Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.11.2009 10:00:40
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Sm vam pršla za zaželet lahko noč oz vsaj upam, da bo od zdej naprej lahka...Gaja je šele zdej zaspala... Pa se je igrala, jedla, smejala, kakala, bruhala, pila,...MA ni da ni! MEni se od samga hudga sam še smeje! joj....kaj pa se dogaja z Gajo?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.11.2009 10:16:59
|
|
|
|
Čebel@
|
SALT.....VSEEEEEEEE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE....OSTANI TAKO SUPER ŠE NAPREJ IN UPAM DA TE BOM IMELA KDAJ ŠE V ŽIVO SPOZNAT
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.11.2009 10:43:31
|
|
|
|
Onasiss
|
Aja... naša nočka tudi.... ...jo tok zobje dajejo, da sek ji dala pol žličke calpola in je spala od 21-ih do 7 -ih zjutraj..... pa še duda je spet popularna ratala...za drgnit.... Katjusa....PARK ZVONČKOV....ti je Ajvy lepo napisala...samo ni nujno, da stresejo pepel...je pač park namenjem vsem dojenčkem..., ki so umrčkali še v trebuščku, ali takoj po rojstvu.... kakorkoli....vsem, ki jih ni...pa bi MORALI BITI danes MED NAMI.... (tam v parku ljudje nosijo razne igrače in gorijo samo bele sveče)
|
|
[Brisano sporočilo] 8.11.2009 10:49:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.11.2009 10:51:00
|
|
|
|
kayica24
|
Punce, eno Se tudi vaši malčki kdaj zagledajo v eno točko za par sekund in jih z ničemer ne morete "zmotit"?Npr. enako kot se mi kdaj kaj "zamislimo"... Enako zgleda pr naši čebelici..največkrat ko jeva, se ozre proti oknu in se za nekaj trenutkov "zamisli"... Kaj bi to lahko bilo? Je normalno?
|
|
[Brisano sporočilo] 8.11.2009 11:09:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.11.2009 11:18:46
|
|
|
|
sunny24
|
Dan! Uf, Gaja je spala do 7h in do zdej sploh še ni nič zaspala nazaj...Moj dragi (k bi ga trenutno najrajši utopila v žlici vode) lepo spi, ker je pršu ob 4h ponoči domov. Je reku ob 20h da gre sam za 2 urci ven... Naj gre v tri p.m.!!! Gaja sitna ko 100 , se dere, nč ji ni prov in meni že živc skače...Danes pomojem popi.zdim do konca!!! Jezna, utrujena in totalno razpištoljena sem, fullllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Stanovanje v razsulu, vreme za kozlat... Hvala za branje! Sam sm mogla dat vn!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.11.2009 12:01:22
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ SALT.....VSEEEEEEEE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE....OSTANI TAKO SUPER ŠE NAPREJ IN UPAM DA TE BOM IMELA KDAJ ŠE V ŽIVO SPOZNAT se podpisem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.11.2009 12:04:42
|
|
|
|
claud
|
KRISTI IN BENJAMIN CESTITKE ZA OBMESECNICO...... LARISSA PA SE ZAHVALJUJE ZA CESTITKE Joj kok cas leti..........
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.11.2009 12:05:17
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Kayica itak d je normalno, zakaj nebi blo....moj itak zmer kontra gleda kot mu jst žlico kažem enako
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.11.2009 12:07:54
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Dan! Uf, Gaja je spala do 7h in do zdej sploh še ni nič zaspala nazaj...Moj dragi (k bi ga trenutno najrajši utopila v žlici vode) lepo spi, ker je pršu ob 4h ponoči domov. Je reku ob 20h da gre sam za 2 urci ven... Naj gre v tri p.m.!!! Gaja sitna ko 100 , se dere, nč ji ni prov in meni že živc skače...Danes pomojem popi.zdim do konca!!! Jezna, utrujena in totalno razpištoljena sem, fullllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Stanovanje v razsulu, vreme za kozlat... Hvala za branje! Sam sm mogla dat vn! En nasvet.....to sm jst ze nardila... poklic prijateljico, jo povabi na kafe, se zrihtaj, mu podturi Gajo in reci naj poskrbi zanjo da gres ti ven...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.11.2009 12:11:55
|
|
|
|
kayica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Kayica itak d je normalno, zakaj nebi blo....moj itak zmer kontra gleda kot mu jst žlico kažem enako Ja, ampak jaz prav mislim, da se zamisli..Par sekund je ni.... Saj tudi nam je do zdaj bilo to smešno, smo se hecali na ta račun, danes pa sem mimogrede našla to temo in se ustrašla http://www.ringaraja.net/forum/obracanje-oci-odsotnost/m_4644475/tm.htm
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.11.2009 12:16:58
|
|
|
|
claud
|
Dan Nocka super Larissa spet spi.... goveja juha se kuha,krompir tud... vreme Dobila ......in to fuuuuuuuuuuullll.... ......................................................................................................................................... onasis...ja ni prijetno tm na zalah kolumbo upam da hit zobi ven pogledajo in za vse ki jih se rabite
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.11.2009 12:22:52
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Kayica itak d je normalno, zakaj nebi blo....moj itak zmer kontra gleda kot mu jst žlico kažem enako Ja, ampak jaz prav mislim, da se zamisli..Par sekund je ni.... Saj tudi nam je do zdaj bilo to smešno, smo se hecali na ta račun, danes pa sem mimogrede našla to temo in se ustrašla http://www.ringaraja.net/forum/obracanje-oci-odsotnost/m_4644475/tm.htm Kayica ne sekiraj se.... tale tema je kot sm jst preletela ker je otrok padel nazaj , obrnil oci, da se je sam belo vidl...kar pomeni da se ni v nic zazrl.... Larissa ful rada opazuje cez okno drevesne liste kako se majejo.....in tako se lahko za par sekund zamoti.... in isto akvarij... take stvari jih pomirjajo....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.11.2009 12:57:22
