|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
9.11.2009 14:30:55   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Urša....dobra si...pri nas ud ptiča ne hvala, al pa ribice.... je sam del z njimi....user posted image user posted image ...men še rože crknejo, ker jih narobe zalivam...tiste k bi jih morala malo, jih preveč in obratno...user posted image user posted image user posted image user posted image  še kaktus mi je zgnil....user posted image

Onasiss tale polhek je čisto slučajno prišel v naš dom. Sta ga mojedva najdla in ga sedaj k seb sparvljamo, je pa tako, da če ga sedaj damo vn bo poginil, jaz pa nimam srca. Moji majo pa dva muca tako da smo ga pa mi vzeliuser posted image Jaz mam pa ful rada žvali in čez kakih 5 let računam da bom spet kako muco lahko mela.

zakaj pa šele čez 5 let?user posted image

Da tamaledva mal zrasteta. Smo mel muco do Nejčkovega enega leta potem je pa skoz za njo letal in smo se z mojimi zmenili da jo damo k njim na počitnice. Onadva sta pa ravno takrat enga mačkona zgubla in je mufka ostala sama in sedaj je tko super ko sta skupajuser posted image user posted image user posted image Mi ju pa na počitnice parkrat letno dobimo user posted image user posted image user posted image Nejc je sicer nežen z muco ampak bi skoz za njo lazu in ji je boljše pri mojih.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
9.11.2009 14:31:33   
Urša08

no pa se je pri nas tudi začelo:postavljamo se na kolena in ob opori že dvignemo rito(se vleče gor)user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
9.11.2009 14:33:07   
sjmm

čebel@...jaz vem, da včasih marsikomu težko delat, samo tisti ki delajo/delamo z ljudmi se morjo hočeš nočeš danes lepo obnašat.... Jaz sem se že ene parkrat skregala in s sestro pri p, pri g...pa tudi v laboratoriju jim nisem nič dolžna ostala..... user posted image
sej zdej sem boljše volje,prej pa ko sva domov prišli sta se pa moj in tašča rajš kar skrila ker sta videla da lahko komu zavijem vratuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem pa vesela da je s Hano vse v redu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Važno je, da je z malo vse ok, vem pa , kok te včas pogrejejo tile ljudki v ZD, mi smi čim bol poredko tam, sam, ko je treba je pač treba, a ne?!

Kr živčke na okensko polico, sej dons ni tok mraz, a se bojo že pohladli!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
9.11.2009 14:35:33   
Onasiss
uh...danes je spet Armagedon...spet bom jokalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
9.11.2009 14:39:03   
Čebel@

no pa se je pri nas tudi začelo:postavljamo se na kolena in ob opori že dvignemo rito(se vleče gor)user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam Hana ma težko rito....user posted image user posted image user posted image
sploh kadar je plenica polnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

adej dej....user posted image user posted image user posted image user posted image  ne verjamem....user posted image
ni trebauser posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
9.11.2009 14:39:07   
Urša08

uh...danes je spet Armagedon...spet bom jokalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa ga ne gledatuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
9.11.2009 14:40:26   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

čebel@...jaz vem, da včasih marsikomu težko delat, samo tisti ki delajo/delamo z ljudmi se morjo hočeš nočeš danes lepo obnašat.... Jaz sem se že ene parkrat skregala in s sestro pri p, pri g...pa tudi v laboratoriju jim nisem nič dolžna ostala..... user posted image
sej zdej sem boljše volje,prej pa ko sva domov prišli sta se pa moj in tašča rajš kar skrila ker sta videla da lahko komu zavijem vratuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem pa vesela da je s Hano vse v redu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Važno je, da je z malo vse ok, vem pa , kok te včas pogrejejo tile ljudki v ZD, mi smi čim bol poredko tam, sam, ko je treba je pač treba, a ne?!

Kr živčke na okensko polico, sej dons ni tok mraz, a se bojo že pohladli!!

ne morem jih pustiti na polici,ker morajo z mano na predavanjeuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
9.11.2009 14:41:24   
Čebel@

Urša....dobra si...pri nas ud ptiča ne hvala, al pa ribice.... je sam del z njimi....user posted image user posted image ...men še rože crknejo, ker jih narobe zalivam...tiste k bi jih morala malo, jih preveč in obratno...user posted image user posted image user posted image user posted image  še kaktus mi je zgnil....user posted image

Onasiss tale polhek je čisto slučajno prišel v naš dom. Sta ga mojedva najdla in ga sedaj k seb sparvljamo, je pa tako, da če ga sedaj damo vn bo poginil, jaz pa nimam srca. Moji majo pa dva muca tako da smo ga pa mi vzeliuser posted image Jaz mam pa ful rada žvali in čez kakih 5 let računam da bom spet kako muco lahko mela.

