|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
31.10.2009 13:53:17   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

dieta... mislim, da sem se prehitro odločila zanjo, glede na to, da še dojim, ker mi je tri dni že slabo user posted image . bom pa še poiskusila user posted image
zato vas lahko zdaj povabim na pravo domačo

user posted image

ja pomoje zate ni dieta ker dojiš.....
kaj pa je tole? zgleda fino sam jst nebi hvala....user posted image user posted image user posted image user posted image (niti ne jem takšnih stvari)

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
31.10.2009 13:55:58   
Katjusa
user posted image
Vsem bolančkom ukazujem, da se takoj pozdravijo in da ne delajo mamicam več skrbi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
31.10.2009 14:01:59   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

user posted image
Vsem bolančkom ukazujem, da se takoj pozdravijo in da ne delajo mamicam več skrbi user posted image user posted image user posted image user posted image

Tale ukaz je pa dober! user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
31.10.2009 15:09:15   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

dieta... mislim, da sem se prehitro odločila zanjo, glede na to, da še dojim, ker mi je tri dni že slabo user posted image . bom pa še poiskusila user posted image
zato vas lahko zdaj povabim na pravo domačo

user posted image

ja pomoje zate ni dieta ker dojiš.....
kaj pa je tole? zgleda fino sam jst nebi hvala....user posted image user posted image user posted image user posted image (niti ne jem takšnih stvari)

prekmurska gibanica, jo je tašča spekla user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
31.10.2009 16:49:04   
Katjusa
evo tole so ap slikice iz današnjega sprehoda...
user posted image
user posted image
user posted image
takole je pa benjamin spal.... je poskrbel, da mu sonček ne sije:)
user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
31.10.2009 17:57:43   
SURF
Sva prišli domov,v BC nisva zavili,ker po moje tako ne delajo,gremo naslednji teden in bomo kupili še otroški avto sedež...moj kar nekaj mučka pa mučka...danes sem se pa jaz odločla da gremo ponj,ker če ne bo kmalu prerastla...odločava se med maxi cosi tobi in med Remerjem,tem tanovim k je prišel ven...hmmmm...v tem je že tudi sedela in je bil super,dokupit bi bilo še treba oporo za glavo...bom še malo prečekirla podatke,Tobija niso imeli za probat,tako da bo treba še to probat...sem pa brala ko ste imele debato o tem in mislim,da ste tudi omenjale tale dva poleg Recaro(ta pa odpade)...če ima katera še kakšno izkušnjo naj jo deli z menojuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
31.10.2009 18:05:39   
SURF
Še nekaj fotk od naše mladineuser posted image user posted image user posted image sicer niso tople so pa svežeuser posted image ...
user posted image
user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
31.10.2009 18:14:52   
SURF
Iščem tople škorenjčke,ker bo menda kmalu sneguser posted image in ker je mami paf na trgovino mala maša se motovilim tam..in najdem ful šmensi nogavičke z nedrsečim podplatom,pa jih žal nimajo na zalogi,moram jutri poklicat,kdaj bodouser posted image
user posted image ter za fantke:

user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
31.10.2009 18:22:46   
SURF
user posted image mene zaj...bavajo dnevi,poklicala bom v ponedeljekuser posted image

Nowbady hereuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
31.10.2009 18:24:18   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

user posted image

Tale ukaz je pa dober! user posted image user posted image user posted image

lušnouser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
31.10.2009 18:26:12   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

user posted image mene zaj...bavajo dnevi,poklicala bom v ponedeljekuser posted image

ful so hude, sporoči ceno!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
31.10.2009 18:28:24   
SURF
aja vse ste šle na zbor,danes je naš danuser posted image
user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
31.10.2009 18:33:11   
SURF

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

ful so hude, sporoči ceno!

Cena je 19e.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
31.10.2009 19:04:25   
Rabim pomoč!!!

Zdele dam Lio spat pa ima vročine 38 a ji dam za zbijanje al jo potem raje zbudim če bo spala??

HVALA!!!

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
31.10.2009 19:11:21   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: cita

Rabim pomoč!!!

Zdele dam Lio spat pa ima vročine 38 a ji dam za zbijanje al jo potem raje zbudim če bo spala??

HVALA!!!

Jest bi ji kar dala za zbijanje temperature, bo lažje zaspala!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
31.10.2009 19:11:40   
claud

Rabim pomoč!!!

