|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
29.10.2009 23:42:58   
Ajvy
Surf...super za zobeke....

Čebela.
..o joj....lepo opravita...držim pesti.....močna bodiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
29.10.2009 23:43:12   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

user posted image user posted image
mirno in prespano nočko user posted image

se podpišem

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
30.10.2009 7:00:51   
Urša08
jutro

Ena črna kava za vse dietkarce (Katjuša, Kolumbo, Tamika, Baki) punce saj bo šlo user posted image user posted image user posted image

user posted image

pa za ostale
user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
30.10.2009 7:02:35   
Urša08
Naša nočka tko tko, en čas oba otroka pri nama user posted image user posted image user posted image potem kr mal gužve rata, če bo šlo tako naprej bo treba postlo zamenjat user posted image user posted image user posted image Zdej grem tamalima zajtrk narest in jih zrihtat.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
30.10.2009 7:05:39   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

jutro

Ena črna kava za vse dietkarce (Katjuša, Kolumbo, Tamika, Baki) punce saj bo šlo user posted image user posted image user posted image

user posted image

pa za ostale
user posted image

JUTRO, URŠA IN HVALA ZA user posted image
Upssss

user posted image s tianom v vrtec. bye

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
30.10.2009 7:32:00   
sunny24
Jutro!
Uf, naša Gaja je bla 2 dni tako sitna...Nič ni spala podnevi, nič ni jedla, sam kričala,...Meni je že živce na peti vn vleklo. Pa še sama sem bla cele dneve z njo....AAAAAAAAAAAAAA! No, sej učeri je blo bujše! user posted image

Učeri smo popoldne pohajale in smo pršle domov šele malo pred 20h. Sm Gaji odprla račun na banki, pa v ITA sm ji šla po mleko in sm dala za 800g Novalaca2 8,70 evrov-isto kot pri nas za 400g...Lopovi!!! Sm kupla kar 3 škatle, tko, da mamo mir neki cajta! user posted image user posted image user posted image Pa pr noni smo ble na obisku...Danes je pa moj fraj in bomo malo skupi...Ku lepo! user posted image
Nočka je bla zame prespana, je moj pošlihtu lakoto! user posted image user posted image user posted image

Vsem čestitke za nove zobke!!! user posted image user posted image user posted image

čebel@,
držim pestke da bo s Hano vse OK!!! user posted image user posted image user posted image

ursa,
hvala za kafe!!! user posted image
dietkarce, danes je že vaš 5. dan diete...Kar lepo naprej in navijam za vas!!! user posted image user posted image user posted image
katjusa, pridna za minus 3 kile! user posted image user posted image user posted image

maksi, ooo super da so Zarji prov šolnčki! Pa da ji všeč! user posted image user posted image user posted image

Hmm, ostalo sm malo pozabla, grem Gaji rito previt k mislim da je potičko nardila! user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
30.10.2009 7:44:28   
Urša08
sunny jutro user posted image super da maš dons svojga doma da boste malce skupaj uživali user posted image user posted image user posted image izkoristite danuser posted image

Mojedva sončka zrihtana, kavica popita, sedaj še iz stroja posodo zložim, pa sem frej . Dopoldan šibam h kolegici na kavico, potem mojga poberem da gremo v Ljubljanoi na grob svečkico prižgatuser posted image Sej mogoče se še kej javim preden šibnem.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
30.10.2009 7:47:41   
Čebel@
jutrouser posted image

no midve sva doma-so zgleda vaše pikepoke pomagale(hvala vam punceuser posted image )......no poročilo včerajšnega dne:midve sva šle lepo na kontrolo in na kontroli naj bi zvedele rezultate testa(ki ga delajo 24 ur)ampak so v laboratoriju zgubili izvideuser posted image .....no z pediatrinjo se zmenimo da damo  danes spet vodo,pa so jo klicali iz laboratorija da se je izvid našel in da je full bakterij in levkocitov preveč......no dohtarca mi da napotnico da moramo takoj v pediatrično in  da bova sigurno čez vikend notri ostaliuser posted image user posted image user posted image ......no mene je sesulo-tako mala pa že v bolnicouser posted image user posted image user posted image ......uglavnem:se v čakalnici user posted image ,pokličem mojga da se naj naštima in sva šle domov.....no doma sem Hano dala še spati za pol ure ker je bila full zmatrana.......ob 19.00 smo bili na pediatrični,kjer so nas dal v ambulanto čakat....čakali smo več kot pol ure na dohtarco(sicer zelo prijazno),Hana je že sitna ratala in sem ji dala za jest......no pol so ji pa spet vrečko namonteral in vzeli kri(full prijazno osebje,res)....še dobro da sem imela s sabo čaj in ga je spila 1,5 deci in se zelo kmalu polulalauser posted image .......no in potem je bilo na vrsti čakanje.....čakali smo 1,5 uro(user posted image ) na izvide ki so pokazali da je sicer malo povečanje levkocitov,ampak da to še ni panike,danes me bo pa zdravnica poklicala še za en test(ta ki ga delajo 24 ur) in če je negativen je ok,če pa pozitiven,dobimo pa datum za pregled ledvic

