|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
6.11.2009 14:28:52   
Urša08
jaz sem tamaledva spat dala, vsacga v svojo sobo in sedaj grem tud jaz malce pospravit tole bombo

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
6.11.2009 14:33:01   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

mi smo danes v leclercu zgubil copateka in gremo vprašat na info. če je kdo kej prnesu in nič.... in pol grečamo eno žensko in reče a vi ste izgubil copateka.... ga je moj mož nesu na info. in gremo nazaj na info in spet vprašamo in reče one tam ne nič ni.... pa mi kak ni če je gospod sem prnesu in ona ja kako pa nej jet vem, da je vaš in se je pol en adruga trgovka oglasla sej se ja vidi, da ima fantek samo enega na nogi in da je ta istiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a imamo v slo res take nesposobne in zabite ljudi al kaj..... kaj bom hodla spraševat, če nebi bil moj.... še dober da jih tam takih ne rpodajajo ker bi verjetno misli, da sem ukradlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mam jaz tud probleme z Leclerkom...ampak v Lj... sicer so se pa ti iz Mb šolal pri nas....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
6.11.2009 14:50:12   
lilcha
Čebel@ in Kayica hvala za pohvale.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
6.11.2009 14:52:52   
simonakr
Dan - men bo glavo razgnal ...

Ajvy - user posted image user posted image user posted image , se spomnim svokih noric - me vse srbi če samo pomislim nanje. A claritina se pa ne daje več? To je sirup proti srbenju.

grem mal delat, če ne bom samo še zalegla

Aja absolutno preveč klepetate - se vid da je deževen dan k ste tolk načvekale. Sploh ne grem brat user posted image je preveč user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
6.11.2009 15:15:42   
Katjusa
jst sem se odločila, da bom beniju kupla za miklavža njegovo najljubšo igračo in to je daljinec od tv-ja... kupla mu bom enga univerzalnega in ga naj grizeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsak, dan je vse poslinjeno in tv razštelan le zakaj....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdej grem pa dat beniju jest pol se gremo pa k sosedom igratuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
6.11.2009 15:16:36   
sjmm
jz sem tud k ena cota dons, Majč je že ta 2gič zalegu, mu gre bol spanc kot žganc, upam, da se bo kej lačn zbudil.

ostali so čist happy za petek, so si šli kr v sobe glavce hladit

jutr pa v šoping za jakno za ta velko in čevle za ta velka dva fanta

kosilo bo zdej zdej

urša08- torej je tud pri vas en tak šmorn vse skup,no, jz upam, da ne bo kej zbolel

kot vidim ste že kar na tekočem glede igrač za prihajajoče praznike,mi tud ponavadi kr v muellerju kej najdemo al pa nardimo en košek za vse skupi,no, letos bodo itak ta velki za ta malga izbiral, tko da bo še zanimiv...grem en kofe prstavt ...se je moj najavu, da ga je zlo potrebenuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
6.11.2009 15:16:46   
Katjusa
simona a te glava boli? upam, da hitro mine toleuser posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
6.11.2009 15:28:15   
MIHAILO
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Ja URŠA to je ta gosenica.

Žogica je u akciji v BC
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170189

SURF mi se pofočkamo na otvoritevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce kaj menite, a je že prepozno za tole žogo? Jo je še smiselno kupit?

pOMOJE da je...bolj kak poganjalec pride kmalu v postev ampak takega da sedi...mi imamo kuzeka tiny love za puzanje,loncek presenecenja,igralni center in se kup malih igrac mi je brezeveze se neki full kupovat ,ker potem to itak mine in jih nimas kam dat...mislim ,da ce ima otrok prevec igrac jih pol ne ceni in se na koncu z nobeno ne igra...moje mnenje...user posted image

MIhailo poganjalca in to kar si naštela že mamo od Nejcauser posted image Pri drugem je res težje kupovat ker je veliko igrač še od prvega. Pa seveda hvala za mnenje.

Ja pol jih sploh ne rabis kupovat al se se starejsi igra z njimi?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
6.11.2009 15:29:01   
baki
ve ste taprave čveke.....sam je pa res žalost tk ko ven pogledaš.ko bi vsaj sneg padav.sem se že naveličala tega dežja.z nikom sva bla dons pr dohterju pa je rekla da ni kaj čut na plučih,uhe so vredu pa grlo tudi.da pa se je prehladu pa tk sama vem.sam da je sam prehlad.bo že minlo.drčač pa moj spi,nik še tudi spi,katja gleda risanko,jst pa se prekladam sm pa tja.čakam da se mali zbudi pol pa gremo k mami,da prej mine.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
6.11.2009 15:38:54   
MIHAILO
ONASIS on kopalni obroc ni vec v akciji 9e ampak je 16,50e ampak je se vseeno za pol ceneje ko v bc i pikapolonici...Miga je moj bratranc kupil in ga jutri dobimo in takoj probamo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
6.11.2009 15:41:57   
Urša08
MIhailo super za obroč, mi ga imamo in Žiga ful uživa v njem user posted image user posted image user posted image user posted image Glede igrač je pa tako, da nekaj more božiček tud Žigu prinest pod smrekico in ne samo Nejcu. user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
6.11.2009 15:45:57   
Onasiss

