Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 12:03:06
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 jutro. mi2 s kavice in nabave , se je tian odločil, da gre na randi popoldan, pa je blo treba nabavit še nekaj za pupe tristan spi grem kosilo pristavit urša... naši fantje imajo nikice in čeveljčke iz dajhmana. zimske bomo kupili po potrebi no toliko zaenkrat Tian je pa zgodaj začel
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 12:03:33
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Evo sem se vagala.... kg pred dieto-65 kg danes-62,6 kg... lepo lepo.... jst sem tud dons na vago stopla kaže -5,6kg Superca, kar tako naprej
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 12:03:59
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Čebela, pražen ali tenstan je isto, tko k Masterecard pa Eurocard , sm se jst tut že marsikej na RR naučila jaz rečem tenstan krompir tazmačkanmu krompirju
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 12:04:17
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss So me klicali iz vrtca...in smo prvi na čakalni listi.... No ... kaj naj rečem po eni strani je dobr....ker mi vrtec potrebujemo šele januarja po drugi strani pa..... ...skratka DRŽTE PESTI, DA SI ŠE EN PREMISLI IN DA DOBIMO VRTEC!!!!!!! onasiss jaz še vedno stiskam pesti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 12:04:38
|
|
|
|
Čebel@
|
v ponedeljek zjutraj spet k p lovit vodo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 12:05:07
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Čebela, pražen ali tenstan je isto, tko k Masterecard pa Eurocard , sm se jst tut že marsikej na RR naučila jaz rečem tenstan krompir tazmačkanmu krompirju a pire krompirju?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 12:05:30
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ v ponedeljek zjutraj spet k p lovit vodo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 12:06:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Čebela, pražen ali tenstan je isto, tko k Masterecard pa Eurocard , sm se jst tut že marsikej na RR naučila jaz rečem tenstan krompir tazmačkanmu krompirju a pire krompirju? jap
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 12:07:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ v ponedeljek zjutraj spet k p lovit vodo upam da ne dobi AB
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 12:07:53
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo PIŠKOT upam da najdeta rešitev skupaj ali s pomočjo keterega od drugih kolegov. URŠA sn ti dala NAMENOMA 2 cd po vrhu da se ti mal odolžim .....ker sem že vse posnela v računalnik, lahko JAZ BOMI2 POŠLJEM PO POŠTI ful bi šla nekam v hribe nad 1000m, ljubim sneg in gorsko tišino Kolumbo jaz čakam da Boma pove kere risanke želi Uf sej je kar nekaj destinacij za v hribe, jaz sem pa čisti nasprotnik, ne maram snega in zime, obožujem poletja, vročino Mi mamo vikend nad 1000m lahko k nam prideš kje pa a dajete tud v najem Tamika na gorenjskem koncu je in je ravno na 1000 m V najem pa ne dajemo ker ga sami non stop koristimo Lahko pa enkrat ko bomo mi sami gor pridete
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 12:11:55
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ v ponedeljek zjutraj spet k p lovit vodo Mi smo jo vsake 14 dni lovil do 4m in imeli ab za preventivo...po katetru pa ne vec,,,sam kontr.mamo spet decembra pa vsake tok casa jo bomo mel do ne vem kirga leta...tko da ne se sekirat sam da bo vse ok
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 12:19:41
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 jutro. mi2 s kavice in nabave , se je tian odločil, da gre na randi popoldan, pa je blo treba nabavit še nekaj za pupe tristan spi grem kosilo pristavit urša... naši fantje imajo nikice in čeveljčke iz dajhmana. zimske bomo kupili po potrebi no toliko zaenkrat Tian je pa zgodaj začel ljubezen na prvi pogled (1.9.2006)
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 12:21:58
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ v ponedeljek zjutraj spet k p lovit vodo Mi smo jo vsake 14 dni lovil do 4m in imeli ab za preventivo...po katetru pa ne vec,,,sam kontr.mamo spet decembra pa vsake tok casa jo bomo mel do ne vem kirga leta...tko da ne se sekirat sam da bo vse ok tolažim se s tem,da lahko pozdravijo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 12:22:57
|
|
|
|
SURF
|
