Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.3.2011 9:49:45
|
|
|
|
*bubi*
|
Nse najboljše, Nika 7 let.... joj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.3.2011 9:50:33
|
|
|
|
*bubi*
|
petarda, vidiš, pa nismo rabili hodit na obisk... so kozice prišle same k nam
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.3.2011 11:06:45
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* petarda, vidiš, pa nismo rabili hodit na obisk... so kozice prišle same k nam Na obisk pa vseeno pridite, ko boste zdravi .... Pa tudi vse ostale novembrke lepo vabljene ... Nina tebe sploh še nisem videla .... pa Urše se mi zdi, da tudi ne ...pa se mi zdi, da vaju poznam že od rojstva ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.3.2011 11:07:59
|
|
|
|
petarda
|
Jaz kar ne morem verjeti, kako priden in vztrajen je Anže .... verjetno mu tiste medalje dajo kar dost zagone, ne? ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.3.2011 11:09:37
|
|
|
|
Teni_
|
Vse najboljše, Nika. Mene pa malo te otroške bolezni skrbijo. Koze smo že imeli, rdečke sem jaz tudi imela(verjetno je enako kot pri kozah ne, da se več ne ponovijo), razhaja pa zdaj v vrtcu škrlatinka. Ne vem pa kako je s tem. Verjetno ni najbolj pametno kaj pokasirat. Že tako imam skrbi zaradi toxe, ne bi še tega.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.3.2011 11:10:14
|
|
|
|
petarda
|
VSE NAJBOLJŠE, NIKA!!!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.3.2011 11:13:12
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Vse najboljše, Nika. Mene pa malo te otroške bolezni skrbijo. Koze smo že imeli, rdečke sem jaz tudi imela(verjetno je enako kot pri kozah ne, da se več ne ponovijo), razhaja pa zdaj v vrtcu škrlatinka. Ne vem pa kako je s tem. Verjetno ni najbolj pametno kaj pokasirat. Že tako imam skrbi zaradi toxe, ne bi še tega. Tole zate, da kaj ne pokasiraš....vem, kako ti je...jaz sem celo nosečnost skrbela, da kaj ne poberem in da gre kaj narobe.... še tiste koze so mi na koncu živce žrle.... pa se je vse dobro izteklo....držim pesti, da se tudi tebi. .... Mislim pa, da škrlatinka ni nevarna za plod....se pa ne spomnim več...malo pogooglaj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.3.2011 11:42:01
|
|
|
|
Teni_
|
Saj sem že nekaj gledala, pa ponekod piše tako, ponekod pa drugače.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.3.2011 12:34:29
|
|
|
|
Urša
|
Hvala za čestitke! Danes je tako lep dan, prav ponosna sem na svoje 3 otročke!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.3.2011 12:35:04
|
|
|
|
Urša
|
Aja, Petarda, nisi me še videla? Jaz pa tebe sem!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.3.2011 13:04:31
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nika vse najboljše joj, kolk velika punca je že ...no saj naš fant pa tud ni veliko zadaj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.3.2011 13:09:09
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Bubi, si pa hitra na FB istočasno ko sem jaz videla, da mi je naložilo fotke, so bile že "i like it" .... verjetno mu tiste medalje dajo kar dost zagone, ne? .... ja povornk lušte so mu naredile ...pridno in zagnano trenira, da bo DRUGO SEZONO lahko nabrisal vse svoje "sotrenirance" Priden je, ni kaj in ima zastavljen cilj razhaja pa zdaj v vrtcu škrlatinka pri nas tudi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.3.2011 13:11:32
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* petarda, vidiš, pa nismo rabili hodit na obisk... so kozice prišle same k nam Na obisk pa vseeno pridite, ko boste zdravi .... Pa tudi vse ostale novembrke lepo vabljene ... Nina tebe sploh še nisem videla .... pa Urše se mi zdi, da tudi ne ...pa se mi zdi, da vaju poznam že od rojstva ... jaz tud sploh ne morem verjet, da se mi še nismo videli v živo Mogoče se nam pa uspe srečati še preden bomo skupaj po tekmah navijat hodil
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.3.2011 13:41:01
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Aja, Petarda, nisi me še videla? Jaz pa tebe sem! Hmmmm.... a sva se videli takrat v živalskem vrtu? .... itak smo imeli takrat toliko dela, da nismo mogli vse spremljat .... jaz se najbolj spomnim paštetke, pa Amy, pa Kvake, pa bubi....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.3.2011 13:42:33
