Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.4.2011 10:17:56
|
|
|
|
Urša
|
Nezaslišano, Petarda! Pa vprašala sta in je rekla, da ne rabita ničesar dajat! Kakšne dodatne ugodnosti?
< Sporočilo je popravil Urša -- 20.4.2011 10:19:04 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.4.2011 10:21:09
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Dete pa razgraja po trebuhu in tudi na vsakem UZ rečejo kako je živahen. Spomini so še sveži!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.4.2011 11:22:47
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Nezaslišano, Petarda! Pa vprašala sta in je rekla, da ne rabita ničesar dajat! Kakšne dodatne ugodnosti? Če bi bila jaz sama, bi verjetno rekel, da sem narobe zastopila, če bi bil on sam...bi to rekla jaz...tako pa...sva bila oba tam in res še vprašala, pa je rekla, da ni treba nič... .... Ma, ful sem bila jezna... moj je klical ravnateljico, a se ni oglasila....potem je šel nazaj delat in me kliče čez eno uro...da ni nikjer več prostora, razen v Žabjaku (romsko naselje tu blizu nas) ..... ma, mi niti ni bilo smešno... No...zdaj, ko to pišem je pa spet klical in rekel, da bo petardito sprejet na željeno šolo ... Je govoril z ravnateljico, povedal situacijo in rekel, da je bil verjetno namerno zaveden, da bi bil otrok vpisan tule...in je rekla, da naj pridemo katerikoli dan med 7 in 15. uro in ga vpišemo brez problema...da nihče iz naše podružnične šole ni govoril z njo in da nimajo nabito polnih oddelkov .... Torej sklepam, da so iz naše podružnične šole izbrali res najbolj nizkoten način, da bi dosegli, da ga vpišemo tu
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.4.2011 11:26:37
|
|
|
|
petarda
|
Za ugodnosti...mi je pa kar žal, da nisem vprašala...KAJ bi mi pa lahko ponudili? ... Regresirano malico??? Upam, da jo bodo dali tistemu, ki jo res potrebuje in ne nekomu drugemu, da bi ga pridobili sem ... Moj je rekel naj pokličem in rečem, da naj dajo 200 EUR mesečne štipendije ...in bomo potem razmislili. .....al pa prevzem in dostavo na dom ....ma...saj zdaj mi je smešno...ampak prejle mi pa res ni bilo....v bistvu pa sem še zdaj jezna in ne morem verjeti kako nisko se spustijo .... Pa prav rekla mi je po telefonu, da je v naši željeni šoli zdaj nabito polno in da zaradi nas ne bodo odpirali novih oddelkov
< Sporočilo je popravil petarda -- 20.4.2011 11:27:00 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.4.2011 11:28:52
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Šit, petarda, to pa ni fajn. Mi smo pa včeraj imeli sistematskega, ker so nam ga prestavili iz 3.5. in obisk pri psihologinji v vrtcu. Je moj šel z Niko, ker jaz sem še par dni prikovana v stanovanje in ko mi je doma povedal, kako je bilo, mi je kar špeh rastel. Baje je izredno inteligentna, oz. bolj kot marsikateri, ki gre skupaj z njo v razred in je starejši od nje in tudi riše baje zelo dobro. Me je prav začudilo, ker pol leta nazaj še barvice v rokah ni držala več kot minuto, sploh ni imela želje po risanju. In baje ima občutek, da ji bo šlo super v šoli, se pa vidi, da je taki živec in je težko pri miru. Je morala povedat še pravljico ob slikah in je bil komentar, da je najlepše povedala od vseh, ki so bili do zdaj tam. Ja, domišljijo pač ima. Drugače sem po AC super, nobenih bolečin, nič. Kot da ne bi bilo nič, je pa res, da še kar precej ležim in se pustim razvajat. Dete pa razgraja po trebuhu in tudi na vsakem UZ rečejo kako je živahen. A to od ponosa tudi raste?????? Ni čudno, da ga imam jaz toliko ... Drugače pa fajn...za vse.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.4.2011 11:50:59
|
|
|
|
Teni_
|
Normalno, nisi vedela. Zato ga imam tudi jaz toliko.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.4.2011 12:40:32
|
|
|
|
kvaka
|
No, sedaj mi je pa jasno, zakaj meni nobena dieta na pomaga Teni tale tvoja izjava, mi bo pa sigurno še kdaj prav prišla.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.4.2011 12:44:45
|
|
|
|
kvaka
|
Pa naša dva sta zadnjič pršla iz vrtca in začela naštevat katere mamice od sošolcev hujšajo In potem se je razvila debata, okol tega, pa zakaj je treba hujšat, itd... Zaključek je pa bil: Ko bova midva velika bova tudi debela, ker je taka najina mamica Sem se malo zamisla, ampak kg dol spravt mi pa še ni uspelo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.4.2011 12:56:17
|
|
|
|
Urša
|
Nika ima precej močno učiteljico na enem krožku, ampak res precej, takšna, da ima vsa oblačila po naročilu in zadnjič mi izjavi: ,,Mami, ti si pa že skor tok debela kot naša učiteljica!'' (po imenu).
