|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
7.1.2011 8:57:03   
Naty_ka
Eh, nič ni pomagalo. Sem probala. Pa sploh nisem dosti napisala. Ene par besed. Par sekund, pa me je skensalo...user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
7.1.2011 8:58:13   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*
Ej, Naty, nekaj imam zate user posted image

Kaj? Kaj? Kaj? user posted image  Sama uha so me user posted image

inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
7.1.2011 9:40:16   
Urša
Dobro jutro! Dan se je začel z visoko temperaturo, Nika je zbolela, so v šoli popadali kot domine-viroza seveda. No, saj sem doma, tako da je OK.Včeraj sem imela pregled, 2800 je težek naš fant, ua trebuh pa mi je rekla, da je ogromen. Nič čudnega, saj sem že vsega naveličana, komaj se še skotalim iz postelje in usedem v avto. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
7.1.2011 9:41:48   
Urša
Bubi, potem boš ti obvestila na RR, ko Petarda rodi?user posted image  Lahko še meni pošlješ številko na ZS, da si jo shranim, ker eden vas pa more obvestit!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
7.1.2011 11:57:46   
petarda
Evo mene user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
7.1.2011 11:58:19   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Bubi, potem boš ti obvestila na RR, ko Petarda rodi?user posted image  Lahko še meni pošlješ številko na ZS, da si jo shranim, ker eden vas pa more obvestit!

Če se tvoja številak konča na 113, potem te imam že jaz shranjeno user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
7.1.2011 12:06:19   
petarda
No....bila sem na CTG v porodnišnici, kjer so ugotovili, da se user posted image  odlično počuti...Potem me je ginekolog pregledal...je bil isti, kot pred dvema letoma pri juniorju...ampak babe..to mi je tak zarinil tiste prste noter, da sem vse zvezde vidla user posted image user posted image user posted image ....sem mu povedala, da je bil pred dvemi leti bolj nežen, pa se je nekaj zgovarjal, da on to mora tako nabit, če hoče dobro pogledat user posted image .....matr mu mesarsko user posted image ....še enega praktikanta je imel zraven in se je verjetno hotel kaj pokazat...al kaj???? Tu v naših koncih je itak znan, kot najbolj grob, samo pred dvemi leti je bil res bolj neženuser posted image .... No...v glavnem...pregledal je potem še plodovnico, ki je je že malo manj, vendar še čisto dovolj in otrokove pretoke, ki so tudi vsi odlični, tak da me je poslal domov na domače "tabletke".... Tako sva šla z user posted image  lahko še v miru na malco, pa kavico....je kar pasalo...zdaj je šel on v pisarno, jaz pa domov na wc, se obrišem...in kri.... saj je bilo za pričakovati, po takem pregledu user posted image .... zdaj pa kličem v P, pa se mi nihče ne javi....saj drugače me nebi skrbelo, ker bi vedela, da je od pregleda....samo zdaj, ko sem že po roku....me pa vseeno malo skrbi user posted image .....

No...če ne bo posebnosti imam v nedeljo CTG na oddelku porodnišnice in potem v ponedeljek sprejem in umetne popadke, če nebi imela svojih....samo....nekak si mislim, da bom že danes odrihtala svoje....bomo videli. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
7.1.2011 12:08:41   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Dobro jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Kje ste zdaj vse??? Jaz bi lahko že 3x rodila vmes user posted image user posted image user posted image user posted image

saj 2x si že, za tiste 1x nas boš pa že počakala user posted image

Jaz sem šla včeraj spat "s kurami", no ne pardon, z otroki user posted image , ker me je očitno tudi neka virozica ujela in sem bila že celo popoldne čist podrta user posted image . Danes je pa že malo bolje user posted image .

Petarda javi, mi pa mislimo nate user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pozdravi se, da boš lahko nazdravila!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
7.1.2011 12:21:31   
NinaŠ
Petarda, tak mesarski pregled sem imela jaz pri Anžetu... ...sem tudi krvavela po njem user posted image user posted image user posted image  (se je v roku kake ure ustavilo), sem pa rodila naslednji dan in sem prepričana da je imel G prste vmes user posted image  (A je rojen nekaj dni pred rokom, dočim T nekaj dni čez rok in brez mesarskih pregledov).

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
7.1.2011 12:23:55   
NinaŠ

Dobro jutro!

Kje ste zdaj vse??? Jaz bi lahko že 3x rodila vmes user posted image user posted image user posted image user posted image

saj 2x si že, za tiste 1x nas boš pa že počakala user posted image

Jaz sem šla včeraj spat "s kurami", no ne pardon, z otroki user posted image , ker me je očitno tudi neka virozica ujela in sem bila že celo popoldne čist podrta user posted image . Danes je pa že malo bolje user posted image .

Petarda javi, mi pa mislimo nate user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pozdravi se, da boš lahko nazdravila!

Ej, za to pa ni panike, samo v trenutnem stanju bodo padle kake smrekce ali brinjček user posted image user posted image user posted image , ga ne bom srala s six packi, ki bi zadevo utegnili poslabšati user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
7.1.2011 12:37:41   
Urša
Joooj, to pa je bil mesar! user posted image  Mene je včeraj moja G pregledala, niti čutila nisem nič neprijetnega! Odprta si že kaj al še kar noge skup tišiš?

