|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
10.10.2010 9:58:04   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Moja dva sta zaenkrat tudi zdrava in trkam, da tako ostane. Bubi ima drug teden polletno kontrolu pri pulmologu, bomo videli, kaj bo rekel glede astme in preventivnih zdravil. Zdaj je namreč že 5 mesecev brez, me je pa strah tega virusnega obdobja. Za bubiko pa sem že razmišljala, da bi jo peljala malo na obisk po vodene koze, ampak bi jih dobila ravno ko bo konec počitnic. 14 dni bolniške pa si ne morem privoščit, tako da bomo z namernim izpostavljanjem še počakali.

Ne govori...mi smo se zdaj končno pozdravili, pa že moja nečakinja driska na poooolno.... user posted image ..... pa kdorkoli je prišel na šalt_er, ko sem bila v službi je imel nekoga bolanega, v bolnici ali pa čisto na meji user posted image .... Jaz upam, da smo mi vsaj do novega leta opravili user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 10.10.2010 9:59:07 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
10.10.2010 10:02:32   
petarda
Ko smo že pri subvencijah... mi katera pripopa link? Pa kdaj se bodo spet oddajale vloge? Glede na to, da midva nimava pisane še nobene nepremičnine nase (tu kjer zdaj živimo, je pisano še na tasta) in sva zdaj vzela kredit za nepremičnino, ki je sedaj pisana na nas, potem bi verjetno prišli noter...ali? Kakšni so pogoji? user posted image .... Za kakšen % pa gre? Se splača?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
10.10.2010 10:42:43   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Ko smo že pri subvencijah... mi katera pripopa link? Pa kdaj se bodo spet oddajale vloge? Glede na to, da midva nimava pisane še nobene nepremičnine nase (tu kjer zdaj živimo, je pisano še na tasta) in sva zdaj vzela kredit za nepremičnino, ki je sedaj pisana na nas, potem bi verjetno prišli noter...ali? Kakšni so pogoji? user posted image .... Za kakšen % pa gre? Se splača?

Ok...sem našla na spletni strani stanovanjskega sklada...imam nekaj vprašanj, če mi bo katera vedela povedat.... ali je predpisana največja površina na kateri lahko biva družina? Ker sem našla za 5 člansko družino 75m2.... mi to seveda presegamo, saj gre za nakup hiše...ali avtomatsko izpademo? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
10.10.2010 11:05:37   
petarda

Ok...sem našla na spletni strani stanovanjskega sklada...imam nekaj vprašanj, če mi bo katera vedela povedat.... ali je predpisana največja površina na kateri lahko biva družina? Ker sem našla za 5 člansko družino 75m2.... mi to seveda presegamo, saj gre za nakup hiše...ali avtomatsko izpademo? user posted image

Ok...tudi to sem našla user posted image .... pridemo noter...dejansko nas lahko ovira le dejstvo, da imam jaz v lasti 1/6 stanovanja, ki sem jo podedovala po smrti očija user posted image , 1/6 ima brat, ostalo mami....nisem pa tam prijavljena.....ali me to izloča? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
10.10.2010 11:07:06   
petarda
Ajdi....gremo na volitve, pa k tašči na kosilo, potem pa domov na celopopoldansko nedeljsko učenje...juhuhu... user posted image .... fante bom pa poslala po kostanj, da bo mir user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
10.10.2010 18:20:23   
*bubi*
petarda, si kar sama večinoma naštudirala.

To, da si lastnik 1/6, po moje ni ovira, ker tista 1/6 ni primerna za bivanje vaše družine. Jaz sem bila tudi 1/2 lastnik stanovanja v LJ, v katerem smo živeli. Kot družina pa smo prvič reševali stanovanjski problem s tem v MB in smo izpolnjevali kriterije.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
10.10.2010 19:22:35   
petarda

petarda, si kar sama večinoma naštudirala.

