Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.5.2011 22:41:54
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Babe, meni se bo zmešalo.... ali pa se mi že meša Že cel popoldan slišim v dnevni sobi neko piskanje - tako zelo visoko frekvenco, komaj slišno, ampak zelo motečo. V drugih prostorih ne, odpiram okna, zunaj tišina oz. normalni zvoki. Jaz res več ne vem, al se mi al kaj Bubi je rekel, da tudi sliši oz. je rekel, da je že zjutraj nekaj slišal (po pravici povedano se je meni že včeraj nekaj zdelo ). Problem je v tem, da ne vem, kaj je ta zvok in od kod prihaja..... in spravlja me ob živce!!!! Ne morem ga niti prav locirat. Iz vtičnic sem potegnila vse mogoče naprave... ne vem, al se naj sistematsko lotim vsega? Se je kateri že kdaj kaj podobnega zgodilo oz. ima kako idejo, kaj bi lahko bilo krivo.... ker ne bom več dolgo zdražala tako Sori, ampak mi je smešno Ok, probaj preprosto finto: vrži ven fit in boš vidla. Skoraj ni variante da bi kaj piskalo, če nebo elektrike. Če piska dalje, je nekaj nadnaravnega ali pa imajo zgornji ali pa spodnji sosedi kaj čudnega priklopljenega
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.5.2011 22:44:36
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda uuuuuuuuu kmal bomo na dvesto! misliš? če ne bo zdaj prišlo do kakega zatišja Bubi, mislim, da postajaš jasnovidna Jaz imam že cel čas monologe Evo, da malo prekinem ....me veseli, da ste dobro ....o prestavljanju mej si pa lahko prebereš na zadnjih straneh....je kar nekaj takih bratcev novembrčkov.... ..... samo E je začel zgodaj O hvala. Te besede me zelo pomirjajo. Prav tako kot tisti stavek: vse te "vzgojne motnje" izzvenijo do 17-ega leta
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.5.2011 14:12:43
|
|
|
|
petarda
|
petarditova premestitev v novo šolo je uspela
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.5.2011 14:14:26
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda uuuuuuuuu kmal bomo na dvesto! misliš? če ne bo zdaj prišlo do kakega zatišja Bubi, mislim, da postajaš jasnovidna Jaz imam že cel čas monologe Evo, da malo prekinem ....me veseli, da ste dobro ....o prestavljanju mej si pa lahko prebereš na zadnjih straneh....je kar nekaj takih bratcev novembrčkov.... ..... samo E je začel zgodaj O hvala. Te besede me zelo pomirjajo. Prav tako kot tisti stavek: vse te "vzgojne motnje" izzvenijo do 17-ega leta .....pri mojem te "vzgojne motnje" še pri 33-tih niso izzvenele
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.5.2011 14:34:15
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda petarditova premestitev v novo šolo je uspela
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.5.2011 15:01:19
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Naš je pa šel z vrtcem na dvo dnevni izlet. Šli so iskat škrata.imeli so pa tudi že plavalni tečaj, na katerega ni šel saj że zna palavati, čaka ga pa še tečaj rolanja. To imajo vse v sklopu programa za zlati sonček. Super. Kam so pa šli? A rolati pa še ne zna?...čist čudno za tvojega otroka ... Šli so na eno jezero. Ja že se rola, vendar imajo to še v sklopu programa. Bubi, pri nas je tako enkrat piskalo v starem stanovanju, in potem smo ugotovili, da je pod spalnico šla neka cev. Se ne spomnim več točno kakšna. So jo potem oblekli v neko ... Ne vem kaj in je nehalo piskati.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.5.2011 17:29:41
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Bubi, pri nas je tako enkrat piskalo v starem stanovanju, in potem smo ugotovili, da je pod spalnico šla neka cev. Se ne spomnim več točno kakšna. So jo potem oblekli v neko ... Ne vem kaj in je nehalo piskati. me vsaj nekdo razume hvala, sicer mi je čudno, da bi v tem delu stanovanja bile ne vem kake inštalacije, ampak bomo razmišljali v tej smeri. je, ker ne znam locirat izvora .... Vrgla sem fit ven in še vedno piska Vprašala sosedo pod nami - je danes tudi slišala neko piskanje. Ampak takrat, ko sem jo spraševala, je rekla, da nič ne sliši. Čakam, da pride zgornji sosed domov, da mi pove, če tudi on kaj sliši. ker meni se že rooooooooooooolaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.5.2011 18:15:11
|
|
|
|
Paštetka
|
Bubi, pri nas je slišal samo mož, ko je ležal na poostelji. Jaz zraven njega pa nič. Še mojstri so prišli k nam poslušat in se režali potiho. Vsi smo ga imeli za madnes . No tem sem se pa ulegla na njegovo stran in je res piskalo. Pa še v enem čudnem delu stanovanja je piskalo. Mislim da je bilaa cev za ogrevnje ali nekaj takega. V glavnem, mož je skoraj zblaznel, ker mu nismo verjeli.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.5.2011 20:37:36
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka kaj vaši bodoči šolarčki že imajo pisalne mize Naš ne...pa tudi še nimam pojma kam jo bomo stlačili
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.5.2011 20:39:01
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka kaj vaši bodoči šolarčki že imajo pisalne mize ne in je tudi še lep čas ne bo imel za začetek bo delal kar v kuhinji kar bo pač treba (itak bo v podaljšanem bivanju, kjer bi praviloma naj naredili vse naloge). Ko bomo ločeni sobici rihtali, pa bosta dobila vse komplet. Ampak ne računam da bi to bilo preden gre tudi bubika v šolo.... bomo videli, kakšne bodo želje in finančne zmožnosti. No, pa prostorske, ker meni ta kabinet fuuuuuuul prav pride zame.... in pojma nimam, kam bom vso to kramo dala, ki je zdaj tukaj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.5.2011 21:44:28
