Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 23.10.2009 14:34:04
|
|
|
|
Urshy78
|
sem si samo datum spremenila, iz xx na 23.11., da ne bom spet Inčike mučila s popravljanjem
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 23.10.2009 15:03:53
|
|
|
|
Inčika
|
Olja punce! Pa nas je že nekaj tukaj ... Jah, Martinčka ... baje, da ni fajn prepogosto ja, zaradi kakovosti spermijev ... sicer pa dandanes človek več ne ve, kaj je dobro in kaj ne Jaz moram rečt, da se mi je resnično obrestovalo dvigovanje nog lani novembra, ko sem zagledala močen plusek - sicer se ni obdržal, ampak vsaj vem, da lahko ... Od takrat nisem počela tega ... ta mesec, glede na to, da je obletnica pa spet poskušam s to metodo Lani se mi je še moj smejal, leto mu več ni smešno No, skratka ... sicer pa pridno pijemo krvomočnico, jemljemo tifol in zdaj bomo še sprobali pre-seed ... ta mesec pa gre zares ... nič več heca Ima, da je ta mesec ves seznam v roza barvi Držim pesti za vse vas punce ... pa veselo slončkanje
< Sporočilo je popravil Inčika -- 23.10.2009 15:05:10 >
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 23.10.2009 15:32:36
|
|
|
|
aleunam
|
Enako
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 23.10.2009 19:24:49
|
|
|
|
malajka84
|
Hej punce...se pridružujem....sem priletela direkt od oktoberk sem k vam...sicer slabe-žalostne volje...ampak upam, da bo pa mogoče november moj-naš mesec! za na seznam.....8.krog, ne pričakujem pa 19.novembra..... Ta mesec boma tud midva probala vse:) noge u luft:) krvomočnico tk že pijema.... matični mleček tud zlo omenjajo...pa pre-sed....tk d bova še to probala, a kdo ve kje se to dobi? navijam za vse nas!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 23.10.2009 21:17:03
|
|
|
|
Inčika
|
Dobrodošla BOSTINA - mi pa je seveda žal, da ti ni uspelo pri oktoberkah - ta mesec bo pravi, boš vidla Pre-seed sem si jaz naročila na tej strani: http://nakup.dr-gorkic.si/si/pre-seed-pomoc-za-pare-ki-si-zelijo-zanositve-i129.shtml Matični mleček pa se dobi pri čebelarju ali pa v kapsulah - tudi na spletu ... Držim pesti
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 24.10.2009 8:37:55
|
|
|
|
malajka84
|
Inčika hvala za dobrodošlico in povezave. Midva sva rekla, da bova poskusla še s tem, zgubit nimava kaj, mogoče nama bo pa pomagalo. Poznava enga čebelarja, tk da dans šibama k njem, da vidva če ma ta mleček.:) Poskust ni greh. Upam, da bo november srečen za vse nas!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 24.10.2009 10:09:59
|
|
|
|
vrtnica.m
|
Dobro jutro punce, tudi jaz bi se dala kar k navijačicam. V januarju 2010 grem v drugi krog IVF - prvi ni uspel (ni prišlo niti do transferja ). Sedaj pa lepo pridno papam vitaminčke in se pripravljam. lep pozdrav vsem m.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 24.10.2009 10:15:26
|
|
|
|
aleunam
|
Vrtnica . Jutro, punce! Ste že spile ?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 24.10.2009 10:24:15
|
|
|
|
Inčika
|
vrtnica.m - bo pa leto 2010 bolj naklonjeno ... Kavica je že odpita ... čas je že za drugo
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 24.10.2009 10:34:04
|
|
|
|
nadka30
|
punce en lep pozdrav Naj vam nekaj veselega povem, preko maeila sem se pogovarjala z tremi veselimi možmi, ki so mi zaupali, da letos že na veliko zavijo paketke v katerem so veliki +++++, baje so jih še veliko dolžni in jih bodo v teh dneh že začeli raznašat. Tako to je vaš mesec, jaz sem v drugi rundi na vrsti lp deževen pozdrav P.S. veseli možje mislijo na vas
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 24.10.2009 11:01:50
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Vrtnica.m....glej da boš fajn navijala, pa da nam prineseš ++++++++++ je včerej prišla...naj se boj se začne
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 24.10.2009 11:08:42
|
|
|
|
Inčika
|
Nadka30 - ti kar ohrani veze z veselimi možmi in jim reči, naj se podvizajo Tanja_Jes - super ... končno enkrat, da je prišla in je to dober znak ... veselo slončkanje Aja, ti popravim na seznamu na kak datum, ali ostaneš XX.11??
