|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
25.10.2009 14:42:31   
BarbaraGS
Ajvy bogica mala in kaj ima vnetje usesk? kak pa je dobila to? Bogec mali... veliko user posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
25.10.2009 17:09:31   
claud
Ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

barbara imamo isti problem, ampak kar se tega tice pa ne kompliciram...pac spasiram.....ker je kolegica rekla da je ona njeni tamali mogla do 1.5 leta pasirat pa je pol normalno zacela jest....
Larissa se davi ze ce je banana sam na vilico pretlacenauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2577
25.10.2009 17:09:42   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

jutro...noč katastrofalna....zbujanje...jamranje....No ,sej zjutraj mi je bila jasno zakaj.....je Tisi gnoj začel tečt iz ušeska...dokler smo prišli do dežurnega zdravstvenega doma, je tekel že iz obeh....
Dobili AB...spet....in jutri moramo k svoji zdavnici.....kr neki...
Tolk sem žalostna...Tisa je tolk potrpežljiva, da sploh ne veš da je kaj narobe....ona full tiho prenaša bolečine...kar po eni strani kar ni dobro, ker pol nimaš pojma da se kaj dogaja...
Tolk sme žalostna ...res...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image boščica mala naj hitro ozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
25.10.2009 17:09:47   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

ojal :)

Eli je se zmeraj bolana...no,nosek je poln pa vcasih malo zakaslja. Midva pa sva se HB naucila pucat ta nos in zdaj gre kar veliko ven. Sam morava bit oba, pa en za rokice drzat, ker se upira kot da jo iz koze dajemo.

Imam pa en problem. Nasi se zmeraj pasiram hrano. Kar ni spasirano noce jesti, ce pa ji ze vsilim v usta, pa se davi in vceraj mi je zbruhala celo kosilo ven. Sploh ne vem kaj naj naredim, ker mi okrog pravijo, da pri taki starosti bi ze morala jesti normalno. Sej ce ji dam v roke, suho sadje, keks, prepecenec - to trga, gloda, zveka in topi v ustih, sam ce pa so koscki na zlicki se pa kar davi. Jaz ne vem vec kaj naj user posted image

pasiraj.... jst sem tud florjanu ful dolgo pasirala ker drugače se je kr davu riža mi ni hotu jest ker mu je bilo pregrobo..... za koščke je še čas.... sej z dlesni tud ne more zgrizit....
in hitro se pozdraviteuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2579
   [Brisano sporočilo]
25.10.2009 17:47:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2580
   [Brisano sporočilo]
25.10.2009 18:00:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2581
25.10.2009 18:19:36   
simonakr
Čer kako kaj?

Prejle smo bili na Zbiljah, smo šli labode futrat pa mal na sončka sedet - madona je folka
Kolumbo - sm v živo vidla tvoj atrij - zgleda fajn

Mlea maš ZS

KAKŠNA DIETA? Sm čist na hitr preletela tko da me malo bolj informirajte; jest bi tud rabla kakšno kilco dol it user posted image

Kako vam gredo kaj obroki - glede ur mislim? Mi bomo najbrž uvedel še en obrok - večerjo. Bomo vidl kako bo

letim se tipkamo

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

Neposredna povezava do sporočila: 2582
25.10.2009 18:29:58   
Čebel@
čer

mlea.......škoda za bolj kot ne posračkano fešto,Kransko Goro pa sploh ne bom komentirala ker to kar so vam naredili je čist adijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sunny.....upam da ga boste z mami vseeno kaj zažuraliuser posted image
katjuša.......nisem ti še čestitala za bide(vem kok si ga pogrešala) in pralnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ajvy.....joj groza-boga Tisauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
barbara......user posted image user posted image user posted image da gre prehlad stran od vas......glede hrane,se strinjam z ostalimiuser posted image user posted image user posted image .....jaz Hani pasiram hrano,ker se drugače tudi davi,in se ne oziram no to da me nekateri zato postrani gledajouser posted image
hujšanje......jaz vam dajem le moralno podporouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2583
25.10.2009 18:55:51   
sunny24
Čer!
Evo, z Gajo smo celo popoldne pohajčkale...NAjprej smo šle z mojim tatom v Špar po sadje, skutke in čokolino, pa moji mami sem darilo kupla (en aranžma s kaktusom in tak bol fincn šal), pol smo pršli domov in smo spet šibnle ven na kafetka...V glavnem, okoli smo ble 4 ure...
Zdej pa Gaja pančka (lih malo jo pustim, k celo popoldne ni nič sapala), jst sem že stemfala bučke, krompir se dela, pol še aviacijo prpalim in bo večerja...

barbara, dejte se hitro pozdravit! user posted image user posted image user posted image

GH: jst Gaji vse spasiram oz kar naribam na unem steklenem ribežnu, mineštre ji malo s paličnim zmiksam, paštice in riža pa ji ne, k je ne moti.

