|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
27.10.2009 19:53:59   
zarja1
Super da je Neža ok, ti pa se ne sekirat zarad mleka. Če ni, ni. RTM fejst, mučo...draga moja Lučka.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
27.10.2009 19:55:09   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: bozza

Če je on za ... te ne bom niti spraševala ... saj ne boš vedela ... če pa ni, ga pa kar imej, saj je še kje kaj svežega user posted image
valda, da je on za. Vedno.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
27.10.2009 19:56:06   
zarja1
user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 27.10.2009 19:57:15 >

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
27.10.2009 19:56:31   
DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Čer user posted image

miklica - kaj je zdej, čakam, da me potrdiš na FB user posted image
WP - nujno nazaj na pregled, jaz ne vem, zakaj nisi takoj šla. Držim pesti, da bo vse ok user posted image
kimsy - super za cuker test, zdej pa le uživaj do konca user posted image . A tikerčka pa še zdej nimaš?
rozni medo - kako kaj? Upam, da si se pozdravila. Uuuu, še kr mislim na tist sendvič user posted image
barbi - super za Gonal, zdej pa bo. Pa upam, da se čimprej pozdraviš.
špelka - super za 10 celic. Naj se jih čimveč oplodi user posted image
silva-1 - čestitke user posted image
SS - upam, da si čimprej urihtaš zadeve user posted image
fargi - zgaga je dober znak user posted image
žižetka - helou. Joj, še imam nekaj za tebe pa mismis in Hedi (so zadnjič pozabile pri meni) user posted image
lučka - vaša Neža je cuker od cukrov user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica.m

Drugo leto bom stara že 33 let in si res želim da bi uspelo (saj bo počasi 4 leta kar se trudiva na bebi).

Kera mladina user posted image  Itak, da ti bo uspelo, vse se da. Držim pesti zate user posted image

Da ne boš preglasna! user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
27.10.2009 19:56:31   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Super da je Neža ok, ti pa se ne sekirat zarad mleka. Če ni, ni. RTM fejst, mučo...draga moja Lučka.user posted image

Rada mam jst tebe tud do lune in nazaj, do sonca in nazaj,....user posted image
Za mleko se pa ne sekiram več, ker zdaj je pommembno to, da končno rada je in niso več borbe za hrannjenje.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
27.10.2009 19:56:59   
S*

IZVIRNO SPOROČILO: S*
No danes sva bila pri Rešu, ki pravi da bi morala user posted image priti jutri ali v četrtek. Dal mi je že estrofem, tako da greva v novembru pa najina pingota user posted image   user posted image   user posted image .

uuu midve bova pa res čist skupaj. Moja user posted image bi tud že lahko počas prišla, pol pa na estrofem in po pingvina. Super!!!!!!!!!! Kaj nas bo!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Se že veselim user posted image   user posted image   user posted image , več nas bo, bolj bo veselo.

Sam s to stimulacijo ste me pa totalno razdražile user posted image . Je minilo že kar nekaj časa odkar je padel zadnji user posted image user posted image , tako da...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
27.10.2009 19:57:59   
lučka 25
S*, nič čakat sam pejt user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
27.10.2009 19:58:16   
DaisyE
Čerčka babe! Jaz vas tako hvalim okol po svetu.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
27.10.2009 19:58:55   
DaisyE
Če se že javljam bolj bogo.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
27.10.2009 19:59:03   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: S*
Sam s to stimulacijo ste me pa totalno razdražile user posted image . Je minilo že kar nekaj časa odkar je padel zadnji user posted image user posted image , tako da...

ja, pol pa le veselo na delouser posted image ....da vaju user posted image ne prehiti.....

Horny Teddy

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
27.10.2009 19:59:58   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

ja to pa drži. Bi te morale malo po tazadnji...mater ne najdem onga smajlija...user posted image
ahaaa našla evo...user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 27.10.2009 20:01:15 >

Horny Teddy

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
27.10.2009 20:01:31   
DaisyE
Kajši pa na zlatih čevljih!? To pa tud ne vem? user posted image No ja, glavno, da je stimulacija.

Mene pa neki zanima. A ve kera, kaj je s temi smajliji. Do dons mi jih je limalo, zdaj mi pa tisti forum code gor meče. Pa se mi glih ne dopade vse skupaj. Pa preveč cajta gre za kopipejst.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
27.10.2009 20:04:32   
Tanja_Jes

Kajši pa na zlatih čevljih!? To pa tud ne vem? user posted image No ja, glavno, da je stimulacija.