To, da si lastnik 1/6, po moje ni ovira, ker tista 1/6 ni primerna za bivanje vaše družine. Jaz sem bila tudi 1/2 lastnik stanovanja v LJ, v katerem smo živeli. Kot družina pa smo prvič reševali stanovanjski problem s tem v MB in smo izpolnjevali kriterije.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Juhuhu...zdaj moram biti samo pozorna drugo leto, ko bo razpis zunaj...saj me boste spomnile, ne? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
10.10.2010 21:36:49   
*bubi*
Petarda, samo se mi zdi, da moraš imet potem tam prijavljeno bivališče. Vi se boste selili v to hišo?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
10.10.2010 21:46:56   
petarda

Petarda, samo se mi zdi, da moraš imet potem tam prijavljeno bivališče. Vi se boste selili v to hišo?

Nimam pojma...zaenkrat smo hoteli to imeti za vikend. Oziroma biti poleti večinoma gor, pozimi pa večinoma doma. Drugače pa itak ni ovir, da bi stalno bivališče prijavili tam... Nisem pa nikjer zasledila podatka, da je to potrebno. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
12.10.2010 21:34:30   
*bubi*
gre za reševanje stanovanjskega problema. Ne vem, kako bi gledali na hišo, ki reši stanovanjski problem, potem pa družina not ne stanuje user posted image

Če pri Adi tako komplicirajo, potem so že pikolovski user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
12.10.2010 21:57:52   
petarda

gre za reševanje stanovanjskega problema. Ne vem, kako bi gledali na hišo, ki reši stanovanjski problem, potem pa družina not ne stanuje user posted image

Če pri Adi tako komplicirajo, potem so že pikolovski user posted image

Logično je, ja... user posted image  To itak ni problem user posted image

Lepa je ta vaša buča na FB user posted image ... ste pa zgodaj začeli...mi jih še od daleč nismo povohali..sem nekako to nameravala zadnji dan v mesecu...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
13.10.2010 21:24:17   
ada2
glede subvencije: danes sem dobila odločbo in kratko malo presegamo kvadraturo za eno  malo boljšo sobo, to, da pa imam v bistvu starše na stanovanju pa jih nič ne briga.... odselite jih, naženite jih, skregajte jih, ker so vam prepisali celo hišo in ne samo poluser posted image .... skratka bajta je po vseh merilih dovolj velika za 5 člansko družino.
tako, da moram zdaj spet na veliko šparat, da končno naredimo te estrihe in malarijo, pa da se vselimouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
13.10.2010 21:51:49   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

glede subvencije: danes sem dobila odločbo in kratko malo presegamo kvadraturo za eno  malo boljšo sobo, to, da pa imam v bistvu starše na stanovanju pa jih nič ne briga.... odselite jih, naženite jih, skregajte jih, ker so vam prepisali celo hišo in ne samo poluser posted image .... skratka bajta je po vseh merilih dovolj velika za 5 člansko družino.
tako, da moram zdaj spet na veliko šparat, da končno naredimo te estrihe in malarijo, pa da se vselimouser posted image

Ne razumem... je bil problem kvadrature ali tega, da ni šlo za nakup ampak kao za darilno (podjemno al kakršnokoli že...) pogodbo?

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
14.10.2010 9:37:02   
ada2
to, da je bila darilna pogodba nima veze, ker sem prijavljala rekonstrukcijo hiše na podlagi gradbenega dovoljenja za prizidek, torej za povečavo obstoječe hiše. problem je kvadratura te obstoječe hiše, ki zadošča potrebam 5 članske družine, torej imamo dovolj. vse lepo in prav, ampak v darilni pogodbi imamo napisano, da moram staršema do njune smrti nuditi stanovanje v spodnji etaži hiše, kar avtomatsko kvadraturo hiše prepolovi, njima ostane polovica, pa nam polovica, kar pa več ne zadošča za 5 ljudi, ampak oni gledajo samo lastništvo in ne teh priužitkov. ne zanima jih, da imata starša svoje gospodinjstvo , vidijo samo to, da je cela hiša moja in potemtakem imamo dovolj prostora.

