|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
6.11.2009 13:08:48   
lilcha
Lep pozdrav punce

Midve sva zelo zaspane na ta deževen dan, Maša že 2 uri spančka jst sem mela pa zdele mal časa in sem ene par slikic dala v album, tko da če se keri da gledat...

Dopoldan je bla pri nama na obisku moja mami in je Maši prinesla njeno prvo punčko - dojenčka. Tok je bla navdušena nad njo da je glih ene pol ure sploh ni dala iz rok.

Drgač pa komi že čakam da je ura 4 in da moj pride iz službe, da bomo mal skupi.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
6.11.2009 13:10:42   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

tamika a res ni zanimivo, pri nas so Nejcu prve tri zakon, še dons uživa ob knjigici in s kužkom, Žiga ma pa tud knjigico in kužka raduser posted image user posted image user posted image

tavečji še posegajo po njih, tristan user posted image - on bi samo user posted image ,
se že povzpe po stopnicah user posted image user posted image   jao meni user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 6.11.2009 13:11:51 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
   [Brisano sporočilo]
6.11.2009 13:11:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4178
6.11.2009 13:11:56   
MIHAILO
ONASIS a bi lahko s cim zamenjala jajca?Ker ,ko so jajca jaz jih ne jem,skuham jih sam ne pojem jih...pol sem pa lacnauser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
6.11.2009 13:11:58   
MIHAILO
ONASIS a bi lahko s cim zamenjala jajca?Ker ,ko so jajca jaz jih ne jem,skuham jih sam ne pojem jih...pol sem pa lacna

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
6.11.2009 13:12:02   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

KATJUSA IN ONASIS bravo za kguser posted image user posted image user posted image ...Jaz sem sla pa zdaj po tehtnico ,ker jo do zdaj nisem rabilauser posted image in mi kaze -1,7kguser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo me!!!!!!

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
6.11.2009 13:12:05   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: SURF

pa berem...da Tamika bi tudi šlauser posted image tudi za vas velja...user posted image

a dobimo količinski popust user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa sevedauser posted image
Vendar bodo princi spali v zakonski,da se bosta vidva lohka stiskala na manjši posteljiuser posted image potem ostane še ena manjša...ne ...tisti dve tamali dasta skupaj in bosta tudi vidva imela placuser posted image ...pa vse se dauser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
6.11.2009 13:14:09   
Onasiss

ONASIS a bi lahko s cim zamenjala jajca?Ker ,ko so jajca jaz jih ne jem,skuham jih sam ne pojem jih...pol sem pa lacna

Ne vem s čim bi jih lahko zamenjala... lahko jih tudi izpustiš, ker so itak sam holesterol... lahko pa ti poješ beljak Mihailu daš pa rumenjak..pa bosta oba sitauser posted image user posted image

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
6.11.2009 13:14:25   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

pa berem...da Tamika bi tudi šlauser posted image tudi za vas velja...user posted image

a dobimo količinski popust user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa sevedauser posted image
Vendar bodo princi spali v zakonski,da se bosta vidva lohka stiskala na manjši posteljiuser posted image potem ostane še ena manjša...ne ...tisti dve tamali dasta skupaj in bosta tudi vidva imela placuser posted image ...pa vse se dauser posted image če se hoče - itak user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
6.11.2009 13:14:30   
MIHAILO
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Ja URŠA to je ta gosenica.

Žogica je u akciji v BC
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170189

SURF mi se pofočkamo na otvoritevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V
eleclercu imas eno fajno igraco k vstavlja like notr...12e je...podobna cak najdem lik pa prilimam

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
6.11.2009 13:15:33   
MIHAILO
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Ne vem s čim bi jih lahko zamenjala... lahko jih tudi izpustiš, ker so itak sam holesterol... lahko pa ti poješ beljak Mihailu daš pa rumenjak..pa bosta oba sitauser posted image user posted image

Ne maram ne beljaka ne rumenjakauser posted image ...

