|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
26.9.2010 22:03:53   
*bubi*
Ja, Velenje je odplavila voda user posted image

Mi je ful žal, bubi si je želel it. Jaz pa tudi. Ampak ne za vsako ceno, ta dež me že ne pritegne user posted image

Danes je bil moj dan - sesanje, pranje, likanje.... pa celo mapo Moji dokumenti sem si trajno zbrisala iz diska in valjda zagnala paniko..... vedno znova ugotavljam, kako lepo je imeti brata, ki je pripravljen pomagat user posted image

Sicer pa .... kaj ve razumete pod "vikend" - kot del tedna, ne kot mala počitniška hišica user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
26.9.2010 22:18:00   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ja, Velenje je odplavila voda user posted image

Mi je ful žal, bubi si je želel it. Jaz pa tudi. Ampak ne za vsako ceno, ta dež me že ne pritegne user posted image

Danes je bil moj dan - sesanje, pranje, likanje.... pa celo mapo Moji dokumenti sem si trajno zbrisala iz diska in valjda zagnala paniko..... vedno znova ugotavljam, kako lepo je imeti brata, ki je pripravljen pomagat user posted image

Sicer pa .... kaj ve razumete pod "vikend" - kot del tedna, ne kot mala počitniška hišica user posted image

Saj tudi to kdaj paše, ne? user posted image user posted image user posted image

Moj vikend je bil tudi pester, lep, zanimiv. user posted image  V petek sem končala s službo že opoldne in smo potem popoldne preživeli skupaj, pa z lubijevo babico smo šli na pičiče... v soboto dopoldne smo spet lenarili, uživali...potem pa sta šla otročka k babici, oči in mami pa malo okoli, pa k prijateljici in zvečer v kino... prvi film sva si ogledala ob 21.20, potem pa še drugega ob 23.50 user posted image user posted image user posted image  .... tega drugega sem si res želela videti in sva ga najprej zamudila...želja je bila pa premočna user posted image . Iz kina sva šla tako ob 2.15.....evo, sva spet naredila eno stvar prvič user posted image ...in verjetno tudi zadnjič user posted image user posted image user posted image .... Danes pa potem po otročke in via na obalo....tam pa sooooonček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....je pa padalo vse do Kozine, potem pa kot bi odrezal user posted image .....

Evo pa je konec vikenda - dela tedna user posted image .... pred mano pa zelooooo naporen teden, tak da se bom zdaj po hitrem postopku spravila k lubiju. user posted image user posted image user posted image  Lahko noč, tudi vam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
28.9.2010 18:24:40   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda
Evo pa je konec vikenda - dela tedna user posted image ....

user posted image user posted image  za tak vikend, petarda user posted image user posted image

Začela si v petek opoldan, končala v nedeljo zvečer user posted image  ja, meni se tudi zdi, da je to vikend user posted image  Bo treba nekomu razložit user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
28.9.2010 19:13:34   
Urša
Waw Petarda, kakšen vikend! user posted image user posted image user posted image  Res super izkoriščen. user posted image
Moja dva pa sta šla na Pikin festival, v petek, sta rekla, da je bilo ful fajn. Sta imela pa oba Pikin dan v vrtcu in v šoli in je navada, da se namaskirajo, berejo pravljice in gledajo risanke o Piki, pojejo pesmice, plešejo in kot vrhunec pečejo palačinke zunaj. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
28.9.2010 19:33:50   
*bubi*
Tudi to je super, Urša.  user posted image  Meni je bilo ful žal, da nismo mogli v Velenje v soboto user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
1.10.2010 16:00:04   
*bubi*
Kaj ste vse v javnem sektorju in štrajkate? user posted image

Evo, jaz ne.... user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
1.10.2010 16:42:45   
petarda

Evo pa je konec vikenda - dela tedna user posted image ....

user posted image user posted image  za tak vikend, petarda user posted image user posted image

Začela si v petek opoldan, končala v nedeljo zvečer user posted image  ja, meni se tudi zdi, da je to vikend user posted image  Bo treba nekomu razložit user posted image

user posted image  Se mi je zdelo, da bo tako user posted image ....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
1.10.2010 16:43:09   
petarda

