|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
6.11.2009 9:16:26   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Evo sem se vagala.... kg pred dieto-65 kg
danes-62,6 kg...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo lepo.... jst sem tud dons na vago stopla kaže -5,6kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
6.11.2009 9:17:01   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Me je klicala kolegica in pridejo k nam user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo se imejte in uživajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
6.11.2009 9:18:19   
Katjusa
jst pa čakam, da se beni zbudi sem se z mamico zmenla gremo v MB v leclerk po neke tune in pol grem v rutarja in dipota.... iščemo novo mizo za kuhinjo s kotom in imamo tako malo placa, da te standardne velikosti ne pašejo notuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
6.11.2009 9:20:10   
Onasiss
So me klicali iz vrtca...in smo prvi na čakalni listi....user posted image user posted image user posted image  No ... kaj naj rečem po eni strani je dobr....ker mi vrtec potrebujemo šele januarja po  drugi strani pa.....user posted image ...skratka DRŽTE PESTI, DA SI ŠE EN PREMISLI IN DA DOBIMO VRTEC!!!!!!!

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
6.11.2009 9:20:57   
Katjusa
punce rabli bomo pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image za mojo prijateljico..... predvčarajšnim je bla na punkciji in v ponedeljek bodo vstavljeli male žebice v njihov domek.... držimo pesti, da vsaj 1 ostane doma 9 mesecev.... da bo končno prišla do svoje male štručkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
   [Brisano sporočilo]
6.11.2009 9:21:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4081
6.11.2009 9:21:57   
Katjusa

So me klicali iz vrtca...in smo prvi na čakalni listi....user posted image user posted image user posted image  No ... kaj naj rečem po eni strani je dobr....ker mi vrtec potrebujemo šele januarja po  drugi strani pa.....user posted image ...skratka DRŽTE PESTI, DA SI ŠE EN PREMISLI IN DA DOBIMO VRTEC!!!!!!!

že stiskam, da dobite.... zdej imate res velike možnosti in upam, da boste dobli, da bo vsaj ena skrb manjuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 6.11.2009 9:22:13 >

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
6.11.2009 9:22:22   
Onasiss

danes-62,6 kg...

onasiss superca, to je pa dost v štirih dneh user posted image user posted image user posted image Dej povej a je omejena količina kave - samo en na dan al lahko kako več?

jAZ BREZ KAVE TEŽKO ZDRŽIM....sory črke.... popijem zih ene 3 na dan.

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
6.11.2009 9:23:50   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

URŠA očitno ni teden oz da za ovne....imava točno isti problemuser posted image user posted image user posted image samo druga destinacijauser posted image ....svak gre na en kmetijski sejem mislm da na nizozemsko al nemčijo nevem...ma nima veze ...u glavnem...situacija.....Šime ma zdej 3 tedne non stop službene poti, svak se je že zmenil da gresta skupaj z ženo, zdej pa tast red dela........DA MORA Z NJIM IZT ŠIME....zakaj že????, ker kao žena ne zna vozt po nemčiji....a po sloveniji pa znauser posted image .....sej vem v čem je problem....otroke bi blo pol treba 2 dni merkat.....AMPAK....obstaja še drugi brat......ki ma samo enega otroka starga 5 let pa ULTRA strogo ženo, ki ga ne pusti, ker je kao ful mal z otrokom...bla bla....JST SM PAČ EDINA k sm sposobna sama 2 otroka rihtat...HVALA ZA TAKO POHVALO,.....Šime bo zgleda popustil jst bom pa čudna....A NI TO ČUDNuser posted image ....SE TOLAŽIM URŠA D BOM SKUPI S TABO ČUDNAuser posted image

vi2 bi lahko kako društvo odprleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image verjetno se vama tud jst kdaj pridružimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
6.11.2009 9:24:17   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

punce rabli bomo pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image za mojo prijateljico..... predvčarajšnim je bla na punkciji in v ponedeljek bodo vstavljeli male žebice v njihov domek.... držimo pesti, da vsaj 1 ostane doma 9 mesecev.... da bo končno prišla do svoje male štručkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja je imela pa to v torek...in ji v nedeljo vstavljajo... To je njun drugi poiskus...prvi prvem so vse žabice odmrle oz nobena ni preživela....user posted image user posted image  DRŽIM PESTKE!!!!!!!!!!!!!! 

