sjmm
|
Event.observe($('fullSizedImage'), 'load', function(event) { pageTags.addTagListToImg('fullSizedImage', [ ]); }); Dobro jutro, dobr dan, mal pozn, pa vseen, je moj doma, pa sva zjutri kofe skup stresla vase, pol smo pa mal s hišnimi opravili zaštartal So otroci precej čist zbolel, nič se jim ni dal, no, pol so z mal pomoči le pospravli sobe in prišlepali tono umazanih cot do kopalnoce, tko da zdej stroji garajo. KOSILO pa bo dans pri tašči - menda zaradi martinovega, no, pa bomo vseen ribice in pire iz korenčka in krompirčka samo nesli, ker bodo pač bol jedi za ta velke in zelo mesojede, tko da je skor vseen, če bi sami skuhal, sam pride tud svakinja z mulci, pa je treba bit zraven Majčijeva noč kar ok, sam jz neki nisem spala, pa sm mal čorova Grem zdej mal kup za speglat kr zložit, bom sam ta nujn speglala, no, sem pa imela zvečer en napad pospravljanja in sem vse skup posesala in pomila po tleh, tak, da se mali lahk po čistem po riti drsa ke naokol. Vidm, da že fajn nakupujete ene še v mislih druge zares,no, pridne, sej nas to še čaka Pa en lep dan z malčki!!!!!!!!!!! Login to rate var ratingsController = RatingController.getInstance(); ratingsController.config({ mediaUrl: "http://i399.photobucket.com/albums/pp71/zlatka_2008/goodmorningcardwithgirlandflowers.jpg", id: "rating", rating: 0, loggedIn: false, rated: false, starClass: "star", messageIndices: ["Hate it!", "Boring.", "OK.", "Good.","Love it!"], ratingCountId: "ratingCount", ratingStatusId: "ratingStatus", ratingMessageId: "ratingMessage" });