Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 13:56:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Urša pr nas pa kr florjan za oba odloča pride pred lego kocke pa reče tole kupita meni tole pa za benjamina itak in točno ve, da se bosta potem oba igrala no takole je pa zadnjič nejc men v mullerju reku, tale zame pa tole za Žiga lumpek mali itak bi blo vse zanga A ste vi že včeraj nakupovali za dobre može? ne ne včaraj naju je razjezil ni nič dobil samo žemlco pa še to mu je pol beni pojedu bomo počakal še malo no za miklavža že imama ob mega bloks one cars... za božička bi pa rad mel neki od vlakeca al pa lego tomya in sem mu rekla da se nej odloči in bomo napisal na listek in božičku poslal...... bomo počakal okol 10-15 bodo ziher kaka znižanja za igrače..... mal pa upam, da še v avstrijo skočmo čeprav tam ni nič ceneje sam večja izbira..... sem pa včeraj vidla, da so se zdej v interšparu prav oborožil z lego igračami za benija ne bom nič posebnega kupovala, ker imamo tolk igrač od florjana, da nima smisla itak se najraje igra s tem kar se florjan..... pač to kar vidi, da je uporabno:) v katalogu od pikapolonice sem vidla vlakca tomija k ga mora sam sestavit(3+) in pa vlakec+tirnice
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 13:56:56
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 moja mami je bila tudi full zaspana in so ugotovili da zato,ker ji primankuje železa Ne, jaz mam kri vredu..Bo verjetno kar vreme krivo... noseča? no men se to dogaja sam k sem noseča in spomladi k me daje pomladanska utrujenost
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2009 14:00:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 14:01:54
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: SURF Ima še katera to igračko,malo je draga tale plastika,vendar zadnjič v trgovini ji je bila všeč,hhmmm,,se še odločam... Majchy-vi jo imate,je še aktulana,je vredna tega denarja? pri nas je tale zakon men je tut mal tu mač draga, bom vidla, če bojo babice kej šenkale, jo mam za PRVO REZERVO in kakšen je ta seznam, nam zaupaš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 14:07:02
|
|
|
|
kayica24
|
Ne, ne Katjuša...nisem noseča Smo 99% zaščiteni Pač tako vreme je in ko malo uspavam, potem me kar zraven potegne in ko greš en dan spat, pa ti potem kar v navado pride.... Tak da nič hujšega...Pač malo sem lenobna, pa učit bi se modla in mi glih ne diši najbolj...Bi se raje zleknila na kavč, pod deko, gledala tv in dremuckala zraven...Kaj pa ti drugega preostane v "zimskih" dneh... Punce, ve nikoli ne počivate podnevi, ko vaši malčki spančkajo?
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2009 14:07:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2009 14:09:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 14:09:44
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Ne, ne Katjuša...nisem noseča Smo 99% zaščiteni Pač tako vreme je in ko malo uspavam, potem me kar zraven potegne in ko greš en dan spat, pa ti potem kar v navado pride.... Tak da nič hujšega...Pač malo sem lenobna, pa učit bi se modla in mi glih ne diši najbolj...Bi se raje zleknila na kavč, pod deko, gledala tv in dremuckala zraven...Kaj pa ti drugega preostane v "zimskih" dneh... Punce, ve nikoli ne počivate podnevi, ko vaši malčki spančkajo? Kayica jaz nikoli, pa sej tud ni časa, je zmeraj kej za narest, pa seveda mam dva doma
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 14:09:47
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Punce, ve nikoli ne počivate podnevi, ko vaši malčki spančkajo? ne,takrat pospravljam ali pa tukaj visim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 14:11:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo SEZNAM : danes zihr: lonček presenečenja F.P. ena lokomotiva z glasovi k je tut u akciji pol pa še ne vem kako se reče..k obroče natikaš, bratanec od Maja ma sicer že neki let starga in z zvočnimi efekti.. pol pa še gosenica in tale ČEBELINA Tiny love Za Majkla traktor na pedala Fend z eno prikolo in vitlom in rumeno delavno lučko ledgo duplo vlakec tomaž s tunelčkom duplo gasilski avto kakšno knjigico- ene 5 komadov. to pa je seznam najboljš da ga potalaš med žlahto da to oni kupijo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 14:12:18