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.4.2011 12:56:59
|
|
|
|
Urša
|
Super, Petarda, da se je tako izšlo, ampak živcev ti pa je požrlo za brezveze.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.4.2011 12:58:02
|
|
|
|
Urša
|
Še ena slikica...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.4.2011 13:17:12
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Še ena slikica... Tako lepe slikice pa že doooooolgo nisem videla!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.4.2011 13:20:45
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Še ena slikica... Vau tudi meni je full cjut Za v okvir in na steno z njo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.4.2011 13:23:51
|
|
|
|
Urša
|
Punce, nehajte, ko bom še več špeha dobila!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.4.2011 13:27:28
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Punce, nehajte, ko bom še več špeha dobila! Kar je res je res Zakaj bi pa bila drugačna od ostalih Me zanima kam je zašel ponos naše Nine Jst bi tudi takega mela
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.4.2011 13:29:56
|
|
|
|
kvaka
|
Petarda očitno so vas na tak nesramni način želel obdržat na šoli, ker se morda bojijo za svoj obstoj (premalo vpisa pa lahko vrata zaprejo)
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.4.2011 14:35:14
|
|
|
|
Teni_
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka No, sedaj mi je pa jasno, zakaj meni nobena dieta na pomaga Teni tale tvoja izjava, mi bo pa sigurno še kdaj prav prišla. No vidiš...vsaj dober izgovor je. Hujšali bomo potem. Sem pa pridna to nosečnost, ker še vedno velja kot v vseh ostalih, da se nič ne rabim zredit. Sem na +0 kg oz. še kake pol kile manj. Urša, lepa slikica.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.4.2011 15:02:58
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka IZVIRNO SPOROČILO: Urša Punce, nehajte, ko bom še več špeha dobila! Kar je res je res Zakaj bi pa bila drugačna od ostalih Me zanima kam je zašel ponos naše Nine Jst bi tudi takega mela jaz tudi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.4.2011 19:37:56
|
|
|
|
NinaŠ
|
namerno zaveden, da bi bil otrok vpisan tule...in je rekla, da naj pridemo katerikoli dan med 7 in 15. uro in ga vpišemo brez problema...da nihče iz naše podružnične šole ni govoril z njo in da nimajo nabito polnih oddelkov .... Torej sklepam, da so iz naše podružnične šole izbrali res najbolj nizkoten način, da bi dosegli, da ga vpišemo tu f*** kaj vse se grejo Res si ne zaslužijo niti tistih par učencev, ki jih imajo . Veš, sem pa hotela že po tvojem prvem postu komentirat v tej smeri....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.4.2011 19:40:12
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: kvaka IZVIRNO SPOROČILO: Urša Punce, nehajte, ko bom še več špeha dobila! Kar je res je res Zakaj bi pa bila drugačna od ostalih Me zanima kam je zašel ponos naše Nine Jst bi tudi takega mela jaz tudi v pomarančke okrog stegen in riti in kak mazolj ...nč bit fovš
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.4.2011 19:42:48
|
|
|
|
NinaŠ
|
Anže je ravnokar prišel domov, čist navdušen seveda pa še z novico, da bodo med prazniki smučali v Avstriji . Uf kako mi je bilo čudno čakati kdaj bo prišel domov, ko sem navajena vedno ga spremljat od - do Ampak počasi se bom mogla temu privadit... joj kako čas beži
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.4.2011 19:44:05
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Urša Še ena slikica... Tako lepe slikice pa že doooooolgo nisem videla! podpis in pripis: (ja petarda premal jih je še )
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.4.2011 19:46:08
|
|
|
|
NinaŠ
|
Bubi, upam da Bubika jeziček lahko že normalno uporablja še za kaj drugega kot čvekanje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.4.2011 21:52:30
|
|
|
|
ada2
|
jaz imam pa streptokokno angino
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.4.2011 7:36:43
|
|
|
|
*bubi*
|
Jao, petarda Postopek je točno tak, kot si opisala, kar bi morali naredit. Pa če sem razlagala, kako sem nosila prošnje okoli po šolah in ko so mi potrdili, da je sprejet, potem paso res šole vse med sabo zrihtale. Pa ne, da zdaj tebe krivim, ker bi ti to morala tista delavka pri vpisu tako razložit. In si že na vpisni list označit, da bo šel drugam. Po moje so to kar zanalašč naredili, ker jim manjka otrok Ampak to, da je šola polna, ni izgovor. Meni so lepo "namignili", da so dolžni vzet vsakega otroka, tudi še avgusta, če sodi v njihov okoliš. "Sodi" pa se gleda stalno ali začasno bivališče... z drugimi besedami: namignila mi je, naj ga začasno prijavim pri babici, uredim vpis v šolo in ga odjavim In še to: nobena šola ne more spomladi do vrha nafilat oddelkov, ker si morajo čuvat mesto za take primere
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Družinske aktivnosti za ves decemberPripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?