Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 14:22:31
|
|
|
|
Katjusa
|
Urša, hvala in na kaj je treba gledat drgač pri nahrbtnikih?če se bo dober počutu ga bom najbrž kupla sem že mojmu rekla pa je reku da ni slaba ideja očitno misli tud on začet hodit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 14:24:36
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša ti pošljem neki po mailu - je noj ful bral okol nahrbtnikov ko sva se odločala Aha pošljem popoldan ko moj pride .
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 16:09:54
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša ti pošljem neki po mailu - je noj ful bral okol nahrbtnikov ko sva se odločala Aha pošljem popoldan ko moj pride . jst sem zdele prišla s florijem iz vrtca.... sme se z eno mamico začvekale otroci (florjan in njena dvojčka) so se pa na igralih igrali
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.10.2009 17:13:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 17:23:51
|
|
|
|
baki
|
sem glih prišla v stanovanje.kokr gre sonce dol pa rata full mrzlo.tk da je nik mel ledene roke.dons je šunka za večerjo pa vam povem da sploh nisem lačna.sploh se mi je ne lušta.tk se pol želodec navadi na majn hrane.ko ni več unih vmesnih prigrizkov,pa sldkarij pa to.......
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 17:29:26
|
|
|
|
Čebel@
|
tamika......suh kašelj ima in sem danes v lekarni vzela slezov sirup,ampak ji ga še nisem dala......se greva pa jutri zjutraj pokazat p in bom videla kaj bo povedala kayica....... za Marinelin prehlad piškot.....naša se požvižga na premik ure............. da zobka čimprej ven pogledata sjmm........joj kok si ti men dele naredila lušte z domačim kruhom kolumbo.......a sta si nove prstane umislila? boma............ Piki,da se ušeska pocajtajo surf......tudi jaz precelj več in bolje naredim ko mi voda v grlo teče....delavci so le trije.......hiša že stoji(so jo že ne vem kdaj postavili),midva sva pa postavila stene,streho,okna,elektriko,vodo ,zdele pa že na fino pucajo.......je pa tko da zdele se bo 14 dni še delalo potem se pa ustavi za kakšni 2 leti ker nama bo denarja zmanjkalo(bova kupila avto) ajvy.....kaj ste uredili z ušeski?? ......se vidi za imate internet,ker si spet pridna in vse pokomentiraš birdy......tudi za vas .......hvala ti za opis vaje,bomo delali sunny.....tako zgodaj sem kuhala ker imajo malico ob 11.00 jaz pa rižoto zelo dolgooooooo packam šaki.........a torta je bila le lepa?kaj pa dobra? katjuša.......pridna si ker toliko migaš.......pri meni na seznamu lahko pustiš majchy brkn......full si pridna......vav veliko zobkov ima že Nik urša .......upam da te M. ne bo preveč zdelala.....super za mini srečanje-lepo se imejte baki.......a ti tudi hujšaš?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 17:30:08
|
|
|
|
Čebel@
|
u mater kakšna sprememba-iz oranžne na belo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 17:59:40
|
|
|
|
petrap
|
ojla bejbe...se me še spomnite? Lija je pridna, raste, jemo vse, spimo še vedno ne, dojenje smo pa že skoraj opustili (se trudimo), ampak je težko, ker noče piti nobenga druzga mleka....jutri imamo pregled, pa vam pošljem še mere za nazaj... Vidim, da nekatere pridno hujšate, no jaz morm še 2 kg shujšat, pa bo okej , pa še vedno nimam... In kako ste ve? Jaz danes trenutno ne preveč dobre volje...ampak bo...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 18:14:45
|
|
|
|
Čebel@
|
o petrap lepo da si se oglasila ........a nisi rekla da greš ti prej kot janurja v službo-al sem jaz kaj zamutila???
