|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
6.11.2009 13:34:35   
MIHAILO
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Ja URŠA to je ta gosenica.

Žogica je u akciji v BC
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170189

SURF mi se pofočkamo na otvoritevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce kaj menite, a je že prepozno za tole žogo? Jo je še smiselno kupit?

pOMOJE da je...bolj kak poganjalec pride kmalu v postev ampak takega da sedi...mi imamo kuzeka tiny love za puzanje,loncek presenecenja,igralni center in se kup malih igrac mi je brezeveze se neki full kupovat ,ker potem to itak mine in jih nimas kam dat...mislim ,da ce ima otrok prevec igrac jih pol ne ceni in se na koncu z nobeno ne igra...moje mnenje...user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
6.11.2009 13:36:51   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Žogica je u akciji v BC

SURF mi se pofočkamo na otvoritevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pOMOJE da je...bolj kak poganjalec pride kmalu v postev ampak takega da sedi...mi imamo kuzeka tiny love za puzanje,loncek presenecenja,igralni center in se kup malih igrac mi je brezeveze se neki full kupovat ,ker potem to itak mine in jih nimas kam dat...mislim ,da ce ima otrok prevec igrac jih pol ne ceni in se na koncu z nobeno ne igra...moje mnenje...user posted image

MIhailo poganjalca in to kar si naštela že mamo od Nejcauser posted image Pri drugem je res težje kupovat ker je veliko igrač še od prvega. Pa seveda hvala za mnenje.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
6.11.2009 13:39:45   
TAMIKA3
fant se je zbudil, ga je nakupovanje očitno orenk zmatralo user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
6.11.2009 13:40:00   
Katjusa

SURF v ta welness bi pa tud jaz šla user posted image

eeemmmm jst tuduser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
6.11.2009 13:40:07   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

ajvi ja koliko casa se bo pa to se stopnjevalo? user posted image user posted image

2-7 dni se lahko pojavljajo novi izbruhi pikic.....sam pr Tarji ni več prostorauser posted image

boščika malauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
6.11.2009 13:40:15   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

naši user posted image  že lahko jejo govedino???

lahko

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
6.11.2009 13:40:18   
Katjusa

KATJUSA IN MLEA bravo za kguser posted image user posted image user posted image ...Jaz sem sla pa zdaj po tehtnico ,ker jo do zdaj nisem rabilauser posted image in mi kaze -1,7kguser posted image

pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
6.11.2009 13:40:33   
TAMIKA3

Žogica je u akciji v BC

MIhailo poganjalca in to kar si naštela že mamo od Nejcauser posted image Pri drugem je res težje kupovat ker je veliko igrač še od prvega. Pa seveda hvala za mnenje.

kaj šele pri četrtem, pa vsi fantje user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
6.11.2009 13:40:37   
Katjusa

Rokso nima nobene pametne igrače, grem zdej neki najdt pa kr naročit.

mami bi se rada igralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naša 2 se kr z lego duplo skupi igrata in z vlekeciuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
6.11.2009 13:40:41   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

PIŠKOT upam da najdeta rešitev skupaj ali s pomočjo keterega od drugih kolegov.user posted image

URŠA sn ti dala NAMENOMA 2 cd po vrhu da se ti mal odolžimuser posted image .....ker sem že vse posnela v računalnik, lahko JAZ BOMI2 POŠLJEM PO POŠTI

ful bi šla nekam v hribe nad 1000m, ljubim sneg in gorsko tišino

Kolumbo
jaz čakam da Boma pove kere risanke želiuser posted image

Uf sej je kar nekaj destinacij za v hribe, jaz sem pa čisti nasprotnik, ne maram snega in zime, obožujem poletja, vročinouser posted image user posted image user posted image Mi mamo vikend nad 1000m lahko k nam pridešuser posted image

kje pa user posted image a dajete tud v najem user posted image

Tamika na gorenjskem koncu je in je ravno na 1000 muser posted image V najem pa ne dajemo ker ga sami non stop koristimouser posted image Lahko pa enkrat ko bomo mi sami gor pridete user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi bi tud a je kaka fajn lokacija za sankanje? pol se kr naročim na obisk.... prnesem škatlo čaja, da se bomo pol grel k se nasankamo:)

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
6.11.2009 13:45:17   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

So me klicali iz vrtca...in smo prvi na čakalni listi....user posted image user posted image user posted image  No ... kaj naj rečem po eni strani je dobr....ker mi vrtec potrebujemo šele januarja po  drugi strani pa.....user posted image ...skratka DRŽTE PESTI, DA SI ŠE EN PREMISLI IN DA DOBIMO VRTEC!!!!!!!

