Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 14:28:52
|
|
|
|
Urša08
|
jaz sem tamaledva spat dala, vsacga v svojo sobo in sedaj grem tud jaz malce pospravit tole bombo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 14:33:01
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa mi smo danes v leclercu zgubil copateka in gremo vprašat na info. če je kdo kej prnesu in nič.... in pol grečamo eno žensko in reče a vi ste izgubil copateka.... ga je moj mož nesu na info. in gremo nazaj na info in spet vprašamo in reče one tam ne nič ni.... pa mi kak ni če je gospod sem prnesu in ona ja kako pa nej jet vem, da je vaš in se je pol en adruga trgovka oglasla sej se ja vidi, da ima fantek samo enega na nogi in da je ta isti a imamo v slo res take nesposobne in zabite ljudi al kaj..... kaj bom hodla spraševat, če nebi bil moj.... še dober da jih tam takih ne rpodajajo ker bi verjetno misli, da sem ukradla Mam jaz tud probleme z Leclerkom...ampak v Lj... sicer so se pa ti iz Mb šolal pri nas....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 14:50:12
|
|
|
|
lilcha
|
Čebel@ in Kayica hvala za pohvale.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 14:52:52
|
|
|
|
simonakr
|
Dan - men bo glavo razgnal ... Ajvy - , se spomnim svokih noric - me vse srbi če samo pomislim nanje. A claritina se pa ne daje več? To je sirup proti srbenju. grem mal delat, če ne bom samo še zalegla Aja absolutno preveč klepetate - se vid da je deževen dan k ste tolk načvekale. Sploh ne grem brat je preveč
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 15:15:42
|
|
|
|
Katjusa
|
jst sem se odločila, da bom beniju kupla za miklavža njegovo najljubšo igračo in to je daljinec od tv-ja... kupla mu bom enga univerzalnega in ga naj grize vsak, dan je vse poslinjeno in tv razštelan le zakaj.... zdej grem pa dat beniju jest pol se gremo pa k sosedom igrat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 15:16:36
|
|
|
|
sjmm
|
jz sem tud k ena cota dons, Majč je že ta 2gič zalegu, mu gre bol spanc kot žganc, upam, da se bo kej lačn zbudil. ostali so čist happy za petek, so si šli kr v sobe glavce hladit jutr pa v šoping za jakno za ta velko in čevle za ta velka dva fanta kosilo bo zdej zdej urša08- torej je tud pri vas en tak šmorn vse skup,no, jz upam, da ne bo kej zbolel kot vidim ste že kar na tekočem glede igrač za prihajajoče praznike,mi tud ponavadi kr v muellerju kej najdemo al pa nardimo en košek za vse skupi,no, letos bodo itak ta velki za ta malga izbiral, tko da bo še zanimiv...grem en kofe prstavt ...se je moj najavu, da ga je zlo potreben
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 15:16:46
|
|
|
|
Katjusa
|
simona a te glava boli? upam, da hitro mine tole
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 15:28:15
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Ja URŠA to je ta gosenica. Žogica je u akciji v BC http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170189 SURF mi se pofočkamo na otvoritev Punce kaj menite, a je že prepozno za tole žogo? Jo je še smiselno kupit? pOMOJE da je...bolj kak poganjalec pride kmalu v postev ampak takega da sedi...mi imamo kuzeka tiny love za puzanje,loncek presenecenja,igralni center in se kup malih igrac mi je brezeveze se neki full kupovat ,ker potem to itak mine in jih nimas kam dat...mislim ,da ce ima otrok prevec igrac jih pol ne ceni in se na koncu z nobeno ne igra...moje mnenje... MIhailo poganjalca in to kar si naštela že mamo od Nejca Pri drugem je res težje kupovat ker je veliko igrač še od prvega. Pa seveda hvala za mnenje. Ja pol jih sploh ne rabis kupovat al se se starejsi igra z njimi?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 15:29:01
|
|
|
|
baki