ONASIS on kopalni obroc ni vec v akciji 9e ampak je 16,50e ampak je se vseeno za pol ceneje ko v bc i pikapolonici...Miga je moj bratranc kupil in ga jutri dobimo in takoj probamo...user posted image user posted image user posted image

Sem napisala, da je bil v akciji cca 9€ in sem ga takrat kupila Urši...... Ja...po navadi je tako, da je malo dražji, ko ni več akcije. Je pa res ceneje.....user posted image

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
6.11.2009 15:46:22   
MIHAILO

MIhailo super za obroč, mi ga imamo in Žiga ful uživa v njem user posted image user posted image user posted image user posted image Glede igrač je pa tako, da nekaj more božiček tud Žigu prinest pod smrekico in ne samo Nejcu. user posted image

AJAAAAA ce je to za bozicek pa itak ,da more....Sem mislila da zdaj kupujes kar tako user posted image ..
Kako mu pa potem glavo umijes?Ga mores dat ven iz obroac ane...Mihailo se sploh noce vlezt in ga tko mal nagnem kolikor mi pusti in mi moz z tusom pomaga...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
6.11.2009 15:47:55   
MIHAILO
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Sem napisala, da je bil v akciji cca 9€ in sem ga takrat kupila Urši...... Ja...po navadi je tako, da je malo dražji, ko ni več akcije. Je pa res ceneje.....user posted image

Ja tu dobis kar dva...jaz sem pa onega v bc dan prej ze v roki drzala in bila na blagajni pa sem ga potem vrnila ,ker sem hotla pogledat kaksen je se v pikapolonici ,dober da nisem kupla...

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
6.11.2009 15:48:02   
Onasiss
Vitu bo verjetno prinesu avtomobilsko pisto...tisto ta zavito..... user posted image user posted image user posted image  Miklavž pa copate Strela Mcquen in slušalke...

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
6.11.2009 15:49:09   
Onasiss

Ja tu dobis kar dva...jaz sem pa onega v bc dan prej ze v roki drzala in bila na blagajni pa sem ga potem vrnila ,ker sem hotla pogledat kaksen je se v pikapolonici ,dober da nisem kupla...

A misliš tako, da v Lecleru dobiš 2 za ceno enega v BC.... user posted image

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
6.11.2009 16:21:25   
MIHAILO

Ja v bc je 30e

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
6.11.2009 16:22:12   
MIHAILO

Ja v bc je 30e

v pikapolonici pa 33e

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
6.11.2009 16:33:12   
MIHAILO
ONASIS si kaj lacna?Meni je danes kr kriza ,se mi lusta kej sladkega...ampak itak ,da se bom drzala do konca  to je moj cilj...user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
6.11.2009 16:50:28   
MIHAILO
Onasis  v soboto pise da je piscanec na zaru...Koliko pa?En zrezek piscancji al?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
6.11.2009 16:52:03   
piskot
ursa ne kupuj tiste zoge, je cist brezveze. ana je tud povoha ne. obozuje pojoco knjigo. malo poglej te igracke ta nove od FP, ki jih kolumbo omenja.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
6.11.2009 17:09:16   
Onasiss

ONASIS si kaj lacna?Meni je danes kr kriza ,se mi lusta kej sladkega...ampak itak ,da se bom drzala do konca  to je moj cilj...user posted image

Če sem lačna se vode napijem... drugače pa malo goljufam, namesto vode pijem cedevito al pa malinovc, ker bi drugače skup padla....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
6.11.2009 17:10:53   
Onasiss

Onasis  v soboto pise da je piscanec na zaru...Koliko pa?En zrezek piscancji al?

Ja...zrezek, file ali pa karkoli drugega perutničke, noge... samo brez kože...če pa so mislili celega piščanca...user posted image  ga pa jaz tako in tako nikoli nisem mogla pojest...... pa ne zaradi tega . ker bi bil prevelik...ampak ker ti po 5 min ogaben rata....user posted image

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
6.11.2009 17:15:19   
brkn83
pozdravljene čveke.

Sej vas sploh nisem uspela prebrati, ker ste tolk načvekale. MOgoče bom zdele mal preletela.

Na izpitu sem bla, upam da bo ocena uredu. Medtem, ko sem šla na izpit pa je nika čuval njegov dedi, in to prvič, bil je ful vesel da je lahk bil z njim. Saj ga bolj poredko vidi.

katjuša - sej pri nas je niku tud ful všeč dalinc od tv-ja, tk da sma mu zdej dala enga od dvd-ja, ko ne dela.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
6.11.2009 17:27:19   
birdy
Kayica, jst pa grem občasno počivat. Rečmo enkrat na dva tedna me preprost zmanka. Sploh ni izbire, uležem se in že spim.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Finance v družini
Michonne RR

Kako imata s partnerjem razdeljene finance?

Vse imava strogo ločeno (13%)

Stroške si razdeliva ostalo vsak porabi po svoje (17%)

Vse porabiva skupaj po dogovoru (68%)

Z denarjem upravlja samo partner (0%)

Z denarjem upravlja samo partnerka (2%)

Število vseh glasov: 53

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!