Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 9:16:26
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Evo sem se vagala.... kg pred dieto-65 kg danes-62,6 kg... lepo lepo.... jst sem tud dons na vago stopla kaže -5,6kg
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 9:17:01
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Me je klicala kolegica in pridejo k nam lepo se imejte in uživajte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 9:18:19
|
|
|
|
Katjusa
|
jst pa čakam, da se beni zbudi sem se z mamico zmenla gremo v MB v leclerk po neke tune in pol grem v rutarja in dipota.... iščemo novo mizo za kuhinjo s kotom in imamo tako malo placa, da te standardne velikosti ne pašejo not
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 9:20:10
|
|
|
|
Onasiss
|
So me klicali iz vrtca...in smo prvi na čakalni listi.... No ... kaj naj rečem po eni strani je dobr....ker mi vrtec potrebujemo šele januarja po drugi strani pa..... ...skratka DRŽTE PESTI, DA SI ŠE EN PREMISLI IN DA DOBIMO VRTEC!!!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 9:20:57
|
|
|
|
Katjusa
|
punce rabli bomo pesti za mojo prijateljico..... predvčarajšnim je bla na punkciji in v ponedeljek bodo vstavljeli male žebice v njihov domek.... držimo pesti, da vsaj 1 ostane doma 9 mesecev.... da bo končno prišla do svoje male štručke
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2009 9:21:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 9:21:57
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss So me klicali iz vrtca...in smo prvi na čakalni listi.... No ... kaj naj rečem po eni strani je dobr....ker mi vrtec potrebujemo šele januarja po drugi strani pa..... ...skratka DRŽTE PESTI, DA SI ŠE EN PREMISLI IN DA DOBIMO VRTEC!!!!!!! že stiskam, da dobite.... zdej imate res velike možnosti in upam, da boste dobli, da bo vsaj ena skrb manj
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 6.11.2009 9:22:13 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 9:22:22
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Evo sem se vagala.... kg pred dieto-65 kg danes-62,6 kg... onasiss superca, to je pa dost v štirih dneh Dej povej a je omejena količina kave - samo en na dan al lahko kako več? jAZ BREZ KAVE TEŽKO ZDRŽIM....sory črke.... popijem zih ene 3 na dan.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 9:23:50
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo URŠA očitno ni teden oz da za ovne....imava točno isti problem samo druga destinacija ....svak gre na en kmetijski sejem mislm da na nizozemsko al nemčijo nevem...ma nima veze ...u glavnem...situacija.....Šime ma zdej 3 tedne non stop službene poti, svak se je že zmenil da gresta skupaj z ženo, zdej pa tast red dela........DA MORA Z NJIM IZT ŠIME....zakaj že????, ker kao žena ne zna vozt po nemčiji....a po sloveniji pa zna .....sej vem v čem je problem....otroke bi blo pol treba 2 dni merkat.....AMPAK....obstaja še drugi brat......ki ma samo enega otroka starga 5 let pa ULTRA strogo ženo, ki ga ne pusti, ker je kao ful mal z otrokom...bla bla....JST SM PAČ EDINA k sm sposobna sama 2 otroka rihtat...HVALA ZA TAKO POHVALO,.....Šime bo zgleda popustil jst bom pa čudna....A NI TO ČUDN ....SE TOLAŽIM URŠA D BOM SKUPI S TABO ČUDNA vi2 bi lahko kako društvo odprle verjetno se vama tud jst kdaj pridružim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 9:24:17
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa punce rabli bomo pesti za mojo prijateljico..... predvčarajšnim je bla na punkciji in v ponedeljek bodo vstavljeli male žebice v njihov domek.... držimo pesti, da vsaj 1 ostane doma 9 mesecev.... da bo končno prišla do svoje male štručke Moja je imela pa to v torek...in ji v nedeljo vstavljajo... To je njun drugi poiskus...prvi prvem so vse žabice odmrle oz nobena ni preživela.... DRŽIM PESTKE!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 9:24:40
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Evo sem se vagala.... kg pred dieto-65 kg danes-62,6 kg... onasiss superca, to je pa dost v štirih dneh Dej povej a je omejena količina kave - samo en na dan al lahko kako več? jAZ BREZ KAVE TEŽKO ZDRŽIM....sory črke.... popijem zih ene 3 na dan. kava je pomoje Ok ker dela der v prebavi jst jo tud zdek pijem k je prej nikol nisme samo s potrudim, ker me požene
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 9:25:16
