Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.12.2009 22:03:33
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 naty malo še že naj počaka na toplem, vsaj kaka 2 tedna še miha je pa imel danes sistematskega za 9 mesecev in ima 9200 g, 75 cm, 3 zobke in je nasplošno ok Miha. Res je velik fant Ampak res!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.12.2009 9:20:21
|
|
|
|
Urša
|
Bravo Miha!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.12.2009 13:18:01
|
|
|
|
Naty_ka
|
Alo babe Ki te ste vse Jao, sploh ne morem verjeti da ste tako tiho. Me en dan ni tukaj pa nobenega novega posta Če januark en dan ne berem, pomeni da me čakata vsaj dve strani za pregledat Heh, se še spomnim kake čveke smo me bile.... Jaz sem pa bila danes v laboratoriju. Sem dala kri in vodo. Kontrola tudi za toxo. Joj, kako me je tega strah. Naslednji teden pa pregled. Bomo videli kaj bojo izvidi pokazali. Če zdržim do naslednjega petka. Včeraj sem mislila da je prišel dan D. Sem mela že take konkretne popadke, v križu me je trgalo, pa imela sem občutek da mi bo razneslo ledvice. Kriza. No, na srečo se je proti večeru zadeva umirila.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.12.2009 13:18:45
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 naty malo še že naj počaka na toplem, vsaj kaka 2 tedna še miha je pa imel danes sistematskega za 9 mesecev in ima 9200 g, 75 cm, 3 zobke in je nasplošno ok Miha. Res je velik fant Ampak res!
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.12.2009 19:28:25
|
|
|
|
Naty_ka
|
Haaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllooooooooooooooooooooooooooooo... Ženske, kje pa ste?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.12.2009 19:33:22
|
|
|
|
Urša
|
Na bolniški!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.12.2009 19:50:24
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Na bolniški! Katerega smajlija ti zdaj lahko priliman? Tega Ali tega Ali pa
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.12.2009 20:30:50
|
|
|
|
Urša
|
Vsi trije bodo primerni!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.12.2009 20:53:27
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Vsi trije bodo primerni!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.12.2009 21:38:52
|
|
|
|
Naty_ka
|
Da še z vami podelim kar je objavila ena januarka Dva otroka v trebuhu se pogovarjata: - A verjameš v življenje po rojstvu? - Seveda. Zagotovo obstaja nekaj po rojstvu. Morda sva sedaj tukaj zato, da se pripraviva na življenje po rojstvu. - To je neumnost. Ni življenja po rojstvu. Le kako bi takšno življenje izgledalo? - Ne vem točno, toda prepričan sem, da bo bolj svetlo in lahko bova hodila in jedla z lastnimi usti. - To je popolna bedarija! Veš, da je nemogoče teči. In da bi jedla z lastnimi usti? To je noro! Za to vendar imava popkovino. Povem ti: po rojstvu ni življenja. - Popkovina je prekratka. Prepričan sem, da je nekaj po rojstvu, nekaj precej drugačnega kot to, na kar sva navajena. - Toda nihče se še ni vrnil od tam. Življenje se z rojstvom konča. Poleg tega pa, življenje ni nič drugega kot obstoj v ozkem, temačnem okolju. - No, ne vem natančno, kako izgleda življenje po rojstvu, toda v vsakem primeru bova srečala najino MAMO. Ona bo potem skrbela za naju. - MAMA? Ti verjameš v MAMO? In kje naj bi, po tvoje, bila? - Vsepovsod okoli naju, seveda. Zahvaljujoč njej sva živa. Brez nje sploh ne bi obstajala. - Ne verjamem! MAME nisem nikoli videl, zato je jasno, da ne obstaja! - Mogoče res, toda včasih, ko sva popolnoma tiho, jo lahko slišiva, kako poje in boža najin svet. Veš, prepričan sem, da se življenje z rojstvom pravzaprav šele začne. Pa če ni nobene za čvek, pa grem tudi jaz spat. Lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.12.2009 9:32:13
|
|
|
|
Naty_ka
|
Dober dan Kot običajno spet nikjer nobene Mogoče pa bo dišeča katero priklicala...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.12.2009 13:57:44
|
|
|
|
ada2
|
evo mene.... sem imela ekološke obiske
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.12.2009 21:05:06
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Jaz sem pa bila danes v laboratoriju. Sem dala kri in vodo. Kontrola tudi za toxo. Joj, kako me je tega strah. Naslednji teden pa pregled. Bomo videli kaj bojo izvidi pokazali. Če zdržim do naslednjega petka. Včeraj sem mislila da je prišel dan D. Sem mela že take konkretne popadke, v križu me je trgalo, pa imela sem občutek da mi bo razneslo ledvice. Kriza. No, na srečo se je proti večeru zadeva umirila. zdrži še malo Naty. čeprav komaj čakam, da zvem kaj boste imeli
