Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 31.10.2009 23:05:41
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 MATIC vse naj, naj za obmesečnico!!!!!!! tudi od nas se podpišem
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 31.10.2009 23:08:18
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jutro no midve sva doma-so zgleda vaše pikepoke pomagale(hvala vam punce )......no poročilo včerajšnega dne:midve sva šle lepo na kontrolo in na kontroli naj bi zvedele rezultate testa(ki ga delajo 24 ur)ampak so v laboratoriju zgubili izvide .....no z pediatrinjo se zmenimo da damo danes spet vodo,pa so jo klicali iz laboratorija da se je izvid našel in da je full bakterij in levkocitov preveč......no dohtarca mi da napotnico da moramo takoj v pediatrično in da bova sigurno čez vikend notri ostali ......no mene je sesulo-tako mala pa že v bolnico ......uglavnem:se v čakalnici ,pokličem mojga da se naj naštima in sva šle domov.....no doma sem Hano dala še spati za pol ure ker je bila full zmatrana.......ob 19.00 smo bili na pediatrični,kjer so nas dal v ambulanto čakat....čakali smo več kot pol ure na dohtarco(sicer zelo prijazno),Hana je že sitna ratala in sem ji dala za jest......no pol so ji pa spet vrečko namonteral in vzeli kri(full prijazno osebje,res)....še dobro da sem imela s sabo čaj in ga je spila 1,5 deci in se zelo kmalu polulala .......no in potem je bilo na vrsti čakanje.....čakali smo 1,5 uro( ) na izvide ki so pokazali da je sicer malo povečanje levkocitov,ampak da to še ni panike,danes me bo pa zdravnica poklicala še za en test(ta ki ga delajo 24 ur) in če je negativen je ok,če pa pozitiven,dobimo pa datum za pregled ledvic domov smo prišli ob 23.00,Hana je v lupinici pol urce spala,sem ji samo puloverček slekla in jo dala spat......sem mislila da bo pokvarjena noč,ampak je HB zaspala in še vedno spi še povem da je Hana blažno potrpežljiva punca,enmu medicinskemu bratu je pošiljala lupčka,tadrug ki ji je pa jemal kri ga je pa le gledala,je pa ploskala ko je nehal za Hano!!!!!!!!!!!!In seveda za mami!!!!!!!!! Držimo pesti za naj naj izvide!!!!!!!!!!Majči pošilja pozdravčke in lupčke!!!!!! se kr podpišem... Hano...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 31.10.2009 23:09:03
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy full sem žalostna...AB ni storil kar bi mogel...ušesa še vedno niso v redu....driska je zaradi amoksiklava....zdej smo dobili nov set antibiotika (tretji v tem tednu)..pa en kup stvari ,da prebavo v red spravim preden mi dehidrira..... JE pa fasala kar zaj. bakterijo, ki gre rada tudi na pljuča,....kolk sem žalostna,... moj pikec mali AJVY- sej sploh ne vemo, kaki borčki so tile naši malčki, boš videla, da bo hitro bolje, čeprav se včasih zdi, da je izhod kr neki daleč, seveda držimo pesti in mislimo na vaju!! se kr podpišem... bogi
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 31.10.2009 23:36:58
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! Dolg dan je za mano...Samo še malo in grem spat, pa upam, da bo Gaja zjutri kejbol pozno ustala ku ob 6h... Spala ni nič-zjutri pol ure in popoldne 1 uro, tečna ko 100 na kupu, polsedično tudi jst tečna...Zjutri sm jo sam vn spokala, da sm si šla malo bučo zluftat, pol smo pa pršle domov in sm šla direkt spat za urco in pol, pole pa spet akcija-smo šli pohajčkat malo po Gorici, sam spet ta mraz... uf, komentirala bom jutri k danes nism več sposobna kej pametnega napisat! Lepo nočko!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 1.11.2009 7:10:26
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Ah, Gaja se je učeri zbudila malo po polnoči in smo ble do 1h v dnevni, ustala je pa ob 6:15...AAAAAAAAAAA! In spet ne morem nič...Kaput! Res ne vem kaj jo fleša zadnje dni... Vsem časitm zajtrk: kafe al pa kakav in rogliček in sadje! Grem zdej gledat TV da pridem h sebi!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 1.11.2009 8:39:37
|
|
|
|
baki
|
dobro jutro....nik se je prehladu.ma čist zabasan nos,pa mu kr na sesalc ven potegnemo.na usta tk nč ne spravimo ven.sem bla ponoči vsako uro pokonc.tk da sem cist fuč.ob 8.00 je zaspal kr v spalnici na postli,pol ga pa skos merkam da nebi dol padu.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 1.11.2009 9:42:33
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro! Noč je bla - 2 ure se je drla ko , potem je končno zaspala in se prejle zbudila z zabasanim nosom in kašljem. Kriza! Zdele kofetkamo, pol pa gremo svečke prižgat pa k našim na kosilo. Se tipkamo pol
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 1.11.2009 10:06:01
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro... Sudocrem je ponoči storil levje delo...tako da ne joka več ko se jo previja....kolk sem vesela Včeraj smo šli na ŽAle....kolk lučk...vav..to mene vedno fascinira...me je pa zbodlo, ker tam prodajajo zdej ene take barvne lučke na rajfu...matr k na ringlšpilu....groza...... Tarja je skoz..mami kdaj bomo še kakšno lučko prižgali.....potem pa je bila fascinirana nad kostanjem....Tisa je bila pa tolk pridna...pa samo da je šel kdo mimo..se mu je smejčkala... Sunny....o joj...kaj pa Gaji zdej dogaja, da ne spi več lepo...... po mojem ji morsta kar na ostro povedat ,da je noč za spanje.....če si želiš še kaj odpočiti... Baki...bogec NIk.....upam,da se čimprej znebite prehlada.... Jst tut čuvam TIso da ne pade dol...najbolj efektivon tko ,da kar zraven spim Simonakr...o joj...tudi pri vas je bila noočka grozna..o joj..upam,da se tudi vaš prehlad čimprej spelje...
