|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
2.3.2011 9:49:45   
*bubi*
Nse najboljše, Nika user posted image user posted image user posted image

7 let.... joj user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
2.3.2011 9:50:33   
*bubi*
petarda, vidiš, pa nismo rabili hodit na obisk... so kozice prišle same k nam user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
2.3.2011 11:06:45   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

petarda, vidiš, pa nismo rabili hodit na obisk... so kozice prišle same k nam user posted image

Na obisk pa vseeno pridite, ko boste zdravi user posted image .... Pa tudi vse ostale novembrke lepo vabljene user posted image ... Nina tebe sploh še nisem videla user posted image .... pa Urše se mi zdi, da tudi ne user posted image ...pa se mi zdi, da vaju poznam že od rojstva user posted image user posted image ...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
2.3.2011 11:07:59   
petarda
Jaz kar ne morem verjeti, kako priden in vztrajen je Anže user posted image user posted image user posted image .... verjetno mu tiste medalje dajo kar dost zagone, ne? user posted image  ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
2.3.2011 11:09:37   
Teni_
Vse najboljše, Nika.

Mene pa malo te otroške bolezni skrbijo. Koze smo že imeli, rdečke sem jaz tudi imela(verjetno je enako kot pri kozah ne, da se več ne ponovijo), razhaja pa zdaj v vrtcu škrlatinka. Ne vem pa kako je s tem. Verjetno ni najbolj pametno kaj pokasirat. Že tako imam skrbi zaradi toxe, ne bi še tega.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
2.3.2011 11:10:14   
petarda
VSE NAJBOLJŠE, NIKA!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
2.3.2011 11:13:12   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Vse najboljše, Nika.

Mene pa malo te otroške bolezni skrbijo. Koze smo že imeli, rdečke sem jaz tudi imela(verjetno je enako kot pri kozah ne, da se več ne ponovijo), razhaja pa zdaj v vrtcu škrlatinka. Ne vem pa kako je s tem. Verjetno ni najbolj pametno kaj pokasirat. Že tako imam skrbi zaradi toxe, ne bi še tega.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tole zate, da kaj ne pokasiraš....vem, kako ti je...jaz sem celo nosečnost skrbela, da kaj ne poberem in da gre kaj narobe.... še tiste koze so mi na koncu živce žrle.... pa se je vse dobro izteklo....držim pesti, da se tudi tebi. user posted image .... Mislim pa, da škrlatinka ni nevarna za plod....se pa ne spomnim več...malo pogooglaj user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
2.3.2011 11:42:01   
Teni_
Saj sem že nekaj gledala, pa ponekod piše tako, ponekod pa drugače.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
2.3.2011 12:34:29   
Urša
Hvala za čestitke! user posted image  Danes je tako lep dan, prav ponosna sem na svoje 3 otročke! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
2.3.2011 12:35:04   
Urša
Aja, Petarda, nisi me še videla? Jaz pa tebe sem! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
2.3.2011 13:04:31   
NinaŠ
Nika vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image  joj, kolk velika punca je že user posted image user posted image user posted image  ...no saj naš fant pa tud ni veliko zadaj user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
2.3.2011 13:09:09   
NinaŠ

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Bubi, si pa hitra user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  na FB user posted image  istočasno ko sem jaz videla, da mi je naložilo fotke, so bile že "i like it" user posted image user posted image user posted image

.... verjetno mu tiste medalje dajo kar dost zagone, ne? user posted image  ....

ja povornk lušte so mu naredile user posted image  ...pridno in zagnano trenira, da bo DRUGO SEZONO lahko nabrisal vse svoje "sotrenirance" user posted image  Priden je, ni kaj user posted image  in ima zastavljen cilj user posted image

razhaja pa zdaj v vrtcu škrlatinka

pri nas tudi user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
2.3.2011 13:11:32   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Na obisk pa vseeno pridite, ko boste zdravi user posted image .... Pa tudi vse ostale novembrke lepo vabljene user posted image ... Nina tebe sploh še nisem videla user posted image .... pa Urše se mi zdi, da tudi ne user posted image ...pa se mi zdi, da vaju poznam že od rojstva user posted image user posted image ...

user posted image  jaz tud sploh ne morem verjet, da se mi še nismo videli v živo user posted image  Mogoče se nam pa uspe srečati še preden bomo skupaj po tekmah navijat hodil user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
2.3.2011 13:41:01   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Aja, Petarda, nisi me še videla? Jaz pa tebe sem! user posted image user posted image user posted image

Hmmmm.... a sva se videli takrat v živalskem vrtu? user posted image  .... itak smo imeli takrat toliko dela, da nismo mogli vse spremljat user posted image .... jaz se najbolj spomnim paštetke, pa Amy, pa Kvake, pa bubi....

