|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
30.10.2009 9:19:10   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Tamika a nimate dons repe za zajtrk?

sem en dan odzadaj user posted image bo repa za kosilo user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 30.10.2009 9:20:01 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
30.10.2009 9:20:07   
sunny24
http://www.mayamaya.net/artikli/baby-sherpa.html

katjusa, to sem najdla v mayamaya...No, sej ne vem če ti je ušeč, sam tko za info. NA unem ITA linku pa majo sam kengurujčke.

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
30.10.2009 9:22:37   
sunny24
katjusa, ja ne vem, še par dni nazaj sm vidla nahrbtnik za user posted image v izložbi...Sej itak grem pole mimo bom še za usak slučaj kako učke tja vrgla! user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
30.10.2009 9:23:18   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

Tamika a nimate dons repe za zajtrk?

sem en dan odzadaj user posted image bo repa za kosilo user posted image user posted image

sem pozabla user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
30.10.2009 9:23:29   
Katjusa

Katjuša za kok denarja ga pa nameravata kupit?

ja če boma tega v BC vzela bo 70€... drgač pa ne vem nism anič točno rekla sam v bc so mel takega kot imaš ti in je moj oba poskusu pa je reku da ne da 160€ ker ni neke bistvene razlike.... oba se ful fajn vsedeta na hrbet... tako da teže otroke skoraj ne čutiš..... moj se je sicer že kr nekak odloču sma jst še mal kolebamuser posted image user posted image user posted image user posted image k prav v gore ne bomo godli sam tko tle okoliš pa kaka rogla k so razni pohodi in februarja je tle v dramljeh pohod 14 devizije in to bomo šli....... je pa to vseeno pohod od 8 zjutraj do 14-15 popoldne in mora bit otrok udobno nameščen in hrbet ne sme preveč trpet tko da.....user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
30.10.2009 9:24:03   
Urša08
Žiga spančka, ko se zbudi mu dam sadje in šibnemo user posted image komi čakam ker je tak gnil dan pri nas, sam še čakam da se ulijeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
30.10.2009 9:25:28   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

http://www.mayamaya.net/artikli/baby-sherpa.html

katjusa, to sem najdla v mayamaya...No, sej ne vem če ti je ušeč, sam tko za info. NA unem ITA linku pa majo sam kengurujčke.

ja sej tega sem gledala ampak mi je rekla v celju in gorici, da jih ni večuser posted image redna cene je nekje 147€ pol je blo pa znižanje... pomoje nebi rekla da jih ni če bi jih imel.... mi je pa rekla v celju da zdej jih verjetno ne bo prej k spomladiuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
30.10.2009 9:26:02   
Katjusa

Žiga spančka, ko se zbudi mu dam sadje in šibnemo user posted image komi čakam ker je tak gnil dan pri nas, sam še čakam da se ulijeuser posted image

beni še tud kr spi.... tak da ga grem zdle zbudit da bomo ob 10 parejt za sprehoduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
30.10.2009 9:31:29   
TAMIKA3

tristan tudi spi dopoldansko dozo user posted image
mi mamo pa sonček user posted image , bomo šli malo ven
mai in marin skladata puzle
user posted image user posted image za obisk

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
30.10.2009 9:37:42   
TAMIKA3
urša... pošiljam ti user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
30.10.2009 9:46:59   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

urša... pošiljam ti user posted image

Tamika hvala za sončkauser posted image Vi pa uživajte na sprehodku.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
30.10.2009 9:51:37   
Maksi1
JUTRO!

Katjuša - user posted image za 4 dni diete. Pa še bolj user posted image za odločitev za zmernejše hujšanje in gibanje!

Nahrbtniki - a katera še ve, na kateri je strani je bil uni link od nahrbtnikov, ki ga je ena prlimala. Bi rada malo pregledala, čeprav mi ga že imamo - od Chiccota. Smo ga dobili za darilo, pa je rekla kolegica, ki ga je sprobala, da ni prou fajn. Ona je vzela od McKinley.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
30.10.2009 9:56:10   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

JUTRO!

Katjuša - user posted image za 4 dni diete. Pa še bolj user posted image za odločitev za zmernejše hujšanje in gibanje!

Nahrbtniki - a katera še ve, na kateri je strani je bil uni link od nahrbtnikov, ki ga je ena prlimala. Bi rada malo pregledala, čeprav mi ga že imamo - od Chiccota. Smo ga dobili za darilo, pa je rekla kolegica, ki ga je sprobala, da ni prou fajn. Ona je vzela od McKinley.

jst sem od chiccota tud probala v pikapolonici pa mi je bil manj všeč k ta v BC user posted image

tole je pa tista študija o nahrbtnikih user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
30.10.2009 10:02:27   
Maksi1
Katjuša hvala za link. Zdej ko je za nami že več nakupov otroške opreme (voziček, stolček, posteljca, nahrbtnik,...), imam eno MODRO izkušnjo za naprej: vse je treba prej probat, videt, kako se namontira,...ker ko je enkrat doma, potem tisto redko zamenjaš, čeprav v primeru, da kaj ni ok, zdraven cel čas p izdi š.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
30.10.2009 10:05:09   
Maksi1
Čvekice, jaz zdej grem. Popoldne grem na eno žukro sodelavca, ki se je upokojil. Potem pa sta dva dneva namenjena pokopališčem (beri druženje z živo in mrtvo žlahto). Če mi rata, vas že pridem kej pozdravit.