drugače bi bilo, če bi mi moja dva dala prepisati samo polovico hiše.... ampak, takrat, ko smo to naredili nismo še vedeli za to subvencijo, sploh pa.... saj veš tisto: če bil bi vedež, ne bil bi revežuser posted image

drugače pa... čuvajte svoje otroke na cesti... pred dvema dnevoma je avto zbil našega soseda, ko je šel v šolo (4. razred) user posted image   ne vem nič kaj dosti, razen, da je na ukc v MB, pa da ima zlomljeno čeljust.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
14.10.2010 14:44:09   
*bubi*

Lepa je ta vaša buča na FB user posted image ... ste pa zgodaj začeli...mi jih še od daleč nismo povohali..sem nekako to nameravala zadnji dan v mesecu...

takrat bo že težko kako bučo dobit user posted image
Mi smo bili v soboto na bučnem pikniku, tam je brat netopirje izrezal. Potem pa je bubi sfehtal še eno bučo pri moji teti in sva morala naredit še duhca. OK, kam pa naj potem z njim? Kar v vrtec smo odnesli user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
14.10.2010 14:45:59   
*bubi*
Ada, kaj pa če združite gospodinjstva in postanete 7-članska družina? Bi vam kje drugje to narobe hodilo?

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
14.10.2010 19:11:15   
petarda

Ada, kaj pa če združite gospodinjstva in postanete 7-članska družina? Bi vam kje drugje to narobe hodilo?

Glede na opisano situacijo pri Adi, bi rekla, da je kvadrature tudi za 7 ljudi dovolj user posted image ....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
14.10.2010 19:12:34   
petarda

takrat bo že težko kako bučo dobit user posted image
Mi smo bili v soboto na bučnem pikniku, tam je brat netopirje izrezal. Potem pa je bubi sfehtal še eno bučo pri moji teti in sva morala naredit še duhca. OK, kam pa naj potem z njim? Kar v vrtec smo odnesli user posted image  

saj dobit jo nameravam prej user posted image ....samo nekak še nismo v čarovniškem vzdušju user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
14.10.2010 21:22:05   
ada2

ne, ne pride v poštev, ker potem avtomatsko padejo otroški, pa vrtec se zveča.... sta potem le 2 penziji zraven.
bomo že brez te subvencije zazidali do koncauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
14.10.2010 21:29:34   
ada2

Glede na opisano situacijo pri Adi, bi rekla, da je kvadrature tudi za 7 ljudi dovolj user posted image ....

presegamo za 22 kvadratov, po njihovem ... za 5 ljudi.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
14.10.2010 21:30:47   
ada2
aja, bubi, pa mogoče še zate eno vprašanje... dobila sem obvestilo za cepljenje proti okužbi s HPV za nušo. kakšno je tvoje strokovno mnenje?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
15.10.2010 11:07:27   
Urša
Bubi, še jaz zate eno vprašanje: A  mi najdeš katalog za dojenčke od Toysa? user posted image  Jaz ga na netu ne najdem.
Ada, škoda, ker niste prišli skoz, držim pa pesti, da hišo vseeno uspete dokončat! Pridni ste! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
15.10.2010 15:53:58   
*bubi*
Urša, tako na hitro - tega kataloga ni skoz gor. Imajo pa po novem spletno trgovino in je kar veliko artiklov na netu. Imaš pa zgoraj desno link Babys'r'us.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
15.10.2010 15:56:15   
*bubi*
Ada, po pravici povedano nimam strokovnega mnenja user posted image  Ko so me sodelavke okoli tega spraševale, je bila zadeva še toliko nova, da vprašanje. Zdaj pa so verjetno že kakšne novejše študije narejene. Samo cajta nimam, da naštudiram.
Do kdaj se morate odločit? Mogoče pa mi v počitnicah uspe poiskat podrobnosti.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
15.10.2010 20:17:40   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

ne, ne pride v poštev, ker potem avtomatsko padejo otroški, pa vrtec se zveča.... sta potem le 2 penziji zraven.
bomo že brez te subvencije zazidali do koncauser posted image

user posted image user posted image user posted image  Kjer je volja, tam je pot user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......