|
|
|
|
ada2
|
pa kaj si nor kak se človek v šestih tednih odvadi delat sem zdaj zmatrana ko pes, pa sploh ni blo neke gužve grem kar spat, ker jutri zjutraj grem že nazaj.... no, pol pa 2 dni dopusta, pa fraj vikend.... pa koncert balaševiča jeeee!!!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.5.2011 22:42:59
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Pravkar iz pregleda... teža 6420g...dobil je VEČ kot dovolj .... zdaj moram samo pazit, da ga ne bom preveč fotrala ... Drugače nam pa kar lepo še teče dojenje+flaška+krompir+korenček ... enkrat je več, enkrat manj, ampak zdaj vsaj vem, da napreduje in se lahko malo zrelaksiram ... Super! Bravo mami in Mini!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.5.2011 22:50:57
|
|
|
|
Urša
|
petarda Oooooo super! Mi imamo pa z juniorjevo skupino končni izlet v mini živalski vrt...tu blizu nas...menda imajo celo kamelo .... Jakova skupina je šla v mini živalski vrt v Sl.Konjice, mislim, da je Bubi že bila in je bil čisto navdušen! Bomo šli enkrat ob priliki. Prejšnji vikend so bili aktualni dinozavri, škoda edino, da so tulipani že odcveteli, drugače je bilo pa lepo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.5.2011 22:53:09
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Drugače pa...da se pohvalim...sem šla ENKRAT tečt ...samo tu malo do hoste in nazaj...pa petardita sem s sabo vzela in moram rečt, da se je izkazal za super družbo ....me je skoz spodbujal in zdaj sem ga določila za osebnega trenerja .....sva potem še malo telovadila tukaj, je pokazal kake vaje delajo na treningih....sva bila oba na tleh in delala trebušnjake, pa se nam je pridružil še junior.... ....ne rabim govort kolk smeha je bilo, ne? Pridna si!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.5.2011 22:59:14
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka kaj vaši bodoči šolarčki že imajo pisalne mize Ne. V prvem razredu to še ni nujno, v drugem pa že prav pride.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.5.2011 23:03:05
|
|
|
|
Urša
|
Mi stanujemo v zgornjem štuku in pred kakšnim letom sva oba z mojim vsak večer približno ob isti uri slišala, da nekdo HODI po podstrešju. Seveda nama ni nihče verjel. Bilo je pa res spooky in ne verjamem, da je bila kakšna žival, ker so bili prav koraki, ne stopicanje. Potem pa je enkrat prespala svakinja pri nama in je tudi ona slišala. Naslednji dan sta šla moj in njen fant z baterijo na podstrešje, nista nič našla, skratka, od takrat naprej ni bilo več korakov. Me kar mrazi...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.5.2011 23:04:29
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Naš ne...pa tudi še nimam pojma kam jo bomo stlačili Tole mi je pa zelo znano. Imamo isti problem. Saj kuhinjska miza je OK tudi v drugem razredu!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.5.2011 23:05:16
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda petarditova premestitev v novo šolo je uspela
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.5.2011 23:06:48
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda O hvala. Te besede me zelo pomirjajo. Prav tako kot tisti stavek: vse te "vzgojne motnje" izzvenijo do 17-ega leta .....pri mojem te "vzgojne motnje" še pri 33-tih niso izzvenele
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 18.5.2011 7:34:22
|
|
|
|
petarda
|
Dobhro jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 18.5.2011 7:36:43
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Mi stanujemo v zgornjem štuku in pred kakšnim letom sva oba z mojim vsak večer približno ob isti uri slišala, da nekdo HODI po podstrešju. Seveda nama ni nihče verjel. Bilo je pa res spooky in ne verjamem, da je bila kakšna žival, ker so bili prav koraki, ne stopicanje. Potem pa je enkrat prespala svakinja pri nama in je tudi ona slišala. Naslednji dan sta šla moj in njen fant z baterijo na podstrešje, nista nič našla, skratka, od takrat naprej ni bilo več korakov. Me kar mrazi... creepy
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 18.5.2011 8:14:14
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Urša Mi stanujemo v zgornjem štuku in pred kakšnim letom sva oba z mojim vsak večer približno ob isti uri slišala, da nekdo HODI po podstrešju. Seveda nama ni nihče verjel. Bilo je pa res spooky in ne verjamem, da je bila kakšna žival, ker so bili prav koraki, ne stopicanje. Potem pa je enkrat prespala svakinja pri nama in je tudi ona slišala. Naslednji dan sta šla moj in njen fant z baterijo na podstrešje, nista nič našla, skratka, od takrat naprej ni bilo več korakov. Me kar mrazi... creepy sam res Pisalni mizici moja otroka imata, saj smo jih naštimali skupaj s sobicama... ...drugače pa iz svojih izkušenj - z bratom sva delala naloge vedno v kuhinji, kljub temu da sva imela pisalno mizo , tako da mislim da pisalna miza ni pogoj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 18.5.2011 9:14:27
|
|
|
|
kvaka
|
Dobro jutro Kot sem obljubila še slikico našega Lukca prej in sedaj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 18.5.2011 9:17:32
|
|
|
|
kvaka
|
Pisalni mizi naša dva bosta dobila, kdaj je odvisno od Sam upam, da ne bo na koncu res tako, kot je rekel Anže: Preden nama bo oči naredu pisalni mizi, bova midva že v četrtem razredu
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Heroji furajo v pižamah8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?