Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 24.10.2009 21:50:59
|
|
|
|
Urša08
|
Deja a veš da nisem tvojga maila dobila No sej potem sem se spravila stanovanje posesat, pa mal na cunje in je zmanjkalo časa.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 24.10.2009 21:51:50
|
|
|
|
Maksi1
|
Sunny - tudi zdej, ni hotelo poslat. Ma, sklepam, da je neki za obut in sem za. Zarji bo sigurno prou. Naredimo zamenjavo na vozičkanju drugi teden.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 24.10.2009 21:55:45
|
|
|
|
sunny24
|
maksi, zmenjeno! Ne vem kaj heca ta mobitel in MMSi. ursa, ti si bla pa tudi pridna! A tvoja dva miškota pe še kar v akciji?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 24.10.2009 21:55:45
|
|
|
|
sjmm
|
naš princ se je odloču, da dans pa ne bo spal po programu in je šele zdele mrknu, sam najbrž se mu je mal ritm podrl k je prej bol ponz popoldan mal v avtu kinknu, ko sva šla v štacuno na brzino. drgač pa k glih o čokolinotu, naš ga tud že papca sem pa tja, sam še zmeri z am, ker sem mu že 2x probala km, pa mu pol kr neki ni dobr, kr mal ven spuša, pa kupčke podira, tko da mu še vse delam z am, sam navadn jogurt + sadje pa mu kar gre, ni blema. zdej sm že sebe tud mal spedenala, pri nas komi na vrsto prideš za tuš, naši manekeni se rihtajo k de grejo v lajf, pa grejo dam spat. no, zdej so itak počitnce, pa so mal dle pokonc in pol res ni nobenga miru zvečer, je k v panju. zdej sm jih pošibala v sobe, da še mal čvekajo, pol pa zzzzzz
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 24.10.2009 21:57:26
|
|
|
|
sunny24
|
sjmm, to si pa fajn postrojila tvojo četico!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 24.10.2009 21:59:52
|
|
|
|
claud
|
MAKSI SJ TUD JST JI NARDIM BL OKUSNO HRANO... ups crke... ji ne dajem puste hrane brez vsega. sunny cokolinota po obcutku...jst ne maram da je ful gosto, ona pa tud ne, k se ji pol paca po ustih in ne gre po grlu dol
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 24.10.2009 22:03:21
|
|
|
|
sunny24
|
claud, še 1x hvala. Ja sej jst tudi jem full tekočega-bol takega za pit...Ene 2,5 deci mleka in čkolino kar nasujem...No, ta malo škatlo mam za 4x...
|
|
[Brisano sporočilo] 24.10.2009 22:03:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 24.10.2009 22:04:39
|
|
|
|
sjmm
|
suuny24-sej se je huje slišal kot je blo, sam z možem in ta malim kampiramo v dnevni na jogiju, ker je spalnica še zmer v fazi beljenja, pol pa gledajo seveda kmetijo, sej ne vem al je prov al ne, sam pač jo, po, pa mora mali imeti svoj mir in zato grejo v svoje sobe, ker če njih vidi bi še kar divjal in norel do onemoglosti, če bi do tja sploh prišli. aja, mi je mož oblubu, da bo kak dan med počitncami doma, sem komi verjela, pol pa je reku, da bomo en dan še do Ikee skočil, ma sem mu skor vročino zmerla. sicer ne vem kaj mu je, mogoče pa preveč na RR visim, pa se zapostavlenga počut. je razvajen k mulčki, ha, ha kaj pa kej tkole on nedeljah počnete, kam kej šibnete, punce??