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
6.11.2009 9:24:40   
Katjusa

danes-62,6 kg...

onasiss superca, to je pa dost v štirih dneh user posted image user posted image user posted image Dej povej a je omejena količina kave - samo en na dan al lahko kako več?

jAZ BREZ KAVE TEŽKO ZDRŽIM....sory črke.... popijem zih ene 3 na dan.

kava je pomoje Ok ker dela der v prebaviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst jo tud zdek pijem k je prej nikol nisme samo s potrudim, ker me poženeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
6.11.2009 9:25:16   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Moja je imela pa to v torek...in ji v nedeljo vstavljajo... To je njun drugi poiskus...prvi prvem so vse žabice odmrle oz nobena ni preživela....user posted image user posted image  DRŽIM PESTKE!!!!!!!!!!!!!! 

pol pa še bolj stiskamo če so dve prijeteljice v igriuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
6.11.2009 9:27:57   
Onasiss
KOLUMBO...uRŠA....user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
6.11.2009 9:28:06   
Katjusa
danes se je florjan zbudil ob pol 7 in se zadere mami kakat.... itak letim, da ne bom prepozna in seveda se je tud beni zbudil pa sem slišala, da mal čudno diha in sem mu not špricnla tisto morsko vodo..... in mu dala dudo in zdej je ure pol 10 in on še kr spiuser posted image user posted image user posted image user posted image ta mali zaspanček, ko ga čakam spi k top k bi pa rada da potegne pa nikakor....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
6.11.2009 9:38:34   
Jutta
Urša, Kolumbo - postavite se zase in ne pustite, da se stari vmešavajo, s svojimi možeki se pa lepo pogovorteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Piškot - upam, da se bosta s prijateljem zmenilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
6.11.2009 9:40:29   
Jutta
SREČANJE V CELJU - jaz bom v Laškem v petek, 13. novembra, ker mora moj menjat gume na avtu, tako da če tole menjavanje gum  ne bo predolgo trajalo, bi naju z Vidom lahko moj dostavil, če bi bilo srečanje ta danuser posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
6.11.2009 9:42:14   
Jutta
Onasiss - DRŽIM PESTI

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
6.11.2009 9:42:54   
Jutta
Čebel@ - si prava mojstrica v iskanju animacijuser posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
6.11.2009 9:49:38   
piskot
aha, nobeni ni potegnilo. ta moj prijatelj je pomivalni stroj user posted image . cakam serviserja.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
6.11.2009 10:02:18   
Jutta
Zdaj vidiš, kako te imamo rade user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
6.11.2009 10:12:44   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

aha, nobeni ni potegnilo. ta moj prijatelj je pomivalni stroj user posted image . cakam serviserja.

kAKO da ne....sem ti lepo napisala, da ga zamenjaj.... user posted image user posted image user posted image  

evo ti bom kopirala.....

danes sem rahlo nesrecna. eden mojih najboljsih prijateljev se je ponoci nenadoma odlocil, da se skrega z mano. bom poskusila zgladit spor, pa poklicat koga ki ga razume. upam da nama bo lahko kdo pomagal, ker jaz ga enostavno ne razumem. tudi moz mi ni v pomoc, zjutraj ko sem mu povedala, je samo preklinjal in hodil brezmocen gor in dol.

Če je pravi prijatelj bo kmalu spoznal, da si oseba, ki ji ni para...in kmalu bo spet služil  svojemu namenu......user posted image  Če pa ni pravi prijatelj...ga zamenjaj z drugim.....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
6.11.2009 10:13:31   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Onasiss - DRŽIM PESTI

HVALA!!!!!!!!!

So what....

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
6.11.2009 10:38:40   
MIHAILO

Jaz sem vedela ,da ni prijatelj v pravem smislu prijatelj...ampak ,ker so vse druge napisale kot da je pol nisem hotla sprasevat na katerega prijatelja mislis...sem tuhtala v sebiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
   [Brisano sporočilo]
6.11.2009 10:40:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 4099
6.11.2009 10:44:07   
Ajvy
Jutro.....no, saj še noč ni bila...

TArja....4.dan
Zvečer jo je kuhalo....dali Calpol....
SKoraj ni cm kože kjer ne bi bile pikice...najhuje je z ušeski....v , za , na ....grozno.....
POnoči smo se mazali, tapkali, božali norice....pili čaja...zbijali vročino....
Še vedno driska

TIsa....3 .dan
Srbi, srbi, srbi....
Zvečer jo je kuhalo...dala paracetamol.....
Rit ma ožgano do konca...P rekla da so tokrat glive....
POnoči je slabo spala....skoz se je zbujala....sem jo ene parkrat celo namazala....

Jst...mene niuser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Ime za punčko?
SAFIRA

Mia (41%)

Mija (11%)

Maša (43%)

Mia Maša (3%)

Mija Maša (2%)

Število vseh glasov: 274

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!