|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
21.4.2011 7:38:30   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

A to od ponosa tudi raste?????? Ni čudno, da ga imam jaz toliko user posted image user posted image user posted image user posted image ... Drugače pa fajn...za vse. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sodim tudi v to kategorijo user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
21.4.2011 7:39:52   
*bubi*
user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
21.4.2011 7:43:52   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka

Me zanima kam je zašel ponos naše Nineuser posted image Jst bi tudi takega mela user posted image

ta pa je ta prava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ravno za dobro jutro.
pa kavico zraven pijem, ki sta mi jo otroka skuhala user posted image

user posted image user posted image user posted image  še za vas malo

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
21.4.2011 7:43:55   
*bubi*
uh, vidim, da ste itak vse zrihtali, petarda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
21.4.2011 7:43:57   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

jaz imam pa streptokokno anginouser posted image

user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
21.4.2011 7:44:01   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Bubi, upam da Bubika jeziček lahko že normalno uporablja še za kaj drugega kot čvekanje user posted image user posted image user posted image user posted image

uh, saj ni bilo problemov user posted image user posted image user posted image  je že takoj v vrtcu jedla kosilo, zato pa me niso klicali. Pa otečeno začuda ni bilo. Ampak še vedno se vidi ugriz user posted image  če bi si želela pirsing, bi lahko tole luknjo izkoristila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
21.4.2011 8:02:35   
NinaŠ
Dobro jutro, hvala za user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
21.4.2011 8:51:43   
petarda

Jao, petarda user posted image

Postopek je točno tak, kot si opisala, kar bi morali naredit. Pa če sem razlagala, kako sem nosila prošnje okoli po šolah in ko so mi potrdili, da je sprejet, potem paso res šole vse med sabo zrihtale.

Pa ne, da zdaj tebe krivim, ker bi ti to morala tista delavka pri vpisu tako razložit. In si že na vpisni list označit, da bo šel drugam.

Po moje so to kar zanalašč naredili, ker jim manjka otrok user posted image user posted image

Ampak to, da je šola polna, ni izgovor. Meni so lepo "namignili", da so dolžni vzet vsakega otroka, tudi še avgusta, če sodi v njihov okoliš. "Sodi" pa se gleda stalno ali začasno bivališče... z drugimi besedami: namignila mi je, naj ga začasno prijavim pri babici, uredim vpis v šolo in ga odjavim user posted image   

In še to: nobena šola ne more spomladi do vrha nafilat oddelkov, ker si morajo čuvat mesto za take primere user posted image

Na vpisni list si je ona označila, napisala in meni prav na vprašanje rekla, da ne rabim it več nikamor. Se spomnim, da si ti pisala kako si skakala sem in tja...ampak sem naivno mislila mi smo malo mesto in če je rekla, da si vse sami izmenjajo je to pač tako... user posted image ...itak, da je bilo namerno narejeno, ker se borijo za vsakega...razumem...samo NE na tak način user posted image ....

Kakorkoli...danes smo šli pogledat novo šolo in petardito je navdušen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... Je imel individualno vodenje po šoli z ravnateljico, ki mu je res lepo vse razkazala... Je pa povedala, da nismo edini, ki so nas tako hoteli obrniti user posted image ....in če bodo kaj komplicirali naj se začasno prijavimo v mesto (kar itak ni problem) in je stvar rešena...samo mislim, da vseeno ne bodo komplicirali user posted image

Šola pa res lepa, 9 let stara, lepa igrala, igrišča, svetla, veliko zelenega zunaj, gozd...še jaz bi šla še enkrat user posted image ... Ravnateljica je vprašala petardita, če mu je všeč in bo hodil tukaj, pa je rekel, da ja...da pride...samo danes se gre pa še malo v vrtec igrat. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
21.4.2011 8:55:33   
petarda

Dobro jutro, hvala za user posted image

Pa hvala za kavico...jaz jo grem tudi skuhat in na teraso z njo...je taaaaaaaaaak lep sonček zunaj, pa še družbo imam, ker je svakinja doma user posted image user posted image user posted image user posted image ....komaj čakam, da gre na porodniško...pol bova pa vsako dopoldne tako lepo uživali user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
21.4.2011 8:56:37   
petarda

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Punce, nehajte, ko bom še več špeha dobila! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar je res je res user posted image