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 24.10.2009 22:04:52
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 claud, še 1x hvala. Ja sej jst tudi jem full tekočega-bol takega za pit...Ene 2,5 deci mleka in čkolino kar nasujem...No, ta malo škatlo mam za 4x... Pr nas mamo sam tavelke pakunge....ta,ala skatla je sam za malco
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 24.10.2009 22:05:17
|
|
|
|
Maksi1
|
Bejbike, bote fajn. Grem še mal speglat kavč. Se mi zdi, da je potreben peglanja. Čau.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 24.10.2009 22:06:42
|
|
|
|
sunny24
|
kolumbo, lepe slikice! Moja mama je pa Gaji kupla v CA tak komplet (hlače na naramnce in jaknca) za po dežju kar za drugo leto...Pa je res full fajn material, ni una plastika plastika... claud, jst bom tudi ob eni priliki uno tovjo omakico nardila! Sam a brez gorgonzole je tudi dobra?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 24.10.2009 22:07:53
|
|
|
|
claud
|
kolumbo improviziranje je zmeri fajn...jst se mal od mojga naucim, pol pa naprej sama improviziram...tk sm zadnc mislla da bom cist zabluzila s cebulno omako pa je bla pol suuuper! Stara cist mate hud most ...cist si vazna zdj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 24.10.2009 22:10:09
|
|
|
|
sunny24
|
maksi, nočko. Se slišmo kej drugi teden za sprehodek! Sam u pondelk ne morem. sjmm, ooo, lepo od tvojga možeka! Kam pa greste v Ikeo? Mi2 smo tudi rekla da bomo šli zdej ko so jo tuki zravn ns odprli...Me malo firbec daje! claud ja, sej verjamem, da škatla ne zdrži dosti cajta. Nam zdrži za 4x ker samo jst jem čokolino-zaenkrat! Bom provala vzgojit novo odvisnico!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 24.10.2009 22:11:10
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 claud, jst bom tudi ob eni priliki uno tovjo omakico nardila! Sam a brez gorgonzole je tudi dobra? Ma lej po zelji kaj das not....gorgonzole se da itak bl mal k ma mocan okus in je v bistvu v omaki bl kot zacimba....tko da gorgonzola da tist taprav okus....sicer je jst ne jem, ampak omaka mi pa ni isto dobra ce je ni not... Heheh kok sm zabluzila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 24.10.2009 22:14:18
|
|
|
|
sunny24
|
Sm zastopla... Jst je tudi ne jem, ker mi po njen slabo dela... Bom že kej pokombinirala!
|
|
[Brisano sporočilo] 24.10.2009 22:14:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.10.2009 22:16:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 24.10.2009 22:17:06
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Men je gorgonzola tut bistvena....res pol lepo diši to si uceno kuharsko povedala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.10.2009 22:21:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.10.2009 22:23:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 24.10.2009 22:24:58
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Tastar se je po čudežu zbidil grem zdej še mal k njemu, rabm enga d mi nardi fen frizurO.... CLAUD PIHAJ PIHAAAAAMM.....a ze kj vlece?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 24.10.2009 22:25:46
|
|
|
|
sjmm
|
sunny24-do zdej sva bla ene 4x v gradcu, pa je moj reku, da bi šel kr tja k že pozna..jao ti deci, pa sm JZ rekla, da hočjo mulčki zraven in se je odloču za Celovc, da bo bližja varianta, pa še eni kolegi so šli dons in se bosta ta brihtna možeka že zmenila kje je kej, pa če bo mali zdržal, bomo še v Metro skočil, nam se kar splača k majo bol velike pakunge, ampak vsega tud ne maramo, sam tist k poznamo in tak k bi tud v sosedu najdl, naši so zlo občutljivi al pa razvajeni če hočeš glede hrane, malca za v šolo od doma, kosilo sam doma, moj oči je fajn kuhar, dela v zdravilišču Laško, pa ga včas tok skritizirajo, da je men naroden. po drugi strani se mi pa fajn zdi, da moja kuhna rules!!!ha, ha...ej moj je že mal , pa posodo je v pomivalca nametu...tle res neki ni ok , zdej pa prav, da bo še ta zadno roko ta rdeče stene v spalnci pomalu k ma mir in mu noben pod nogam ne laufa...ok, bomo pa lahk jutr že tam spal
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 24.10.2009 22:26:10
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Rokso je dons raztural eno didaktično igračo. Mam posnetega pa ne znam videa naložit. ....uglavnem igrača je od Fisher pride tale: prime kroglo in jo udane u lukno ....PRAVI DEC kolko kosta? jst morm tud kj tazga nabavt....pa une lesene kocke bi rada kupla....cakam miklavza
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 24.10.2009 22:28:00
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm sunny24-do zdej sva bla ene 4x v gradcu, pa je moj reku, da bi šel kr tja k že pozna..jao ti deci, pa sm JZ rekla, da hočjo mulčki zraven in se je odloču za Celovc, da bo bližja varianta, pa še eni kolegi so šli dons in se bosta ta brihtna možeka že zmenila kje je kej, pa če bo mali zdržal, bomo še v Metro skočil, nam se kar splača k majo bol velike pakunge, ampak vsega tud ne maramo, sam tist k poznamo in tak k bi tud v sosedu najdl, naši so zlo občutljivi al pa razvajeni če hočeš glede hrane, malca za v šolo od doma, kosilo sam doma, moj oči je fajn kuhar, dela v zdravilišču Laško, pa ga včas tok skritizirajo, da je men naroden. po drugi strani se mi pa fajn zdi, da moja kuhna rules!!!ha, ha...ej moj je že mal , pa posodo je v pomivalca nametu...tle res neki ni ok , zdej pa prav, da bo še ta zadno roko ta rdeče stene v spalnci pomalu k ma mir in mu noben pod nogam ne laufa...ok, bomo pa lahk jutr že tam spal mi je ful zanimiv tvoj nacin pisanja...tele odebeljene crke mi v oci skacejo in pol morm res vse prebrat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?