Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.10.2009 10:04:44
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Prijeten začetek delovnega tedna vam želim, nama z Ado pa še en lep teden za doooolgeeee sprehode in crkljanje z našimi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.10.2009 10:06:29
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 no, v glavnem, 20. imam pregled za bris, pa se zmenim še za to.... če se ne bom prej med junijke vpisala te že mal skrbi, a?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.10.2009 10:08:33
|
|
|
|
petarda
|
Mogoče se pa pri veliki nedli niso vrata odprla in je izstopil eno postajo naprej
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.10.2009 10:39:44
|
|
|
|
petarda
|
Aja bubi...ne brat med pavzo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.10.2009 11:06:08
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 no, v glavnem, 20. imam pregled za bris, pa se zmenim še za to.... če se ne bom prej med junijke vpisala joj, Ada, ne se hecat. Saj ne vem, če naj navijam al lepim
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.10.2009 11:07:20
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Aja bubi...ne brat med pavzo hvala za opozorilo, sem kar dol zaprla bom doma. Pa kaj naj, če so po novem pavze dolge 45 min. Meni je dolgcajt
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.10.2009 16:41:24
|
|
|
|
ada2
|
tak, mi2 sva opravila pregled pri P, imamo zeleno luč za operacijo z njene strani, dokončno pa zvemo v sredo, ko bo hospitaliziran.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.10.2009 19:15:16
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 tak, mi2 sva opravila pregled pri P, imamo zeleno luč za operacijo z njene strani, dokončno pa zvemo v sredo, ko bo hospitaliziran. še več , da bo šlo skozi bp.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.10.2009 19:47:43
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 tak, mi2 sva opravila pregled pri P, imamo zeleno luč za operacijo z njene strani, dokončno pa zvemo v sredo, ko bo hospitaliziran. še več , da bo šlo skozi bp. še naše... kje pa bo operiran?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.10.2009 20:09:16
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 tak, mi2 sva opravila pregled pri P, imamo zeleno luč za operacijo z njene strani, dokončno pa zvemo v sredo, ko bo hospitaliziran. še več , da bo šlo skozi bp. še naše... kje pa bo operiran? hvala za , operiran bo pa v Rakičanu.... sicer je bila opcija NM, vendar smo tu dobili dokaj hitro, pa predvsem veeeeliko bliže
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.10.2009 20:42:39
|
|
|
|
petarda
|
A bo kdo z njim tam? Ponoči bo sam? Še tule bi rada delila z vami stavek iz knjige Nore Ephron Moj vrat mi gre na živce...razmišlja o starševanju nekoč in danes...evo danes... Starševanje pomeni, da med nosečnostjo poslušaš Mozartove cedeje, rodiš brez epiduralne in otroka dojiš, dokler ni dovolj star, da ti sam odpne bluzo. Pri petarditu sem pa res poslušala Mozarta, pri juniorju več ne...sem parkrat pomislila na to, pa se mi ni dalo it CD-ja iskat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.10.2009 20:43:08
|
|
|
|
Urša
|
Za Adama: Mi smo zdaj veseli trio adijo, je še Nika vročino dobila, ampak če priznam, bolniška kar paše. Stroj smo popravili, je bil še v garanciji-elektronika je šla, pa to ne morš verjet, te elektrinske stvari so tako občutljive, se mi zdi, da smo bile mehanične zadeve boljše, vsaj kvarile se niso tako hutro. Odtok smo odmašili, danes pa TV ni delala, mi je bilo takoj jasno, da se je še to pokvarilo, no ampak na srečo se je samo kabel iztaknil.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.10.2009 20:46:26
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda otroka dojiš, dokler ni dovolj star, da ti sam odpne bluzo. Glede glasbe pa moram priznat, da sem za Nikino rojstvo dobila CD z uspavankami in od takrat naprej se vsak večer vrti, ko gresta spat, še danes!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.10.2009 20:51:15
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša danes pa TV ni delala, mi je bilo takoj jasno, da se je še to pokvarilo, no ampak na srečo se je samo kabel iztaknil.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.10.2009 20:54:13
|
|
|
|
petarda
|
Urša upam, da nalezete še očija, da boste vsi 4 doma ....sej se heeeeecaaaaaaaaaaaam....ni lušno, ko so otroci bolni, dobro vem...evo junior je imel tudi danes vročino, če jutri ne bo bolje, greva do P.... jaz sem pa tudi čisto čudna...me boli koža ...prav tako peče.... pa grlo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.10.2009 22:54:27
|
|
|
|
petarda
|
Me grlo boli in sem spila 2 x 0,5 jegra in sem že
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.10.2009 8:06:07
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutroooooooooo.... Danes ob čaju
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.10.2009 9:46:33
|
|
|
|
petarda
|
3. zobek
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.10.2009 13:39:32
|
|
|
|
*bubi*
|
to pomeni, da danes niste spali? za zobek. Domnevam da je zgoraj - zdaj pa te bo lahko grizel
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.10.2009 16:06:00
|
|
|
|
ada2
|
Andrej bo z njim skoz, jaz pa čez dan, kolko bo pač miha dopuščal. šibamo zdaj v mesto nuši čevlje kupit, ker grejo jutri s šolo na ekskurzijo, potem pa spakirat za bolnico, pa se probat naspat... jutri zvečer pa upam, da boste z mano tukaj čvekale, ko bom sama... drugače pa sem zmedena...totalno
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.10.2009 18:41:49
|
|
|
|
NinaŠ
|
Adam da bo čimprej in čimlažje minilo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.10.2009 18:52:30
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Adam da bo čimprej in čimlažje minilo To, ja, pa še za mamico.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.10.2009 19:29:05
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Adam da bo čimprej in čimlažje minilo To, ja, pa še za mamico. Še od mene .... pa obljubljam, da bom jutri zvečer s tabo klepetala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.10.2009 19:30:46
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* to pomeni, da danes niste spali? za zobek. Domnevam da je zgoraj - zdaj pa te bo lahko grizel Smo kar spali .... pa tudi vročine ne imel ponoči, pa tudi danes čez dan ne .... Grize pa me že kaka dva meseca, odkar je dobil spodnje zobke...jih zna fiiiinoooo uporabit
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Pomivanje oken?Enkrat letno (
17%)
Dvakrat letno (
20%)
Trikrat letno (
15%)
Štirikrat letno (
23%)
Vsak mesec (
19%)
Še pogosteje (
6%)
Število vseh glasov: 7740Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!