Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:24:12
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: mismis kaj je dej, a bo katera pripolala kakšnega fajnega deca gor, a se moram spet samomulirati? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaj ta jaaaaaaaaaaa pomeni, samomulacija al kaj? Nisem več na tekočem, kaj se ti dopade.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:24:20
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: mismis kaj je dej, a bo katera pripolala kakšnega fajnega deca gor, a se moram spet samomulirati? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaj ta jaaaaaaaaaaa pomeni, samomulacija al kaj? ne, to pomen da daj kakega fajn dedca gor moj je na službeni poti
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:24:24
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes ja sam ona jih ma še v garanciji Ti me boš ubila!!!! hudo
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:24:52
|
|
|
|
mismis
|
ok, soti heca, kje so zdej tele deci??? jaz čakam na Butlerja, da se lepo zleknem v stol, spijem pirček, pa zraven kakšnega prižgem onako ljudski
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:25:10
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ahem, zdaj maš konkurenco v meni pol bom mela pa najlepše čajne vrečke pr kolenih ja no, konkurenca je vedno pozitivna, da ti moč, da se trudiš za več, bolje, večje maš z.s nazaj, mislim Saj o joških se vama ni treba prek zsjev dogovarjat. Ja ....s temi hormoni...smo konkurenca La Toyi hahah ja sam ona jih ma še v garanciji Pa v Arturjevih rokah
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:25:24
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: mismis kaj je dej, a bo katera pripolala kakšnega fajnega deca gor, a se moram spet samomulirati? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Evo ga not bad... sam brada zgečka
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:25:29
|
|
|
|
DaisyE
|
Evo miš, posebej zate:
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:25:44
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: mismis kaj je dej, a bo katera pripolala kakšnega fajnega deca gor, a se moram spet samomulirati? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Evo ga o ja to mi delaj come to mammy
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:26:01
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis ok, soti heca, kje so zdej tele deci??? jaz čakam na Butlerja, da se lepo zleknem v stol, spijem pirček, pa zraven kakšnega prižgem onako ljudski mmmmm...prižgeš...moram tut jest
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:26:17
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Evo miš, posebej zate: , važn da je hajni
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:26:19
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis ok, soti heca, kje so zdej tele deci??? jaz čakam na Butlerja, da se lepo zleknem v stol, spijem pirček, pa zraven kakšnega prižgem onako ljudski Saj sem ti ga napopala. Je na prejšnji strani Ups si že ugotovila
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 21.10.2009 22:27:15 >
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:26:43
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: mismis kaj je dej, a bo katera pripolala kakšnega fajnega deca gor, a se moram spet samomulirati? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Evo ga not bad... sam brada zgečka Ajsi, šč šč, prste stran, ta je MOJ
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:26:46
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Evo miš, posebej zate: Mišmiš sam vzem ajmar...pa let...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:26:48
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Evo miš, posebej zate: A ta je zdej v igri? Ta pa menja
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:27:01
|
|
|
|
ledenka
|
a je FB spet crknu?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:27:03
|
|
|
|
DaisyE
|
Tale je neprecenljiv, ma še v žepu enga.... Ostale pa sproti hladi.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:27:35
|
|
|
|
lučka 25
|
Punce, dobr da sem vas šla mal prebrat, pa se vklučla v to norijo, da se vsaj mal nasmejim po današnjem dnevu. Sem spet polna energije.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:27:41
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Evo miš, posebej zate: Mišmiš sam vzem ajmar...pa let... točno tako, ajmar pa led, tipa pa vam z veseljem prepustim, da ne bom tako egoistična
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:27:46
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Evo miš, posebej zate: Mišmiš sam vzem ajmar...pa let...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:27:53
|
|
|
|
Pija76
|
Heinija še porajtala nisem
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:28:12
|
|
|
|
gigi1
|
Uf dogaja na tekmi..
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:28:19
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Heinija še porajtala nisem Joj Pija...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:28:32
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Heinija še porajtala nisem ah, to je edino kar sem jaz porajtala na tej fotki
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:28:56
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis točno tako, ajmar pa led, tipa pa vam z veseljem prepustim, da ne bom tako egoistična Ke ma pa led!? Je pa res neprecenljiv! Daj no, saj če ga malo ostrižeš....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:28:59
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Uf dogaja na tekmi.. kaj, kaj dogaja, hit povej???
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?