Kaj ste vse v javnem sektorju in štrajkate? user posted image

Evo, jaz ne.... user posted image

Jaz tudi ne user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
1.10.2010 16:50:10   
petarda

Evo pa je konec vikenda - dela tedna user posted image .... pred mano pa zelooooo naporen teden, tak da se bom zdaj po hitrem postopku spravila k lubiju. user posted image user posted image user posted image  Lahko noč, tudi vam user posted image user posted image user posted image

In res je bil.... v sredo in četrtek otork sploh videla nisem razen zjutraj, ko sem ju peljala v vrtec user posted image .... sem se pa toliko bolj veselila vikenda - dela tedna user posted image .... in potem je moj junior poskrbel, da se je vikend za naju začel že danes zjutraj. Celo noč je namreč na poooolno driskal....obilno in smrdeče...tak, da ga danes itak nisem mogla dat v vrtec, čeprav je dobre volje, brez vročine....b.p., razen kar mu rita spušča user posted image .... Pediater itak ni nič novega povedal, verjetno viroza, veliko rehidracijske raztopine pit in hidrirat, da ne bo treba v bolnico. user posted image .... In evo že cel dan uživava doma user posted image .... Upam, samo, da rita neha spuščat, da gremo lahko jutri kam na izlet user posted image

Je bilo pa hecno ponoči...junior začne jokat, user posted image  ga gre iskat v otroško sobico in ga že skoraj odloži v najino posteljo..pa pravi junior:  "Ne, oči...rit!"..... user posted image user posted image user posted image user posted image .... in res je bila user posted image user posted image user posted image ...in potem je šel lepo nazaj v svojo posteljico user posted image . O tem, da je potem ta rit nagajala na vsake pol ure do 7.ure zjutraj.... o tem pa raje nebi user posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
2.10.2010 10:03:13   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  upam, da je danes že kaj boljše, petarda.

Jaz sem danes sama. Samo danes, ker se že v soboto zvečer konča vikend user posted image . Bi bilo fajn pogledat, če sesalec še kaj vleče user posted image  Pa preverit, koliko strojev cot bo nastalo iz tistega kupa user posted image  Kuhat mi ne bo treba, bo danes družinsko kosilo v taki zasedbi kot pred desetimi leti - mama, ata, brat in jaz user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
3.10.2010 13:03:06   
petarda

Kuhat mi ne bo treba, bo danes družinsko kosilo v taki zasedbi kot pred desetimi leti - mama, ata, brat in jaz user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tudi to zna biti lepo, ne? user posted image

Jaz pa spet pred dilemo.... vreč se v posteljo in pridružit družinskemu počitku....ali iti se učit user posted image .... pred porodniško sem si namreč zadala, da naredim še licenco za prodajo investicijskih skladov.... predavanja so se že začela in verjetno bi bilo dobro, da bi se učila že od začetka, da mi potem ne bo voda v grlo tekla...samo kaj, ko to ni v moji navadi user posted image .... od kar vem zase, sem se učila kampanjsko, vedno zadnji trenutek, pa potem tisto na polno...cele dneve in noči.... mogoče je pa res že skrajni čas, da to spremenim user posted image ....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
3.10.2010 13:48:57   
ada2
petarda pridna si.... meni se iskreno povedano ne da več nič... sicer imam še željo naredit za pedikerko, pa limfno drenažo, ampak kar odlašam... no, večinoma zaradi financ trenutno....... pa strokovni me še čaka, ampak to je pa od situacije v službi odvisno.
bubi tile vikendi so .... hmm... eh, sicer pa jaz sploh nimam več vikendov.
Urša kako si ti?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
3.10.2010 18:25:24   
Urša
Urša kako si ti?

Kar vredu, vrat in križ sta se zacelila, imam pa težave s trebuhom, če sem preveč pokonci, mi začne otrdevat, dol vlečt in v dimljah me boli, tako da še veliko počivam.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
3.10.2010 18:42:39   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Urša kako si ti?

