Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 21.10.2009 9:33:27
|
|
|
|
Jinx
|
Končno se lahko še jaz pofočkam Po rahlih zdravstvenih težavah sem končno dobila zeleno luč za zanositev V glavnem, ne pričakujem 14.11., bo pa to najin prvi krog Lp, Vesna
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 21.10.2009 19:49:16
|
|
|
|
Martinčka
|
Jinx Dobrodošla med nami novemberkami ... oo pa kot vidim si tako nova na forumu tako da dvakrat dobrodošla:) Punce kako ste kaj? Pri nas bo "taglavna" ovulacija šele konec drugega tedna... ampak mi smo tako vedno pridni in lepo slončkamo:) Meni se je tako vlekla tokrat da bogpomagaj.... mogoče ker je prešnji mesec zaradi živčkov (poroka, diploma) ni bilo tako veliko .. kakorkoli zdaj smo v drugem krogu in navijam za vse nas... dajmo dajmo go go go... ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 21.10.2009 21:20:57
|
|
|
|
ŽanaTaja
|
Hej punce Kako ste kaj? Mi smo kar, tudi mi pridno slončkamo in upam, da kaj prislončkamo.... Srčno upam za vse nas, da nas bo čimveč in da bomo vse srečne nosečke Martinčka kako kaj??' Ti bom poslala mail ok
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 21.10.2009 21:38:02
|
|
|
|
camino79
|
Ej...sva se tak "spičila" danes...kar nekam nervozna sem...pritiski v službi na vseh straneh, itak sem od teme do teme tam, trudiva se že tretje leto, ćisto sem živčna...vse se nabira in potem je treba res malenkost, brezvezna, pa sva skočila danes skupaj... Danes sem dobila datum pri Rešu, za posvet po laparoskopiji. Bomo videli, kaj bo. In danes je tri leta, kar sem izgubila mojega škratka...v 10. tednu...meša se mi od spominov...solze, ko le pomislim... Ma, punce, vse se mi je nabralo danes...njemu najbrž tudi. In zdaj vsak na svoji strani.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 21.10.2009 21:38:50
|
|
|
|
camino79
|
Aja, ful hvala za odgovor glede čajčka... bom nabavila, ko pridem v civilizacijo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 22.10.2009 14:34:08
|
|
|
|
Martinčka
|
camino79 ... drži se.. vem kakšni so ti dnevi ampak moramo se držat optimistično.. sploh pa vem kako je ko se potem na koncu še s svojim spičiš.. joj jaz se kr zaprem v svojo sobico takrat pa si grem ogrce stiskat .. jah kaj čem.. ali pa se grem voskat k se mi zdi da me tisti dan več nič ne more bolet... so pa tudi dnevi v letu ko se čisto sesedem ko mi gre vse narobe.. sam trenutno sem novoporočena in diplomirala sem tako da morem rečt da je to leto kar moje leto kljub marsikateremu prežretemu živcu:) ŽanaTaja sem ravno včeraj zvečer razmišljala da ti morem meil poslat meil.. ker sem ti rekla da tis poročim tisto sredo če bo prišla .. no kot vidiš smo v drugem krogu tako da veselo na delo vojački:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 22.10.2009 14:49:36
|
|
|
|
Urshy78
|
tista, ki ureja seznam, naj prosim popravi..sem si namreč spremenila nick..prej sem bila ursa30..hvala
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 22.10.2009 17:49:06
|
|
|
|
Inčika
|
Hehe - Urshy78 predvidevam, da si sedaj vstopila v 31. leto in zato nisi več ursi30 Hec mora bit ... camino 79 drži se ... tudi takšni dnevi pridejo ... ampak kakor pridejo tudi grejo No, punce ... ste kaj pridne??? Upam, da pridno slončkate, da bo konec meseca novembra ta cel seznam roza barve
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 22.10.2009 18:37:09
|
|
|
|
Urshy78
|
inčika, hehe v bistvu sem hotla samo spremenit mail, potem se pa nisem mogla več logirati gor s svojim starim nickom pa tudi postarala sem se, tako da je prav, da sem ga spremenila
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 22.10.2009 20:14:50
|
|
|
|
camino79
|
Mater, se staramo... Urshy78...pa jaz tudi... Ko sem letos na izvidu prebrala: tridesetletna pacientka prihaja k nam... uf! Se čisto drugače sliši kot 29-letna. Sem bila dolga leta najmlajša v zbornici, zdaj pa...cel kup mladine okrog mene... Pa kaj češ...starejše, modrejše, privlačnejše!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 23.10.2009 8:17:05
|
|
|
|
Urshy78
|
camino79, jap, staramo se, ampak temu se žal ne da izogniti jaz sem pa danes dobila prvo po laparo, tako da komaj čakam, da zaštartam v nov boj
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 23.10.2009 8:55:38
|
|
|
|
Tiki55
|
Oooo Urši nova preobleka, nov nick, novi boji Navijam še za kakšne lepe novičke very soon
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 23.10.2009 9:48:44
|
|
|
|
Arual
|
Hey. Kako kaj? Ste v akciji??? No, saj je že čas da ste . Pri meni pa se je krvav izcedek pojavil 11 dan ciklusa. Saj nisem krvavela, vendar ko sem šla na WC sem mela krvavo-rjav madež na papirju in to samo 1 dan, in to celi dan. Upam, da je bila to O, smo bli pridni. Tudi Pušenjaka sem vprašala, ker sem mela tudi bolečine v predelu jajčnikov, odgovoril je da ne more točno vedet kaj je, lahko da je ovulacija ali hormonske spremembe. No, bomo videli, čez dobrih 14 dni .
