|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
9.11.2009 12:33:17   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

JURE, MAJ, MIHA & ŠPELA VSE NAJ, NAJ ZA OBMESEČNICO!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image

tudi od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še včerajšnjim mini slavljencem z malo zamude...čestitke user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
9.11.2009 12:34:11   
Ajvy
KOlumbo...super sste to opravili...
A ha,....upam,da boš imela kaj pomoči.....

Čebela...upam,da te jeza kmali mine

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
9.11.2009 12:40:22   
sjmm
EVO, mali spančka, zdej sem se pol ure mučla s pošiljanjem ene naročilnice za oglas v Nedeljcu, pa pravjo pol, da jim outlook tega pa ne odpirauser posted image user posted image user posted image , tko da grem pol lahk še na pošto..ma so čist nesposobni, sem v vsem mogočih oblikah poslala, pa ne znajo odpret.

pa še RECEPTI, kot obljubljeno:

KRUH- mlečni:

- 1kg moke ( polovico navadne bele, polovico namenske bele, po želji lahk nav. belo zamenjaš s koruzno, ajdovo, polnozrnato..po okusu, jaz le redko spečem belega, pa je takrat za posladkat
- 6-7 dcl toplega mleka, po želji lahk od tega 1dcl smetane (kisle ali sladke) za manj kcal pa seveda uporabimo prijateljico vodo- toplo
- 1 in pol žlička soli ali po okusu
- 1 žlica masla ali 2 žlici oljčnega olja
- 1 žlica sladkorja, v mlečnega lahko še vanilin, če pa z vodo pa lahk mal kumine ali janeža
- 2 vrečkici suhega kvasa ali eno in pol kocko svežega
- še malo moke, če bi bilo premehko
- stepeno jajce za premaz- jaz uporabim samo pri mlečnem, drugače pa malo namaženm z oljčnim oljem preden gre v vnaprej ogreto pečico za do 45min, tam nekje na 150-180 stopinj

POTEK:

- če se da, je fino da je moka topla in prostor tudi, seveda
- moko stresemo v skledo, dodamo sol, malo pomešamo, nato maslo ali olje- bolj ob rob sklede
- na sredi nardimo jamico, damo vanjo sladkor(lahk tudi vanili in začimbe) in stresemo kvas oziroma nadrobimo kvas v kocki
- nato prilijemo TOPLO mleko ali vodo in zamesimo v gladko testo
- oblikujemo hlebček in ga hajamo na 2kratno velikost
- spet mal pregnetemo, oblikujemo v željen hlebček
- na pečak fliknemo peki papir, hlebček gor in mal posujemo z moko, pokrijemo s toplim servetom in še 15 minut vzhaja
- nato poljubno zareženo na vrhu
premažemo z jajcem ali oljem in bum tresk v pečico...pol pa navali narod - DOBER TEK

UPAM, da je dost sipl, je pa to moj osebni recept, tko da si pridržujem avtorske praviceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PA ŠE FIŽOLOVA JUHCA:

- fižol - rjavi, jaz uporabim kar 2 veliki Valfrutta konzervi, lahk ga pa tudi namakate in kuhate ipd
- 2 čebuli in 2 česna, 1 por, 1 nariban korenček
- 5 žlic oljčnega olja
- žlica moke pomešane z malo vode za zgostitev - po želji
- vodo ali juho za zalivanje
- sol in poper ali vegeta ipd po želji
- malo majarončka, lovorjev list, žlica rdeče sladke paprike in na koncu malo sesekljanega peteršilja
- po želji kake majhne makarončke, ki se hitro skuhajo za zakuho ali pa samo na krožniku dodamo na kockan popečen kruh
- žlica kisle smetane

POTEK:
- na olju popražimo čebulco, česen, por in korenček
- zalijemo, solimo + začimbe
- dodamo fižol, mal pokuhamo
- odstavimo in zmiksamo
- še 1x zavremo, dodamo makaronče in če je zelo tekoča še tisto moko, pač po želji
- kuhamo, da so makarončki mehki
- odstavimo zamešamo žlico kisle smetane, če vam je všeč in ham ham