|
ve ste taprave čveke.....sam je pa res žalost tk ko ven pogledaš.ko bi vsaj sneg padav.sem se že naveličala tega dežja.z nikom sva bla dons pr dohterju pa je rekla da ni kaj čut na plučih,uhe so vredu pa grlo tudi.da pa se je prehladu pa tk sama vem.sam da je sam prehlad.bo že minlo.drčač pa moj spi,nik še tudi spi,katja gleda risanko,jst pa se prekladam sm pa tja.čakam da se mali zbudi pol pa gremo k mami,da prej mine.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 15:38:54
|
|
|
|
MIHAILO
|
ONASIS on kopalni obroc ni vec v akciji 9e ampak je 16,50e ampak je se vseeno za pol ceneje ko v bc i pikapolonici...Miga je moj bratranc kupil in ga jutri dobimo in takoj probamo...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 15:41:57
|
|
|
|
Urša08
|
MIhailo super za obroč, mi ga imamo in Žiga ful uživa v njem Glede igrač je pa tako, da nekaj more božiček tud Žigu prinest pod smrekico in ne samo Nejcu.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 15:45:57
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO ONASIS on kopalni obroc ni vec v akciji 9e ampak je 16,50e ampak je se vseeno za pol ceneje ko v bc i pikapolonici...Miga je moj bratranc kupil in ga jutri dobimo in takoj probamo... Sem napisala, da je bil v akciji cca 9€ in sem ga takrat kupila Urši...... Ja...po navadi je tako, da je malo dražji, ko ni več akcije. Je pa res ceneje.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 15:46:22
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 MIhailo super za obroč, mi ga imamo in Žiga ful uživa v njem Glede igrač je pa tako, da nekaj more božiček tud Žigu prinest pod smrekico in ne samo Nejcu. AJAAAAA ce je to za bozicek pa itak ,da more....Sem mislila da zdaj kupujes kar tako .. Kako mu pa potem glavo umijes?Ga mores dat ven iz obroac ane...Mihailo se sploh noce vlezt in ga tko mal nagnem kolikor mi pusti in mi moz z tusom pomaga...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 15:47:55
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO ONASIS on kopalni obroc ni vec v akciji 9e ampak je 16,50e ampak je se vseeno za pol ceneje ko v bc i pikapolonici...Miga je moj bratranc kupil in ga jutri dobimo in takoj probamo... Sem napisala, da je bil v akciji cca 9€ in sem ga takrat kupila Urši...... Ja...po navadi je tako, da je malo dražji, ko ni več akcije. Je pa res ceneje..... Ja tu dobis kar dva...jaz sem pa onega v bc dan prej ze v roki drzala in bila na blagajni pa sem ga potem vrnila ,ker sem hotla pogledat kaksen je se v pikapolonici ,dober da nisem kupla...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 15:48:02
|
|
|
|
Onasiss
|
Vitu bo verjetno prinesu avtomobilsko pisto...tisto ta zavito..... Miklavž pa copate Strela Mcquen in slušalke...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 15:49:09
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO ONASIS on kopalni obroc ni vec v akciji 9e ampak je 16,50e ampak je se vseeno za pol ceneje ko v bc i pikapolonici...Miga je moj bratranc kupil in ga jutri dobimo in takoj probamo... Sem napisala, da je bil v akciji cca 9€ in sem ga takrat kupila Urši...... Ja...po navadi je tako, da je malo dražji, ko ni več akcije. Je pa res ceneje..... Ja tu dobis kar dva...jaz sem pa onega v bc dan prej ze v roki drzala in bila na blagajni pa sem ga potem vrnila ,ker sem hotla pogledat kaksen je se v pikapolonici ,dober da nisem kupla... A misliš tako, da v Lecleru dobiš 2 za ceno enega v BC....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 16:21:25