Pozdravljene,dober dan Majchy-držim pesti,da bo vse v redu ... Mlea- Čestitam za trud,sedaj pa imaš moje idealne kile ...kokr se spomnem iz slik, si bolj velika,tako da sedaj si na konju? konec z dieto? Piškot- Ti šment,potem ti pa še delo odstopi (v večini berem od zadaj napre ) Urša,Kolumbo-ja naj bi bile ženske zelo čudna bitja Nisem imela namena,ampak,da še js povem kako sem jaz danes izpadla čudna:Se z mojim zmeniva,da greva že pred kosilom v dolino,da grem js neke papirje uredit,pa malo hladilnik nafilat,pa reče moj:bom js naredu organizacijo dela,vidve se previjeta,zrihtata,js grem tačas priklopit prikolico in pridem nazaj in dam patriciji malico,da se boš lohka še ti najedla...čas teče,js vse naredim(beri tudi tisto kar je rekel da bo on)in njega še ni in ni...vmes še naredim marsikaj in tamala je že zaspana,jo dam spat in pride gospod v bajto kot da ni nič,kot da sva se tako zmenila naj še povem,da je zunaj motorka pela cel ljubi čas mu rečem zakaj se tako spreneveda,pa me gleda čukasto da zakaj sem tako čudna jao pa tak organizator dela Mi je pisker dvignu No in sedaj je padel drugi plan,gremo ko se vrne nazaj(šel s prikolico po pesek)bomo vidl....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 12:23:00
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ v ponedeljek zjutraj spet k p lovit vodo Mi smo jo vsake 14 dni lovil do 4m in imeli ab za preventivo...po katetru pa ne vec,,,sam kontr.mamo spet decembra pa vsake tok casa jo bomo mel do ne vem kirga leta...tko da ne se sekirat sam da bo vse ok mai je bil na ab 2 let zaradi preventive ( podvojena ledvična votlina), pri 1,5 let bil operiran v lj, zdaj hb vse
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 12:24:42
|
|
|
|
sunny24
|
Dan! Naša nočka...katastrof! Ob 23:30 je jedla, ob 2h se je zbudila in smo ble pokonci do 3:30, spet je jedla, pol je bla pa še z mojim zbujena do nevem kdaj-po flaškah sklepam, da je pol še 2x jedla. Pol ob 8h se je zbudila, popila malo čaja in zaspala nazaj do 10h...Ma zobi so, k ma vse trdo navrhu! Moj je pa zdej 3 dni doma, jutri gre sicer neki s tatom njegovim delat...Drugi teden pa spet same cele dneve... Grem, k je sitkana...Pravi da bi EM...To pomeni da je lačna!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 12:26:39
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ v ponedeljek zjutraj spet k p lovit vodo Mi smo jo vsake 14 dni lovil do 4m in imeli ab za preventivo...po katetru pa ne vec,,,sam kontr.mamo spet decembra pa vsake tok casa jo bomo mel do ne vem kirga leta...tko da ne se sekirat sam da bo vse ok tolažim se s tem,da lahko pozdravijo Tudi mi imamo AB za preventivo,čakamo na vstavljanje katetra.. (nočem,niti mislit na to) Vse to pa zaradi uroinfekta. Majchy-Še dobr ,da so tako previdni
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 12:27:05
|
|
|
|
TAMIKA3
|
kosilo kuhano: piščančji paprikaš + njoki (krompir- tristan). čakam, da gospodič vstane. zložila en stroj perila , čakam pralnega, da še obesim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 12:31:22
|
|
|
|
TAMIKA3
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 12:36:39
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 kosilo kuhano: piščančji paprikaš + njoki (krompir- tristan). čakam, da gospodič vstane. zložila en stroj perila , čakam pralnega, da še obesim Tamika recept za paprikaš prosim A sušilca ne uporabljaš?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 12:37:04
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Dan! Naša nočka...katastrof! Ob 23:30 je jedla, ob 2h se je zbudila in smo ble pokonci do 3:30, spet je jedla, pol je bla pa še z mojim zbujena do nevem kdaj-po flaškah sklepam, da je pol še 2x jedla. Pol ob 8h se je zbudila, popila malo čaja in zaspala nazaj do 10h...Ma zobi so, k ma vse trdo navrhu! Moj je pa zdej 3 dni doma, jutri gre sicer neki s tatom njegovim delat...Drugi teden pa spet same cele dneve... Grem, k je sitkana...Pravi da bi EM...To pomeni da je lačna! ufff,celo noč cirkus ,šedobr da je tvoj na dopustu,da si prideš malo not. Tudi mi smo včeraj imeli cirkus do polnoči,pa zaspana fullllll,pa ne spat,pa ne jest,pa malo igrat,pa tudi to ne več....potem je malo pred polnočjo se dama le odločla in jedla k sestradan medo in zaspala do 4h,pršla k nama v postlo,se vmes dojila(2x) in spala do 9.3o..sedaj pa zopet spi...ji pa tisti zgoraj(4)ne dajo miru,so vzuni,pa ne še čisto tako kot je treba in po moje to zna zeeelo boleti .