< Sporočilo je popravil Ajvy -- 1.11.2009 10:07:06 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 1.11.2009 10:40:45
|
|
|
|
baki
|
ccdxfgz z m fv g jh jhgcc.......nik je mal pojamru da je prehlajen
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 1.11.2009 14:29:30
|
|
|
|
črticaa
|
punce eno vprašanje,... kaj pa je zdej s seznamom in z kolažom,.. ne vem kera je prevzela,... sm šla gledat ne vem kok nazaj, pa nič ne najdem sicer je pa adrian pr ns cel teden in je že čist nemogoč,..in kokr se grdo sliš komi čakam da gre, ker nič ne posluša in se obnaša tko da če bi bil moj,..bi klečal na koruzi no ja obup je sicer se pa že cel vikend nisem premaknila iz stanovanja,...moj je oblubu da bova šla na kšn žur za noč čarovnic pa nič od tega,.... če bo vse po sreči gremo v sredo v AVSTRIJOOOOOOOOOOOOO jejejjejejejjejejeej aja štipendijo sm dobila odobrjeno,..zdj bom mela saj motivacijo za šolo,..ker začeten elan za delo mi je tud pošel,....ah ja sj bo moja dieta je u ku*** ,učeraj je tast speku pecivo in uganite kdo ga je pojedu--tko 3/4,..... no pomoje da mi treba napisat urša če boš kej u mojmu koncu pokliči,... aja kolumb,..krompirja nm je zmankal ,..tebe pa od nikoder,..poj smo mogl jit pa na brezje po njega se še kej oglasim p.s.: vse naj nja za nazaj in še mal za naprej
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 1.11.2009 17:49:47
|
|
|
|
baki
|
nik tečen ko driska.tk je ratal nevaren ko nevem ka.samo stal bi ,itak se povsod gor potegne kjer se le da.je že tuki pa se vlači gor mbmbb b m h c gz bn x5c z n v.tk malo je potolkev po tipkovnici.tipkamo še pol......
< Sporočilo je popravil baki -- 1.11.2009 17:56:55 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 1.11.2009 17:59:22
|
|
|
|
baki
|
moja dieta je šla po gobe.sem se pregrešila.shujšala pa sem 3 kg.verjetno jo bom jutri nadaljevala,čeprav sem grešila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 1.11.2009 18:00:28
|
|
|
|
baki
|
a res nobene ni
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 1.11.2009 19:21:41
|
|
|
|
piskot
|
cer. otroci spijo. ana je zadnje dni postala malo bolj znosna. mogoce so jo nehali zobki mucit. smrkava je pa se vedno. groza. spet smo se cel vikend potikali tukaj okoli, pa take plane smo imeli. no ja, pa saj je se veliko vikendov. vazno da smo skupaj. katjusa tko je treba, narava rulz. baki ana je pa bolj previdna. dvigne se samo na postelji (kjer je mehko) ali pa ob cloveku (ki jo ujame), sicer se pa dvigne samo tako, da je na kolenih. ze zdaj je zvita .
