sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 ajvy... jutro ... a ste že kaj boljše za tvojo tiso mi smo spet sami, ati je šel montirat pipo, bo pa popoldan doma , ker gremo k mojemu bratu, ki je včeraj praznoval 20.roj. dan tristan spi marin in tian parata nogavice majči je pa kot vedno samo za zmešnjavo vsi "prijatelji" v delovnem razmerju mami zvečer pa . o, kok pridna, mene tud podoben dan čaka, imam kakih 7 strojev za zlikat in zložit, sem mislila, da bodo manekeni kej na dopustu k so počitnice, pa so se glih tko preoblačl. včeri spet v kuharski formi, je pa oči prišel z ženo, zadnjič mami z možem, ja takle mamo, smo sam lonce v pomivalca tlačil, a je bla tud družba prijetna, pa je blo za zdržat. Naš Maj je pa nenormalno tečen , pa sam na tleh bi bil, še jedu bi kar na tleh, ga stolček ful "boli", mislim, da imamo eno scrkljano ritko, no, pa seveda zobki ven rinejo, nas kr vse po vrsti grize no, grem peglezn zakurt, pa mulčke iz postl pometat, bol k grejo počitnce h konc, bol drnjohajo...zdej bo pa treba kej ža šolo pogledat, jutri je itak treba na pokopališče in svečke prižigat, pa gre po malem cel dan. no, tečem kej nardit, k je moj doma itak nič ne nardim, včeri ga dopoldan ni blo, pa sem več nardila k prej cel teden za vse bolančke!!!!!!BAJ za zdaj!!!!!!!!