FAJN PAPCAJTE; GREM MAL V LONC NAMETAT, bodo ta lačni kmal doma!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
9.11.2009 12:46:42   
baki
evo mene...da se še jst malo javim.smo vredu samo me jezi ker nik sploh noče več spat čez dan.včeraj je spal sam 1uro in 45 min. dons sem ga komi položla ob 9.30.pa on sploh nebi tečen pa ko zmaj.spal je dobro uro.pol bomo šli spet v novo akcijo za polagat okrog 14.00. upam da mi bo ratalo.prehlad mu gre na bolje,malo še kašlja drgač pa bo.nisem vas nazaj ekstra brala pa upam da ste vredu.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
9.11.2009 12:49:51   
Urša08
ojla

Mi smo prišli nazaj. Bili smo pri kolegici na kavici, je pasalo it malo vnuser posted image

Prebrat vas še moram.

Sem se pa nekaj glede diete odločila. Tale dieta se mi zdi kar kruta (nisem ravno mesni človek) in bom prvo probala malce po svoje in sicer sem za začetek skenslala sladkarije, pijem vodo + nesladkan čaj in seveda bodo obroki malce manjši, nasploh večerje bodo lažje. Tudi kuhanje hrane na tri konce mi nekak ne diši. Onassis tebi pa kapo dol, si res karakter user posted image user posted image user posted image No sej jaz sem bla dons čist pridna, kavica z natrenom, prejle žemljica in čaj, voda. user posted image Rada bi izgubila 2 - 4 kg in mogoče mi tudi na tak način rata. Aha pa že en teden delam trebušnjake, da utrdim trebušček user posted image

Mihailo pa sej ti si suhica, zakaj, čemu ti hujšaš? res te ne razumem?

vas grem brat

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
9.11.2009 12:54:53   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

tamika...prefotokopiraj se...namesto tebe naj dela fotokopija ti pa pojdi počivat.....user posted image user posted image user posted image

Uh...še en teden diete...včeraj sem bila fulllllll lačna.... Pol sem morala pa še nedeljsko kosilo izpusti....user posted image user posted image moji so jedl, jaz sem jih pa gledala ob enem zrezku.....Njim sem pa naredila govejo župco, pečen krompir, pohan meso in solato.... ampak sem model, da sem ob takih dobrotah zdržala..TEMU SE REČE VZTRAJNOST!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

REs si vztrajna, kapo dol user posted image user posted image user posted image user posted image   Pa kok bi rada zgubla? Men si čist ok veš user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
9.11.2009 12:59:12   
Urša08
Zdej grem Žigu kosilo dat, potem pa nujno mal pospravt. Mamo bombouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
9.11.2009 13:01:07   
TAMIKA3

tamika...prefotokopiraj se...namesto tebe naj dela fotokopija ti pa pojdi počivat.....user posted image user posted image user posted image

Uh...še en teden diete...včeraj sem bila fulllllll lačna.... Pol sem morala pa še nedeljsko kosilo izpusti....user posted image user posted image moji so jedl, jaz sem jih pa gledala ob enem zrezku.....Njim sem pa naredila govejo župco, pečen krompir, pohan meso in solato.... ampak sem model, da sem ob takih dobrotah zdržala..TEMU SE REČE VZTRAJNOST!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image a veš kje imajo velik fotokopirec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
9.11.2009 13:01:59   
baki
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Zdej grem Žigu kosilo dat, potem pa nujno mal pospravt. Mamo bombouser posted image
a vi tudiuser posted image user posted image user posted image se mislila da jo mamo sam miuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil baki -- 9.11.2009 13:02:57 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
9.11.2009 13:02:28   
TAMIKA3

a vi tudi user posted image pospravljam, pa čistim.... pa se nikjer nič ne pozna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
9.11.2009 13:20:47   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

aja...tiste ki ste moje prijateljice na FB si lahko ogledate posnetek kako mi lepo že hodimo....user posted image

Kako te najdem na fb?

sem ti poslala zs...