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 1.11.2009 19:48:19
|
|
|
|
Urša08
|
dober večer se na hitrco javim Otroka v pidžamah in oba sta že povečerjala, sedaj ju možek zabava je cel kup smeha slišat jaz moram še pod tuš letet in potem po mojedva na Brnik Včeraj smo se cel dan potepali in sicer smo šli v Štanjel, ki me je naravnost očaral s svojo lepoto, pa na kosilo in seveda smo se morali še na gradu Socerb ustaviti potem pa še en sprehodek ob morju, kavica in ob pol sedmih nazaj proti domu. Dan je bil naravnost čudovit, otroka pridna,...kako slikico jutri pripopam ko bo malce več časa Danes smo šli pa do stare mame od mojga, pa na par grobov in potem domov kosilo kuhat, pa popoldan smo še en obisk imeli tako da se nam je tale dva dno dogajalo na polno. Mlea jutri še ne morem na dieto - nisem nič nakupla Sedaj pa res šibam pod tuš. lep večer in čim daljšo nočko vsem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 1.11.2009 19:52:12
|
|
|
|
sjmm
|
boma2 sem ti poslala po mailu, me je mož prijazno opomnil Vsi smo kr crknjeni, cel dan okol s svečkam letel,a mali je bil ful priden, na pokopališču v Litiji smo bili tudi pri maši ( jz sem iz Litije original), pa so mal zapeli, pa je Maj kr zraven pel, drgač sem pa kr ponosno stala tam z vsemi mulčki, lepo pošlihtanimi, pa možek . Zdej je pa gužva za v kopalnico, na srečo mali že skopan, še ta velki se zvrstijo in če bo sreča mila bodo ob 21h v postlah . Mulčki čist razočarani k je konc počitnic, moj pa je jutri še mal doma, bo še kej postoril, da že 1x zaključimo z obnovitvenimi deli. No, midva z Majem pa bova mogoče jutri spet mal ritma ujela Drugač pa dobili tretji zobek, sej tečkica je to kr napovedvala vsak dan Lep večer, sej se še kej oglasm!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 1.11.2009 20:07:00
|
|
|
|
Onasiss
|
Dober večer..... Mis mo se tud potepal... smo šli včeraj na Predjamski grad..... domišljija dela svoje še danes..... ..pa ne Vitu.... . Danes smo pa pičili v Trebiž.....pa do Sere Nevea, pa malo smo se pri Rabeljskem jezeru ustavli....potem čez Predel do Bovca na kosilo in potem čez Vršič nazaj v Kr goro...no dobili smo appartma in sicer za 300 € za teden v Gozdu Martuljek (z avtom 3 min do Kr gore)..... Sem čist navdušena nad apartmajem...res vau....... .... Urša....ja pol pa v torek... jaz grem jutr, ker vse imam!!! Tanci...poslala mi je sms...so srečno prispeli, imajo se super in so na toplem....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 1.11.2009 20:29:08
|
|
|
|
Ajvy
|
Črtica.....lepo da sise spet malo oglasila...in izredno me veseli ,da si se mal potrudila, pa mal lepš in berljivo napisala post... Glede Adriana....pride čas ko so otroci mali vražički in takrat samo upaš, da bo naslednji dan kaj bolje....mogoče ga pa kaj teži..si ga vprašala???ž Glede diete...boš pa drugič..... Super za štipendijo....me veseli..zdej pa prisno za knjige.... BAki...srčno upam,da tečnoritis zapusti Nika... Piškot....mi že dolgo nismo bili nikjer...ker je skoz nekaj....me pa isto veseli kot tebe...samo da smo skupaj!!!! Urša...super za tako lep izletek,....komaj čakam na foto material.... Sjmm...si vas kar predstavljam...postrojeni Onasiss...sem se mogla nasmejat glede domišljije Super za izletek..in apartma
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 1.11.2009 20:39:31
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Ojla punce! Sam da se malo oglasim. Eli jr dobila vrocinco in po pregledu krvi, ker tri dni ni vrocina padla so ugotovili da je virozica. Na sreco je ze skoro cisto zdrava sam tecka je se vedno in imam malo vec opravka z njo in malo manj casa za net. Vsem zelim lep teden in vsem ki rabijo veliko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 1.11.2009 21:18:52
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS Ojla punce! Sam da se malo oglasim. Eli jr dobila vrocinco in po pregledu krvi, ker tri dni ni vrocina padla so ugotovili da je virozica. Na sreco je ze skoro cisto zdrava sam tecka je se vedno in imam malo vec opravka z njo in malo manj casa za net. Vsem zelim lep teden in vsem ki rabijo veliko super da gre na bolje.......
