Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 20:39:32
|
|
|
|
sonček33
|
ma ti si super lepa, sploh sem pa za kratkolaske, pa temne
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 20:39:53
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Grem dol, pa še enkrat gor. Da vidim, če bo bolš.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 20:40:08
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ma ti si super lepa, sploh sem pa za kratkolaske, pa temne le zakaj le?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 20:40:48
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Hvala sonček, hvala. Moram zdaj it na FB večerjo servirat. Se vrnem v krajšem času, kot bi ga porabila za limanje smajlijev. Ne hodit kam. A spet farmiraš....zarad tebe sem tut jest ratala prava kmetica Ne farmiram! Kure pečem! No zdaj po novem šem že na župi od rakov. Vsaj mislim, da je župa. Ma tako fensi ime. No kukerkoli. Šla dol, restart na kišti nardila, pa ništa. Nazaj grede mi je ratalo še odjavit se iz RR, sem hotla izklopit tisto spodaj, da kajši zlate čevlje kupuje, al kaj, pa me je celo ven vrglo. Pol sem pa glih komaj nazaj našla. Bemti život. Stanje glede smajlijev je pa seveda nespremenjeno. Če zna kdo kaj vklopit oz. izklopit, se priporočam.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 20:42:39
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Grem dol, pa še enkrat gor. Da vidim, če bo bolš. Ti kar zajbavi. Sve se vrača, sve se plača... Zdaj mi po novem za zgornje smajlije napiše sm=jeziček.gif. Če še niste vedele. U PM.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 20:43:27
|
|
|
|
DaisyE
|
Oj Miš! Kako folikule? A že kaj tiščijo?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 20:44:16
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
krščen matiček...Dejzi kako pa govoriš...poj boš pa s takimi usti jedla...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 20:44:18
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Kaj pa jaz, a jaz pa nisem lep??? valda..... in to full
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 20:45:33
|
|
|
|
DaisyE
|
Da vidim, če se bodo vsaj dedci pustili limat... ... ... ... ... Ma ni šans. Ko človeka usoda udari, ga pa zgleda do onemoglosti tepe...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 20:45:50
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ma ti si super lepa, sploh sem pa za kratkolaske, pa temne le zakaj le? aha jaz sem torej vama taka navijačka... ...Že dobro....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 20:46:03
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Oj Miš! Kako folikule? A že kaj tiščijo? pokorno javljam, da še ni frnikul , smo šele na S.factu, ampak tega ne okoli govort, zdaj imam izgovor za našega, da lohka vsak dan kakšnega hajnija spijem, ker kao folikli morajo rasti pa ti, pri teb kaj novega, ok razen exporerja?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 20:47:02
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes krščen matiček...Dejzi kako pa govoriš...poj boš pa s takimi usti jedla... Tristo kosmatih! Čisto sem se spozabila!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 20:47:14
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Da vidim, če se bodo vsaj dedci pustili limat... ... ... ... ... Ma ni šans. Ko človeka usoda udari, ga pa zgleda do onemoglosti tepe... a ti pomagam?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 20:47:37
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Da vidim, če se bodo vsaj dedci pustili limat... ... ... ... ... Ma ni šans. Ko človeka usoda udari, ga pa zgleda do onemoglosti tepe... zgleda da ti dons ni usojeno...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 20:47:53
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ma ti si super lepa, sploh sem pa za kratkolaske, pa temne le zakaj le? aha jaz sem torej vama taka navijačka... ...Že dobro.... a taka si, bemti jaz sem si te pa čisto drgač predstavljala
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 20:48:03
