Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.11.2009 19:58:20
|
|
|
|
SURF
|
Za Ajvy in Tamiko .
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.11.2009 19:58:48
|
|
|
|
SURF
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.11.2009 20:00:12
|
|
|
|
SURF
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.11.2009 20:03:47
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF tole je pa ziher za vse bolančke zelo je lepa:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.11.2009 20:04:37
|
|
|
|
SURF
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.11.2009 20:05:20
|
|
|
|
|
Glede srečanja je pr nas najbolj mogoče petek...ampak če vas bo več za kater drug dan ni blema vi se kar zmenite...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.11.2009 20:07:11
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: SURF Katjuša kdaj pa imaš posvetovalnico v sredo?Ni možno imeti srečanja pred ali po tem? ob 9:30 imam.... okol 10 bom verjetno konec sam pol morem še v celje prit..... okol pol 11 bi se lahko potem dobile.... Meni bi odgovarjalo... Dajte se zment....če ne pa drugič..
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.11.2009 20:10:21
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa moja fantka se zdle kopata in se tak špricata in režita, da se cela kopalnica trese se vidi da ni atija doma mami vse pusti UŽIVAJTE
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.11.2009 20:11:48
|
|
|
|
SURF
|
...Če dobim avto prideva v petek... Zdej pa res grem... Nočko.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.11.2009 20:35:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.11.2009 20:48:12
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF ...Če dobim avto prideva v petek... Zdej pa res grem... Nočko. Surf - navijam, da boš lahko dobila avto v petek. Jaz bi isto kot Cita lahko samo v petek, ker bomo glih ta dan v Laškem (moj ima dopust)... Če ne bo šlo pa drugič, ne bom nič zamerila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.11.2009 20:48:51
|
|
|
|
piskot
|
cer. preziveli prijetno soboto, jutri se en dan uzivanja. pisuka, gredo hitro ti tedni do konca porodniske . ajvi, tamika pocajtejte se! salt ravno danes sem slisala ful pohval za tole http://www.ergobaby.eu/en/p1855/ergobaby-carrier-sport.htm. menda je lahek, in veliko bolj prijeten za oba kot nahrbtnik.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.11.2009 20:53:51
|
|
|
|
Jutta
|
TAMIKA, AJVY - dajte se čimprej pozdravit Pa še malo za šalo malo zares - mi je mami danes rekla, da proti virusom pomaga, če imaš v osrednjem delu hiše v košari čebule, češ da vežejo viruse nase
< Sporočilo je popravil Jutta -- 7.11.2009 21:00:57 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.11.2009 20:55:05
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Tastar še kr dela...pomoje ma zdele eno rundo že za šankom.......sej poznate un komad od Smolarja...po službi rad grem na pir, da mam vsaj malo mir, pred šefom in pred tabo draga.......eni preklinjajo me, drugi smejejo se, a važno d men pomaga ..... Smo mel obiske mojga bratca s femili....Maj in sestričnica sta se tako lepo igrala d bi jo kr mela kakšen dan na počitnicah . Rokso probava zaspat drugo rundo, sam mislm d ne bo nič...on gre po kosilu SAMO POLEŽAT....ej res k taprav dec....po pol ure ma dost in u luft. Ajde lepo se mejte. AJVY ČIM PRE J DA SE REŠITE PIKIC
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.11.2009 20:56:44
|
|
|
|
Jutta
|
Mi smo imeli danes prav lenoben dan. Vid je začuda spal dva krat po dve uri in jaz sem vsakič zraven ležala . Jap, ni vsak dan vikend . Pa še pri mojih starših smo na Štajerskem in mi ni treba ne pucat, ne kuhat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.11.2009 21:00:56
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! Naše hranjenje se je malo znormaliziralo...Ampak samo malo! Ma vsaj je mi podnevi! Prej smo bli pr moji noni na obisku, zdej pa gledam svetovno prvenstvo v latinsko ameriških plesih in obujam spomine na leta nazaj, ko sem še plesala...Je blo lepo tistih 12 let ko sm posvetila temu športu! Gaja še kar ne spi-se igra v postlci. Sam vreme je pa za ...in še naprej bo tako sranje! Kaj mi dobimo porodniško 13. ta mesec? Naslednji petek na naši firmi štrajkamo...Sam upam, da bomo kej dosegli!!! Ker kar misli ta naš nov direktor nardit je totalna svinjarija!!! vsem bubančkom!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.11.2009 21:29:45
