|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo novembra 2009
25.10.2009 13:19:50   
malajka84
Hej hej!

Upam, da vse dobimo ne paket z enim velkim +, mislim, da sam to rabimo.:)

Pa sej bo ta mesec bo naš, boste vidle!!:)
Mormo bit optimisti, pa rečt da je to to pa bo!:) JSt sam čakam da user posted image gre, pa greva v nove boje;)user posted image

Nč šibam jst zdej mal na sonček. Mejte se lepo!!

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 101
25.10.2009 14:21:29   
Rina2
Hvala Inčka za user posted image tudi jaz jih tebi pošiljam. In vsem ostalim! Evo:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Potrpežljivo in z odprtimi rokami čakam dobre može s ++++++++!

Mislim, da si enega tokrat zaslužim, ker sem bila danes pridna in vztrajna in sem tekla na Lj maratonu! ;-) Torej en cilj za letošnje leto je dosežen, eden pa bo.........tudi ta mesec ste rekla! ;-) Superca! :-)

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 102
25.10.2009 14:35:08   
Martinčka
ooo LeJo pridna:) jaz tečem okoli našega jezera pa ima več kot dovolj.. kje je šele maraton:) uf pridna pridna ni kajuser posted image ... da ti le ostane še moči za čebelčkanjeuser posted image ...

no nama se bo očitno ovulacija prej najavila tako da sva pridna in delovnauser posted image ...

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 103
25.10.2009 15:25:34   
Inčika
                                  user posted image

user posted image

user posted image oz. user posted image  PRIČAKUJEMO NOVEMBRA 2009 

XX.11.
- 5ra08
XX.11. - BarbiG
04.11. - Katra55 (2.krog)
04.11. - Buska
05.11. - ŽanaTaja
08.11. - barbi82 (5.krog)
09.11. - aleunam (1.krog po IMN)

10.11. - Arual (25.krog)

10.11. - Inčika (18.krog)
10.11. - Tix
12.11. - Anonimna
12.11. - MalaRoža (5.krog)
13.11. - Martinčka
14.11. - Jinx (1.krog)
17.11. - LeJo (13.krog)
19.11. - BOSTINA (8.krog)
21.11. - Tanja_Jes (2.krog - 2.IVF postopku)
21.11. - Tiki55 5 (1.IVF postopku)
22.11. - camino79 (33. krog - 1.krog po LAP in HSC)
23.11. - Urshy78 (39. krog - 10.krog po HSC, 1.krog po LAP) 

user posted image

user posted image

Novemberk nas je 20

Od tega __ nosečk user posted image

user posted image

NAVIJAČICE

user posted image

nadka30
miklarom
Teni RR
vrtnica.m

user posted image user posted image   user posted image user posted image   user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil Inčika -- 25.10.2009 15:26:12 >

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 104
26.10.2009 10:19:48   
Martinčka
no jaz bi se že morala kar prestaviti v december... fasala sem vnetje po nevem kolkem času.. po skoraj dveh letih.. in to ravno med ovulacijo... tako da super ni kaj.. in ravno ta mesec sem dobila prej O ker drugače bi jo morala imeti šele v četrtek.. skratka nekdo se malo heca z menojuser posted image ... kakorkoli... upam da pridem čimprej do ginekologa da se rešim tega vnetja... potem pa pač čakat na nov krog...  sej vem da dokler ne pride user posted image  ni nič zgubljeno, sam k tko čutim in vem da je to vnetje vse povarilo.. mah bo že... držim pa petske za vse vas še naprej tako da Inčika jaz sem navijačica!user posted image

pozdravček in upam da vas med decembrkami potem čim manj vidim...

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 105
26.10.2009 11:29:30   
Inčika
Ah, Martinčka ... pa ni nujno user posted image ... kaj res misliš, da bi te morala dati iz seznama??? Saj si rekla, da sta bila pridna ... bomo počakali, a ne? user posted image Sicer pa za kakšno vnetje sploh gre, da misliš, da je tako hudo? Ker navadno vnetje ne vpliva na plod user posted image

Ne vem no ... nimam izkušenj s tem. Jaz mam nonstop nekaj vnetja in se gledala zadnjič oddajo "Dobro jutro", kjer je strokovnjakinja povedala, da običajno vnetje ne vpliva na zanositev. Ali pač? user posted image

Pa nisem jaz na oktoberkah mislila takšne navijačice user posted image user posted image user posted image ... švinglaš ... user posted image user posted image user posted image Ostani še z nami, pa upaj ... v decembru pa ima, da res nobene ne vidim user posted image

< Sporočilo je popravil Inčika -- 26.10.2009 11:30:36 >

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 106
26.10.2009 19:08:05   
hrchy
Martincka, brez obupavanja, no!