Mene pa neki zanima. A ve kera, kaj je s temi smajliji. Do dons mi jih je limalo, zdaj mi pa tisti forum code gor meče. Pa se mi glih ne dopade vse skupaj. Pa preveč cajta gre za kopipejst.

Zihr je to zato, ker si bila poredna user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
27.10.2009 20:04:34   
DaisyE

ja to pa drži. Bi te morale malo po tazadnji...mater ne najdem onga smajlija...user posted image

pokorno se opravičujem in pustim pretepst. Samo smajlijev ne morem limat, ker me zaj.... A je to kaka fora v verziji explorerja?

Zarči, kako si ti meni drugače? Jaz sem še zdaj slabe volje, ko se spomnim na edini cajt, ko sva se videle, pa sem se ti slabo posvečala. Pa še hajnija sem pozabila. Pa tako lepo si nam pripravila. user posted image Evo, za tole me lahko še dodatno s kolom po glavi.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
27.10.2009 20:06:07   
DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Zihr je to zato, ker si bila poredna user posted image user posted image user posted image

Good old Tanja! Hehe, tebi se pa vedno narežim. Evo, grem zdaj direkcione zate se pomatrat, pa ti bom enga prilimala.

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
27.10.2009 20:06:51   
zarja1

pokorno se opravičujem in pustim pretepst. Samo smajlijev ne morem limat, ker me zaj.... A je to kaka fora v verziji explorerja?

Zarči, kako si ti meni drugače? Jaz sem še zdaj slabe volje, ko se spomnim na edini cajt, ko sva se videle, pa sem se ti slabo posvečala. Pa še hajnija sem pozabila. Pa tako lepo si nam pripravila. user posted image Evo, za tole me lahko še dodatno s kolom po glavi.
draga saj bo še prilika, pol pa ti bom zagušla, da se boš htela presest.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma jaz sem ti po starem-še vedno nenosečauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj se mi že vse ampak res vse smeji.....
Pa ti?

Horny Teddy

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
27.10.2009 20:07:43   
zarja1

Good old Tanja! Hehe, tebi se pa vedno narežim. Evo, grem zdaj direkcione zate se pomatrat, pa ti bom enga prilimala.
Zdaj se bo DaisyE spremenila v user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
27.10.2009 20:07:47   
Tanja_Jes

Ja drugač je pa verjetn kej z Explorerjem....pri meni je Explorer zastarel....tko da uporabljam Mozzillo...

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
27.10.2009 20:08:24   
Fargesia

Kaj Fargi.....si huda? Pa saj veš, da smo tu same navihanke.....user posted image

hi hi...fargi pa ni tko zlo hit huda...o ne...ona pa ne...user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
27.10.2009 20:11:29   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Kaj Fargi.....si huda? Pa saj veš, da smo tu same navihanke.....user posted image

hi hi...fargi pa ni tko zlo hit huda...o ne...ona pa ne...user posted image user posted image user posted image

finooooo user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
27.10.2009 20:12:51   
Reby

Da ne boš preglasna! user posted image user posted image

Sem zdele študirala, pa kira je ta Daisy, pa sem se že hotla zbunt, kaj je to za ena pametna, pol sem šele pokapirala, se res vid, da te že dolg ni blo user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
27.10.2009 20:13:54   
DaisyE
Evo jih:

user posted image

Eko, to je moj labodji spev za danes! Tale malenkost mi je vzela celih pet minut! Od zdaj naprej dobite samo navadne še.

Dedcev pa še sploh nisem probala. To bi šele znal biti podvig. Je.bemti explorerja.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
27.10.2009 20:15:04   
zarja1

Evo jih:

user posted image

Eko, to je moj labodji spev za danes! Tale malenkost mi je vzela celih pet minut! Od zdaj naprej dobite samo navadne še.

Dedcev pa še sploh nisem probala. To bi šele znal biti podvig. Je.bemti explorerja.
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
27.10.2009 20:16:21   
DaisyE

draga saj bo še prilika, pol pa ti bom zagušla, da se boš htela presest.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma jaz sem ti po starem-še vedno nenosečauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj se mi že vse ampak res vse smeji.....
Pa ti?

Tud še vedno nenoseča. user posted image user posted image Smeji se mi pa tud.

Oblubim, da se ne bom presedla.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
27.10.2009 20:16:27   
zarja1
kam ste zdaj vse šle...... user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?