss No mi smo bili dop v Hoferju...sva si nakupla za Miklavža in Božička darila..... Smučarske rokavice, torbe za pancarje, smuč. očala in flis puli... Zdaj mormo še za otroke... Vitu bo Miklavž prinesu copate Strela Mcquen in avtomobile+sladkarije, Eviti.... , Božiček pa bo prinesu knjigice, slušalke...baje stezo za formule... za Evito.... Po moje si bom za njo usput neki izmislila, ker igrač imamo trimač.....rabmo samo še prostor za njih...mogoče nam bo pa kak prostor več prinesu..... Onasiss super za nakupe Jaz mam za tamaledva vse nakupljeno, za ostale pa seznam pišem.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 9.11.2009 14:01:42
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Katjusa....a je imela tvoja prijateljica transfer????? Moji so uspešno vstavili 2 celici... zdaj pa čakamo 14 dni, da se vgnezdijo...en ali oba.... bomo stiskale pesti da se prime
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 9.11.2009 14:08:00
|
|
|
|
Čebel@
|
jezna sem bila na delavce ZD-škoda besed zdele bojo v leclerku in šparu popusti na igrače(ena je spraševala za krogce pa palici-sem vidla v reklami od leclerka) katjuša...... za kilograme-kar tako naprej
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 9.11.2009 14:11:06
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jezna sem bila na delavce ZD-škoda besed zdele bojo v leclerku in šparu popusti na igrače(ena je spraševala za krogce pa palici-sem vidla v reklami od leclerka) katjuša...... za kilograme-kar tako naprej čebel@kaj pa je bilo? Dej povej, je s Hano vse v redu?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 9.11.2009 14:12:27
|
|
|
|
Urša08
|
Eto otroka omagala vsak na svojem koncu. Zdej pa najboljš da dam v peto in pospravim. Pa še našmu polhku moram vodo zamenjat, pa mal hišico pospravit. A veste kok je to luštkana živalca
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 9.11.2009 14:12:38
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jezna sem bila na delavce ZD-škoda besed zdele bojo v leclerku in šparu popusti na igrače(ena je spraševala za krogce pa palici-sem vidla v reklami od leclerka) katjuša...... za kilograme-kar tako naprej čebel@kaj pa je bilo? Dej povej, je s Hano vse v redu? Hana je ok
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 9.11.2009 14:14:00
|
|
|
|
Onasiss
|
čebel@...jaz vem, da včasih marsikomu težko delat, samo tisti ki delajo/delamo z ljudmi se morjo hočeš nočeš danes lepo obnašat.... Jaz sem se že ene parkrat skregala in s sestro pri p, pri g...pa tudi v laboratoriju jim nisem nič dolžna ostala.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 9.11.2009 14:14:47
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ Hana je ok
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 9.11.2009 14:15:01
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Eto otroka omagala vsak na svojem koncu. Zdej pa najboljš da dam v peto in pospravim. Pa še našmu polhku moram vodo zamenjat, pa mal hišico pospravit. A veste kok je to luštkana živalca slikaj ga,da bomo videle kok je luškan
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 9.11.2009 14:16:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss čebel@...jaz vem, da včasih marsikomu težko delat, samo tisti ki delajo/delamo z ljudmi se morjo hočeš nočeš danes lepo obnašat.... Jaz sem se že ene parkrat skregala in s sestro pri p, pri g...pa tudi v laboratoriju jim nisem nič dolžna ostala..... sej zdej sem boljše volje,prej pa ko sva domov prišli sta se pa moj in tašča rajš kar skrila ker sta videla da lahko komu zavijem vrat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 9.11.2009 14:16:40
|
|
|
|
Onasiss
|
Urša....dobra si...pri nas ud ptiča ne hvala, al pa ribice.... je sam del z njimi.... ...men še rože crknejo, ker jih narobe zalivam...tiste k bi jih morala malo, jih preveč in obratno... še kaktus mi je zgnil....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 9.11.2009 14:17:21
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss čebel@...jaz vem, da včasih marsikomu težko delat, samo tisti ki delajo/delamo z ljudmi se morjo hočeš nočeš danes lepo obnašat.... Jaz sem se že ene parkrat skregala in s sestro pri p, pri g...pa tudi v laboratoriju jim nisem nič dolžna ostala..... sej zdej sem boljše volje,prej pa ko sva domov prišli sta se pa moj in tašča rajš kar skrila ker sta videla da lahko komu zavijem vrat Mogoče bi bilo pa bolje, či bi ga komu v zd.... za naslednjič....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 9.11.2009 14:17:31