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
9.11.2009 13:28:06   
Urša08
baki in tamika mah tole pospravljanje je kot začaran krog, jaz se včasih vprašam zakaj sploh pospravlam če bo zvečer spet istouser posted image

Žiga je pojedel kosilo, sedaj ga bom probala spat dat, Nejca sem tud poslala spat, pa da vidimo če bosta oba zaspala.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
9.11.2009 13:29:36   
Ajvy

a vi tudi user posted image pospravljam, pa čistim.... pa se nikjer nič ne pozna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pr nas tut ne..se mi zdi ,da je sam še hujš,,na konec dneva pa še nič za pokazat ni
SIZIFOVO DELO

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
9.11.2009 13:35:26   
Urša08
Onasiss sem pokukala posnetek noro, bravo Evita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
9.11.2009 13:36:43   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

jezna sem ZELO!!!!!user posted image user posted image user posted image

JAZ TUDI.... POVEJ ZAKAJ SI?????

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
9.11.2009 13:40:06   
TAMIKA3
mi je uspelo user posted image

si grem  naredit
user posted image

a bo še katera? user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
9.11.2009 13:42:30   
Urša08

mi je uspelo user posted image

si grem  naredit
user posted image

a bo še katera? user posted image

Tamika jaz se ti pridružim user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
9.11.2009 13:43:06   
Urša08

Punci moji na koga sta jezni? user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
9.11.2009 13:44:17   
Katjusa

Kolumbo, baki vedve sta dons zaključili z dieto in kakšno je stanje?

Mlea še en teden , kar tako naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša kako gre pa tebi hujšanje in rekreacija?

še vedno vztrajamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sicer v nedeljo ni blo nič iz rekreacije.... ampak vztrajam.... sem pa na žalost opustila tud kolo no vsaj za vikend in danes ker je dol pr starših in smo imel konflikt.... pa se ne mislim po 4 plazit.... mogoče si kupim svoje kolo sam še ne vem kam bi ga postavlauser posted image user posted image user posted image sicer pa prej al slej bomo že zgladil je pa moja mama neki tečna okol tega, da nas cele dneve ni dol in da nič vnukov ne vidi in nekaj teži, da je treba kej pospravit okol hiše itak so samo atijeve stvari pa se ne pusti niti pipnat.... verjetno ima slabe dneve k je ati tečn in jo nonstop sekira...... jst pač nisem nek družinski terapevt, da bi jima pomagalauser posted image
sem na -6kg v 14 dnehuser posted image user posted image user posted image user posted image pazim pri prehrani.... imam krizna obdobja pa jih premagam s kako mandarino ampak ni sile se mi pa ful lušta čokolade ampak do sedaj je še nisem.....user posted image user posted image user posted image user posted image se mi pa ful pogosto vrti upam, da ne zaradi padca sladkorjauser posted image .... morem se tud pohvalit, da imam zdej ful fajn prebavo in se počutim ful fajn sam ko dol pogledam (trebuh) pa mi mal veselje mine... ampak bo sam obupat ne smem:)

danes smo ful slabo spali beni se je nonstop zbujal v bistvu je kr naenkrat zajokal in to je blo ene 5x zdej pa ne vem a ga je nosek tolk matral al zobeki ker se trije prebijajo na plano en že ima špičko zunaj..... ob 5 zjutri sme mu dala calpol in potem je spal do 9 tak, da mislim, da so zobki....... sem pa danes kupla ta nastavek za sesalec ampak ne vem al jst ne znam al kaj ker ko končam ima še vedno vse polno?

čebela kako je s Hano?

ajvy kako ste..... ? pikice še srbijo?

Urša
držim pesti, da ti rata zgubit kar si želišuser posted image user posted image user posted image
Kolumbo.... sam da ni treba štematuser posted image user posted image user posted image user posted image čokolada ja ta nesrečna čokolada, ko je ne smeš se ti je najbolj lušta jst sem mojmu včeraj rekla, da jem še samo ferero roshe.... tak da ko mi ga bo kupu bom pa kako kuglco pojedlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
9.11.2009 13:44:24   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

pr nas tut ne..se mi zdi ,da je sam še hujš,,na konec dneva pa še nič za pokazat ni
SIZIFOVO DELO

Ajvy ti maš dve bubani pupiki doma in res se ti ni treba ukvarjat še s pospravljanjem. Odpočij si user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
9.11.2009 13:44:38   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

aja...tiste ki ste moje prijateljice na FB si lahko ogledate posnetek kako mi lepo že hodimo....user posted image

Kako te najdem na fb?

