Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.1.2011 8:57:03
|
|
|
|
Naty_ka
|
Eh, nič ni pomagalo. Sem probala. Pa sploh nisem dosti napisala. Ene par besed. Par sekund, pa me je skensalo...
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.1.2011 8:58:13
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ej, Naty, nekaj imam zate Kaj? Kaj? Kaj? Sama uha so me
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.1.2011 9:40:16
|
|
|
|
Urša
|
Dobro jutro! Dan se je začel z visoko temperaturo, Nika je zbolela, so v šoli popadali kot domine-viroza seveda. No, saj sem doma, tako da je OK.Včeraj sem imela pregled, 2800 je težek naš fant, ua trebuh pa mi je rekla, da je ogromen. Nič čudnega, saj sem že vsega naveličana, komaj se še skotalim iz postelje in usedem v avto.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.1.2011 9:41:48
|
|
|
|
Urša
|
Bubi, potem boš ti obvestila na RR, ko Petarda rodi? Lahko še meni pošlješ številko na ZS, da si jo shranim, ker eden vas pa more obvestit!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.1.2011 11:57:46
|
|
|
|
petarda
|
Evo mene
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.1.2011 11:58:19
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Bubi, potem boš ti obvestila na RR, ko Petarda rodi? Lahko še meni pošlješ številko na ZS, da si jo shranim, ker eden vas pa more obvestit! Če se tvoja številak konča na 113, potem te imam že jaz shranjeno
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.1.2011 12:06:19
|
|
|
|
petarda
|
No....bila sem na CTG v porodnišnici, kjer so ugotovili, da se odlično počuti...Potem me je ginekolog pregledal...je bil isti, kot pred dvema letoma pri juniorju...ampak babe..to mi je tak zarinil tiste prste noter, da sem vse zvezde vidla ....sem mu povedala, da je bil pred dvemi leti bolj nežen, pa se je nekaj zgovarjal, da on to mora tako nabit, če hoče dobro pogledat .....matr mu mesarsko ....še enega praktikanta je imel zraven in se je verjetno hotel kaj pokazat...al kaj???? Tu v naših koncih je itak znan, kot najbolj grob, samo pred dvemi leti je bil res bolj nežen .... No...v glavnem...pregledal je potem še plodovnico, ki je je že malo manj, vendar še čisto dovolj in otrokove pretoke, ki so tudi vsi odlični, tak da me je poslal domov na domače "tabletke".... Tako sva šla z lahko še v miru na malco, pa kavico....je kar pasalo...zdaj je šel on v pisarno, jaz pa domov na wc, se obrišem...in kri.... saj je bilo za pričakovati, po takem pregledu .... zdaj pa kličem v P, pa se mi nihče ne javi....saj drugače me nebi skrbelo, ker bi vedela, da je od pregleda....samo zdaj, ko sem že po roku....me pa vseeno malo skrbi ..... No...če ne bo posebnosti imam v nedeljo CTG na oddelku porodnišnice in potem v ponedeljek sprejem in umetne popadke, če nebi imela svojih....samo....nekak si mislim, da bom že danes odrihtala svoje....bomo videli.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.1.2011 12:08:41
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kje ste zdaj vse??? Jaz bi lahko že 3x rodila vmes saj 2x si že, za tiste 1x nas boš pa že počakala Jaz sem šla včeraj spat "s kurami", no ne pardon, z otroki , ker me je očitno tudi neka virozica ujela in sem bila že celo popoldne čist podrta . Danes je pa že malo bolje . Petarda javi, mi pa mislimo nate pa pozdravi se, da boš lahko nazdravila!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.1.2011 12:21:31
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petarda, tak mesarski pregled sem imela jaz pri Anžetu... ...sem tudi krvavela po njem (se je v roku kake ure ustavilo), sem pa rodila naslednji dan in sem prepričana da je imel G prste vmes (A je rojen nekaj dni pred rokom, dočim T nekaj dni čez rok in brez mesarskih pregledov).