Da tamaledva mal zrasteta. Smo mel muco do Nejčkovega enega leta potem je pa skoz za njo letal in smo se z mojimi zmenili da jo damo k njim na počitnice. Onadva sta pa ravno takrat enga mačkona zgubla in je mufka ostala sama in sedaj je tko super ko sta skupajuser posted image user posted image user posted image Mi ju pa na počitnice parkrat letno dobimo user posted image user posted image user posted image Nejc je sicer nežen z muco ampak bi skoz za njo lazu in ji je boljše pri mojih.

aha......no ker drugače je baje super če otroci rastejo skupaj z živalco,ampak vsak po svojeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
9.11.2009 14:45:08   
Onasiss

morm...moj naj moški igra junaka......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
9.11.2009 14:48:38   
Urša08

aha......no ker drugače je baje super če otroci rastejo skupaj z živalco,ampak vsak po svojeuser posted image

Čebel@ sej sem jaz tudi tako mislila, pa ni šlo. Se mi je naša Šnofka kar smilila ko je bil non sto za njo. Sedaj ima mir in je super, še vedno pa jo vidimo vsak teden. Je pa tako, da je mogoče drugače če žival ni non stop v stanovanju in ima še vedno svoj mir.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
9.11.2009 14:49:03   
Urša08

morm...moj naj moški igra junaka......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

potem pa pripravi škatlo robčkov in glej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
9.11.2009 14:54:36   
Čebel@

Čebel@ sej sem jaz tudi tako mislila, pa ni šlo. Se mi je naša Šnofka kar smilila ko je bil non sto za njo. Sedaj ima mir in je super, še vedno pa jo vidimo vsak teden. Je pa tako, da je mogoče drugače če žival ni non stop v stanovanju in ima še vedno svoj mir.

ja se strinjam.......pri nas bo Hana rasla ob Lisi (3 leta),ampak ni v stanovanju in se lahko umakne ko ima dovolj mečkanja

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
9.11.2009 14:56:12   
Čebel@

potem pa pripravi škatlo robčkov in glej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
9.11.2009 15:00:16   
Jutta
Ojla punce, vidim da nekaterim dieta še vedno ratujeuser posted image . Jaz pa imam diet že počasi poln kufruser posted image . Pol leta sem bila na dieti, ker so sumili, da ima Vid alergijo, zdaj pa ima Vid dieto, ker poje preveč karotenovuser posted image in ne sme 3/4 zelenjave in sadja... Sem si prej delala spisek in sestavljala recepte, ker je iz takše izbire kot jo imam, prav težko kuhat raznoliko hranouser posted image .
Se priporočam za kakšne fajn ideje... ( ne smemo
korenja,
blitve,
špargljev,
brokolija,
paradižnika,
paprike,
špinače,
kolerabe
marelic,
breskev,
melon,
papaje,
mandarin,
pomaranč...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
9.11.2009 15:01:32   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Ojla punce, vidim da nekaterim dieta še vedno ratujeuser posted image . Jaz pa imam diet že počasi poln kufruser posted image . Pol leta sem bila na dieti, ker so sumili, da ima Vid alergijo, zdaj pa ima Vid dieto, ker poje preveč karotenovuser posted image in ne sme 3/4 zelenjave in sadja... Sem si prej delala spisek in sestavljala recepte, ker je iz takše izbire kot jo imam, prav težko kuhat raznoliko hranouser posted image .
korenja,
blitve,
špargljev,
brokolija,
paradižnika,
paprike,
špinače,
kolerabe
marelic,
breskev,
melon,
papaje,
mandarin,
pomaranč...

o madona,to je pa dolg spisek česa ne sme jestiuser posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
9.11.2009 15:08:48   
Urša08

korenja,
blitve,
špargljev,
brokolija,
paradižnika,
paprike,
špinače,
kolerabe
marelic,
breskev,
melon,
papaje,
mandarin,
pomaranč...

Uf Jutta user posted image user posted image user posted image Pa glavo pokonci. Še vedno lahko veliko je. Pa kombiniraj s cvetačo, ohrovtom, grahom, bučkami, kumare, sladek zelček,  krompir, riž, makaroni, razne juhice lahko narediš, od sadja je pa itak sedaj sezona jabolk, hrušk, pa kako banano mu dej. A to zelenjavo ima čist črtano za dalj časa al kako? Se stanje lahko popravi?

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
9.11.2009 15:09:00   
claud

korenja,
blitve,
špargljev,
brokolija,
paradižnika,
paprike,
špinače,
kolerabe
marelic,
breskev,
melon,
papaje,
mandarin,
pomaranč...

user posted image

kaj pa kaksna porova kremna juhica?

lej bom jst mojga za par receptov in idej vprasala ko pride domov../kuhar se bo ze kj spomnuuser posted image .;l...
upam da bomo v kaksno pomocuser posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
9.11.2009 15:13:08   
sjmm

korenja,
blitve,
špargljev,
brokolija,
paradižnika,
paprike,
špinače,
kolerabe
marelic,
breskev,
melon,
papaje,
mandarin,
pomaranč...