Kar vredu, vrat in križ sta se zacelila, imam pa težave s trebuhom, če sem preveč pokonci, mi začne otrdevat, dol vlečt in v dimljah me boli, tako da še veliko počivam.

user posted image  user posted image user posted image

Ti kar počivaj....drugega itak nimaš kaj.... Jaz bom tudi malo umirila tempo...do 18. bo še pestro, potem imam izpit, potem pa bom res počasi prestavila v drugo....

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
6.10.2010 11:14:33   
petarda
Ah....mi smo spet bolni user posted image .... te raznorazne viroze mi gredo že pošteno na vse organe user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
7.10.2010 11:54:30   
petarda
Kje pa ste vse? user posted image user posted image user posted image

No, ker sem bila ravno v ponedeljek na bolniški zaradi juniorjeve driske in ker mi je ravno petardito začel kašljat, je bil tudi on doma...pa mu povem, da je teden otroka, da super, da smo ravno doma skupaj in se bomo lahko še več igrali, peli, brali knjigice....in korisno preživeli skupni čas. Da je pač v tednu otroka, otrok tisti "ta glavni" in da je lepo, če se mu takrat še bolj posvetiš, mu poveš, da ga imaš rad.....

In potem je večkrat čez teden ugotovil, da je fajn, ko je teden otroka.... večerja po izbiri, igre po izbiri, risanke po izibiri... user posted image .... danes zjutraj pa se mi vsede na stopnice...na pol v solzah....in hlipa....teden otroka je....jaz si moram pa SAM teniske obut! user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
7.10.2010 22:09:33   
*bubi*
user posted image  petardito user posted image

Mi doma nismo nič na veliki zvon obešali tega tedna, so pa imeli v vrtcu vsak dan posebne dejavnosti. Jutri jih obišče še lutkovna skupina za piko na I user posted image

Drugače pa.... kaj naj pišem tu gor? Se raje ne oglasim, itak nimam kaj vzpodbudnega za napisat user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
7.10.2010 22:32:18   
petarda

user posted image  petardito user posted image

Mi doma nismo nič na veliki zvon obešali tega tedna, so pa imeli v vrtcu vsak dan posebne dejavnosti. Jutri jih obišče še lutkovna skupina za piko na I user posted image

Drugače pa.... kaj naj pišem tu gor? Se raje ne oglasim, itak nimam kaj vzpodbudnega za napisat user posted image

Saj mi lani tudi nismo...letos pa je bila ravno prilika, glede na to, da smo ves teden skupaj doma...včasih je bolniška tudi dobra za kako stvar user posted image

Tebi pa user posted image  in uredi si stvari tako, da boš imela kaj lepega za napisat! user posted image  ....sicer pa... smo novembrke tukaj zate.... v dobrem in SLABEM user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
8.10.2010 12:39:39   
Urša
Ja, teden otroka. V vrtcu je to še enostavno, v šoli pa...vsak dan druga dejavnost, pa za pripravljat stvari za sabo. In jaz sem zamešala-včeraj sem ji pripravila ruzak in posladek za na pohod, danes pa družabne igre-bilo pa je ravno obratno. user posted image  Ja,no, nosečnost me naredi malo raztreseno! user posted image user posted image user posted image
Drugače pa z zdravjem kar shajamo zaenkrat, kašljata oba po malem, tako da dobivata sirup, kaj hujšega pa zaenkrat ni. Z mano je tudi boljše, v sredo imam pregled in mogoče grem nazaj delat.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
8.10.2010 12:41:45   
Urša
Bubi, user posted image user posted image user posted image . Kdaj dobimo subvencije? 15.10?

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
9.10.2010 9:40:41   
ada2
aaaah!!!

sem uspela lepo vse pospravit, držalo je cele 4 minute, potem se pa miha spomni, da je treba adama malo jezit in začne metat njegove kocke iz škatle.... eh, pol pa imej pospravljenouser posted image
dedca pa bi najrajši na kak vikend poslalauser posted image
jaz za subvencijo sploh nisem dobila odločbe.... poleti so me na morje nekaj klicali za dopolnila, ki jih moram še posredovati, potem mi je pa rekla, da če smo na morju da se pa lahko po telefonu zmeniva, na koncu pa, da tak verjetno nič ne bo, ker sem lastnica cele hiše in to, da imajo moji starši do smrti pravico bivat v njej njih nič ne zanima. mi se štejemo za 5 člansko družino in za nas je hiša dovolj velika, mama in ata se nikjer ne upoštevata, čeprav imata na razpolago dejansko polovico hiše. brezveze, samo še skregamo se lahko.... bomo pač gradnjo malo zavlekli, 1x že bo. zdaj je veliko že narejenega, streha, okna, vrata, ometi.
no, ampak v vsakem odločbo sem pa pričakovalauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
9.10.2010 21:32:25   
*bubi*