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 18:28:17
|
|
|
|
Onasiss
|
Katjusa-men je vseeno, ampak verjetno bom čez kake pol leta itak pozabla na ta star nick tako, da raje spremeni.... hvala kolumbo-kake to prstane????? Uf...midva imava pa jutri obletnico navidezne poroke..... .... 6...oh gre cajt hit...... Ampak kok je naša dons tečna..... mogoče so zobje.... Čebel@-če res ful ful ful ne kašlja jo raje ne pelji, ker lahko u ZD še kaj več faše..... jaz se ponavadi, če se da, kar po telefonu zmenim.... Tale bela....saj ne vem kaj naj rečem...ko se navadiš je ql...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 18:51:43
|
|
|
|
brkn83
|
vidim, da ste si ene nicke spremenile. Sem mogla kr mal poštudirati kdo sploh ste. petrap - lepo da si se mal oglasla.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 19:26:28
|
|
|
|
piskot
|
cer. ana spi. spet sem zamudila cas za dat spat in smo imeli pol ure groznega dretja, preden smo jo spravili v pizamo in spat. martin gleda risanke. katjusa kaj pa vem, mi smo si ga parkrat sposodili. dost so dragi, pa zdaj pozimi po mojem niso najbolj primerni, ker otroka zebe noter. tam ga ne mores pokrit, nogice mu dol visijo. se mi zdi vozicek se vseeno boljsa varianta. mogoce si ga bomo mi spet kaj sposodili, kupit ga pa ne mislim, ker rabljenih ful ni za dobit, vsaj dobrih ne.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 19:30:12
|
|
|
|
claud
|
Jao a se men sam zdi al rr hitrej menja letne case kokr so v resnici..no sicer pa- rutar ma tud ze smrekco postavljeno No dons mi je blo prou fajn tole sonce. Je pa nas tud tale ura cist zmesala....tko da se zbujamo ob 6h Zdj je pa tud ze noro zaspana, pa jo morm it zrihtat! Lep vecer! Pikepoke za bolancke in vse ostale ki jih rabijo Za dietkarce
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 20:13:49
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo URŠA ŠE MENI POŠLJI NASLOV, TUT PRIDEM Z GARMINOM eto sem ti poslala kdaj prideš?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 20:14:34
|
|
|
|
Urša08
|
Onasis kako si se s svojim zmenla za jutri, maš prosto
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 20:16:28
|
|
|
|
Urša08
|
Mi smo šli popoldan na en obisk. Zdele otroka spita, Nejc je bil že ful siten in zmatran, je kar brez večerje omagal. Jaz še kuhinjo pospravim in grem na kavčka si mal odpočit .
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 20:19:41
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ tamika......suh kašelj ima in sem danes v lekarni vzela slezov sirup,ampak ji ga še nisem dala......se greva pa jutri zjutraj pokazat p in bom videla kaj bo povedala kayica....... za Marinelin prehlad piškot.....naša se požvižga na premik ure............. da zobka čimprej ven pogledata sjmm........joj kok si ti men dele naredila lušte z domačim kruhom kolumbo.......a sta si nove prstane umislila? boma............ Piki,da se ušeska pocajtajo surf......tudi jaz precelj več in bolje naredim ko mi voda v grlo teče....delavci so le trije.......hiša že stoji(so jo že ne vem kdaj postavili),midva sva pa postavila stene,streho,okna,elektriko,vodo ,zdele pa že na fino pucajo.......je pa tko da zdele se bo 14 dni še delalo potem se pa ustavi za kakšni 2 leti ker nama bo denarja zmanjkalo(bova kupila avto) ajvy.....kaj ste uredili z ušeski?? ......se vidi za imate internet,ker si spet pridna in vse pokomentiraš birdy......tudi za vas .......hvala ti za opis vaje,bomo delali sunny.....tako zgodaj sem kuhala ker imajo malico ob 11.00 jaz pa rižoto zelo dolgooooooo packam šaki.........a torta je bila le lepa?kaj pa dobra? katjuša.......pridna si ker toliko migaš.......pri meni na seznamu lahko pustiš majchy brkn......full si pridna......vav veliko zobkov ima že Nik urša .......upam da te M. ne bo preveč zdelala.....super za mini srečanje-lepo se imejte baki.......a ti tudi hujšaš? kakšen avto pa? Midva že par mesecev neki študirava, pa mutiva , no v bistvu jaz mutim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 20:20:42
