Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 19.5.2011 7:40:52
|
|
|
|
petarda
|
Uh...Urša...tvoje zgodbe so pa ....še dobro, da je potem slikica tvojih srčkov, da malo preusmeri misli
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 19.5.2011 8:32:32
|
|
|
|
petarda
|
Drugače pa dobro jutro in kavica . V ponedeljek je imel mini cepljenje, včeraj sem imela jaz ginekologa, danes ima petardito sistematiko...cel teden že hodim okrog ZD ...pa še kar ne neha se...drug teden ima namreč petardito zobozdravnika, še naslednji pa posvetovalnico v preventivnem kabinetu.... ampak OK, dokler tam ne hodimo zaradi bolezni, bom čisto zadovoljna... ...šta se mora, mora se Še dobro, da je svakinja že na dopustu pred porodniško, da mi lahko minija popazi, da ga ne rabim s seboj vlačit
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 19.5.2011 8:40:59
|
|
|
|
petarda
|
Vabljene na six pack
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 19.5.2011 8:50:56
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! evo, če bi bilo po planih bi zdaj z adamom čofkala v malih moravcih, a ker pač vedno lahko pride kaj vmes, ko najmanj pričakujemo smo pač doma, spiramo nose s fiziološko, inhaliramo, pijemo čaje.... ok, vsaj vročine nimata, pa bomo malo za hišo na sončka šli. učila se bom pa .... kdaj že? glede elektrike - so mi odtegnili včeraj s trajnika obe položnici... ne vem kaj je bla za foro, ampak ok... še dobro, da je bla malo večja plača Urša tvoji otroci so kot fotomodeli eden lepši od drugega.... sploh jaka se na tej sliki ne morem nagledati.... sem pa kar malo žalostna, ker sem zvedela neke stvari, in to od o osebi za katero si kaj takega nisem mislila.... eh, saj pravim, nič nas ne sme presenetiti
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 19.5.2011 8:51:39
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Vabljene na six pack zakaj že? jao, sam da si mi malo bliže....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 19.5.2011 8:56:11
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda Vabljene na six pack zakaj že? jao, sam da si mi malo bliže.... a ti bi to že zjutraj????? .....lajtnga pa to, pa verjetno tudi potegne kdaj, ne? ... Si me nasmejala zdaj.... ajdi...moram petardita iz banje pobrat Itak, da me pa firbec matra, kdo te je razočaral? In s čim? Če seveda ni preveč transparentno
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 19.5.2011 9:04:47
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda Vabljene na six pack zakaj že? jao, sam da si mi malo bliže.... a ti bi to že zjutraj????? .....lajtnga pa to, pa verjetno tudi potegne kdaj, ne? ... Si me nasmejala zdaj.... ajdi...moram petardita iz banje pobrat Itak, da me pa firbec matra, kdo te je razočaral? In s čim? Če seveda ni preveč transparentno ja, če pa zjutraj vabiš lajtnga mi pa ne potegne.... očitno premalo spanca (ali kisika v možganih) .... no, RD nimaš, deca tudi ne,.... a si noseča???? hmmm, ginekologa si imela.... poporodni pregled najbrž ni bil, glede na to, da je mini že 4 mesece star..... eh, verjetno ni to.... ali pač?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 19.5.2011 9:07:07
|
|
|
|
ada2
|
aja, kdo me je razočaral? oseba, ki pri meni opravlja to funkcijo (oz. bolj nosi le naziv ), kot oseba, ki pri tebi popazi minija, da ga ni treba s sabo vlačit
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 19.5.2011 9:08:52
|
|
|
|
ada2
|
aja!!!!!! six pack za novi del????
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 19.5.2011 9:16:13
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Jedilnice nimamo, ker je ne potrebujemo. dobr se mate Petarda, ti si bila pri nas. a ne, da je ne rabimo .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Ali podpirate stavko JUMC09Podpirate stavko javni uslužbencev 18.4.?da, delam v gospodarstvu (
24%)
ne, delam v gospodarstvu (
38%)
da, sem JU (
28%)
ne, sem JU (
10%)
Število vseh glasov: 235Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!