Ja, teden otroka. V vrtcu je to še enostavno, v šoli pa...vsak dan druga dejavnost, pa za pripravljat stvari za sabo. In jaz sem zamešala-včeraj sem ji pripravila ruzak in posladek za na pohod, danes pa družabne igre-bilo pa je ravno obratno. user posted image   

Pri nas so tudi imeli v vrtcu vsak dan drugo dejavnost.... in potem iz danes na jutri zamenjali dan za izlet. Še dobro, da je sosedova punčka v bubijevi skupini in sva z njeno mamico prišli do tega, da je treba sendvič kupit že en dan prej. Nekateri pač mislijo, da so oglasne deske za okras, bubi pa tudi pozabi povedat oz. mi nič ne koristi, če mi pove zvečer, ko pride domov.
Na koncu pa je izlet odpadel zaradi dežja user posted image

Moja dva sta zaenkrat tudi zdrava in trkam, da tako ostane. Bubi ima drug teden polletno kontrolu pri pulmologu, bomo videli, kaj bo rekel glede astme in preventivnih zdravil. Zdaj je namreč že 5 mesecev brez, me je pa strah tega virusnega obdobja. Za bubiko pa sem že razmišljala, da bi jo peljala malo na obisk po vodene koze, ampak bi jih dobila ravno ko bo konec počitnic. 14 dni bolniške pa si ne morem privoščit, tako da bomo z namernim izpostavljanjem še počakali.

Drugače pa je ta moja bubika prava klepetulja, ne samo da veliko (beri: skozi) govori, ampak uporablja take besede, da jo jaz poslušam z odprtimi usti. user posted image user posted image user posted image

Urša, za subvencije pa pojma nimam, kdaj bodo nakazila... če sem odkrita, niti nisem odločbe prebrala, razen "se odobri" seveda user posted image . Ko bo pa bo, bo v vsakem primeru prav prišlo user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
10.10.2010 9:21:09   
Urša
Nekateri pač mislijo, da so oglasne deske za okras.

Na primer naš ati! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
10.10.2010 9:53:37   
petarda

Nekateri pač mislijo, da so oglasne deske za okras.

Na primer naš ati! user posted image user posted image user posted image

Ali pa naprimer naš user posted image user posted image user posted image ....samo sem ga enkrat tolk napiz*** user posted image , ko je lani "spregledal", da imajo v juniorjevi skupini babice na obisku, da si je zapomnil za nekaj časa....nikoli ne bom pozabila kako me je user posted image  bolel, ko sem si predstavljala kako so imeli vsi otroci ob sebi babico, naš revček, ki se je takrat povrhu vsega še uvajal, pa je bil sam user posted image .... se mi zdi, da je tudi mojega user posted image  takrat malo stisnilo pri user posted image ... Zdaj, ko je bil petardito tri dni doma in je šel oči po juniorja v vrtec je šel tudi na petarditovo oglasno desko pogledat, če je kaj novega user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
10.10.2010 9:54:57   
petarda

Ja, teden otroka. V vrtcu je to še enostavno, v šoli pa...vsak dan druga dejavnost, pa za pripravljat stvari za sabo. In jaz sem zamešala-včeraj sem ji pripravila ruzak in posladek za na pohod, danes pa družabne igre-bilo pa je ravno obratno. user posted image  Ja,no, nosečnost me naredi malo raztreseno! user posted image user posted image user posted image
Drugače pa z zdravjem kar shajamo zaenkrat, kašljata oba po malem, tako da dobivata sirup, kaj hujšega pa zaenkrat ni. Z mano je tudi boljše, v sredo imam pregled in mogoče grem nazaj delat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pesti zate v sredo...jaz imam pregled jutri zjutraj user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......