onasiss jaz še vedno stiskam pesti user posted image

kr še drž naprej....HVALA!!! KAJ PA OSTALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sem komi hodla po lecreku inrutarju k še na nogah stiskam.... previjam pa tak dons ne k mam prste že čist na okroglouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
6.11.2009 13:45:20   
Katjusa

me je lkicala tianova "tašča"user posted image , da smo vsi vabljeni na obisk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , se bomo za doto zmenili user posted image user posted image

a me tud?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
6.11.2009 13:46:49   
Katjusa
Urša pr nas pa kr florjan za oba odloča pride pred lego kocke pa reče tole kupita meni tole pa za benjaminauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image itak in točno ve, da se bosta potem oba igralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
6.11.2009 13:46:58   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

PIŠKOT upam da najdeta rešitev skupaj ali s pomočjo keterega od drugih kolegov.user posted image

URŠA sn ti dala NAMENOMA 2 cd po vrhu da se ti mal odolžimuser posted image .....ker sem že vse posnela v računalnik, lahko JAZ BOMI2 POŠLJEM PO POŠTI

ful bi šla nekam v hribe nad 1000m, ljubim sneg in gorsko tišino

Kolumbo
jaz čakam da Boma pove kere risanke želiuser posted image

Uf sej je kar nekaj destinacij za v hribe, jaz sem pa čisti nasprotnik, ne maram snega in zime, obožujem poletja, vročinouser posted image user posted image user posted image Mi mamo vikend nad 1000m lahko k nam pridešuser posted image

kje pa user posted image a dajete tud v najem user posted image

Tamika na gorenjskem koncu je in je ravno na 1000 muser posted image V najem pa ne dajemo ker ga sami non stop koristimouser posted image Lahko pa enkrat ko bomo mi sami gor pridete user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi bi tud a je kaka fajn lokacija za sankanje? pol se kr naročim na obisk.... prnesem škatlo čaja, da se bomo pol grel k se nasankamo:)

Katjuša ja baje je ena sankaška roga sam mi še nismo sprobali ker smo šele lani to kupili in sem bila ravno noseča. Seveda ste tudi vi vabljeniuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
6.11.2009 13:49:21   
Urša08

Urša pr nas pa kr florjan za oba odloča pride pred lego kocke pa reče tole kupita meni tole pa za benjaminauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image itak in točno ve, da se bosta potem oba igralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no takole je pa zadnjič nejc men v mullerju reku, tale zame pa tole za Žiga user posted image user posted image user posted image lumpek mali itak bi blo vse zanga user posted image user posted image user posted image A ste vi že včeraj nakupovali za dobre može?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
6.11.2009 13:49:29   
Katjusa
mi smo danes v leclercu zgubil copateka in gremo vprašat na info. če je kdo kej prnesu in nič.... in pol grečamo eno žensko in reče a vi ste izgubil copateka.... ga je moj mož nesu na info. in gremo nazaj na info in spet vprašamo in reče one tam ne nič ni.... pa mi kak ni če je gospod sem prnesu in ona ja kako pa nej jet vem, da je vaš in se je pol en adruga trgovka oglasla sej se ja vidi, da ima fantek samo enega na nogi in da je ta istiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a imamo v slo res take nesposobne in zabite ljudi al kaj..... kaj bom hodla spraševat, če nebi bil moj.... še dober da jih tam takih ne rpodajajo ker bi verjetno misli, da sem ukradlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
6.11.2009 13:49:46   
kayica24

IZVIRNO SPOROČILO: lilcha

Lep pozdrav punce

Midve sva zelo zaspane na ta deževen dan, Maša že 2 uri spančka jst sem mela pa zdele mal časa in sem ene par slikic dala v album, tko da če se keri da gledat...

Dopoldan je bla pri nama na obisku moja mami in je Maši prinesla njeno prvo punčko - dojenčka. Tok je bla navdušena nad njo da je glih ene pol ure sploh ni dala iz rok.

Drgač pa komi že čakam da je ura 4 in da moj pride iz službe, da bomo mal skupi.

jaz sem pogledala slikce in so full luškane...user posted image user posted image
Tisti bazenček/riba, ki je na zadnji slikci, ga imamo tudi miuser posted image