domov smo prišli ob 23.00,Hana je v lupinici pol urce spala,sem ji samo puloverček slekla in jo dala spat......sem mislila da bo pokvarjena noč,ampak je HB zaspala in še vedno spiuser posted image user posted image user posted image

še povem da je Hana blažno potrpežljiva punca,enmu medicinskemu bratu je pošiljala lupčka,tadrug ki ji je pa jemal kri ga je pa le gledala,je pa ploskala ko je nehaluser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
30.10.2009 7:50:49   
Katjusa
dobro jutro.....
mene tok glava boliuser posted image user posted image user posted image pomoje sam od tele repeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , dons je ne bom jedla ni varjante...... ja hujšam še sam ne po tej dieti.... sma se z možekom včeraj pol mal pogovorila in sma tole dieto črtala.... ker sma sam živčna in ne funkcijonirama kot je treba......
dons bom pojedla jogurt z mislijem za zajtrk (ne me kregat k mi je že tako dovolj težko)..... sej šibam kr na zajutrk k pol morem še ml porihtat pred 10 k se dobimo s sosedo gremo hodituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nam rinejo kr 3 zobki ven in tokrat ni nič kej posebi sitkanuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
30.10.2009 7:52:56   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

samo sporočim da greva na pediatrično-sumijo uroinfekt

se pišemo ko pridea domov.....mislite na naju in držite pesti za Hano

Držimo pesti in pošiljamo zdravilne pozdravčke!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem...

zdaj pa pe nekaj kdo pa je ta čebela? majchy?

boma ja,sem majchy23

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
30.10.2009 7:53:17   
Katjusa
čebela samo, da ste doma in držim pesti, da bodo izvidi OK....
bravo hana kaka korajžna puncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
30.10.2009 7:53:39   
Urša08
čebela super da sta doma user posted image user posted image user posted image user posted image pa držim pestke da bodo izvidi ok user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
30.10.2009 7:54:45   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

dobro jutro.....
mene tok glava boliuser posted image user posted image user posted image pomoje sam od tele repeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , dons je ne bom jedla ni varjante...... ja hujšam še sam ne po tej dieti.... sma se z možekom včeraj pol mal pogovorila in sma tole dieto črtala.... ker sma sam živčna in ne funkcijonirama kot je treba......
dons bom pojedla jogurt z mislijem za zajtrk (ne me kregat k mi je že tako dovolj težko)..... sej šibam kr na zajutrk k pol morem še ml porihtat pred 10 k se dobimo s sosedo gremo hodituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nam rinejo kr 3 zobki ven in tokrat ni nič kej posebi sitkanuser posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša pkoda da nista zdržala teh 14 dni user posted image user posted image user posted image user posted image sicer pa sama že vesta kako in kaj user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
30.10.2009 8:15:28   
Urša08
Katjuša saj drugače je super da sta se z možem odločila za svoj način hujšanjauser posted image user posted image user posted image Bo pa treba še ogromno ene volje, energije, moči za to. Je pa logično da sta razdražljiva, ker je to velik korak, velika sprememba . Dejta drug drugemu podporo, voljo pa bo ratalouser posted image Je pa ogromno da zraven tud telovadiš, hodiš na sprehodeuser posted image user posted image Mi smo tukaj da podpiramo in spodbujamo user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
30.10.2009 8:20:50   
sunny24
čebel@ super da ste doma pa da je Hana OK!!! user posted image user posted image user posted image

