Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.6.2010 21:17:24
|
|
|
|
Urša
|
Naty, sem zrihtala, poslala prijazno pisemce na dom njenega fanta in čez par dni mi je nakazala. Hvala ti za namig! Petarda, kako kaj? Ti je že kaj slabo?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.6.2010 19:48:24
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Naty, sem zrihtala, poslala prijazno pisemce na dom njenega fanta in čez par dni mi je nakazala. Hvala ti za namig! Kam lahko pišem, da mi bo kdo kaj nakazal?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.6.2010 22:06:20
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Urša Naty, sem zrihtala, poslala prijazno pisemce na dom njenega fanta in čez par dni mi je nakazala. Hvala ti za namig! Kam lahko pišem, da mi bo kdo kaj nakazal? Bubi, ti samo povej koliko rabiš, pa vse zrihtamo... Super Urša da si porihtala. Sem vidla tvoj mail, pa ti še nisem utegnila odgovoriti. Sem prava lenoba zadnje čase. Če ne naredim takoj, potem se sploh več ne spravim zraven... jao...
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.6.2010 5:58:15
|
|
|
|
ada2
|
evo, po dolgem času vam jaz ponudim eno preživite lep dan....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.6.2010 8:36:48
|
|
|
|
*bubi*
|
Hvala, Ada. Jaz bom danes malo letala okoli, ko mi ravno v službo ni treba it
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.6.2010 11:34:37
|
|
|
|
Naty_ka
|
A te bo tudi do nas kaj zaneslo, Bubi? Jaz pa imam popoldne sestanek za Erika v vrtcu. Pa mi taaaaaak ni za iti
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.6.2010 11:40:54
|
|
|
|
*bubi*
|
Joj, Naty, to pa ne.... sem nesla likalnik na servis, pa malo šla v EP zapravljat. Čisto mičkeno Popoldan pa bomo verjetno k babici zavili, da lahko dam vsakemu lavor vode v senco in bo mokri žur
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.6.2010 21:42:53
|
|
|
|
Naty_ka
|
Bubi, ko vam bo pa lavor premalo, pa ste vabljeni k nam. V soboto smo namreč usposobili ta veliki bazen. Sicer ni čisto poln, je pa nekje 4 kubike vode not. Ravno prav, da ima S glavo zunaj, tudi če sedi. Pa prej ko je G sesal bazen in ga čistil, je imela voda 30 stopinj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.6.2010 21:43:46
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ... sem nesla likalnik na servis, Jao, pa saj nisi resna. Kdo pa bo še likal v tej vročini???
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.6.2010 21:46:25
|
|
|
|
Naty_ka
|
Pa da vam povem kako čas beži. Moje dete je danes staro ŽE 5 mesecev (hm, zdaj pa res ne vem katerega smeška naj tu nalimam), pa moje porodniške je že več kot polovico mimo-(no, tu pa definitivno pride ta smeško)
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.6.2010 22:23:03
|
|
|
|
Naty_ka
|
Preden grem spat, vam prilimam še eno slikico (Bubi, kot kaže bo zadeva celo delovala ) Lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.6.2010 11:00:13
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ... sem nesla likalnik na servis, Jao, pa saj nisi resna. Kdo pa bo še likal v tej vročini??? Nihče. Zato pa je lahko na servisu. Sicer pa je zadnje čase fuuuuul malo cot za prat in likat, tak da mimogrede to porihtam. Če je treba pa še klimo malo zraven našaltam
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.6.2010 11:01:01
|
|
|
|
*bubi*
|
Petarda, imaš ti slučajno v četrtek kak službeni opravek v LJ?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.6.2010 19:31:28
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Petarda, imaš ti slučajno v četrtek kak službeni opravek v LJ? Ne. Imam pa v petek.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.6.2010 20:16:04
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Petarda, imaš ti slučajno v četrtek kak službeni opravek v LJ? Ne. Imam pa v petek. Eh....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.6.2010 21:26:20
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Preden grem spat, vam prilimam še eno slikico (Bubi, kot kaže bo zadeva celo delovala ) Lahko noč iiii lepi smeško kdaj že pridem jaz k tebi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.6.2010 21:40:15
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Preden grem spat, vam prilimam še eno slikico (Bubi, kot kaže bo zadeva celo delovala ) Lahko noč Kakšen lepotec!!!! Se ne morem nagledati njegovih okic.....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.6.2010 8:23:14
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Preden grem spat, vam prilimam še eno slikico (Bubi, kot kaže bo zadeva celo delovala ) Lahko noč Kakšen lepotec!!!! Se ne morem nagledati njegovih okic..... Res je. Zdaj veš, zakaj se bubika ni odlepila od njega je imel tako fajn dudo, bubiko je skoz mikalo, da bi jo na hitro malo pocuclala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.6.2010 20:38:35
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Preden grem spat, vam prilimam še eno slikico (Bubi, kot kaže bo zadeva celo delovala ) Lahko noč Kaj to je mali Sergej? Naty, kaj ti imaš že 2. otroka? Ni treba, sem se že treščila po glavi. Čestitam potem Natyka!!! Ženske, po dolgem času sem spet malo pogledala, in vidim na čvekarijah kako ena sprašuje, kako si lahko brez bolečin zlomi nogo. Jaoo, jaooo... kam gre svet. Hvala bogu, da me več toliko ne vleče na RR. Lahko priznam, da sem ozdravljena
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.6.2010 10:55:00
|
|
|
|
Urša
|
Joj, kako sladek je Erik!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.6.2010 20:53:42
|
|
|
|
ada2
|
no, kakorkoli, upam, da ne bo kake toče, ker zdaj nekam čudno ropota zunaj...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.6.2010 21:05:02
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz sem tisti v LJ pobegnila Me je na AC kar stiskalo, da se ne bi vsipalo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.6.2010 21:16:03
|
|
|
|
ada2
|
jaz grem pa jutri na ali po (ali kako se naj sploh izrazim ) nekaj, kar si že dolgo želim......
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.6.2010 21:40:35
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 jaz grem pa jutri na ali po (ali kako se naj sploh izrazim ) nekaj, kar si že dolgo želim...... če nebi bila tako skrivnostna, bi ti lahko pomagala z izražanjem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.6.2010 21:50:58
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 jaz grem pa jutri na ali po (ali kako se naj sploh izrazim ) nekaj, kar si že dolgo želim...... če nebi bila tako skrivnostna, bi ti lahko pomagala z izražanjem hahaha, bi rekla, ja, da je odvisno od nadaljevanja
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......