petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jao, petarda Postopek je točno tak, kot si opisala, kar bi morali naredit. Pa če sem razlagala, kako sem nosila prošnje okoli po šolah in ko so mi potrdili, da je sprejet, potem paso res šole vse med sabo zrihtale. Pa ne, da zdaj tebe krivim, ker bi ti to morala tista delavka pri vpisu tako razložit. In si že na vpisni list označit, da bo šel drugam. Po moje so to kar zanalašč naredili, ker jim manjka otrok Ampak to, da je šola polna, ni izgovor. Meni so lepo "namignili", da so dolžni vzet vsakega otroka, tudi še avgusta, če sodi v njihov okoliš. "Sodi" pa se gleda stalno ali začasno bivališče... z drugimi besedami: namignila mi je, naj ga začasno prijavim pri babici, uredim vpis v šolo in ga odjavim In še to: nobena šola ne more spomladi do vrha nafilat oddelkov, ker si morajo čuvat mesto za take primere Na vpisni list si je ona označila, napisala in meni prav na vprašanje rekla, da ne rabim it več nikamor. Se spomnim, da si ti pisala kako si skakala sem in tja...ampak sem naivno mislila mi smo malo mesto in če je rekla, da si vse sami izmenjajo je to pač tako... ...itak, da je bilo namerno narejeno, ker se borijo za vsakega...razumem...samo NE na tak način .... Kakorkoli...danes smo šli pogledat novo šolo in petardito je navdušen .... Je imel individualno vodenje po šoli z ravnateljico, ki mu je res lepo vse razkazala... Je pa povedala, da nismo edini, ki so nas tako hoteli obrniti ....in če bodo kaj komplicirali naj se začasno prijavimo v mesto (kar itak ni problem) in je stvar rešena...samo mislim, da vseeno ne bodo komplicirali Šola pa res lepa, 9 let stara, lepa igrala, igrišča, svetla, veliko zelenega zunaj, gozd...še jaz bi šla še enkrat ... Ravnateljica je vprašala petardita, če mu je všeč in bo hodil tukaj, pa je rekel, da ja...da pride...samo danes se gre pa še malo v vrtec igrat.
|