|
|
|
|
kayica24
|
V drugem delu je opisala, da se je v drugem delu nekam zazrl..potem pa ta odg. UmpaLumpa tudi sama odsotnost je lahko znak epileptičnih napadov. Jaz sem v otroštvu imela epilepsijo in sem imela ravno take znake. Ni nujno da se pri napadu človek peni v ustih ali trese ali celo izgubi zavest. odvisno je od stopnje napadov. Jaz sem se ravno tako nekam "zagledala" in se nisem odzivala na okolico.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.11.2009 12:58:28
|
|
|
|
kayica24
|
to sem kopirala iz tistega foruma, da ne bo katera mislila da sem jaz imela te napade
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.11.2009 13:06:16
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Dan! Uf, Gaja je spala do 7h in do zdej sploh še ni nič zaspala nazaj...Moj dragi (k bi ga trenutno najrajši utopila v žlici vode) lepo spi, ker je pršu ob 4h ponoči domov. Je reku ob 20h da gre sam za 2 urci ven... Naj gre v tri p.m.!!! Gaja sitna ko 100 , se dere, nč ji ni prov in meni že živc skače...Danes pomojem popi.zdim do konca!!! Jezna, utrujena in totalno razpištoljena sem, fullllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Stanovanje v razsulu, vreme za kozlat... Hvala za branje! Sam sm mogla dat vn! En nasvet.....to sm jst ze nardila... poklic prijateljico, jo povabi na kafe, se zrihtaj, mu podturi Gajo in reci naj poskrbi zanjo da gres ti ven... Tale fora je pa dobra in vzgojna! Jo bom jest tud kdaj sprobala
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.11.2009 13:13:57
|
|
|
|
brkn83
|
Pozdravljene. Evo mi smo se najedli, zdej pa se počasi odpravljamo malo naokoli. Gremo k sestri od mojga mal na obisk. Joj jutri zjutraj ob sedmih pa imava z nikom posvetovalnico - ga bom morala buditi in mi to ni prav nič všeč. Ga že vidim, kako bo jutri potem cel dan siten. vse naj naj vse za obmesečnico. SURF - tebi pa vsenajboljše za rojstni dan, pa veliko sreče zdravja, in veselja
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.11.2009 13:45:25
|
|
|
|
claud
|
kayica oprosti ampak jst mislm da mal pretiravas.....ker pri nas je isto tko, kolumbo tud pravi....pa nimajo vsi otroci epilepticnih Ne obremenjuj se kar naprej z raznimi stvarmi.... Ce se pa bos, pa omeni p.... Upam da nisi kj uzaljena no, ampak sam svoje mnenje povem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.11.2009 13:54:08
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Dan! Uf, Gaja je spala do 7h in do zdej sploh še ni nič zaspala nazaj...Moj dragi (k bi ga trenutno najrajši utopila v žlici vode) lepo spi, ker je pršu ob 4h ponoči domov. Je reku ob 20h da gre sam za 2 urci ven... Naj gre v tri p.m.!!! Gaja sitna ko 100 , se dere, nč ji ni prov in meni že živc skače...Danes pomojem popi.zdim do konca!!! Jezna, utrujena in totalno razpištoljena sem, fullllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Stanovanje v razsulu, vreme za kozlat... Hvala za branje! Sam sm mogla dat vn! En nasvet.....to sm jst ze nardila... poklic prijateljico, jo povabi na kafe, se zrihtaj, mu podturi Gajo in reci naj poskrbi zanjo da gres ti ven... Tale fora je pa dobra in vzgojna! Jo bom jest tud kdaj sprobala ti kr
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.11.2009 14:23:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.11.2009 14:27:30
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo .....Šime se je brez besed preselil v dnevno.....sm mu dala svečko.....pol je pa pela tista Tomyjeva lučka do zjutraj, ker edino to ga je pomirjalo in je začel tulit, vedno ko se je ugasnila. Tole si pa krasno napisala... ...zgleda kot da je Šime imel romantičen večer....s Tomy lučko....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.11.2009 14:30:47
|
|
|
|
kayica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud kayica oprosti ampak jst mislm da mal pretiravas.....ker pri nas je isto tko, kolumbo tud pravi....pa nimajo vsi otroci epilepticnih Ne obremenjuj se kar naprej z raznimi stvarmi.... Ce se pa bos, pa omeni p.... Upam da nisi kj uzaljena no, ampak sam svoje mnenje povem Seveda ti ne zamerin...Tudi meni se zdi to vse skupaj čudno, ker potem bi morali vsi imeti te napade, ko se zamislimo... Zato pa sem vas vprašala, če tudi vaši to delajo, ker nisem vedela če se lahko tako majhni otročki tudi "zamislijo" in strmijo v eno točko... Hvala za odg..
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.11.2009 14:31:04
|
|
|
|
Onasiss
|
kayica....če se otrok nekam zagleda je čist drugače kot epi napad...verjemi bi vedela če ima tvoj otrok božjastične napade.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.11.2009 14:32:12
|
|
|
|
Onasiss
|
Aja...naša je začela pa z zobmi škrtati...mula jedna....
|
Pogradi.пеперутка16Da/ne in zakaj?Da. (
54%)
Ne. (
44%)
Ne vem. (
3%)
Število vseh glasov: 39Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!