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Čer! Naše hranjenje se je malo znormaliziralo...Ampak samo malo! Ma vsaj je mi podnevi! Prej smo bli pr moji noni na obisku, zdej pa gledam svetovno prvenstvo v latinsko ameriških plesih in obujam spomine na leta nazaj, ko sem še plesala...Je blo lepo tistih 12 let ko sm posvetila temu športu! Gaja še kar ne spi-se igra v postlci. Sam vreme je pa za ...in še naprej bo tako sranje! Kaj mi dobimo porodniško 13. ta mesec? Naslednji petek na naši firmi štrajkamo...Sam upam, da bomo kej dosegli!!! Ker kar misli ta naš nov direktor nardit je totalna svinjarija!!! vsem bubančkom!!! tud jst to gledam in razmišljam da bi mojmu rekla, da grema v kak tečaj plesa.... moj to komi čaka ful rad pleše... jst sem pa antitalent
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.11.2009 21:56:02
|
|
|
|
sjmm
|
Evo, bejbe, pri nas se je stanje mal umirilo po hiš , nič več letanja, so že v sobah, Maj spi že uro in pol , je neki čist nov ritem ubral pri hranjenju in spanju , zdej več spi, pa manj je. Prej je imel večerjo lepo ob 7h, pa pol 20.30 še mlekca pa spat, zdej smo šele na žlico jedli ob 20h, tko, da morva nov ritem pogruntat, sej je imel 8 obrokov najbrž res preveč, pa se je mogoče najedu še mal za naprej.... ta velki so se dans mal šoli posvečal, zdej, ko je naš kuža TIMI sprehajal gospodarja, po smo s ta velkimi mal poklepetali in se pocrkljali. no zdej sva pa še mi2 mal na vrsti Napoved za vreme , a bomo že zdržal. katjuša..tole priporočilo za nahrbtnik je bilo uspešno, smo navdušeni in gremo v ponedeljek v nabavo, sej je za kenguruja kar pretežek. Jutta...fajn, da ste se pustili malo razvajat, mi smo danse tud jedli v ta spodnem štuku, pa smo skor vse s sabo prinesl, ampak sladko zelje in mlince pa je tašča fajn skuhala tak, da smo se vsi lepo napapcali. pa pozdravčke za bolančke in pikčaste ZA LAHKO NOČ PA ENO PRAVLJIČNO BITJE ZA VSE........
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.11.2009 22:18:41
|
|
|
|
Onasiss
|
Videim, da ste ene več al manj lepo preživele soboto... Mi smo šli na britof sveče pospravt, pa spet v PARK ZVONČKOV svečko prižgat...joj je ena mamica full jokala so mi solze prišle na oko..... HVALA BOGU ZA MOJEDVA PIKCA!!!!! Jutri ima moja prijateljica transfer in držimo vsi skupaj pesti, da bojo žabice preživele...prvi niso dočakale transferja, sedaj pa upam da bojo...... grem spat...lahko noč...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.11.2009 23:06:44
|
|
|
|
Katjusa
|
Onasis stiskam pesti za prijateljico, da bi le bilo uspešno ..... pa mogoče neumno vpašanje kaj je to park zvončkov uboga mamica, k je jokala tud njej en kup objemčkov
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.11.2009 23:08:35
|
|
|
|
Katjusa
|
jst še kr mojga čakam... počasi bi mogu bit doma v prej so bli že tle na tepanjih tak da ga pričakujem vsak čas..... komi čakam, da me objame lahko noč in lepe sanje pa seveda brez prebujanja do jutra....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.11.2009 23:08:58
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Videim, da ste ene več al manj lepo preživele soboto... Mi smo šli na britof sveče pospravt, pa spet v PARK ZVONČKOV svečko prižgat...joj je ena mamica full jokala so mi solze prišle na oko..... HVALA BOGU ZA MOJEDVA PIKCA!!!!! Jutri ima moja prijateljica transfer in držimo vsi skupaj pesti, da bojo žabice preživele...prvi niso dočakale transferja, sedaj pa upam da bojo...... grem spat...lahko noč... joj...to je meni najbolj žalosten del Žal....dostikrat sploh nimam moči tja it prižgat svečke.... REs...hvala za naše otroke....res
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.11.2009 23:10:05
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Onasis stiskam pesti za prijateljico, da bi le bilo uspešno ..... pa mogoče neumno vpašanje kaj je to park zvončkov uboga mamica, k je jokala tud njej en kup objemčkov Park Zvončkov..je del žal kjer je raztresen pepel kako naj to rečem...mrtvorojenih..umrlih v trebuščku....umrlih dojenčkih....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.11.2009 1:23:01
|
|
|
|
sunny24
|
Sm vam pršla za zaželet lahko noč oz vsaj upam, da bo od zdej naprej lahka...Gaja je šele zdej zaspala... Pa se je igrala, jedla, smejala, kakala, bruhala, pila,...MA ni da ni! MEni se od samga hudga sam še smeje!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.11.2009 8:31:40
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Eto zajtrk za vse
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNElola85 RRKje najraje praznujete rojstne dneve otrok?doma (
81%)
igralnice (
3%)
najamemo piknik prostor (
16%)
pri babicah in dedkih (
0%)
Število vseh glasov: 31Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!