Jaz bi se dodala na seznam - glede na zadnje cikluse na 23.11. Sicer ne vem, kako bo glede telovadbe, ker bova v tistem 'pravem casu' na obisku pri v.d. tasta na vikendu... tam pa vse skriplje... A so se kaksne gobe, da ga posljeva malo v gozd?user posted image

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 107
26.10.2009 20:18:17   
Martinčka
inčika ne vemuser posted image ... mislim da je brezupno ker ne verjamem da bi lahko se zdajle kaj dogajalo spodaj k je že itak vse zabuhlouser posted image ... jah no.. sam izcedka nimam pa nobenega... sam vse je zabuhlo no... sej ne vem kaj naj mislim... pa srbečina ki mi nagaja zvečer, čez dan pa neuser posted image ... ali pa sem čez dan prezasedena da bi opazila... mah bomo vidli.... jaz ne upam kaj preveč... bom pa vidla kaj mi bo jutri ginekologinja rekla če mi jo bo uspelo dobit na telefon ker danes je bila skos zasedena...

sicer pa raje ne upam preveč ko da bi bila potem razočarana...
pa verjamem da na plod kaj ne vpliva preveč vnetje, sam na vojačke pa že mal.. sej jim ne more bit fasjn če je vneto in se prej ven spravijo..user posted image

sicer pa držim pesti za vse vas!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 108
26.10.2009 22:17:22   
Inčika
Oj Hrchy - z veseljem te dam na seznam user posted image Saj, če pa tasta ne bosta poslala v gozd, pa pojdita vidva po kakšne kostanje user posted image user posted image user posted image

Martinčka - no, to pa res zanima, koliko to vpliva na vojačke, ker potem imam jaz velike probleme ... daj javi nam prosim, kaj bo ginekologinja rekla ... drugač pa vseeno mislim, da ni treba obupat, če nekatre zanosijo zraven kontracepcija, pol pa še bodo vojska ob vnetju user posted image user posted image

Skratka babnice, držite se, brez upanja ni nič ... Navijam za vse vojačke, da se prebijejo user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 109
26.10.2009 22:18:35   
Inčika
                                  user posted image

user posted image

XX.11.
- 5ra08
XX.11. - BarbiG
04.11. - Buska
05.11. - ŽanaTaja

10.11. - Arual (25.krog)

10.11. - Tix
12.11. - Anonimna
13.11. - Martinčka
14.11. - Jinx (1.krog)
17.11. - LeJo (13.krog)
23.11. - hrchy
user posted image

user posted image

Novemberk nas je 21

user posted image

NAVIJAČICE

user posted image

nadka30
miklarom
Teni RR
vrtnica.m

user posted image user posted image   user posted image user posted image   user posted image user posted image  

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 110
27.10.2009 7:52:52   
Martinčka
inčika javim... zdajle začnem klicat ginekologinjo in bom vidla a me bo naročila za pregled ali kaj... meni je že pred dvema letoma rekla da bodo verjetno zaradi teh vnetij problemi pri zanositvi -zato tako sklepam... sam potem sem imela dve leti skoraj brez vnetij.. eno leto pa popolnoma brez.. zdaj se je pa spet vragec pokazal...

srčno pa upam da bo tokrat kaj drugače rekla!

user posted image user posted image user posted image za vse:)

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 111
27.10.2009 9:49:08   
tix
Ma ja, ful so smotana vnetja,  sploh ne vem od kod ampak jih fašem ful pogost, nasrečo se trenutno kr držimo.