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.12.2009 21:10:09
|
|
|
|
*bubi*
|
Ja, nikjer nobene.... pa saj se ve, kje se nas najde Eh, pri nas je zdaj tempo.... do novega leta bi moralo bit večinoma pošlihtano z ocenami pa to. Ja, hitro se obrača. Pa odrasle imam zdaj zraven, tako da že urnike pišemo, kdaj bo kdo koga kam peljal in kam šel
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.12.2009 16:26:15
|
|
|
|
Urša
|
Dober dan! Boste kej Miklavžu nastavle?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.12.2009 20:26:06
|
|
|
|
ada2
|
naty na raport... mislim, da je čas, da se začneš vsak dan javljat Urša našim otrokom je miklavž že včeraj nosil, najprej smo imeli pri nas v službi, potem je pa ponoči še domov prinesel, ker je nuša danes šla k svojemu očetu in ker sta letos dobila skupno darilo - lego adventni koledar.... danes pa pridemo odrasli na vrsto
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.12.2009 20:28:01
|
|
|
|
*bubi*
|
Pri nas miklavž prinese samo suho sadje. Tam, kjer se držimo dogovora
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.12.2009 16:45:12
|
|
|
|
Urša
|
Mi smo bili včeraj na obdaritvi Miklavža pred cerkvijo in sta bila tudi dva grooozzzznnna parkla. Eden se je spuščal po vrvi in brcal naokrog, drugi pa je bil dvignjen v kletki in razbijal po ograji z vilami. Nika se je ful bala in je bila pri meni, Jaka pa je samo opazoval. Ko smo šli domov, je prijavil: ''Jest sm vidu, da je bil to parkelj maškara, ker je meu tak vrat kukr en fant, ni bil rdeč, ko sm vidu! '' Nika pa je trdila, da se parkli že rodijo rdeči in z rožički, da je bil taprav.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.12.2009 21:14:00
|
|
|
|
ada2
|
naty.... naty.... javi se.... ostale pa tudi, že 6 dni smo na isti strani pa Jaka za modre ugotovitve.... Adama je bilo zadnjič pri nas v službi tak strah, da ni niti pomislil, da vrag ne bi bil pravi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.12.2009 22:33:17
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Mi smo bili včeraj na obdaritvi Miklavža pred cerkvijo in sta bila tudi dva grooozzzznnna parkla. Eden se je spuščal po vrvi in brcal naokrog, drugi pa je bil dvignjen v kletki in razbijal po ograji z vilami. Nika se je ful bala in je bila pri meni, Jaka pa je samo opazoval. Ko smo šli domov, je prijavil: ''Jest sm vidu, da je bil to parkelj maškara, ker je meu tak vrat kukr en fant, ni bil rdeč, ko sm vidu! '' Nika pa je trdila, da se parkli že rodijo rdeči in z rožički, da je bil taprav. Petardito bi se ga tudi ful ustrašil...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.12.2009 8:31:22
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro ....že dolgo nismo pile... ..... sem pozabila, da ne morem slikic limat .... pa tudi smileye mi napiše, ne nariše tako kot tu na forumu ....pa se mi zdi, da se potem sploh ne znam izrazit pravilno... Kakorkoli...naj vam bo lep začetek tedna... A okrasile ste že kaj? Pa Miklavž...a vam je kaj prinesel? ... Kaj pa so mu vaši novembrčki pisali? Petardito je napisal, da bi rad Ninja želve na baterije, če obstajajo , drugače pa avto, ki se spremeni v robota...no, slednjega je Miklavž našel
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.12.2009 9:39:17
|
|
|
|
Urša
|
Jaka si je zaželel mikrofon, tako da bomo imeli kmalu rock koncerte. Meni je prinesel orhidejo, copate in nutelo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.12.2009 21:00:30
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Jaka si je zaželel mikrofon, tako da bomo imeli kmalu rock koncerte. Meni je prinesel orhidejo, copate in nutelo. S tvojim darilom bi bila tudi jaz zadovoljna ...tudi, če nebi bilo copat in orhideje Alo...kje ste vse?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.12.2009 8:11:03
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro ....očitno sem jaz na vrsti, da imam ene tri dni monologe
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.12.2009 9:24:45
|
|
|
|
ada2
|
petarda da ne boš sama se ti še jaz pridružim.... sicer ne za dolgo, ker grem pripravljat za kosilo, ampak malo časa si pa le lahko vzamem
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?