Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 19:53:59
|
|
|
|
zarja1
|
Super da je Neža ok, ti pa se ne sekirat zarad mleka. Če ni, ni. RTM fejst, mučo...draga moja Lučka.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 19:55:09
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bozza Če je on za ... te ne bom niti spraševala ... saj ne boš vedela ... če pa ni, ga pa kar imej, saj je še kje kaj svežega valda, da je on za. Vedno.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 19:56:06
|
|
|
|
zarja1
|
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 27.10.2009 19:57:15 >
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 19:56:31
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Čer miklica - kaj je zdej, čakam, da me potrdiš na FB WP - nujno nazaj na pregled, jaz ne vem, zakaj nisi takoj šla. Držim pesti, da bo vse ok kimsy - super za cuker test, zdej pa le uživaj do konca . A tikerčka pa še zdej nimaš? rozni medo - kako kaj? Upam, da si se pozdravila. Uuuu, še kr mislim na tist sendvič barbi - super za Gonal, zdej pa bo. Pa upam, da se čimprej pozdraviš. špelka - super za 10 celic. Naj se jih čimveč oplodi silva-1 - čestitke SS - upam, da si čimprej urihtaš zadeve fargi - zgaga je dober znak žižetka - helou. Joj, še imam nekaj za tebe pa mismis in Hedi (so zadnjič pozabile pri meni) lučka - vaša Neža je cuker od cukrov IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica.m Drugo leto bom stara že 33 let in si res želim da bi uspelo (saj bo počasi 4 leta kar se trudiva na bebi). Kera mladina Itak, da ti bo uspelo, vse se da. Držim pesti zate Da ne boš preglasna!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 19:56:31
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Super da je Neža ok, ti pa se ne sekirat zarad mleka. Če ni, ni. RTM fejst, mučo...draga moja Lučka. Rada mam jst tebe tud do lune in nazaj, do sonca in nazaj,.... Za mleko se pa ne sekiram več, ker zdaj je pommembno to, da končno rada je in niso več borbe za hrannjenje.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 19:56:59
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: S* No danes sva bila pri Rešu, ki pravi da bi morala priti jutri ali v četrtek. Dal mi je že estrofem, tako da greva v novembru pa najina pingota . uuu midve bova pa res čist skupaj. Moja bi tud že lahko počas prišla, pol pa na estrofem in po pingvina. Super!!!!!!!!!! Kaj nas bo!!!!!!!!!! Se že veselim , več nas bo, bolj bo veselo. Sam s to stimulacijo ste me pa totalno razdražile . Je minilo že kar nekaj časa odkar je padel zadnji , tako da...
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 19:57:59
|
|
|
|
lučka 25
|
S*, nič čakat sam pejt
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 19:58:16
|
|
|
|
DaisyE
|
Čerčka babe! Jaz vas tako hvalim okol po svetu.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 19:58:55
|
|
|
|
DaisyE
|
Če se že javljam bolj bogo.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 19:59:03
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* Sam s to stimulacijo ste me pa totalno razdražile . Je minilo že kar nekaj časa odkar je padel zadnji , tako da... ja, pol pa le veselo na delo ....da vaju ne prehiti.....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 19:59:58
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Če se že javljam bolj bogo. ja to pa drži. Bi te morale malo po tazadnji...mater ne najdem onga smajlija... ahaaa našla evo...