Odkar sva pršla z medenih me kr vsi sprašujejo: a je že kaj :) user posted image

Bojda naj bi bile zdele tisti dnevi, tako da se mava "še rajš" user posted image user posted image

Želim vsem zgodnji prihod dobrega moža z zvrhanim košem user posted image user posted image

PAPA, TIXi

Neposredna povezava do sporočila: 112
27.10.2009 12:37:14   
aleunam
Jaz pri delanju na user posted image  in vnetju vidim problem bolj za partnerja (zate je itak neprijetno, to verjamem)... Če bosta user posted image , je velika verjetnost, da ga dobi. Ne vem pa, kako je z plodom... Martinčka, obupati še ne user posted image .

Jaz moram potrkati na les, da nisem imela vnetja odkar sem prenehala z tabletkami (4 leta nazaj). Sem skoraj prepričana, da so bile vsaj delni vzrok tabletke, saj ni nobene druge spremembe, kot to, da sem jih nehala jesti in hkrati so se mi nehala vnetja. Prej pa sem fasala vsaj dve na leto user posted image . Res pa je, da moram paziti z intimnimi mili... v poštev pride samo občasna uporaba, ne pa vsak dan.

< Sporočilo je popravil aleunam -- 27.10.2009 12:41:45 >

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 113
27.10.2009 14:52:50   
Martinčka
ah inčika šele 23.11. mam ginekologinjo tako da do takrat ne bom kaj koristna z nasvetiuser posted image ...

sicer pa ja je res da lahko moj kaj od mene dobi, sam zaenkrat še ni bilo kaj, tako da on vztraja.. mene pa med vnetji nič ne moti.. včasih mi je celo še bolje:) haha..

tix tudi nama vsi sitnarijo od poroke dalje.. sploh pa od medenih tednov.. sam kaj naj če se ne prime.. sej se ne morem kr odločit in takoj zanosit no.. res pa da imam okoli sebe samo takšne ki jim kr v prvem krogu uspe in valda potem isto pričakujejo od naju.. sam jaz jim kr rečem da k bo bo... in sploh jim ne dam vedet da že delava na tem, ker potem bi bili pa še bolj tečni in me gnjavili s kakšnimi pregledi ipd.. okolica zna bit zelo moteča.. ampak sem že imuna na njih! res bi pa kdaj koga kr zbrcala v rit ker se noben ne vpraša KAJ PA ČE... (že delata pa je neuspešno...) vsi sam mislijo na svoje egoistične riti in noben se ne vpraša če je nama kaj ob teh vprašanjih neprijetno!
se pa zgodi vsaj trikrat na dan da kdo kaj reče!!! eh pustimo to ker me to pa res jeziuser posted image ... hahaha... raje mislimo pozitivno:)

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 114
27.10.2009 18:17:59   
Inčika
No, dobro ... tako ne poznamo odgovora in upanje ostane do konca, a ne Martinčka? user posted image

Jaz sem tudi tako jezna na take dolge jezike, ki ne pomislijo na nič druga in samo bla, bla, bla ... biološka ura tik taka, bi bil že čas ... bla, bla, bla ... za bruhat user posted image user posted image Moji doma mi itak ne upajo po ss, več nič rečt ... če pa kdo drugi butne kakšno tako, pa mu vsekakor ne ostanem dolžna ... zmeraj je na koncu njemu nerodno user posted image user posted image user posted image

Saj punce, boste videle, če ne ta mesec pa bomo naslednji takšnim zlobnežem zaprle lape user posted image user posted image user posted image

Zato pa zdaj veselo na delo, da bodo na konca meseca pluski kar ponoreli user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 115
27.10.2009 18:36:39   
tejči28
Jaz kar čutim,da je user posted image pred vrati,ker me trebuh boli,sitna sem sama sebi,kaj šele ostalim user posted image , imam vse znake kot preden dobim.Tak da za zdaj pridem k vam kot navijačica,čez par dni,ko se pa vlije,pa v nove boje.Kaj čmo,enkrat bo že ratalo. 