HVALA!!!

baje da 38 se ni dobr zbijat....daj jo spat in bos pol magari dala svecko k se bo verjetno zbudila.....NE JE PA ZBUJAT! tko je blo men naroceno, pa sm tko delala.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
31.10.2009 19:14:03   
claud
Larissa ma pa ful zabasan nosek, moram se fiziolosko skuhat k mi jo je zmanjkal....
Z baby vac-om moj noce da damo na sesalc in on kr z usti potegne, ampak tud to ne upa prevec potegnit....sj mal gre ven ampak men se zdi mal, njemu pa velikuser posted image ....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
31.10.2009 19:15:02   
claud

Iščem tople škorenjčke,ker bo menda kmalu sneguser posted image in ker je mami paf na trgovino mala maša se motovilim tam..in najdem ful šmensi nogavičke z nedrsečim podplatom,pa jih žal nimajo na zalogi,moram jutri poklicat,kdaj bodouser posted image
user posted image ter za fantke:

user posted image user posted image

HUUUUUUUUDEEEEEEEE!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
31.10.2009 21:46:23   
Jutta
SURF - tvoja malčica je pravi angelčekuser posted image

Katjuša - prava faca tvoj Benjaminček, je kar zaspal v nahrbtniku - očitno si res kupila udobnega user posted image  Glede odločitve, da prekineš s takim hujšanjem, te podpiram, ker če ti ni ustrezalo, je brezveze, da se siliš. Glede na to, da bi rada izgubila veliko kg, pa boš res morala spremeniti celotno prehrano in način življenja, ker samo tako bodo rezultati trajni in to se bo poznalo tudi na zdravju in počutju.

Čebel@ - ko sem brala tvojo zgodbo o "izletu" v pediatrično, sem se spomnila, kako je bilo meni, ko sva bila z Vidom tam. Bravo, da sta tako pogumno prestali in upam, na čimboljše rezultate v torek. Bravo Hana, ker je bila tako priden srčekuser posted image

Tamika - nočem ti solit pameti, ampak jaz ti res ODSVETUJEM, da si na dieti dokler dojiš, ker s hujšanjem gredo iz telesa strupi in ti gredo seveda tudi v MLEKO.  Za hujšanje bo veliko časa, ko ne boš več dojila. Sicer pa, a nisi izgubila nič kg z dojenjem?

Ajvy - me je kar stisnilo pri srcu, ko sem prebrala, da s Tiso ni nič bolje. Pošiljam vama user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
31.10.2009 21:48:40   
Jutta
Onasiss - se ti pridružujem na bolniški (ali si ti že bolje?). Sem imela dva dni vročino, tudi Vid ni ravno vredu...

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
31.10.2009 21:50:04   
Jutta

Rabim pomoč!!!

HVALA!!!

Cita, kolikor jaz vem se dojenčkom do 38,5 vročina ne zbija.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
31.10.2009 22:12:50   
Ajvy
oi....
Tisi se je čist rit vnela...če mam kera kakšen nasvet..naj ga prosim pove....trenutno probavamo s praško pasto......mislim, zjutraj jo bomo probal, ker jo je šel moj mal prej iskat....

Surf...jst sem šla v lekarno...in sem se spraševala kje so vsi...no, pol sem ugotovila...user posted image
Krasna mladina user posted image

Tamika....če dojiš...se jst še ne bi dieterala...
Ja ceclor ima....a res..no to me veslei ,da je dober....
JE pa tolk začela jokat..kar lomil jo je...pa nisem vedla od kje...no, pol smo pa plenico odprli...pa me je kap zadela....sem kar z njo jokala....

Katjuša
...lepe slikice.....me veseli ,da ste se odločlili za gibanje....

Cita.
..nikoli ne zbijamo vročine pod 38.5

Claud...o joj...upam, da se prehlad čimprej odpravi....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
31.10.2009 22:17:58   
Ajvy
jutta...a ti si tut revca..nok ,vidva z Vidom...joj...dejta se pozdravituser posted image user posted image user posted image
Vem ,da nisi mene vprašala, ampak meni so šle z dojenjem kile gor user posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
31.10.2009 22:21:52   
claud
ajvy kaj pa z bepanthenom.....hm ne spomnm se tocno kako se rece ampak men je dala v lekarni enkrat ful dobro kremo...sam larissa je mela tako cist ssuho kozico in se ji je to vnelo...ne vem kako sicer zgleda vnetjeuser posted image ...HB....user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
31.10.2009 22:56:57   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

ajvy kaj pa z bepanthenom.....hm ne spomnm se tocno kako se rece ampak men je dala v lekarni enkrat ful dobro kremo...sam larissa je mela tako cist ssuho kozico in se ji je to vnelo...ne vem kako sicer zgleda vnetjeuser posted image ...HB....user posted image

bepathen je prešibek...to je čist vneta koža...a veš...živo rdeča...boli če jo samo pogledaš...
Hvala vseeno

KAko ste vi?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?