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 24.10.2009 11:10:52
|
|
|
|
Martinčka
|
inčika ja sam jst nočem zmanjšat če je pa fiiino .... bo že kot bo... kot zgleda bo ta mesec precej naporen v službi tako da lahko da bo to kaj vplivalo na zmanjšanje slončkanja... načrtno pa tega ne bi rada počela... ker potem bi pa res imela občutek da samo zaradi slončkava... ne ne... Bostina ... za srečo... jaz upam da bomo res +++ dobile od veselih možekov... pa naj ne čakajo na december, naj prej pridejo okoli ... jaz pa ne pijem kavice, sem pa pojedla ogromno čokoladnega cornflakesa:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 24.10.2009 11:22:01
|
|
|
|
Rina2
|
Evo punce, tudi jaz se pridružujem novembru. Sem slišala, da bodo vse v tem mesecu obarvane roza in tega seveda nočem zamuditi! ;-) Tole bo naš 13. krog, ne pričakujemo je 17.11. Zdaj pa veselo na delo in čimveč ta mesec!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 24.10.2009 13:23:32
|
|
|
|
Inčika
|
Ojla Lejo! Tukaj nekaj za srečo in tako je, ta mesec bo vse roza Hja, Martinčka - težko se je upreti ja ...
< Sporočilo je popravil Inčika -- 24.10.2009 13:25:07 >
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 24.10.2009 14:00:20
|
|
|
|
camino79
|
Inčika, vpiši mi, prooooosim, datum 22.11. - takrat ne pričakujem . Nadka30, reci tem dobrim možem, da mislim nanje....naj še oni, prosim, malo na naju...čisto mali + si želiva... Zdaj...sama...moj dragi v službi...malo meditiram...obujam spomine...poslušam glasbo...lep začetek počitnic. Punce, pozitivke bodimo, saj bo...vsak mesec je krajša pot do ali . Vsak mesec manj poti, solz in bolečin pred nami. Že zato je vredno zdržati. Ker zagotovo pride...mora. Nekoč mi je bila vodilo misel P. Coelha: Če si nečesa resnično, močno želiš, vse stvarstvo stremi k temu, da se ta želja uresniči...nekako takole... Držim pesti - za vas in zase, drage soborke!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 24.10.2009 14:02:01
|
|
|
|
camino79
|
Pa saj se še zdaj velikokrat spomnim na to misel...le tolikokrat sem že bila na tleh, da se le z mislimi stežka vsakič znova pobiram.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 24.10.2009 14:11:25
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Inčika...ja lahko me popraviš...ne pričakujem 21.11 (približno)...sem pa v 2. IVF postopku, tko da zdej samo še zarad užitka mi bojo pa upam da dali dva , tko da bodo dvojčki dvojno veselje
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 24.10.2009 18:32:56
|
|
|
|
nadka30
|
punce moje sem ostala na vezi z dobrimi možjemi so rekli da so pohiteli in paketke že delijo, tako da boste kmalu dobile svoj paketek z velikim +++++++++++++ lp
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 25.10.2009 9:48:56
|
|
|
|
Tiki55
|
Jutro, tudi jaz se vam pridružujem v novembru, ne pričakujem je nekje okoli 21.11., smo pa v 1. IVF postopku. Tanja_Jes vidim, da sva kar usklajeni Držim pesti, da ti tokrat uspe in navijam za dvojno veselje Naj bo november poln pluskov
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?