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.1.2011 12:23:55
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kje ste zdaj vse??? Jaz bi lahko že 3x rodila vmes saj 2x si že, za tiste 1x nas boš pa že počakala Jaz sem šla včeraj spat "s kurami", no ne pardon, z otroki , ker me je očitno tudi neka virozica ujela in sem bila že celo popoldne čist podrta . Danes je pa že malo bolje . Petarda javi, mi pa mislimo nate pa pozdravi se, da boš lahko nazdravila! Ej, za to pa ni panike, samo v trenutnem stanju bodo padle kake smrekce ali brinjček , ga ne bom srala s six packi, ki bi zadevo utegnili poslabšati
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.1.2011 12:37:41
|
|
|
|
Urša
|
Joooj, to pa je bil mesar! Mene je včeraj moja G pregledala, niti čutila nisem nič neprijetnega! Odprta si že kaj al še kar noge skup tišiš?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.1.2011 12:38:34
|
|
|
|
Urša
|
Ja, ti zgleda imaš mojo cifro! Mi pošlješ tvojo?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.1.2011 13:18:37
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Joooj, to pa je bil mesar! Mene je včeraj moja G pregledala, niti čutila nisem nič neprijetnega! Odprta si že kaj al še kar noge skup tišiš? Rekel je, da sem že malo odprta...pa ni povedal kolk, ampak pokazal z rokami...palec in kazalec skupaj in tisti krogec, ki nastane...tolk sem jaz odprta ....dobr, da bo kmalu konec njegove izmene
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.1.2011 13:19:11
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Ja, ti zgleda imaš mojo cifro! Mi pošlješ tvojo? Jo, dobiš vključno z SMS-om, ko bo čas
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.1.2011 14:28:51
|
|
|
|
Urša
|
Velja! Zdej bom pa čist živčna, ker v teh dneh čakam še svojo prijateljico, da rodi in kar poskočim, ko slišim pisk na telefonu!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.1.2011 15:35:56
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Rekel je, da sem že malo odprta...pa ni povedal kolk, ampak pokazal z rokami...palec in kazalec skupaj in tisti krogec, ki nastane...tolk sem jaz odprta ....dobr, da bo kmalu konec njegove izmene jaz sem po pregledu v porodnišnici čez par ur dobila nežne popadke, naslednji dan zjutraj sem rodila Elo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.1.2011 16:51:17
|
|
|
|
ada2
|
go petarda, go jaz stavim, da bo jutri
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.1.2011 18:19:27
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 IZVIRNO SPOROČILO: petarda Rekel je, da sem že malo odprta...pa ni povedal kolk, ampak pokazal z rokami...palec in kazalec skupaj in tisti krogec, ki nastane...tolk sem jaz odprta ....dobr, da bo kmalu konec njegove izmene jaz sem po pregledu v porodnišnici čez par ur dobila nežne popadke, naslednji dan zjutraj sem rodila Elo Tako je bilo tudi pri juniorju...s tem, da sem doma dobila "naravne tabletke"...danes pa za tabletke še ni bilo časa....tak, da.....mogoče bo pa res jutri ...... ....in če bo jutri.......bosta na isti dan praznovala, kar dva otročka v naši hiši....namreč jutri ima 2.rojstni dan moja nečakinja v spodnjem štuku Jao.....kaj ga bosta čez kakih 15 let skupaj feštala!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.1.2011 18:26:56
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 IZVIRNO SPOROČILO: petarda Rekel je, da sem že malo odprta...pa ni povedal kolk, ampak pokazal z rokami...palec in kazalec skupaj in tisti krogec, ki nastane...tolk sem jaz odprta ....dobr, da bo kmalu konec njegove izmene jaz sem po pregledu v porodnišnici čez par ur dobila nežne popadke, naslednji dan zjutraj sem rodila Elo oni že vejo, kako lahko pospešijo zadevo Itak delajo to tudi v porodni, da pomagajo širit MV.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.1.2011 19:02:40
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: amy26 IZVIRNO SPOROČILO: petarda Rekel je, da sem že malo odprta...pa ni povedal kolk, ampak pokazal z rokami...palec in kazalec skupaj in tisti krogec, ki nastane...tolk sem jaz odprta ....dobr, da bo kmalu konec njegove izmene jaz sem po pregledu v porodnišnici čez par ur dobila nežne popadke, naslednji dan zjutraj sem rodila Elo oni že vejo, kako lahko pospešijo zadevo Itak delajo to tudi v porodni, da pomagajo širit MV. Že...samo, če je tako na izi, pa čedalje globlje...ajde....ampak ta mi je pa res....tisto zarinil naenkrat in do konca
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.1.2011 19:13:08
|
|
|
|
NinaŠ
|
otrokoma sem obljubila čokoladno torto... ...aaaaaaa pa mi je model za torte "spustil" (obod se je nekako čudežno razširil in masa za biskvit spodaj kaplja ven ) Saj jo bom naredila jutri, ko kupim nov model, vendar sem ju hotela presenetit
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.1.2011 19:13:53
|
|
|
|
NinaŠ
|
Aja, za nagrado moram pa zdaj še pečico pomit
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.1.2011 19:27:13
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda No....bila sem na CTG v porodnišnici, kjer so ugotovili, da se odlično počuti...Potem me je ginekolog pregledal...je bil isti, kot pred dvema letoma pri juniorju...ampak babe..to mi je tak zarinil tiste prste noter, da sem vse zvezde vidla ....sem mu povedala, da je bil pred dvemi leti bolj nežen, pa se je nekaj zgovarjal, da on to mora tako nabit, če hoče dobro pogledat .....matr mu mesarsko Ja, baje tak "konkreten" pregled lahko kar fajn pospeši zadevo. No, mene pa je lani pregledal en tak faaaaaaaaaaaaaaajni doktor. Ampak res je bil kjut. Pa takrat mi je prvič bilo zares nerodno. Namreč, tista postelja je bila dvignjena, tako da sem skoraj sedela. On pa šari po meni (čisto normalno-nič ni bil grob), itak da je bil postavljen čisto poleg mene in me je pri pregledu gledal naravnost v oči Mene res redko kaj spravi v zadrego, a takrat pa sem bila čisto paf. Adijo ej. Sem se potem zunaj sama sebi na glas smejala. Samo ded pa je bil huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.1.2011 19:28:03
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Aja, za nagrado moram pa zdaj še pečico pomit Če ti bo ostalo še kaj delodiša, pridi še k meni
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.1.2011 19:29:51
|
|
|
|
Naty_ka
|
Samo petarda, zdaj bo res že počasi čas da greš rodit. Je prišel prej moj iz službe in ga je najprej zanimalo če si že rodila
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......