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Jao a se men sam zdi al rr hitrej menja letne case kokr so v resnici..no sicer pa- rutar ma tud ze smrekco postavljeno No dons mi je blo prou fajn tole sonce. Je pa nas tud tale ura cist zmesala....tko da se zbujamo ob 6h Zdj je pa tud ze noro zaspana, pa jo morm it zrihtat! Lep vecer! Pikepoke za bolancke in vse ostale ki jih rabijo Za dietkarce Claud mi tudi tako zgodaj vstajamo sej sčasoma se navadiš
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.10.2009 20:24:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 20:28:52
|
|
|
|
sjmm
|
helov na hitro mi čist crknjeni iz Ikee, vse nabavli, sam enih omaric za čevle ni blo mali je bil tttooookkkk priden, sva ga vsak mal nesla v kengurujčku, pa dans je kar hipp kozarčke papcal, zdele pa je not prinesu z grisolinom in aptamilom, joj, kok je že težek za v kenguruja tale nš mišek ta velka je ostala doma, smo prišli domov in je blo vse pospravljeno , vse cunje iz sušilca zložene, kuhinja počiščena, se je kr svetlo sem vas prebrala na hitro bravo, bravo za vse na dietki, sam vzrajajte, držim pesti za vse bolančke Lego tud pri nas vlada, duplo vzamemo za ta velke še poleti v kamp, se jim kar smejim, ko si hišco sestavjo in se big family igrajo pa seveda pozdravčke vsem, ki so se ponovno oglasile in se mogoče še ne poznamo...se veselim novih dogodivščin je kr fajn tkole mal poklepetat........no, pri nas ena tortica v plenici in je treba letet
|
|
[Brisano sporočilo] 27.10.2009 20:31:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 20:36:14
|
|
|
|
črticaa
|
čaw baw mal pomaham in spet odmaham mlea/onasiss še dobr da mam še tok "lajtnge" našga malega je čist zjebal tale zimski čas/ura
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 20:38:47
|
|
|
|
boma2
|
čeeeeeer.... :) Kako ste kej mamice... :) Vidim, da ste na polno čvekle.. :) Sej je prov lahko kej pokomentiram.. :) Aja pa kej vprašam tudi...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 20:39:10
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Avto...men so zdej všeč citroeni Grad Picasso je carski......če bi oba avta menjala bi vzela enga Picasota grande pa enga berlingota ta novega ( mi k smo bl kmetje in prevažamo svašta robe )..........sam glede na to d sm zanč skor znorela, ko sm mogla v mrazu sredi avtoceste previt Roksota, bo nasledn avto neki v stilu Pižoja 807 oz zdej nama je clo všeč od Renoja Espace Jaz bi ga tudi takoooooooooooooj imela Grand Picasso... :)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 20:40:19
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm helov na hitro mi čist crknjeni iz Ikee, vse nabavli, sam enih omaric za čevle ni blo mali je bil tttooookkkk priden, sva ga vsak mal nesla v kengurujčku, pa dans je kar hipp kozarčke papcal, zdele pa je not prinesu z grisolinom in aptamilom, joj, kok je že težek za v kenguruja tale nš mišek ta velka je ostala doma, smo prišli domov in je blo vse pospravljeno , vse cunje iz sušilca zložene, kuhinja počiščena, se je kr svetlo sem vas prebrala na hitro bravo, bravo za vse na dietki, sam vzrajajte, držim pesti za vse bolančke Lego tud pri nas vlada, duplo vzamemo za ta velke še poleti v kamp, se jim kar smejim, ko si hišco sestavjo in se big family igrajo pa seveda pozdravčke vsem, ki so se ponovno oglasile in se mogoče še ne poznamo...se veselim novih dogodivščin je kr fajn tkole mal poklepetat........no, pri nas ena tortica v plenici in je treba letet Glede ikee... kaj si pa kej kupila... Upam, da kej lepzga.. Jaz si full želim itit, pa nevem če mi bo zneslo kdaj, ker nobeden noče it.. :(
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?