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 1.11.2009 21:30:30
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy oi.... Tisi se je čist rit vnela...če mam kera kakšen nasvet..naj ga prosim pove....trenutno probavamo s praško pasto......mislim, zjutraj jo bomo probal, ker jo je šel moj mal prej iskat.... verjetno sem prepozna.... nam je pri ful hidih vnetjih (tako da so ble že ranice) pomagal samo puder.... čist običen baby puder (nivea)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 1.11.2009 21:33:25
|
|
|
|
Katjusa
|
mi smo dons spet na polno gibal svečko sma šla pa z možekom sma v dramlje prižgat zdle zvečer sma hodla na eno stran pol ure ma sej smo šla skos lepo s istim tempom je pa na eno stran 2,5km prav luštno je pa še mesec tako na polno sveti so me pa začela mičkano nišice bolet na nogah ampak se ne dam mi ful paše in ful sem vesela k sem s svojo familijo in se imamo lepo...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 1.11.2009 21:36:48
|
|
|
|
Maksi1
|
Večer. Mi smo spet pohajali, sicer iz dolžnosti do pokojnih, a vendar z veseljem, saj je bil tako lep sončen dan, da je prav pašalo svečke prižigat. Pa na kosilu smo bli zunej in je tako pašalo, ker je blo dobro zajest in da ni blo treba spravljat posode. Sunny - veš kaj, če moja ustaja ta teden med 4.30 in 5.30, lahko tudi tvoja ob 6.h. No, hecam se. Vem, da je tebi težje, ker hodiš kasneje spat. Želim pa nama obema, da se hmali uredi ta ritem. Ajvy - žal mi je za rdečo rito, sem pa vesela, da ste zrihtali. Naša ima tudi kar občutljivo kožo, ampak gledam, da jo pogosto previjam, pa vsake tolko namažem s pra. pasto in je ok. Si me pa spomnila na sudocrem, sem že pozabila, da jo imam. Bom naslednič tudi jaz probala. Balonchy - halooo, kje si? Kako si? Urša - super, da vam je bil Štanjel všeč. Na krasu so jeseni tako lepe barve. Onasis - kaj pa pravi tvoja domišlija o Erazmu predjamskem? Za vse ostale (bubančke, dietičarke,...) pa cel kup pikic pokic.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 1.11.2009 21:54:56
|
|
|
|
petrušk
|
Ojla punce.... ne vem če se me še spomnte, k nism že od nosečniškega foruma naprej nič komentirala.....ampak vseeno, dons sm si vzela cajt in mal prečekirala kako kaj rastete in se razvijate in ugotovila, da lahko z nasvetom pomagam Ajvy za vneto ritko ni boljše kreme kot je še fuuulll stara krema PENATEN (modra odrogla škatlica - prodajajo pa jo načeloma v vseh mercatorjih) - moja eva je mela zanč kar krvavo ritko, tolk je bla vneta, pa sm čez noč in par dni še po dnevi pri vsakem previjanju na DEBELO namazala s to kremo in zadeva se je hitro pozdravila Upam, da sm pomagala..... Ve pa men lahko poveste kako kaj spite?? se tud ponoči po 5x, 10x zbujate ker malčkom pade dudica in jo potem pogrešajo?? Se da to kako rešit? ima katera kakšen nasvet?? lp in hvala že vnaprej
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 1.11.2009 23:46:13
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy oi.... Tisi se je čist rit vnela...če mam kera kakšen nasvet..naj ga prosim pove....trenutno probavamo s praško pasto......mislim, zjutraj jo bomo probal, ker jo je šel moj mal prej iskat.... verjetno sem prepozna.... nam je pri ful hidih vnetjih (tako da so ble že ranice) pomagal samo puder.... čist običen baby puder (nivea) dominik po no vem ne prenaša nivea pudra,..nama je lih danes zmanjkalo kreme (sm mislila da mam zaloge ) no in sm ga naštupala,...in je bil čist flekast,....joj ma res razvajeno rito,.... no ja sej je cel razvajen jz sm si naložila internet explorer 8,..in je zdj vse tko čudno,...sam ne vem a od tega a so spet ker RR preuredil Dominik pa se zbuja ponoči,..ne zaradi dude (to že nekako pogreši)ampak je ful ful žejen,..in spije čez noč tudi do POL LITRA tekočin,...kakšne imate vi izkušnje?? še eno VPRAŠANJE zadnje čase se DOmininik sredi sprehoda začne jokat in to edino če mene ni z njim,.. danes je šel sam z Atijem (jz sm mogla pospravljati) in me je klical da se že 10 minut dere in da ga ne more potolažit,..edino če ga ma v naročju,.... in tudi ko sta ga imela moja starša se je to že 2 zgodilo,....sploh ne vem kaj mu je,...je možno da ga zagrabi panika, kje sem jaz,... ker moj je rekel da ko se je postavil pred votiček da ga je Dominik videl,..da je bilo skoraj ok,....ali naj voz "okoli" obrenem (da gleda proti nama) NA POMOČ
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?