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 27.10.2009 20:01:15 >
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 20:01:31
|
|
|
|
DaisyE
|
Kajši pa na zlatih čevljih!? To pa tud ne vem? No ja, glavno, da je stimulacija. Mene pa neki zanima. A ve kera, kaj je s temi smajliji. Do dons mi jih je limalo, zdaj mi pa tisti forum code gor meče. Pa se mi glih ne dopade vse skupaj. Pa preveč cajta gre za kopipejst.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 20:04:32
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Kajši pa na zlatih čevljih!? To pa tud ne vem? No ja, glavno, da je stimulacija. Mene pa neki zanima. A ve kera, kaj je s temi smajliji. Do dons mi jih je limalo, zdaj mi pa tisti forum code gor meče. Pa se mi glih ne dopade vse skupaj. Pa preveč cajta gre za kopipejst. Zihr je to zato, ker si bila poredna
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 20:04:34
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Če se že javljam bolj bogo. ja to pa drži. Bi te morale malo po tazadnji...mater ne najdem onga smajlija... ahaaa našla evo... pokorno se opravičujem in pustim pretepst. Samo smajlijev ne morem limat, ker me zaj.... A je to kaka fora v verziji explorerja? Zarči, kako si ti meni drugače? Jaz sem še zdaj slabe volje, ko se spomnim na edini cajt, ko sva se videle, pa sem se ti slabo posvečala. Pa še hajnija sem pozabila. Pa tako lepo si nam pripravila. Evo, za tole me lahko še dodatno s kolom po glavi.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 20:06:07
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Kajši pa na zlatih čevljih!? To pa tud ne vem? No ja, glavno, da je stimulacija. Mene pa neki zanima. A ve kera, kaj je s temi smajliji. Do dons mi jih je limalo, zdaj mi pa tisti forum code gor meče. Pa se mi glih ne dopade vse skupaj. Pa preveč cajta gre za kopipejst. Zihr je to zato, ker si bila poredna Good old Tanja! Hehe, tebi se pa vedno narežim. Evo, grem zdaj direkcione zate se pomatrat, pa ti bom enga prilimala.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 20:06:51
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Če se že javljam bolj bogo. ja to pa drži. Bi te morale malo po tazadnji...mater ne najdem onga smajlija... ahaaa našla evo... pokorno se opravičujem in pustim pretepst. Samo smajlijev ne morem limat, ker me zaj.... A je to kaka fora v verziji explorerja? Zarči, kako si ti meni drugače? Jaz sem še zdaj slabe volje, ko se spomnim na edini cajt, ko sva se videle, pa sem se ti slabo posvečala. Pa še hajnija sem pozabila. Pa tako lepo si nam pripravila. Evo, za tole me lahko še dodatno s kolom po glavi. draga saj bo še prilika, pol pa ti bom zagušla, da se boš htela presest..... Ma jaz sem ti po starem-še vedno nenoseča . Zdaj se mi že vse ampak res vse smeji..... Pa ti?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 20:07:43
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Kajši pa na zlatih čevljih!? To pa tud ne vem? No ja, glavno, da je stimulacija. Mene pa neki zanima. A ve kera, kaj je s temi smajliji. Do dons mi jih je limalo, zdaj mi pa tisti forum code gor meče. Pa se mi glih ne dopade vse skupaj. Pa preveč cajta gre za kopipejst. Zihr je to zato, ker si bila poredna Good old Tanja! Hehe, tebi se pa vedno narežim. Evo, grem zdaj direkcione zate se pomatrat, pa ti bom enga prilimala. Zdaj se bo DaisyE spremenila v
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 20:07:47
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Kajši pa na zlatih čevljih!? To pa tud ne vem? No ja, glavno, da je stimulacija. Mene pa neki zanima. A ve kera, kaj je s temi smajliji. Do dons mi jih je limalo, zdaj mi pa tisti forum code gor meče. Pa se mi glih ne dopade vse skupaj. Pa preveč cajta gre za kopipejst. Zihr je to zato, ker si bila poredna Good old Tanja! Hehe, tebi se pa vedno narežim. Evo, grem zdaj direkcione zate se pomatrat, pa ti bom enga prilimala. Ja drugač je pa verjetn kej z Explorerjem....pri meni je Explorer zastarel....tko da uporabljam Mozzillo...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 20:08:24
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Kaj Fargi.....si huda? Pa saj veš, da smo tu same navihanke..... hi hi...fargi pa ni tko zlo hit huda...o ne...ona pa ne...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 20:11:29
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Kaj Fargi.....si huda? Pa saj veš, da smo tu same navihanke..... hi hi...fargi pa ni tko zlo hit huda...o ne...ona pa ne... finooooo
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 20:12:51
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Da ne boš preglasna! Sem zdele študirala, pa kira je ta Daisy, pa sem se že hotla zbunt, kaj je to za ena pametna, pol sem šele pokapirala, se res vid, da te že dolg ni blo
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 20:13:54
|
|
|
|
DaisyE
|
Evo jih: Eko, to je moj labodji spev za danes! Tale malenkost mi je vzela celih pet minut! Od zdaj naprej dobite samo navadne še. Dedcev pa še sploh nisem probala. To bi šele znal biti podvig. Je.bemti explorerja.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 20:15:04
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Evo jih: Eko, to je moj labodji spev za danes! Tale malenkost mi je vzela celih pet minut! Od zdaj naprej dobite samo navadne še. Dedcev pa še sploh nisem probala. To bi šele znal biti podvig. Je.bemti explorerja.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 20:16:21
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 draga saj bo še prilika, pol pa ti bom zagušla, da se boš htela presest..... Ma jaz sem ti po starem-še vedno nenoseča . Zdaj se mi že vse ampak res vse smeji..... Pa ti? Tud še vedno nenoseča. Smeji se mi pa tud. Oblubim, da se ne bom presedla.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 20:16:27
|
|
|
|
zarja1
|
kam ste zdaj vse šle......
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?