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
6.11.2009 13:17:29   
Onasiss

So me klicali iz vrtca...in smo prvi na čakalni listi....user posted image user posted image user posted image  No ... kaj naj rečem po eni strani je dobr....ker mi vrtec potrebujemo šele januarja po  drugi strani pa.....user posted image ...skratka DRŽTE PESTI, DA SI ŠE EN PREMISLI IN DA DOBIMO VRTEC!!!!!!!

onasiss jaz še vedno stiskam pesti user posted image

kr še drž naprej....HVALA!!! KAJ PA OSTALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
6.11.2009 13:19:04   
SURF

Žogica je u akciji v BC

SURF mi se pofočkamo na otvoritevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Seveda tudi otvoritev pride,nebi rada zdej preveč,ker je še nekaj dela,ampak ko bo, OBLJUBIM da boste vabljene.

Grem sedaj,še kej naredit,pa da bova v pripravi k pride,da bom lohka še naprej čudnauser posted image

Lep dan vsem skupaj.

Neposredna povezava do sporočila: 4188
6.11.2009 13:20:30   
SURF

So me klicali iz vrtca...in smo prvi na čakalni listi....user posted image user posted image user posted image  No ... kaj naj rečem po eni strani je dobr....ker mi vrtec potrebujemo šele januarja po  drugi strani pa.....user posted image ...skratka DRŽTE PESTI, DA SI ŠE EN PREMISLI IN DA DOBIMO VRTEC!!!!!!!

user posted image user posted image Tudi js...user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
6.11.2009 13:23:28   
Čebel@

user posted image Ima še katera to igračko,malo je draga tale plastika,vendar zadnjič v trgovini ji je bila všeč,hhmmm,,se še odločam...
Majchy-vi jo imate,je še aktulana,je vredna tega denarja?
pri nas je tale zakon

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
6.11.2009 13:23:42   
TAMIKA3

user posted image user posted image Tudi js...user posted image

z naše strani 12x user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
6.11.2009 13:24:59   
Urša08
Uf tile zobki, Žiga dons že 4 x pokakan user posted image user posted image user posted image Najboljš da se spokam mal pospravlat ker mamo čisti kaos, če kdo pride bo mislu da je bomba usekalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
6.11.2009 13:25:51   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: lilcha

Lep pozdrav punce

Midve sva zelo zaspane na ta deževen dan, Maša že 2 uri spančka jst sem mela pa zdele mal časa in sem ene par slikic dala v album, tko da če se keri da gledat...

Dopoldan je bla pri nama na obisku moja mami in je Maši prinesla njeno prvo punčko - dojenčka. Tok je bla navdušena nad njo da je glih ene pol ure sploh ni dala iz rok.

Drgač pa komi že čakam da je ura 4 in da moj pride iz službe, da bomo mal skupi.
obe sta lepiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
6.11.2009 13:26:15   
Urša08

Žogica je u akciji v BC

Punce kaj menite, a je že prepozno za tole žogo? Jo je še smiselno kupit?

Neposredna povezava do sporočila: 4194
6.11.2009 13:26:58   
MIHAILO
evo kolumbo nekaj takega je in cena je 12,30e v e leclercu
http://e-shopping-center.com/si/zelva-z-aktivnostjo-i2309.shtml

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
6.11.2009 13:27:01   
TAMIKA3
imamo tudi tega:
user posted image
oz. tega, ki je bolj zanimiv in manj nevaren user posted image
user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
6.11.2009 13:27:46   
Čebel@

jaz jih še od zanjič stiskam!!!!!!!!!

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
6.11.2009 13:28:52   
MIHAILO

TUDI OSTALE STISKAMO user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
6.11.2009 13:32:55   
Čebel@
salt........lahko pa pridete k nam na obisk in boš videla če Patriciji sploh sede igrača,da ne boste brezveze dajali €user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
6.11.2009 13:34:24   
TAMIKA3
me je lkicala tianova "tašča"user posted image , da smo vsi vabljeni na obisk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , se bomo za doto zmenili user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ringaraja
_Anja_

Na Ringaraji sem:

dnevno (58%)

tedensko (27%)

mesečno (15%)

Število vseh glasov: 169

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!