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* petarda, vidiš, pa nismo rabili hodit na obisk... so kozice prišle same k nam Na obisk pa vseeno pridite, ko boste zdravi .... Pa tudi vse ostale novembrke lepo vabljene ... Nina tebe sploh še nisem videla .... pa Urše se mi zdi, da tudi ne ...pa se mi zdi, da vaju poznam že od rojstva ... jaz tud sploh ne morem verjet, da se mi še nismo videli v živo Mogoče se nam pa uspe srečati še preden bomo skupaj po tekmah navijat hodil Drugo leto naj bi mi dobili naš vikend v roke...in obljubim, da takrat naredim novembrski žur ...samo ne novembra
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.3.2011 13:43:34
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Hvala za čestitke! Danes je tako lep dan, prav ponosna sem na svoje 3 otročke! aaaaaaaaa zdaj sem se spomnila, da imam jaz tudi tri!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.3.2011 13:48:42
|
|
|
|
petarda
|
Aja...pa zanimivo se mi zdi, da bi Uršo prepoznala kjerkoli...Nino pa skoraj ziher ne (čeprav je bilo tudi nekaj fotk na RR), bi pa ziher prepoznala otroke od Nine .... bubi in njene bi prepoznala v trdi temi ... Naty bi tudi prepoznala, samo za S pa nisem čisto ziher .... Ado in njene bi lahko srečala opolnoči pa bi vedela od kod so se vzeli , teni pa tudi mislim, da ne bi zgrešila.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.3.2011 13:50:02
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Drugo leto naj bi mi dobili naš vikend v roke...in obljubim, da takrat naredim novembrski žur ...samo ne novembra Mi ziher pridemo Sam drugo leto se mi nekam dolgo sliši, da me slučajno ne pozabiš povabit
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.3.2011 13:51:43
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Aja...pa zanimivo se mi zdi, da bi Uršo prepoznala kjerkoli...Nino pa skoraj ziher ne (čeprav je bilo tudi nekaj fotk na RR), bi pa ziher prepoznala otroke od Nine .... bubi in njene bi prepoznala v trdi temi ... Naty bi tudi prepoznala, samo za S pa nisem čisto ziher .... Ado in njene bi lahko srečala opolnoči pa bi vedela od kod so se vzeli , teni pa tudi mislim, da ne bi zgrešila. Kaj pa nas bi prepoznala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.3.2011 14:06:10
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka IZVIRNO SPOROČILO: petarda Aja...pa zanimivo se mi zdi, da bi Uršo prepoznala kjerkoli...Nino pa skoraj ziher ne (čeprav je bilo tudi nekaj fotk na RR), bi pa ziher prepoznala otroke od Nine .... bubi in njene bi prepoznala v trdi temi ... Naty bi tudi prepoznala, samo za S pa nisem čisto ziher .... Ado in njene bi lahko srečala opolnoči pa bi vedela od kod so se vzeli , teni pa tudi mislim, da ne bi zgrešila. Kaj pa nas bi prepoznala Ti, ne vem ....ampak resno ne vem .... OK tebe sigurno... A&J samo, če bi bila skupaj , L pa niti pod razno
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.3.2011 14:06:21
|
|
|
|
kvaka
|
Nika vse najboljše
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.3.2011 14:07:23
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka IZVIRNO SPOROČILO: petarda Drugo leto naj bi mi dobili naš vikend v roke...in obljubim, da takrat naredim novembrski žur ...samo ne novembra Mi ziher pridemo Sam drugo leto se mi nekam dolgo sliši, da me slučajno ne pozabiš povabit OK, tako ze smeniva....če se boš javila vsak dan, potem te ne pozabim ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.3.2011 14:10:02
|
|
|
|
petarda
|
Sem rekla, da bom krofe pekla, pa nimam marelične marmelade .... s slivovo mi pa nekak ne potegne (mimogrede..zakaj se reče potegne? )... zdaj pa še vedno raziskujem kaj je narobe z mojim računalnikom, ker mi večina programov (ne samo gmail) šteka ....še dobro, da mi vsaj RR in FB delata!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.3.2011 15:36:17
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* petarda, vidiš, pa nismo rabili hodit na obisk... so kozice prišle same k nam Na obisk pa vseeno pridite, ko boste zdravi .... Pa tudi vse ostale novembrke lepo vabljene ... Nina tebe sploh še nisem videla .... pa Urše se mi zdi, da tudi ne ...pa se mi zdi, da vaju poznam že od rojstva ... jaz tud sploh ne morem verjet, da se mi še nismo videli v živo Mogoče se nam pa uspe srečati še preden bomo skupaj po tekmah navijat hodil Drugo leto naj bi mi dobili naš vikend v roke...in obljubim, da takrat naredim novembrski žur ...samo ne novembra za tole si pa zaslužiš in še
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.3.2011 15:36:44
|
|
|
|
ada2
|
Nika vse najboljše!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......