Čau.

Aja, pa Tanci želim prijetn let.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
30.10.2009 11:29:10   
Katjusa
ja kje ste pa vse....
mi smo 1 uro zdej hodliuser posted image user posted image user posted image je bla soseda s svojima 2 otrokoma pa babi, dedi, jst in benjaminuser posted image user posted image user posted image user posted image tak da nas je blo kr lepa drušna in je ura tako minla k keksuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
30.10.2009 11:38:00   
Čebel@
VANDAME-->VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE ZA VČERAJŠNJI  PRAZNIKuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
30.10.2009 11:38:41   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

ja kje ste pa vse....
mi smo 1 uro zdej hodliuser posted image user posted image user posted image je bla soseda s svojima 2 otrokoma pa babi, dedi, jst in benjaminuser posted image user posted image user posted image user posted image tak da nas je blo kr lepa drušna in je ura tako minla k keksuser posted image user posted image user posted image user posted image

PRIDNIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
30.10.2009 12:16:41   
Ajvy
full sem žalostna...AB ni storil kar bi mogel...ušesa še vedno niso v redu....driska je zaradi amoksiklava....zdej smo dobili nov set antibiotika (tretji v tem tednu)..pa en kup stvari ,da prebavo v red spravim preden mi dehidrira.....
JE pa fasala kar zaj. bakterijo, ki gre rada tudi na pljuča,....kolk sem žalostna,...
moj pikec mali

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 30.10.2009 12:24:02 >

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
30.10.2009 12:19:16   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

full sem žalostna...AB ni storil kar bi mogel...ušesa še vedno niso v redu....driska je zaradi amoksiklava....zdej sem dobili nov set antibiotika (tretji v tem tednu)..pa en kup stvari ,da prebavo v red spravim preden mi dehidrira.....
JE pa fasala kar zaj. bakterijo, ki gre rada tudi na pljuča,....kolk sem žalostna,...
moj pikec mali

Ajvy, res mi je hudouser posted image user posted image user posted image user posted image  Jst ful, ful ful, stiskam pesti za Tiskouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam da ji tale AB zdej primeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
30.10.2009 12:23:07   
Ajvy

.Sunny.
super za pohajkovanje...
Glede tega dretja...se mi zdi ,da je to najtežji del starševstva   in sicer je res ponavadi tako da si večino sama...ko bi najraje....uf...kar zemlja bi te pojedla...Mi2 s Tiso sva imeli včeraj tak dan,....o joj...teženje na teženje...sam kaj češ....edina tolažba je da mineuser posted image user posted image
Kaj je to cinglca----a gugalnica???

Čebela....samo da ste doma...držim pesti ,da tudi tako ostane....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša....upam,da vama uspe

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
30.10.2009 13:01:54   
Onasiss
Katjusa...ja res škoda, da nisi zdržala... sicer pa grem s ponedeljkom tudi jaz na dieto.....user posted image  Če pa ta dieta res ni zate probaj kor so ti že punce svetovale po Montinjacu, samo tam se moraš pa 90 dni držat.....user posted image  Drugače pa, če imaš namen kaj shujšat se boš morala marsičemu odpovedat...sicer pa sama najbolj veš. Samo, če ti po pravici povem si me malce razzočarala.....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
30.10.2009 13:02:13   
Onasiss

čebela super da sta doma user posted image user posted image user posted image user posted image pa držim pestke da bodo izvidi ok user posted image user posted image user posted image user posted image

Se podpišem ......

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
30.10.2009 13:02:34   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

full sem žalostna...AB ni storil kar bi mogel...ušesa še vedno niso v redu....driska je zaradi amoksiklava....zdej smo dobili nov set antibiotika (tretji v tem tednu)..pa en kup stvari ,da prebavo v red spravim preden mi dehidrira.....
moj pikec mali

user posted image user posted image user posted image user posted image  sploh ne vem kaj naj rečem.... ŽELIM TI, DA SE VSE ČIMPREJ PORIHTA IN DA BAKTERIJA NAREDI OBVOZ IN NE ZAIDE NA PLUČA AMPAK ČEZ ČREVESA VEN!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
30.10.2009 13:04:59   
Onasiss
Mi smo imeli dopoldne že obiske, tako da je šla Evita šele ob 11,30 spat....Jaz sem bolje, sam me zdaj glava boli od tega smrkanja...ah bo že.... Ta mala pa je zaenkrat tud ok...

Aja...včeraj smo dobili paket od Niveje, za spomin.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?