o madona,to je pa dolg spisek česa ne sme jestiuser posted image

HJA, RES DOLG SEZNAM, no, mi imamo radi cvetačno juhico,pa mal krompirčka not, pa pol v kremno juhco zmiksam z mal smetance; pa kakšno porovo omakco, ali pa juhca iz pora z rižem, pa mogoče juha por + rdeča buča, pa bučke v omaki, lahk tudi z mesom; no, mogoče ti kaj pride prav

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
9.11.2009 15:14:13   
Urša08
Eto JUtta:
Npr: krompirček + bučke v omakici, riž + omakica s piščančkom, zelenjavo ki jo Vid sme in smetano, zelenjavna juhica (daš kar Vid lahko je), goveja juhica s knedelčki, mešana zelenjava s polento, ohrovt s krompirčkom, obara, rižota, makaroni z zelenjavno omakico, puranji zrezki v zelenjavni ali smetanovi omakici + pire, cvetačni narastek + krompirček, golaž s polento, .... če se še kaj spomnim ti povemuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
9.11.2009 15:15:22   
Urša08
Punce berem da por že lahko jejo naši user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
9.11.2009 15:30:25   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Mihailo..če ne boš nič jedla..bo šlo gor in ne dol....ker telo ko enkrat hrano dobi. jo da v zaloge....stalno moraš lepo pomalem jest...to nima smisla...in mislim, da ta dieta ni zate, če nič ne ješ...tega si ne moreš privoščit...glede na t o ,da moraš skrbeti za MIhaila...
Oprost..ampak tko mislim,

Hvala za skrb...danes sem ze zamenjala jajca s krompirjem,tko da sem z spinaco jedla krompir namesto jajc...ja ocitno ,ta dieta ni zame ,ce pa ne nemaram tok jajc pa zrezkov brez kruha...en teden je slo samo ta pa ne gre,ker pa ne bom to jedla bom s cim drugim zamenjala...user posted image user posted image user posted image
In veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoji dve princeski...jaz pa sploh nisem imela nic od tega me je kr strah ,ce jih bo MIHAILO mel in kja bom jazuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
9.11.2009 15:32:38   
MIHAILO
URSA ja res je ,da nimam veliko za hujsati ampak pred nosecnostjo sem imela 56kg in sem bila ok..po porodu sem padla na 60kg in sem mislila da bo tko ostalo ampak sem sla na 62kg tko da sem se zdaj malo stopala...ne morem pa nobenih svojih hlac oblect,ki jih imam veliko tk ,da sem mislila ce bi jih po tej dieti le oblekla ali so kolki kriviuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
9.11.2009 15:52:29   
brkn83
o jutta bogi revček. Upam, da se vaše stanje kmalu popravi.

čebela - vidim, da pridno hodiš na predavanja in delaš izpite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no midva sva se prej najedla zdej pa se nik igra, js pa poskušam pisati dispozicijo za magistrsko nalogo. zadala sem si cilj, da jo do konca novembra napišem, vendar ne vem če mi bo uspelo.

Nik bo šel zdej počasi spat in bom potem imela še mal več časa za delati.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
9.11.2009 16:19:14   
baki
katjuša......jst mam po dieti5 kg manj.zdej sem jo zaključla se bom pa še naprej malo pazla pa jedla v majnših količinah.sam da nazaj gor ne dobim

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
9.11.2009 17:27:21   
SURF
Pozdravljene..
Še enkrat hvala vam za čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...Tako,sedaj so pa moja leta obstalauser posted image user posted image js pa grem naprejuser posted image .

Mi imamo koline,in to leto js ne delam nič krat nič....mah,sj ne morem letat vzuni,pa imet Patricijo...itak pa cela bajta folka,en par še prespi tukaj...tako da rok je dovolj...Mogoče bom malo pošnofala ko se bodo klobase delale,k sem js zraven pri vmešanju sestavin so vedno fenomenalne...user posted image ko bi me sedaj slišala stara mama..bi z očmi zavijalauser posted image ji gre tok na jetra ko se kej pohvalimuser posted image
Imam pa ogromno gradiva za predelat,v petek imam zopet izpit,pa konec meseca še eden....kar pestro...pa saj če je volja je že več kot pol poti...

Katjuša-user posted image user posted image user posted image user posted image sj bo kmalu minilo,tako pač je ko je (PRE)več folka na kupu...mah,bi se lohka tok razpisala o tem(saj vešuser posted image )ne pusti,da ti kdo meša tokove,vsaj ne preveč!!user posted image

Urša-Polhca imate,iii...js imam tudi tok rada živali,kužote,muce,konje,kravice,PUJSKE,..pa vse imam rada..daj kakšno fotko..A potem ga imate namen izpustiti?
Glede nahrbtnika,sem pregledala malo tist članek...tako kar me je nujno zanimalo,cene nisem videla..daj mi povej kakšne so cene za I,II in III...da malo primerjam,čeprav zame bi bil po vsem napisanem najbolj primeren enka,vendar pravi da med enko in dvojko ni bistvene razlike v ceni,v kvaliteti pauser posted image (Deuter če se ne motim)

Sjmm-mmmmmmmnjami,tudi tale recept bom sprobalauser posted image (kruhek)

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?