Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm suuny24-sej se je huje slišal kot je blo, sam z možem in ta malim kampiramo v dnevni na jogiju, ker je spalnica še zmer v fazi beljenja, pol pa gledajo seveda kmetijo, sej ne vem al je prov al ne, sam pač jo, po, pa mora mali imeti svoj mir in zato grejo v svoje sobe, ker če njih vidi bi še kar divjal in norel do onemoglosti, če bi do tja sploh prišli. aja, mi je mož oblubu, da bo kak dan med počitncami doma, sem komi verjela, pol pa je reku, da bomo en dan še do Ikee skočil, ma sem mu skor vročino zmerla. sicer ne vem kaj mu je, mogoče pa preveč na RR visim, pa se zapostavlenga počut. je razvajen k mulčki, ha, ha kaj pa kej tkole on nedeljah počnete, kam kej šibnete, punce?? sjmm mi se ponavadi potepamo, redkokdaj smo sploh doma. Velikokrat smo na vikendu z mojimi starši, če pa ne gremo na vikend pa šibamo na izlet, doma nas praktično ni. Ma se mi zdi da sta tamaledva no predvsem Nejc ful bl pridna če kam gremo. Pa super da boi možek med počitnicami kak dan doma, pa da te pelje v Ikeo A kdaj pustita Maja v varstvu Saške?
|