katjusa, škoda za dieto, ampak silit se neki brezveze pa tudi ni vredno! Ampak pridna, si vseeno zdržala 4 dni!user posted image user posted image user posted image   Jst ne bi mogla niti 1 dneva s to dieto oz z nobeno, k ne prenesem tega, da morem jest neki predpisanega...Sm neki začela z ločevalno, ampak tudi ni šans da bom 2x na dan jedla enako stvar in sm opustila po 2 dnevih...user posted image user posted image user posted image

ursa
ja, mi je prov fajn da je doma...Bomo šli pol malo okoli, pa na igrišče da gre Gaja malo na cinglco k ji je full fajn! user posted image No, sej pol jutri dela zvečer, v ned in pon pa je spet fraj, edino v pondelk ma popoldne tečaj 3 ure, ampak se bo dalo! user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
30.10.2009 8:42:35   
Katjusa
urša, sunny hvala... ja sej nejvečji problem je v raznolikosti hrane pol je pa še ta taka, ki je drugače ne ješ..... sej je res samo 14 dni sam če se morem vsak drug dan z nečim silit mi to ni nekak pol nobena motivacija.... boma mi2 raje jedla to kar imama rada v manjših količinah in se zraven športala in ne dvomim v to da bi shujšala.... shujšala boma sam ne tako na hitro ampak bolj na počasi.... itak pri taki teži ki jo imama in tako ko želima dosečt bo potrebno ne vem pomoje ene 2 lete...... in bolje da zdržima 2 lete ob hrani k jo imama kot pa 2 tedna ob hrani ki je ne jema in pol dobima vse nazaj ker prej k slej se zlomiš......

sej bo srečo imama, da sma 2 in en druzga podpirama in se spodbujama, tud glede rekreacije se je moj sprijaznu, da bo treba tud hodit tko da za zečetek bolj po malo pol pa vedno večuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
30.10.2009 8:45:59   
Katjusa
sunny kake so pa kej cene nahrbtnikov v italiji? maš še kako spletno stran z otroško opremi in da imajo nahrbtnike?
drugače imama tegale v BC http://b2c.baby-center.si//Article.asp?ArticleID=179233 ogledanega in tud ni tako napačen smo ga poskusl.... in ker imama nekaj bonov razmišljama..... 

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
30.10.2009 8:55:42   
sunny24
Uf katjusa, a veš da ne vem...Kaj pa v mayamaya ste pogledali? K sm vidla tle v NG da tudi majo te nahrbtnike. Sam cene pa nimam pojma. Majo pa tuki v NG 70% nižanje, tako da če češ grem lahko pogledat če jih še majo...
Bom zdej kak link poiskala za ITA pa sporočim!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
30.10.2009 9:02:43   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Uf katjusa, a veš da ne vem...Kaj pa v mayamaya ste pogledali? K sm vidla tle v NG da tudi majo te nahrbtnike. Sam cene pa nimam pojma. Majo pa tuki v NG 70% nižanje, tako da če češ grem lahko pogledat če jih še majo...
Bom zdej kak link poiskala za ITA pa sporočim!

včaraj sme klicala v maya maya in so rekli da so mel 50% znižano sam ni nič več in sme vprašala a v nobeni poslovalnici je rekla ne v nobeniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti od maya maya so bojda ful fajn..... bom poklicala zdle v tvoje konce če imajo še kakšnega....user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 30.10.2009 9:03:00 >

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
30.10.2009 9:05:59   
Katjusa
evo sme klicala se je ena tako zaspana trgovka oglasla, da sem misla, da sem kam privat poklicala in koga zbudlauser posted image user posted image user posted image user posted image sem prav vprašala  če sem dobla maya mayauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nimajo nič več nikjer v sloveniji tako mi je reklauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
30.10.2009 9:13:03   
Urša08
Katjuša za kok denarja ga pa nameravata kupit?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
30.10.2009 9:14:10   
TAMIKA3
urša... si pozabila še
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
30.10.2009 9:16:04   
TAMIKA3
čebel@... hana je pa res korajžna user posted image user posted image , pa user posted image user posted image user posted image user posted image da bo z izvidi vse ok

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
30.10.2009 9:16:55   
Urša08
Tamika a nimate dons repe za zajtrk?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
30.10.2009 9:18:39   
TAMIKA3
katjuša... škoda, da sta obupala, ampak sem vesela, da bosta nadaljevala z drugo varianto in user posted image . kar tako naprej user posted image user posted image user posted image user posted image  

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?