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa punce rabli bomo pesti za mojo prijateljico..... predvčarajšnim je bla na punkciji in v ponedeljek bodo vstavljeli male žebice v njihov domek.... držimo pesti, da vsaj 1 ostane doma 9 mesecev.... da bo končno prišla do svoje male štručke Moja je imela pa to v torek...in ji v nedeljo vstavljajo... To je njun drugi poiskus...prvi prvem so vse žabice odmrle oz nobena ni preživela.... DRŽIM PESTKE!!!!!!!!!!!!!! pol pa še bolj stiskamo če so dve prijeteljice v igri
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 9:27:57
|
|
|
|
Onasiss
|
KOLUMBO...uRŠA....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 9:28:06
|
|
|
|
Katjusa
|
danes se je florjan zbudil ob pol 7 in se zadere mami kakat.... itak letim, da ne bom prepozna in seveda se je tud beni zbudil pa sem slišala, da mal čudno diha in sem mu not špricnla tisto morsko vodo..... in mu dala dudo in zdej je ure pol 10 in on še kr spi ta mali zaspanček, ko ga čakam spi k top k bi pa rada da potegne pa nikakor....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 9:38:34
|
|
|
|
Jutta
|
Urša, Kolumbo - postavite se zase in ne pustite, da se stari vmešavajo, s svojimi možeki se pa lepo pogovorte Piškot - upam, da se bosta s prijateljem zmenila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 9:40:29
|
|
|
|
Jutta
|
SREČANJE V CELJU - jaz bom v Laškem v petek, 13. novembra, ker mora moj menjat gume na avtu, tako da če tole menjavanje gum ne bo predolgo trajalo, bi naju z Vidom lahko moj dostavil, če bi bilo srečanje ta dan
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 9:42:14
|
|
|
|
Jutta
|
Onasiss - DRŽIM PESTI
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 9:42:54
|
|
|
|
Jutta
|
Čebel@ - si prava mojstrica v iskanju animacij
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 9:49:38
|
|
|
|
piskot
|
aha, nobeni ni potegnilo. ta moj prijatelj je pomivalni stroj . cakam serviserja.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 10:02:18
|
|
|
|
Jutta
|
Zdaj vidiš, kako te imamo rade
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 10:12:44
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot aha, nobeni ni potegnilo. ta moj prijatelj je pomivalni stroj . cakam serviserja. kAKO da ne....sem ti lepo napisala, da ga zamenjaj.... evo ti bom kopirala..... IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: piskot danes sem rahlo nesrecna. eden mojih najboljsih prijateljev se je ponoci nenadoma odlocil, da se skrega z mano. bom poskusila zgladit spor, pa poklicat koga ki ga razume. upam da nama bo lahko kdo pomagal, ker jaz ga enostavno ne razumem. tudi moz mi ni v pomoc, zjutraj ko sem mu povedala, je samo preklinjal in hodil brezmocen gor in dol. Če je pravi prijatelj bo kmalu spoznal, da si oseba, ki ji ni para...in kmalu bo spet služil svojemu namenu...... Če pa ni pravi prijatelj...ga zamenjaj z drugim.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 10:13:31
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Onasiss - DRŽIM PESTI HVALA!!!!!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 10:38:40
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot aha, nobeni ni potegnilo. ta moj prijatelj je pomivalni stroj . cakam serviserja. Jaz sem vedela ,da ni prijatelj v pravem smislu prijatelj...ampak ,ker so vse druge napisale kot da je pol nisem hotla sprasevat na katerega prijatelja mislis...sem tuhtala v sebi
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2009 10:40:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 6.11.2009 10:44:07
|
|
|
|
Ajvy
|
Jutro.....no, saj še noč ni bila... TArja....4.dan Zvečer jo je kuhalo....dali Calpol.... SKoraj ni cm kože kjer ne bi bile pikice...najhuje je z ušeski....v , za , na ....grozno..... POnoči smo se mazali, tapkali, božali norice....pili čaja...zbijali vročino.... Še vedno driska TIsa....3 .dan Srbi, srbi, srbi.... Zvečer jo je kuhalo...dala paracetamol..... Rit ma ožgano do konca...P rekla da so tokrat glive.... POnoči je slabo spala....skoz se je zbujala....sem jo ene parkrat celo namazala.... Jst...mene ni
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
TELEVIZIJALelly28 RRKoliko časa dnevno povprečno preživite pred TV ekranom?do 1 ure (
38%)
1-3 ure (
42%)
3-6 ure (
8%)
več kot 6 ur (
4%)
ne gledam/nimam TV (
8%)
Število vseh glasov: 24Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!