čebel@...(sm se spomnla da je drugi nick user posted image ) Nč ga ne bomo zafeštali, k je mama šele pred pol ure končala inventuro od zjutrej, tako da je zjajcana v nulo. Jutri gre pa spet delat...user posted image

Uuuu, zjutri sm bla tko vesela...Rossi je biu 3. na dirki in je tako že ratu svetovni prvak v 9! user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
25.10.2009 19:08:56   
Čebel@
sunny.......fajn darilo si kupila mamiuser posted image ........user posted image user posted image user posted image za potepanje

s Hano sva šle tudi po kosilu ven na sončka-je bilo res toplo in nič pihalouser posted image user posted image user posted image ji je zgleda zrak dobro deluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
25.10.2009 19:19:35   
baki
evo mene opet.tudiiiiiii jst začnem jutri z dieto.upam da mi rata.več nas bo bol nam bo šlo.vsaj upamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
25.10.2009 19:21:04   
baki
stehtala sem se dons pol se bom pa spet v nedeljo.ni fajn da stojiš vsak dan na vagi.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
25.10.2009 19:24:22   
piskot
vikend je bil lep, ampak vceraj smo zvecer ugotovili, da smo ze pozabili da je treba it vcasih tud ven. upam da bo zdaj uredu, jutri gre martin po 14 dneh nazaj v vrtec.

drugace imamo pa izredne razmere. vse je polulano. ana ima nekaj vneto rit in smo jo zadnje dni veliko "luftali". pol smo pac pucali ce ji je kje med potjo uslo. in danes popoldan zacne nas tavelik lulat v hlace. prvic sva mislila, da mu je uslo. drugic se je zunaj, pa sploh nismo videli kdaj, tretjic pa kar v sobi na tleh. no potem nama je potegnilo v cem je problem. in smo razlagali na dolgo in siroko da komaj cakamo da bo ana tudi znala lulat v stranisce ... sama fousarija ga je.

aja, pa danes sem izvedela da HB da ne hodim vec zurat po kranju, bi se kaj v glavo dobila. cepci.

ajvi
o bozca, upam da AB hitro prime!

barbara ma daj, ce je pasirano, ji pa se mal pasiraj. jaz ji tudi vecinoma. ne se pustit, enkrat bo ze zacela zrezek jest, biliv mi user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 2588
25.10.2009 19:27:01   
sunny24
ajvy, pozabla v prejšnem postu...user posted image user posted image user posted image za Tiso!!!

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
25.10.2009 19:58:41   
sjmm
ojla, pri nas dans kr noro, sem že ob 7h po ta novi uri začela kuhat in pečt, no, pa je vse dobr ratal, pa še vse smo imeli nekak lepo čisto k sem učeri res spucala

no, pol so pa naši pršli, je bla miza čist boga tok enga futra gor, aj, smo pa pri nas vegetarijanci, sam taki, ki sam mesa ne jedo, ribe in ml. izdelke pa vse, no, eni pravjo, da pol nismo ta pravi, a jaz sem začela s tem ko sem pred 6 leti dala dol 30 kg in po, se je zelenjavca kr prjela, mož pa ima zelo občutliv želodec, so ful sam od mesa in salam živel k je bil manjši, pol pa mu želodec sploh ni hotu predelvat mesa in je imel hude bolečine.....no,naši pa seveda meso jedo, sam so bli tud z našim jedilnikom čist zadovolni.

naš malček pa je dans čist out od tele ure in gužve in premalo mamine pozornosti, skoz piska k pokvarjena piščalka, pa vsega po malem je jedel, pa nobenga obroka do konca, tak da imava čist zmeden jedilnik in ritem, jaz pa sem ena taka mami k ima ful rada ritem in če ga ni ...so pa skrbiuser posted image , no, vsaj mleka se je dobr napil in zdele ooggrroommnno porcijo ovsenih kosmičev od Milupe z am, tko da zdej pa ene arije poje, da mal oči zabava, bi pa bil skoz na nogicah in hopsal, drgač se kr meče........no, upam, da ste lepo preživeli nedeljo, kot berem mnogi neprespaniuser posted image ...upajmo, da bo danes boljeuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
25.10.2009 20:10:51   
Jutta
Ajvyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nekoč bo vse to mimo... Ubožici, ker sta zadnje čase toliko bolni...

BarbaraGS - tudi Eli naj bo cimprej zdravauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede pasiranja pa se ne sekirat, saj veš da dojenčki niso vsi narejeni po knjigah... eni prej, drugi kasneje, če ne prej bo pa v vrtcu jedla pravo hrano, ko bo videla, da to počnejo drugi. Tudi jaz moram vse spasirat na minimum, če ne, se moj malček kar začne davit, a me to sploh ne skrbi...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
25.10.2009 20:15:59   
Jutta
Sjmmuser posted image user posted image user posted image za uspešno kosilo... Glede mesa se pa tudi jaz sprašujem, bogve kaj vse pojemo z njim, ko pa tile ubogi piščanci rasejo gor pod žarnicami, napitani s hormoni, nikoli ne vidijo sončne svetlobe... Je pa res, da tudi zelenjava in sadje nista nedolžna, še banane so prepojene s škropivi. RITEM - ja tudi jaz ne maram, da nam ga kaj pokvari, ker potem Vid noče spat, pa samo tečnari... Je kar fajn, da je doma nek red.