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 aha jaz sem torej vama taka navijačka... ...Že dobro.... Pa kar ne neha... Jaz pa trpim!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 20:49:03
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 aha jaz sem torej vama taka navijačka... ...Že dobro.... Pa kar ne neha... Jaz pa trpim! Dejzi IGNORE.... ni kaj
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 20:49:06
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 aha jaz sem torej vama taka navijačka... ...Že dobro.... Pa kar ne neha... Jaz pa trpim! Dejzi...zdej se pa skulirej....trikrat vdihni in izdihni...pa ornk užgi v kišto...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 20:49:51
|
|
|
|
zarja1
|
DaisyE...glej za Mozilko, da jo prestrašiš-
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 20:49:59
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Oj Miš! Kako folikule? A že kaj tiščijo? pokorno javljam, da še ni frnikul , smo šele na S.factu, ampak tega ne okoli govort, zdaj imam izgovor za našega, da lohka vsak dan kakšnega hajnija spijem, ker kao folikli morajo rasti pa ti, pri teb kaj novega, ok razen exporerja? Nč novga. No ja, vsaj lepega ne. Hvala za brusa, vsaj neki, da dons lepega dobim... Aja pa hvala za benz na FB. Sem si kupila mašino za sajenje in sem bla včeraj čisto navdušena. Lepo ti skrbiš za nas.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 20:51:26
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Oj Miš! Kako folikule? A že kaj tiščijo? pokorno javljam, da še ni frnikul , smo šele na S.factu, ampak tega ne okoli govort, zdaj imam izgovor za našega, da lohka vsak dan kakšnega hajnija spijem, ker kao folikli morajo rasti pa ti, pri teb kaj novega, ok razen exporerja? Nč novga. No ja, vsaj lepega ne. Hvala za brusa, vsaj neki, da dons lepega dobim... Aja pa hvala za benz na FB. Sem si kupila mašino za sajenje in sem bla včeraj čisto navdušena. Lepo ti skrbiš za nas. a ne, kaj bi ti brez mene, kaj bomo spet vrgle kakšnega hajnija/uniona na mizo???
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 20:56:51
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ma ti si super lepa, sploh sem pa za kratkolaske, pa temne le zakaj le? aha jaz sem torej vama taka navijačka... ...Že dobro.... a taka si, bemti jaz sem si te pa čisto drgač predstavljala tak zdaj pa
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 20:57:38
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Oj Miš! Kako folikule? A že kaj tiščijo? pokorno javljam, da še ni frnikul , smo šele na S.factu, ampak tega ne okoli govort, zdaj imam izgovor za našega, da lohka vsak dan kakšnega hajnija spijem, ker kao folikli morajo rasti pa ti, pri teb kaj novega, ok razen exporerja? Nč novga. No ja, vsaj lepega ne. Hvala za brusa, vsaj neki, da dons lepega dobim... Aja pa hvala za benz na FB. Sem si kupila mašino za sajenje in sem bla včeraj čisto navdušena. Lepo ti skrbiš za nas. a ne, kaj bi ti brez mene, kaj bomo spet vrgle kakšnega hajnija/uniona na mizo??? Sem že pri drugem...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 20:59:23
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Oj Miš! Kako folikule? A že kaj tiščijo? pokorno javljam, da še ni frnikul , smo šele na S.factu, ampak tega ne okoli govort, zdaj imam izgovor za našega, da lohka vsak dan kakšnega hajnija spijem, ker kao folikli morajo rasti pa ti, pri teb kaj novega, ok razen exporerja? Nč novga. No ja, vsaj lepega ne. Hvala za brusa, vsaj neki, da dons lepega dobim... Aja pa hvala za benz na FB. Sem si kupila mašino za sajenje in sem bla včeraj čisto navdušena. Lepo ti skrbiš za nas. a ne, kaj bi ti brez mene, kaj bomo spet vrgle kakšnega hajnija/uniona na mizo??? Sem že pri drugem... a spet...he he...jaz pri prvem - mam Goooosserja...nije loše no poj pa viritualno lahko nazdraviva...čin
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 20:59:42
|
|
|
|
DaisyE
|
Ven me je vrglo... Upam, da zdaj bo. Zarči, daj mi neki za prestrašit eksplorerja.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.