Zakaj bi pa bila drugačna od ostalih user posted image user posted image user posted image

Me zanima kam je zašel ponos naše Nineuser posted image Jst bi tudi takega mela user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz tudi user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image v pomarančke okrog stegen in riti user posted image user posted image user posted image in kak mazolj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...nč bit fovš user posted image user posted image

menjam takoj! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
21.4.2011 9:42:37   
Urša

Ojoj, to se pa nič fajn se sliši. user posted image  Upam, da ti AB hitro zagrabi!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
21.4.2011 21:36:13   
ada2
ok, tak je na stvari.... oz., ko ima hudič mlade jih ima veliko, ne?
torej moja zdravnica mi je svetovala, naj peljem adama in miha na testiranje za streptokok, glede na to, da sta prejšnji teden oba imela vročino in tako ju je A danes peljal in adam je pozitiven, miha HB ne. ima pa neke ekceme in je dobil kremo, pa zgleda, da ga nič ne motijo, no, v glavnem on je ok, mi2 z adamom pa zapečatena 10 dni na ABuser posted image
in povrhu vsega me je še heksnšus zagrabil v vratu, da zdaj niti migat z glavo ne morem.... čisto sem trda - ubijalska kombinacija, vam rečem - od znotraj boli grlo, od zunaj cel vratuser posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
21.4.2011 21:47:47   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate in za Adama!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
22.4.2011 0:47:43   
petarda

ubijalska kombinacija, vam rečem - od znotraj boli grlo, od zunaj cel vratuser posted image user posted image

uh....tole mora biti pa res grozno user posted image ...upam, da se stranje že danes izboljša.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  naj vama AB hitro primejo.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
22.4.2011 7:21:38   
petarda
Dobro jutro user posted image

Evo že dolgo je nisem skuhala, pa naj bo danes taka user posted image

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
22.4.2011 7:22:22   
petarda
Lep petek vam želim, lepe praznike... bubi vi se pa lepo imejte na morju user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
22.4.2011 8:41:26   
kvaka
Dobro jutro

Kava se je že spila, petarda tale varianta kave za dobro jutro bi bila pa več kot odlična user posted image

Za ado in adama pa user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image

Pri nas pa že po potički diši user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
22.4.2011 9:22:26   
petarda

Dobro jutro

Kava se je že spila, petarda tale varianta kave za dobro jutro bi bila pa več kot odlična user posted image

Za ado in adama pa user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image

Pri nas pa že po potički diši user posted image

Pridna! Jaz je še nisem nikoli naredila user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
22.4.2011 10:24:12   
NinaŠ
mmmmmmmmmmmmmmm Petarda, havla za user posted image

Pri nas pa že po potički diši

pri nas tudi... ...sem bila v trgovini user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
22.4.2011 10:25:26   
NinaŠ
Ada user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in Adam user posted image user posted image user posted image user posted image nič  fletno user posted image pozdravita se user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
22.4.2011 10:29:37   
petarda

mmmmmmmmmmmmmmm Petarda, havla za user posted image

Pri nas pa že po potički diši

pri nas tudi... ...sem bila v trgovini user posted image user posted image

Pridna user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
22.4.2011 12:04:53   
Urša
Ada, zate in za Adama, da bo čimprej bolje: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Potička? Jah, pri nas bo tudi kupljena. user posted image  No, je že bila, pa smo jo že načeli, tako da bo treba po novo! user posted image  Ta pač ni bila namenjena praznikom. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
22.4.2011 14:11:36   
*bubi*

Lep petek vam želim, lepe praznike... bubi vi se pa lepo imejte na morju user posted image

vi verjetno šibate proti morju, da se že danes poslavljaš user posted image

Tudi vi maximalno uživajte!!!

Mi še ne gremo, bomo šunko in jajčka doma počakali user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
22.4.2011 14:12:46   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Potička? Jah, pri nas bo tudi kupljena. user posted image  No, je že bila, pa smo jo že načeli, tako da bo treba po novo! user posted image  Ta pač ni bila namenjena praznikom. user posted image

Itak da moraš prej vsaj 3 sprobat, katera je najboljša - za praznike samo najboljše user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
22.4.2011 20:05:19   
NinaŠ
Naporen dan v službi user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?