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 116
27.10.2009 19:34:59   
Rina2
evo, pri nas se tečka poslavlja, vihamo rokave, O testi so pripravljeni...začelo se bo veselouser posted image . Nedeljski tek me ni preveč utrudil in ob pravem času bom ravno v top formi ;-)

moram pa tudi jaz malo pojamrati na temo pričakovanj ki jih imajo drugi!
Martinčka pri meni ni nič drugače, vsi okrog mene imajo naraščaj ali so noseči in vsak dan me nakdo vpraša: Kaj pa vidva čakata?
To vprašanje me čist razjezi. Kaj čakam?!?! A je kdo rekel, da čakama?!?! Resnično ne pomislijo, da pa mogoče ne rata.... Sicer pa kljub temu da me tako zelo razjezijo s takimi vprašanji vedno ostanem nasmejana in jim samo odgovorim, da bo vse ob svojem času. In res bo! In veste kaj drage dame? November je naš čas, ko bo vse roza!user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 117
28.10.2009 5:43:22   
Teni_
Bi prosila, če me date na seznam pod XX.11. Test je negativen, user posted image še ni. Zdaj upam samo, da čimprej pride, da gremo v nove boje.

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 118
28.10.2009 8:32:08   
Urshy78
Tiki, vidim, da sva na seznamčku zelo zelo blizu user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 119
28.10.2009 9:14:20   
Tiki55
Urshy78 pa resuser posted image   Sem te pogrešala v skupnih bojih. Kaj bo luštnouser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 120
28.10.2009 9:21:30   
Inčika
                                  user posted image

user posted image

XX.11.
- 5ra08
XX.11. - BarbiG
XX.11. - Teni RR (2.krog)
04.11. - Buska
05.11. - ŽanaTaja

10.11. - Arual (25.krog)

10.11. - Tix
12.11. - Anonimna
13.11. - Martinčka
14.11. - Jinx (1.krog)
17.11. - LeJo (13.krog)
23.11. - hrchy
user posted image

user posted image

Novemberk nas je 21

user posted image

NAVIJAČICE

user posted image

nadka30
miklarom
Teni RR
vrtnica.m

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 121
28.10.2009 9:43:17   
Martinčka
ja sej vem, dokler ni user posted image  je upanje...sam raje si ne dajem prevelikega upanja... k potem bom razočarana..
kakorkoli, smučanje za december imam rezervirano tako da mislim da bomo kar smučali še letos...

no sam kar mene še bolj razjezi pri teh zlobnih jezičkih je pa to da so tudi že kr vnaprej določili da moreva midva met pa poba... aaaa.. sam zato ker mamo same babike okoli... pa so punčke tok cartkane da dol padeš.. oni pa vsi nama : ja pa čimprej enega poba naredta!  da bi jih zbrcala...
sej drugače jaz tudi bolj kot ne vse te izjave z nasmeškom sprejemam k itak se jim ne morem zjokat na rami da ne uspeuser posted image ... ampak kaj čmo... rada pa jaz tudi potem nazaj kaj piknem, oziroma bolj moj... vsak par ima nekaj kar ga lahko malo pikneš nazaj.. tako da punce kr seznam delat kaj boste drugič nazaj rekle:) haha

pozdravček

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 122
28.10.2009 10:29:47   
lidik
no jaz sem se tudi iz oktobra prestavila v november...
tako da sedaj komaj čakam, da tale user posted image gre in da začnemo
user posted image tako da naslednje user posted image pa ne pričakujem nekje 24.11.

Neposredna povezava do sporočila: 123
28.10.2009 10:32:11   
Inčika
                                  user posted image

user posted image

XX.11.
- 5ra08
XX.11. - BarbiG
XX.11. - Teni RR (2.krog)
04.11. - Buska
05.11. - ŽanaTaja

10.11. - Arual (25.krog)

10.11. - Tix
12.11. - Anonimna
13.11. - Martinčka
14.11. - Jinx (1.krog)
17.11. - LeJo (13.krog)
23.11. - hrchy
24.11. - lidik
user posted image

user posted image

user posted image

Novemberk nas je 21

user posted image

NAVIJAČICE

user posted image

nadka30
miklarom
Teni RR
vrtnica.m

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 124
28.10.2009 10:52:40   
aleunam
No, no, punce, saj tak hudo pa najbrž spet ni... Mislim, da jih je vsaj 50% takih (če ne še več), ki vas nagovarjajo k naraščaju, ker vam želijo samo dobro. Tudi meni je bilo v začetku težko, ko marsikdo ni vedel za IMN in naju podražil v smislu kdaj bo.
Torej, naj vas ta "zbadanja" ne vržejo s tira in o tem ne razmišljati. Kot ste rekle - ko bo, bo. Verjamem pa, da pride kak trenutek, da bi najraje dvignile roke v zrak ali pa koga pošteno nahrulile. user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?