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
7.1.2011 12:38:34   
Urša
Ja, ti zgleda imaš mojo cifro! Mi pošlješ tvojo?

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
7.1.2011 13:18:37   
petarda

Joooj, to pa je bil mesar! user posted image  Mene je včeraj moja G pregledala, niti čutila nisem nič neprijetnega! Odprta si že kaj al še kar noge skup tišiš?

Rekel je, da sem že malo odprta...pa ni povedal kolk, ampak pokazal z rokami...palec in kazalec skupaj in tisti krogec, ki nastane...tolk sem jaz odprta user posted image user posted image user posted image ....dobr, da bo kmalu konec njegove izmene user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
7.1.2011 13:19:11   
petarda

Ja, ti zgleda imaš mojo cifro! Mi pošlješ tvojo?

Jo, dobiš vključno z SMS-om, ko bo čas user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
7.1.2011 14:28:51   
Urša
user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  Velja! Zdej bom pa čist živčna, ker v teh dneh čakam še svojo prijateljico, da rodi in kar poskočim, ko slišim pisk na telefonu!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
7.1.2011 15:35:56   
amy26

Rekel je, da sem že malo odprta...pa ni povedal kolk, ampak pokazal z rokami...palec in kazalec skupaj in tisti krogec, ki nastane...tolk sem jaz odprta user posted image user posted image user posted image ....dobr, da bo kmalu konec njegove izmene user posted image

jaz sem po pregledu v porodnišnici čez par ur dobila nežne popadke, naslednji dan zjutraj sem rodila Elouser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
7.1.2011 16:51:17   
ada2
go petarda, gouser posted image

jaz stavim, da bo jutriuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
7.1.2011 18:19:27   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

jaz sem po pregledu v porodnišnici čez par ur dobila nežne popadke, naslednji dan zjutraj sem rodila Elouser posted image

Tako je bilo tudi pri juniorju...s tem, da sem doma dobila "naravne tabletke"...danes pa za tabletke še ni bilo časa....tak, da.....mogoče bo pa res jutri user posted image ......

....in če bo jutri.......bosta na isti dan praznovala, kar dva otročka v naši hiši....namreč jutri ima 2.rojstni dan moja nečakinja v spodnjem štuku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jao.....kaj ga bosta čez kakih 15 let skupaj feštala! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
7.1.2011 18:26:56   
*bubi*

oni že vejo, kako lahko pospešijo zadevo user posted image  Itak delajo to tudi v porodni, da pomagajo širit MV.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
7.1.2011 19:02:40   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

oni že vejo, kako lahko pospešijo zadevo user posted image  Itak delajo to tudi v porodni, da pomagajo širit MV.

Že...samo, če je tako na izi, pa čedalje globlje...ajde....ampak ta mi je pa res....tisto zarinil naenkrat in do konca user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
7.1.2011 19:13:08   
NinaŠ
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image otrokoma sem obljubila čokoladno torto... ...aaaaaaa pa mi je model za torte "spustil" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (obod se je nekako čudežno razširil user posted image user posted image user posted image user posted image in masa za biskvit spodaj kaplja ven user posted image )
Saj jo bom naredila jutri, ko kupim nov model, vendar sem ju hotela presenetit user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
7.1.2011 19:13:53   
NinaŠ
Aja, za nagrado moram pa zdaj še pečico pomit user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
7.1.2011 19:27:13   
Naty_ka

No....bila sem na CTG v porodnišnici, kjer so ugotovili, da se user posted image  odlično počuti...Potem me je ginekolog pregledal...je bil isti, kot pred dvema letoma pri juniorju...ampak babe..to mi je tak zarinil tiste prste noter, da sem vse zvezde vidla user posted image user posted image user posted image ....sem mu povedala, da je bil pred dvemi leti bolj nežen, pa se je nekaj zgovarjal, da on to mora tako nabit, če hoče dobro pogledat user posted image .....matr mu mesarsko user posted image

Ja, baje tak "konkreten" pregled lahko kar fajn pospeši zadevo.
No, mene pa je lani pregledal en tak faaaaaaaaaaaaaaajni doktor. Ampak res je bil kjut. Pa takrat mi je prvič bilo zares nerodno. Namreč, tista postelja je bila dvignjena, tako da sem skoraj sedela. On pa šari po meni (čisto normalno-nič ni bil grob), itak da je bil postavljen čisto poleg mene in me je pri pregledu gledal naravnost v očiuser posted image  Mene res redko kaj spravi v zadrego, a takrat pa sem bila čisto paf. Adijo ej. Sem se potem zunaj sama sebi na glas smejala. Samo ded pa je bil huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudi user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
7.1.2011 19:28:03   
Naty_ka

Aja, za nagrado moram pa zdaj še pečico pomit user posted image user posted image

Če ti bo ostalo še kaj delodiša, pridi še k meni user posted image

inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
7.1.2011 19:29:51   
Naty_ka
Samo petarda, zdaj bo res že počasi čas da greš rodit. Je prišel prej moj iz službe in ga je najprej zanimalo če si že rodila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......