Tudi jaz bi te rada izbrala za prijateljico, oziroma vse ki ste na fb bi vas prosila, da mi poveste kako vas najdem..

hvala

Imaš zs...

So what....

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
9.11.2009 13:46:42   
Onasiss
REs si vztrajna, kapo dol user posted image user posted image user posted image user posted image   Pa kok bi rada zgubla? Men si čist ok veš user posted image

user posted image user posted image user posted image  o hvala Urša.... Ne...hujšam zato, ker bi rada prednosečniške kile....mi manjhka še kak kilogram za dol dat.....user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
9.11.2009 13:47:11   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Kolumbo, baki vedve sta dons zaključili z dieto in kakšno je stanje?

Mlea še en teden , kar tako naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša kako gre pa tebi hujšanje in rekreacija?

še vedno vztrajamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sicer v nedeljo ni blo nič iz rekreacije.... ampak vztrajam.... sem pa na žalost opustila tud kolo no vsaj za vikend in danes ker je dol pr starših in smo imel konflikt.... pa se ne mislim po 4 plazit.... mogoče si kupim svoje kolo sam še ne vem kam bi ga postavlauser posted image user posted image user posted image sicer pa prej al slej bomo že zgladil je pa moja mama neki tečna okol tega, da nas cele dneve ni dol in da nič vnukov ne vidi in nekaj teži, da je treba kej pospravit okol hiše itak so samo atijeve stvari pa se ne pusti niti pipnat.... verjetno ima slabe dneve k je ati tečn in jo nonstop sekira...... jst pač nisem nek družinski terapevt, da bi jima pomagalauser posted image
sem na -6kg v 14 dnehuser posted image user posted image user posted image user posted image pazim pri prehrani.... imam krizna obdobja pa jih premagam s kako mandarino ampak ni sile se mi pa ful lušta čokolade ampak do sedaj je še nisem.....user posted image user posted image user posted image user posted image se mi pa ful pogosto vrti upam, da ne zaradi padca sladkorjauser posted image .... morem se tud pohvalit, da imam zdej ful fajn prebavo in se počutim ful fajn sam ko dol pogledam (trebuh) pa mi mal veselje mine... ampak bo sam obupat ne smem:)

danes smo ful slabo spali beni se je nonstop zbujal v bistvu je kr naenkrat zajokal in to je blo ene 5x zdej pa ne vem a ga je nosek tolk matral al zobeki ker se trije prebijajo na plano en že ima špičko zunaj..... ob 5 zjutri sme mu dala calpol in potem je spal do 9 tak, da mislim, da so zobki....... sem pa danes kupla ta nastavek za sesalec ampak ne vem al jst ne znam al kaj ker ko končam ima še vedno vse polno?

čebela kako je s Hano?

ajvy kako ste..... ? pikice še srbijo?

Urša
držim pesti, da ti rata zgubit kar si želišuser posted image user posted image user posted image
Kolumbo.... sam da ni treba štematuser posted image user posted image user posted image user posted image čokolada ja ta nesrečna čokolada, ko je ne smeš se ti je najbolj lušta jst sem mojmu včeraj rekla, da jem še samo ferero roshe.... tak da ko mi ga bo kupu bom pa kako kuglco pojedlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša jao tile starši, pa sej mate vi svoje življenje, ne morte vsak dan bit pri njimauser posted image a res ne zastoptauser posted image Sej bo boš vidla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
9.11.2009 13:47:37   
Onasiss

user posted image user posted image user posted image user posted image a veš kje imajo velik fotokopirec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja... v kaki tiskarni zagotovo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
9.11.2009 13:48:48   
Onasiss

Punci moji na koga sta jezni? user posted image

Jaz na mojga fotra in sestro....matr vola... nima tinte za printer in morm jaz fotru eno pogodbo sprintat...že 10-ič.....user posted image user posted image  k da imam cajt.....

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?