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO ONASIS on kopalni obroc ni vec v akciji 9e ampak je 16,50e ampak je se vseeno za pol ceneje ko v bc i pikapolonici...Miga je moj bratranc kupil in ga jutri dobimo in takoj probamo... Sem napisala, da je bil v akciji cca 9€ in sem ga takrat kupila Urši...... Ja...po navadi je tako, da je malo dražji, ko ni več akcije. Je pa res ceneje..... Ja tu dobis kar dva...jaz sem pa onega v bc dan prej ze v roki drzala in bila na blagajni pa sem ga potem vrnila ,ker sem hotla pogledat kaksen je se v pikapolonici ,dober da nisem kupla... A misliš tako, da v Lecleru dobiš 2 za ceno enega v BC.... Ja v bc je 30e
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 16:22:12
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO ONASIS on kopalni obroc ni vec v akciji 9e ampak je 16,50e ampak je se vseeno za pol ceneje ko v bc i pikapolonici...Miga je moj bratranc kupil in ga jutri dobimo in takoj probamo... Sem napisala, da je bil v akciji cca 9€ in sem ga takrat kupila Urši...... Ja...po navadi je tako, da je malo dražji, ko ni več akcije. Je pa res ceneje..... Ja tu dobis kar dva...jaz sem pa onega v bc dan prej ze v roki drzala in bila na blagajni pa sem ga potem vrnila ,ker sem hotla pogledat kaksen je se v pikapolonici ,dober da nisem kupla... A misliš tako, da v Lecleru dobiš 2 za ceno enega v BC.... Ja v bc je 30e v pikapolonici pa 33e
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 16:33:12
|
|
|
|
MIHAILO
|
ONASIS si kaj lacna?Meni je danes kr kriza ,se mi lusta kej sladkega...ampak itak ,da se bom drzala do konca to je moj cilj...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 16:50:28
|
|
|
|
MIHAILO
|
Onasis v soboto pise da je piscanec na zaru...Koliko pa?En zrezek piscancji al?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 16:52:03
|
|
|
|
piskot
|
ursa ne kupuj tiste zoge, je cist brezveze. ana je tud povoha ne. obozuje pojoco knjigo. malo poglej te igracke ta nove od FP, ki jih kolumbo omenja.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 17:09:16
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO ONASIS si kaj lacna?Meni je danes kr kriza ,se mi lusta kej sladkega...ampak itak ,da se bom drzala do konca to je moj cilj... Če sem lačna se vode napijem... drugače pa malo goljufam, namesto vode pijem cedevito al pa malinovc, ker bi drugače skup padla....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 17:10:53
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Onasis v soboto pise da je piscanec na zaru...Koliko pa?En zrezek piscancji al? Ja...zrezek, file ali pa karkoli drugega perutničke, noge... samo brez kože...če pa so mislili celega piščanca... ga pa jaz tako in tako nikoli nisem mogla pojest...... pa ne zaradi tega . ker bi bil prevelik...ampak ker ti po 5 min ogaben rata....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 17:15:19
|
|
|
|
brkn83
|
pozdravljene čveke. Sej vas sploh nisem uspela prebrati, ker ste tolk načvekale. MOgoče bom zdele mal preletela. Na izpitu sem bla, upam da bo ocena uredu. Medtem, ko sem šla na izpit pa je nika čuval njegov dedi, in to prvič, bil je ful vesel da je lahk bil z njim. Saj ga bolj poredko vidi. katjuša - sej pri nas je niku tud ful všeč dalinc od tv-ja, tk da sma mu zdej dala enga od dvd-ja, ko ne dela.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 17:27:19
|
|
|
|
birdy
|
Kayica, jst pa grem občasno počivat. Rečmo enkrat na dva tedna me preprost zmanka. Sploh ni izbire, uležem se in že spim.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Finance v družiniMichonne RRKako imata s partnerjem razdeljene finance?Vse imava strogo ločeno (
13%)
Stroške si razdeliva ostalo vsak porabi po svoje (
17%)
Vse porabiva skupaj po dogovoru (
68%)
Z denarjem upravlja samo partner (
0%)
Z denarjem upravlja samo partnerka (
2%)
Število vseh glasov: 53Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!