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss čebel@...jaz vem, da včasih marsikomu težko delat, samo tisti ki delajo/delamo z ljudmi se morjo hočeš nočeš danes lepo obnašat.... Jaz sem se že ene parkrat skregala in s sestro pri p, pri g...pa tudi v laboratoriju jim nisem nič dolžna ostala..... sej zdej sem boljše volje,prej pa ko sva domov prišli sta se pa moj in tašča rajš kar skrila ker sta videla da lahko komu zavijem vrat Sem pa vesela da je s Hano vse v redu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 9.11.2009 14:18:07
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss čebel@...jaz vem, da včasih marsikomu težko delat, samo tisti ki delajo/delamo z ljudmi se morjo hočeš nočeš danes lepo obnašat.... Jaz sem se že ene parkrat skregala in s sestro pri p, pri g...pa tudi v laboratoriju jim nisem nič dolžna ostala..... sej zdej sem boljše volje,prej pa ko sva domov prišli sta se pa moj in tašča rajš kar skrila ker sta videla da lahko komu zavijem vrat Mogoče bi bilo pa bolje, či bi ga komu v zd.... za naslednjič....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 9.11.2009 14:19:03
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Urša....dobra si...pri nas ud ptiča ne hvala, al pa ribice.... je sam del z njimi.... ...men še rože crknejo, ker jih narobe zalivam...tiste k bi jih morala malo, jih preveč in obratno... še kaktus mi je zgnil.... jaz sem kaktus utopila ker se mi je smilil ker revež ni imel vode
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 9.11.2009 14:19:39
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss čebel@...jaz vem, da včasih marsikomu težko delat, samo tisti ki delajo/delamo z ljudmi se morjo hočeš nočeš danes lepo obnašat.... Jaz sem se že ene parkrat skregala in s sestro pri p, pri g...pa tudi v laboratoriju jim nisem nič dolžna ostala..... sej zdej sem boljše volje,prej pa ko sva domov prišli sta se pa moj in tašča rajš kar skrila ker sta videla da lahko komu zavijem vrat Sem pa vesela da je s Hano vse v redu čeprav nebi bilo čudno če bi tam kaj pokasirala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 9.11.2009 14:19:51
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Urša....dobra si...pri nas ud ptiča ne hvala, al pa ribice.... je sam del z njimi.... ...men še rože crknejo, ker jih narobe zalivam...tiste k bi jih morala malo, jih preveč in obratno... še kaktus mi je zgnil.... Onasiss tale polhek je čisto slučajno prišel v naš dom. Sta ga mojedva najdla in ga sedaj k seb sparvljamo, je pa tako, da če ga sedaj damo vn bo poginil, jaz pa nimam srca. Moji majo pa dva muca tako da smo ga pa mi vzeli Jaz mam pa ful rada žvali in čez kakih 5 let računam da bom spet kako muco lahko mela.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 9.11.2009 14:20:57
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Urša....dobra si...pri nas ud ptiča ne hvala, al pa ribice.... je sam del z njimi.... ...men še rože crknejo, ker jih narobe zalivam...tiste k bi jih morala malo, jih preveč in obratno... še kaktus mi je zgnil.... Onasiss tale polhek je čisto slučajno prišel v naš dom. Sta ga mojedva najdla in ga sedaj k seb sparvljamo, je pa tako, da če ga sedaj damo vn bo poginil, jaz pa nimam srca. Moji majo pa dva muca tako da smo ga pa mi vzeli Jaz mam pa ful rada žvali in čez kakih 5 let računam da bom spet kako muco lahko mela. zakaj pa šele čez 5 let?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 9.11.2009 14:22:11
|
|
|
|
Čebel@
|
no pa se je pri nas tudi začelo:postavljamo se na kolena in ob opori že dvignemo rito(se vleče gor)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 9.11.2009 14:27:23
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ no pa se je pri nas tudi začelo:postavljamo se na kolena in ob opori že dvignemo rito(se vleče gor) Sam Hana ma težko rito....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 9.11.2009 14:28:19
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ no pa se je pri nas tudi začelo:postavljamo se na kolena in ob opori že dvignemo rito(se vleče gor) Sam Hana ma težko rito.... sploh kadar je plenica polna
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 9.11.2009 14:29:20
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ no pa se je pri nas tudi začelo:postavljamo se na kolena in ob opori že dvignemo rito(se vleče gor) Sam Hana ma težko rito.... sploh kadar je plenica polna adej dej.... ne verjamem....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
ROTAVIRUSLelly28 RRAli ste svojega otroka cepili proti rotavirusu?da (
35%)
ne (
65%)
Število vseh glasov: 31Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!