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 12:39:27
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ v ponedeljek zjutraj spet k p lovit vodo Mi smo jo vsake 14 dni lovil do 4m in imeli ab za preventivo...po katetru pa ne vec,,,sam kontr.mamo spet decembra pa vsake tok casa jo bomo mel do ne vem kirga leta...tko da ne se sekirat sam da bo vse ok tolažim se s tem,da lahko pozdravijo Seveda samo ,da ni hujsega...je pa normalno da ti ni vseeno,tudi meni je hotelo srce pociti ,ko so mu vstavljali kateter in je tako jokal in ob rojstvu ,ko so mu dali kanalcek na roko in infuzijo da se to precisti... Ampak,ko crto potegnem si recem ,da je vazno,da je zdrav in ,da ni bila neozdravljiva bolezen...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 12:40:18
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Pozdravljene,dober dan Majchy-držim pesti,da bo vse v redu ... Mlea- Čestitam za trud,sedaj pa imaš moje idealne kile ...kokr se spomnem iz slik, si bolj velika,tako da sedaj si na konju? konec z dieto? Piškot- Ti šment,potem ti pa še delo odstopi (v večini berem od zadaj napre ) Urša,Kolumbo-ja naj bi bile ženske zelo čudna bitja Nisem imela namena,ampak,da še js povem kako sem jaz danes izpadla čudna:Se z mojim zmeniva,da greva že pred kosilom v dolino,da grem js neke papirje uredit,pa malo hladilnik nafilat,pa reče moj:bom js naredu organizacijo dela,vidve se previjeta,zrihtata,js grem tačas priklopit prikolico in pridem nazaj in dam patriciji malico,da se boš lohka še ti najedla...čas teče,js vse naredim(beri tudi tisto kar je rekel da bo on)in njega še ni in ni...vmes še naredim marsikaj in tamala je že zaspana,jo dam spat in pride gospod v bajto kot da ni nič,kot da sva se tako zmenila naj še povem,da je zunaj motorka pela cel ljubi čas mu rečem zakaj se tako spreneveda,pa me gleda čukasto da zakaj sem tako čudna jao pa tak organizator dela Mi je pisker dvignu No in sedaj je padel drugi plan,gremo ko se vrne nazaj(šel s prikolico po pesek)bomo vidl.... tvoj možek pa res zna organizirati
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 12:40:54
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 jutro. mi2 s kavice in nabave , se je tian odločil, da gre na randi popoldan, pa je blo treba nabavit še nekaj za pupe tristan spi grem kosilo pristavit urša... naši fantje imajo nikice in čeveljčke iz dajhmana. zimske bomo kupili po potrebi no toliko zaenkrat Tian je pa zgodaj začel ljubezen na prvi pogled (1.9.2006) Kaj bo pa za doto?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Katero ime za fantka?SadrikaKatero ime vam je lepše?Tilen (
50%)
Aljaž (
50%)
Število vseh glasov: 404Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!