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo SEZNAM : danes zihr: lonček presenečenja F.P. ena lokomotiva z glasovi k je tut u akciji pol pa še ne vem kako se reče..k obroče natikaš, bratanec od Maja ma sicer že neki let starga in z zvočnimi efekti.. pol pa še gosenica in tale ČEBELINA Tiny love Za Majkla traktor na pedala Fend z eno prikolo in vitlom in rumeno delavno lučko ledgo duplo vlakec tomaž s tunelčkom duplo gasilski avto kakšno knjigico- ene 5 komadov. po lego pejt v mullerja pa izkosist popust, mi smo tud gasilca vzeli kje je pa v akciji ta lokomotiva? Obroček se mi sanja ker in je super
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 14:19:17
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Punce, ve nikoli ne počivate podnevi, ko vaši malčki spančkajo? Seveda počivamo...tukaj na rr-ju....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 14:20:43
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo SEZNAM : danes zihr: lonček presenečenja F.P. ena lokomotiva z glasovi k je tut u akciji pol pa še ne vem kako se reče..k obroče natikaš, bratanec od Maja ma sicer že neki let starga in z zvočnimi efekti.. pol pa še gosenica in tale ČEBELINA Tiny love Za Majkla traktor na pedala Fend z eno prikolo in vitlom in rumeno delavno lučko ledgo duplo vlakec tomaž s tunelčkom duplo gasilski avto kakšno knjigico- ene 5 komadov. po lego pejt v mullerja pa izkosist popust, mi smo tud gasilca vzeli kje je pa v akciji ta lokomotiva? Obroček se mi sanja ker in je super če ga imam v lj al pa mb..... sam v mb je bojda nekje v mestu? al pa koper.... v velenju pa ni velik in pol ni igrač.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 14:20:58
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Punce, ve nikoli ne počivate podnevi, ko vaši malčki spančkajo? Seveda počivamo...tukaj na rr-ju.... pol jaz cel dan počivam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 14:22:01
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo SEZNAM : danes zihr: lonček presenečenja F.P. ena lokomotiva z glasovi k je tut u akciji pol pa še ne vem kako se reče..k obroče natikaš, bratanec od Maja ma sicer že neki let starga in z zvočnimi efekti.. pol pa še gosenica in tale ČEBELINA Tiny love Za Majkla traktor na pedala Fend z eno prikolo in vitlom in rumeno delavno lučko ledgo duplo vlakec tomaž s tunelčkom duplo gasilski avto kakšno knjigico- ene 5 komadov. po lego pejt v mullerja pa izkosist popust, mi smo tud gasilca vzeli kje je pa v akciji ta lokomotiva? Obroček se mi sanja ker in je super če ga imam v lj al pa mb..... sam v mb je bojda nekje v mestu? al pa koper.... v velenju pa ni velik in pol ni igrač..... imam rešitev:prideš do mene,greva na rudnik v šoping pa zraven še kera uleti na kofi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 14:22:13
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Punce, ve nikoli ne počivate podnevi, ko vaši malčki spančkajo? jst sem pri florjanu vsak dan (nisem bla nič kaj pridna na RR) in res ti pride v navado... no zdej pa ne ker ko mali spi al kej pospravljam al pa tukaj visim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 14:22:42
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Punce, ve nikoli ne počivate podnevi, ko vaši malčki spančkajo? Seveda počivamo...tukaj na rr-ju.... pol jaz cel dan počivam aha
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 14:23:23
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo SEZNAM : danes zihr: lonček presenečenja F.P. ena lokomotiva z glasovi k je tut u akciji pol pa še ne vem kako se reče..k obroče natikaš, bratanec od Maja ma sicer že neki let starga in z zvočnimi efekti.. pol pa še gosenica in tale ČEBELINA Tiny love Za Majkla traktor na pedala Fend z eno prikolo in vitlom in rumeno delavno lučko ledgo duplo vlakec tomaž s tunelčkom duplo gasilski avto kakšno knjigico- ene 5 komadov. po lego pejt v mullerja pa izkosist popust, mi smo tud gasilca vzeli kje je pa v akciji ta lokomotiva? Obroček se mi sanja ker in je super če ga imam v lj al pa mb..... sam v mb je bojda nekje v mestu? al pa koper.... v velenju pa ni velik in pol ni igrač..... imam rešitev:prideš do mene,greva na rudnik v šoping pa zraven še kera uleti na kofi dobra rešitev velja drug teden al bodo vse pokupli... do kdaj pa je tale akcija?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 14:23:25