Glede zaspanosti...Sem mislila, da se samo meni spi...Že tri dni zapored sem šla popoldan za kako urco spat zraven Marinele, ker sem bla taaakooo zaspana..Ne utrujena, samo zaspana, da mi oči skupaj vleče...user posted image
Saj ni čudno, ko pa je tako vremeuser posted image Pa še pritisk imam kar nizek...user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
6.11.2009 13:49:55   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
6.11.2009 13:50:56   
Urša08

mi smo danes v leclercu zgubil copateka in gremo vprašat na info. če je kdo kej prnesu in nič.... in pol grečamo eno žensko in reče a vi ste izgubil copateka.... ga je moj mož nesu na info. in gremo nazaj na info in spet vprašamo in reče one tam ne nič ni.... pa mi kak ni če je gospod sem prnesu in ona ja kako pa nej jet vem, da je vaš in se je pol en adruga trgovka oglasla sej se ja vidi, da ima fantek samo enega na nogi in da je ta istiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a imamo v slo res take nesposobne in zabite ljudi al kaj..... kaj bom hodla spraševat, če nebi bil moj.... še dober da jih tam takih ne rpodajajo ker bi verjetno misli, da sem ukradlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa sej to ni res user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
6.11.2009 13:51:17   
Čebel@

tole je bilo pa katastrofalnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
6.11.2009 13:52:36   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

IZVIRNO SPOROČILO: lilcha

Lep pozdrav punce

Midve sva zelo zaspane na ta deževen dan, Maša že 2 uri spančka jst sem mela pa zdele mal časa in sem ene par slikic dala v album, tko da če se keri da gledat...

Dopoldan je bla pri nama na obisku moja mami in je Maši prinesla njeno prvo punčko - dojenčka. Tok je bla navdušena nad njo da je glih ene pol ure sploh ni dala iz rok.

Drgač pa komi že čakam da je ura 4 in da moj pride iz službe, da bomo mal skupi.

jaz sem pogledala slikce in so full luškane...user posted image user posted image
Tisti bazenček/riba, ki je na zadnji slikci, ga imamo tudi miuser posted image

Glede zaspanosti...Sem mislila, da se samo meni spi...Že tri dni zapored sem šla popoldan za kako urco spat zraven Marinele, ker sem bla taaakooo zaspana..Ne utrujena, samo zaspana, da mi oči skupaj vleče...user posted image
Saj ni čudno, ko pa je tako vremeuser posted image Pa še pritisk imam kar nizek...user posted image
moja mami je bila tudi full zaspana in so ugotovili da zato,ker ji primankuje železa

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
6.11.2009 13:53:02   
kayica24

WTF!!???????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
6.11.2009 13:53:36   
Katjusa

no takole je pa zadnjič nejc men v mullerju reku, tale zame pa tole za Žiga user posted image user posted image user posted image lumpek mali itak bi blo vse zanga user posted image user posted image user posted image A ste vi že včeraj nakupovali za dobre može?

ne ne včaraj naju je razjezil ni nič dobil samo žemlco pa še to mu je pol beni pojeduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bomo počakal še malo no za miklavža že imama ob mega bloks one cars... za božička bi pa rad mel neki od vlakeca al pa lego tomya in sem mu rekla da se nej odloči in bomo napisal na listek in božičku poslal...... bomo počakal okol 10-15 bodo ziher kaka znižanja za igrače..... mal pa upam, da še v avstrijo skočmo čeprav tam ni nič ceneje sam večja izbira..... sem pa včeraj vidla, da so se zdej v interšparu prav oborožil z lego igračamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za benija ne bom nič posebnega kupovala, ker imamo tolk igrač od florjana, da nima smisla itak se najraje igra s tem kar se florjan..... pač to kar vidi, da je uporabno:)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
6.11.2009 13:54:48   
kayica24

[/quote] moja mami je bila tudi full zaspana in so ugotovili da zato,ker ji primankuje železa
[/quote]

Ne, jaz mam kri vredu..Bo verjetno kar vreme krivo...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
6.11.2009 13:56:16   
Urša08

ne ne včaraj naju je razjezil ni nič dobil samo žemlco pa še to mu je pol beni pojeduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bomo počakal še malo no za miklavža že imama ob mega bloks one cars... za božička bi pa rad mel neki od vlakeca al pa lego tomya in sem mu rekla da se nej odloči in bomo napisal na listek in božičku poslal...... bomo počakal okol 10-15 bodo ziher kaka znižanja za igrače..... mal pa upam, da še v avstrijo skočmo čeprav tam ni nič ceneje sam večja izbira..... sem pa včeraj vidla, da so se zdej v interšparu prav oborožil z lego igračamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za benija ne bom nič posebnega kupovala, ker imamo tolk igrač od florjana, da nima smisla itak se najraje igra s tem kar se florjan..... pač to kar vidi, da je uporabno:)

V Mullrerju je do jutri popust na igrače 20%. A sem potem narobe prebrala da ste eno punčko kupili, sem neki zamutila, jaz sem pa mislila da ste šli že v nabavouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Tai/Taj
Meri 07

Kako napisati ime: TAI ali TAJ?

Tai (42%)

Taj (58%)

Število vseh glasov: 206

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!