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 23.10.2009 9:51:38
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 Oooo Urši nova preobleka, nov nick, novi boji Navijam še za kakšne lepe novičke very soon helouuu Tiki, opa, tudi ti imaš novo oblekico, ja zgleda, da je čas za spremembe
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 23.10.2009 11:20:33
|
|
|
|
aleunam
|
Tako, tudi jaz začnem ponovno upati. Po IMN (avgusta) sem imela dva ciklusa, torej, lahko začnemo delati na . Trenutno imam dneve ovulacije. Prosim, da tudi mene ena vrže na seznam in sicer: ali pričakujem: 9.11.2009, Aleunam (1. krog po IMN). Pa naj se borba in posledično tudi upanje začne. Imam pa eno vprašanje. Ker so mi odstranili levi jajcevod, lahko zanosim samo takrat, ko ovulira desni jajčnik. Nekje sem prebrala, da ti ginekolog lahko 12. dan po prvem dnevu ugotovi, kateri jajčnik ovulira. A katera ve na podlagi česa to "ugotovi"? Lahko tudi sama kako ugotovim ali naj se enostavno prepustim naravi in počakam na rezultate?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 23.10.2009 12:31:49
|
|
|
|
aleunam
|
Inčika, hvala... Ampak lahko popraviš datum na 9.11.? Hvala...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 23.10.2009 12:59:06
|
|
|
|
Inčika
|
Joj, se opravičujem ... čist sem zmešana
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 23.10.2009 13:03:42
|
|
|
|
aleunam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inčika Joj, se opravičujem ... čist sem zmešana Ah, se zgodi . Vidim, da čakaš na približno isti datum in da si dala že kar nekaj krogov skozi. Upam, da tokrat bo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 23.10.2009 13:08:35
|
|
|
|
Martinčka
|
oo pa se nas je spet malo več nabralo... dobrodošle:) več nas je bolj je živahno:) inčika midva sva bila prejšni mesec full pridna ko sva bila na poročnem potovanju.. sva večkra na dan.. pa ni bilo kaj uspeha.. tako da zdaj sva sicer pridna ampak, ne vem, sem brala da bojde tudi ni fajn preveč pogosto.. kako bova mi to zdržala ne vem.. ampak nekej bo treb nardit... je pa moj reku da mi bo na strop tak ročaj obesu da si noge noter zahaklam in da bom spala kot vampirju z nogami gor:) no ne vem, jaz ravno ne mislim tk komplicirat pa noge v luuft držat.. se mi zdio da kar se prime, se tako prime.. če pa drugo leto še kaj ne bo se bomo pa začeli verjetno res posluževati vseh metod ki so bile kdaj omenjene:) lep vikend vsem!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 23.10.2009 14:27:08
|
|
|
|
camino79
|
Urshy78 - jaz tudi, včeraj . Tak da tudi komaj čakam...v nove boje. Ma, tako bi bla vesela, če bi ratalo. Končno že. Sicer imam pri Rešu 17. novembra pregled...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 23.10.2009 14:30:48
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: camino79 Urshy78 - jaz tudi, včeraj . Tak da tudi komaj čakam...v nove boje. Ma, tako bi bla vesela, če bi ratalo. Končno že. Sicer imam pri Rešu 17. novembra pregled... jaz imam pa 18.11. posvet pri dr. Tomaževiču, da se malo pogovoriva o umetni oploditvi. bom navijala, da nama prej uspe
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?