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
2.3.2011 13:42:33   
petarda

user posted image  jaz tud sploh ne morem verjet, da se mi še nismo videli v živo user posted image  Mogoče se nam pa uspe srečati še preden bomo skupaj po tekmah navijat hodil user posted image user posted image user posted image  

Drugo leto naj bi mi dobili naš vikend v roke...in obljubim, da takrat naredim novembrski žur user posted image ...samo ne novembra user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
2.3.2011 13:43:34   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Hvala za čestitke! user posted image  Danes je tako lep dan, prav ponosna sem na svoje 3 otročke! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  aaaaaaaaa zdaj sem se spomnila, da imam jaz tudi tri! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
2.3.2011 13:48:42   
petarda
Aja...pa zanimivo se mi zdi, da bi Uršo prepoznala kjerkoli...Nino pa skoraj ziher ne (čeprav je bilo tudi nekaj fotk na RR), bi pa ziher prepoznala otroke od Nine user posted image .... bubi in njene bi prepoznala v trdi temi user posted image ... Naty bi tudi prepoznala, samo za S pa nisem čisto ziher user posted image .... Ado in njene bi lahko srečala opolnoči pa bi vedela od kod so se vzeli user posted image , teni pa tudi mislim, da ne bi zgrešila. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
2.3.2011 13:50:02   
kvaka

Drugo leto naj bi mi dobili naš vikend v roke...in obljubim, da takrat naredim novembrski žur user posted image ...samo ne novembra user posted image

Mi ziher pridemo user posted image user posted image user posted image

Sam drugo leto se mi nekam dolgo sliši, da me slučajno ne pozabiš povabit user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
2.3.2011 13:51:43   
kvaka

Aja...pa zanimivo se mi zdi, da bi Uršo prepoznala kjerkoli...Nino pa skoraj ziher ne (čeprav je bilo tudi nekaj fotk na RR), bi pa ziher prepoznala otroke od Nine user posted image .... bubi in njene bi prepoznala v trdi temi user posted image ... Naty bi tudi prepoznala, samo za S pa nisem čisto ziher user posted image .... Ado in njene bi lahko srečala opolnoči pa bi vedela od kod so se vzeli user posted image , teni pa tudi mislim, da ne bi zgrešila. user posted image

Kaj pa nas bi prepoznalauser posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
2.3.2011 14:06:10   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka

Kaj pa nas bi prepoznalauser posted image user posted image

Ti, ne vem user posted image user posted image user posted image ....ampak resno ne vemuser posted image .... OK tebe sigurno... A&J samo, če bi bila skupaj user posted image , L pa niti pod razno user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
2.3.2011 14:06:21   
kvaka
Nika vse najboljše user posted image user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
2.3.2011 14:07:23   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka

Mi ziher pridemo user posted image user posted image user posted image

Sam drugo leto se mi nekam dolgo sliši, da me slučajno ne pozabiš povabit user posted image

OK, tako ze smeniva....če se boš javila vsak dan, potem te ne pozabim user posted image user posted image user posted image user posted image ... user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
2.3.2011 14:10:02   
petarda
Sem rekla, da bom krofe pekla, pa nimam marelične marmelade user posted image .... s slivovo mi pa nekak ne potegne user posted image  (mimogrede..zakaj se reče potegne? user posted image )... zdaj pa še vedno raziskujem kaj user posted image  je narobe z mojim računalnikom, ker mi večina programov (ne samo gmail) šteka user posted image ....še dobro, da mi vsaj RR in FB delata! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
2.3.2011 15:36:17   
ada2

za tole si pa zaslužiš user posted image user posted image user posted image  in še user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
2.3.2011 15:36:44   
ada2
Nika vse najboljše!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......