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Punce, ve nikoli ne počivate podnevi, ko vaši malčki spančkajo? Seveda počivamo...tukaj na rr-ju.... pol jaz cel dan počivam aha k da nisi vedla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 14:24:18
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Punce, ve nikoli ne počivate podnevi, ko vaši malčki spančkajo? Seveda počivamo...tukaj na rr-ju.... pol jaz cel dan počivam aha k da nisi vedla sej sem v istem šmornu poglejte kok je ura šibam po mojga malega florija
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 14:24:20
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo SEZNAM : danes zihr: lonček presenečenja F.P. ena lokomotiva z glasovi k je tut u akciji pol pa še ne vem kako se reče..k obroče natikaš, bratanec od Maja ma sicer že neki let starga in z zvočnimi efekti.. pol pa še gosenica in tale ČEBELINA Tiny love Za Majkla traktor na pedala Fend z eno prikolo in vitlom in rumeno delavno lučko ledgo duplo vlakec tomaž s tunelčkom duplo gasilski avto kakšno knjigico- ene 5 komadov. po lego pejt v mullerja pa izkosist popust, mi smo tud gasilca vzeli kje je pa v akciji ta lokomotiva? Obroček se mi sanja ker in je super če ga imam v lj al pa mb..... sam v mb je bojda nekje v mestu? al pa koper.... v velenju pa ni velik in pol ni igrač..... imam rešitev:prideš do mene,greva na rudnik v šoping pa zraven še kera uleti na kofi dobra rešitev velja drug teden al bodo vse pokupli... do kdaj pa je tale akcija? do jutri je akcija......kaj pa če jutri prideš,pa še flori???
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 14:26:21
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo SEZNAM : danes zihr: lonček presenečenja F.P. ena lokomotiva z glasovi k je tut u akciji pol pa še ne vem kako se reče..k obroče natikaš, bratanec od Maja ma sicer že neki let starga in z zvočnimi efekti.. pol pa še gosenica in tale ČEBELINA Tiny love Za Majkla traktor na pedala Fend z eno prikolo in vitlom in rumeno delavno lučko ledgo duplo vlakec tomaž s tunelčkom duplo gasilski avto kakšno knjigico- ene 5 komadov. po lego pejt v mullerja pa izkosist popust, mi smo tud gasilca vzeli kje je pa v akciji ta lokomotiva? Obroček se mi sanja ker in je super če ga imam v lj al pa mb..... sam v mb je bojda nekje v mestu? al pa koper.... v velenju pa ni velik in pol ni igrač..... imam rešitev:prideš do mene,greva na rudnik v šoping pa zraven še kera uleti na kofi dobra rešitev velja drug teden al bodo vse pokupli... do kdaj pa je tale akcija? do jutri je akcija......kaj pa če jutri prideš,pa še flori??? ja itak florija zraven, da bo vidu kaj bom kupla pa itak bi se mogla z mojmu zmenit kaj in za kolk€ k ne vem če bo vse tako kot si florjan zamisli...... ti javim....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 14:26:49
|
|
|
|
Čebel@
|
grem čebelo dat spat in pucat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 14:27:40
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo SEZNAM : danes zihr: lonček presenečenja F.P. ena lokomotiva z glasovi k je tut u akciji pol pa še ne vem kako se reče..k obroče natikaš, bratanec od Maja ma sicer že neki let starga in z zvočnimi efekti.. pol pa še gosenica in tale ČEBELINA Tiny love Za Majkla traktor na pedala Fend z eno prikolo in vitlom in rumeno delavno lučko ledgo duplo vlakec tomaž s tunelčkom duplo gasilski avto kakšno knjigico- ene 5 komadov. po lego pejt v mullerja pa izkosist popust, mi smo tud gasilca vzeli kje je pa v akciji ta lokomotiva? Obroček se mi sanja ker in je super če ga imam v lj al pa mb..... sam v mb je bojda nekje v mestu? al pa koper.... v velenju pa ni velik in pol ni igrač..... imam rešitev:prideš do mene,greva na rudnik v šoping pa zraven še kera uleti na kofi dobra rešitev velja drug teden al bodo vse pokupli... do kdaj pa je tale akcija? do jutri je akcija......kaj pa če jutri prideš,pa še flori??? ja itak florija zraven, da bo vidu kaj bom kupla pa itak bi se mogla z mojmu zmenit kaj in za kolk€ k ne vem če bo vse tako kot si florjan zamisli...... ti javim.... tačas jaz florija zabavam in lahko neseš v avto......javi mi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Zdravniki.пеперутка16Zaupate zdravnikom?Da. (
50%)
Ne. (
50%)
Število vseh glasov: 4Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!