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
   [Brisano sporočilo]
25.10.2009 20:41:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jutta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2593
25.10.2009 20:58:34   
sjmm
ja, naš je juhuhu omagal, sam ne vem za kok cajt, sej se še ful zbuja, še preden grem jaz spat oz. midva, dans sm res crknjena, pa k morm tolkat vstat pol sploh ne morm več spat, dans ponoč sem delala načrt za igralnico, sej imamo eno tersao, kamor prideš iz otroških sob in bi blo super tist zapret pol čez en cajt bi imel pa Maj tam sobo.

moj je še 4nožnega kolega sprehodu, mulčki sloz ponavljajo, da so jutr frej in še NE gredo spat.

ja, Jutta, je res okol mesa, pa sam sej za zelenjavo in ribe tud ne mormo bit ziher, sicer mi se oskrbujemo na vrtu moje mami, pa tle doma tud imamo en malo, sam letos je bol tašča rihtala, men je kr mal cajta zmanjkovalo, ampak sej tud v štacuni probamo kao bio kupit, če je le kaj izbire, sam dans itak človk ne ve več kaj ja in kaj ne, sej še za zrak ne vemo kok je zdravuser posted image , ane?!

no, važn, da so tile naši človečkiuser posted image user posted image user posted image user posted image kr zdraviuser posted image user posted image !!

kolumbo-te čist razumem glede cot, pri nas je tud za znort, pa imamo tud sušilc, pavelik kr zložim, čeprav je to nekak proti mojim pravilom, a zdele ne gre drugač.

mlea-no, tale organizacija smučanja je bila pa na viškuuser posted image , kot sem že doživela je bolje mal več dat in vse sam organizirat, pa še pozabit povedat kam v bistvu nas bo odneslouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 2594
25.10.2009 21:16:41   
Onasiss
Čer...
Mi smo šli dopoldne na maraton navijat....vauuuuuuuu...kok je bilo dobr...pa koliko ljudi......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Potem smo šli u Tuš, sem hotla nov telefon, pa so me potem prepričal, da je bolje, da samo polnilec nov kupim, ker ta telefon še dela....user posted image  Imam pa nove čevlje iz Deichmana.....user posted image user posted image ....

No potem smo šli pa še na Hot Horsa......njami,...... je ta mala tok cmokala....user posted image user posted image user posted image  pol pa dam pa vsi spat...sva z Onasisem bila tok utrujena, da naju je u minuti zmanjkal....user posted image user posted image

Cunje posušene in zlikane, še skrinjo smo spucal, ker se mi je smetana po celemu hladilniku polila.....zdaj pa mal pred Tv in spat.....

ajde...lahko noč

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 2595
25.10.2009 21:17:59   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm
pa še pozabit povedat kam v bistvu nas bo odneslouser posted image

Uf...tole mi je pa všeč... si bom zapomnila....hvala za idejo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
25.10.2009 21:32:24   
Čebel@
mlea......vidim da je ratala sprememba nick name-auser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
25.10.2009 21:49:48   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

mlea......vidim da je ratala sprememba nick name-auser posted image user posted image user posted image

Aha...thenks.... iščem še avatar..user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
25.10.2009 22:48:07   
tanci29
haloooo

evo naša žurka uspela...smo se mel ful luštno...dam smo pršli mal prej, no zdele sem še mal popucala pa darila u red spravla....bilo je fino...edino kar nas je zjajcalo sta dva fotkiča k jih mamo...oba sta crknla. oz. enmu fleš ni delal en je pa eriku padu na tla in se je razletu...tko da nimamo nič slikicuser posted image ...zdej grem pa čičkat na kavč da se mi mal noge odpočijejo od 10 centimetrskih pet...ok mal manj ene sedem osem pa res

nisem vas komentirala ker nisem brala...zdej bom spet čist out...

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
25.10.2009 22:53:11   
Ajvy
Urša..mi smo bili tut eno uro prej pokonci...uf...sem se na Baki spomnila ko je njen Nik tako zgoden
He he ...ti mene občuduješ...je ravno obratno....dobra si....res....

Onasiss.....zanimiv nick
LEpo da ste se imeli fino včeraj
Dobra ideja glede daril...he he ..nimaš ti glave sam za ušiuser posted image user posted image user posted image user posted image
TAle tvoja family...o joj---vedno ostanem brez besed...kar ne morem verjet...

Čebela...upam,da se vsi čimprej pocelite

Sunny
...tvoji mami čestitke za rojstni dan....škoda ker ga ni mogla praznovati kot se zagre

Simonakr...hitr se nafili z vitaminčki...držim pesti ,da se nič ne prime.---

BAki
...o jej...a joj že meče....vav....sej se mi zdi ,da je to vedno prej....
Super za mini počitnice , to bo uživala

KAtjuša.
..lepo za nakupe

BArbaraSg...naši punci ....obe isto..nista marali koščaste hrane...dokler ....nista dobili kos hrane v roko..potem je šlo...do takrat ...smo lepo pasirali...ko bo pripravljena ...bo jedla...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?