Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:13:30
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Čveke...ne dojemam.... A veste zakva so moški pametnejši in zakaj ženske pač čvekamo skoz? Zakva?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:13:33
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Čveke...ne dojemam.... A veste zakva so moški pametnejši in zakaj ženske pač čvekamo skoz? Naa. Ne priznam, da so pametnejši. Pa vseglih povej.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:13:40
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Čveke...ne dojemam.... A veste zakva so moški pametnejši in zakaj ženske pač čvekamo skoz? zakaj
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:13:54
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis saj jaz tudi, ne pozabi, jaz sem prva in edina zmagovalka našega prvega in edinega big boby tekmovanja, ker naslednjega ni bilo, titula ostane v mojih rokah, ali še bolje nedrih ahem, zdaj maš konkurenco v meni pol bom mela pa najlepše čajne vrečke pr kolenih
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:14:01
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis hm hm, le o čem ve to?? O moških, takih TAPRAVIT! Ej zdele je pa naš dam najdu
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:14:03
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes 2:1...zdej grem pa še jest po pir Tko se govori....za pir. Za gol pa, škoda. A samo jaz navijam za Real? Jst, če ne igra proti Milanu, Barci, Interju... Ma zate itak vem, da si Italjanka.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:14:44
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Čveke...ne dojemam.... A veste zakva so moški pametnejši in zakaj ženske pač čvekamo skoz? zakaj Ja moški majo dve glavi, ženske pa dvojne ustnice
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:14:48
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis no, no Lučka, kaj pa mi mlekarnarji??? Sploh uni v skladišču so menda fajn. Težko da so od šmera, so pa verjetn od mleka....torej mlečni . Mogoče se kak fejst najde v pisarni, kak IT oddelek A na ITju so pošmirani? Od česa? V skladišču lahko vsaj kaj olja iz tovornjaka nase dobijo.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:14:55
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes u IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes 2:1...zdej grem pa še jest po pir Tko se govori....za pir. Za gol pa, škoda. A samo jaz navijam za Real? Zgleda ...mah sej imate našega Kaka :) tko da delno za Milan navijaš No ja, recmo
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:14:56
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: mismis saj jaz tudi, ne pozabi, jaz sem prva in edina zmagovalka našega prvega in edinega big boby tekmovanja, ker naslednjega ni bilo, titula ostane v mojih rokah, ali še bolje nedrih ahem, zdaj maš konkurenco v meni pol bom mela pa najlepše čajne vrečke pr kolenih ja no, konkurenca je vedno pozitivna, da ti moč, da se trudiš za več, bolje, večje maš z.s nazaj, mislim
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:15:55
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes 2:1...zdej grem pa še jest po pir Tko se govori....za pir. Za gol pa, škoda. A samo jaz navijam za Real? Jst, če ne igra proti Milanu, Barci, Interju... Ma zate itak vem, da si Italjanka. Vse za dobrososedske odnose
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:15:59
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Čveke...ne dojemam.... A veste zakva so moški pametnejši in zakaj ženske pač čvekamo skoz? zakaj Ja moški majo dve glavi, ženske pa dvojne ustnice ....
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:16:28
|
|
|
|
mismis
|
a imamo zdaj spet minuto molka, ali ste se vse zamislile, nad dvema moškima glavama
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:16:54
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes 2:1...zdej grem pa še jest po pir Tko se govori....za pir. Za gol pa, škoda. A samo jaz navijam za Real? Jst, če ne igra proti Milanu, Barci, Interju... Ma zate itak vem, da si Italjanka. Vse za dobrososedske odnose
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:17:01
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ahem, zdaj maš konkurenco v meni pol bom mela pa najlepše čajne vrečke pr kolenih ja no, konkurenca je vedno pozitivna, da ti moč, da se trudiš za več, bolje, večje maš z.s nazaj, mislim Saj o joških se vama ni treba prek zsjev dogovarjat.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:17:05
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Čveke...ne dojemam.... A veste zakva so moški pametnejši in zakaj ženske pač čvekamo skoz? zakaj Ja moški majo dve glavi, ženske pa dvojne ustnice dobr je
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:17:21
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Čveke...ne dojemam.... A veste zakva so moški pametnejši in zakaj ženske pač čvekamo skoz? zakaj Ja moški majo dve glavi, ženske pa dvojne ustnice Še dobro, da ne žnable
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:17:32
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis a imamo zdaj spet minuto molka, ali ste se vse zamislile, nad dvema moškima glavama po moje so se vse zamislile
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:17:38
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ahem, zdaj maš konkurenco v meni pol bom mela pa najlepše čajne vrečke pr kolenih ja no, konkurenca je vedno pozitivna, da ti moč, da se trudiš za več, bolje, večje maš z.s nazaj, mislim Saj o joških se vama ni treba prek zsjev dogovarjat. saj se ne, dogovarjava se samo, kje in kdaj jih bova merile
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:18:33
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ahem, zdaj maš konkurenco v meni pol bom mela pa najlepše čajne vrečke pr kolenih ja no, konkurenca je vedno pozitivna, da ti moč, da se trudiš za več, bolje, večje maš z.s nazaj, mislim Saj o joških se vama ni treba prek zsjev dogovarjat. saj se ne, dogovarjava se samo, kje in kdaj jih bova merile
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:18:36
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ahem, zdaj maš konkurenco v meni pol bom mela pa najlepše čajne vrečke pr kolenih ja no, konkurenca je vedno pozitivna, da ti moč, da se trudiš za več, bolje, večje maš z.s nazaj, mislim Saj o joških se vama ni treba prek zsjev dogovarjat. Ja ....s temi hormoni...smo konkurenca La Toyi
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:18:51
|
|
|
|
mismis
|
kaj je dej, a bo katera pripolala kakšnega fajnega deca gor, a se moram spet samomulirati?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:18:59
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis a imamo zdaj spet minuto molka, ali ste se vse zamislile, nad dvema moškima glavama Hjahm. Bo že res. Samo poglej kaj delamo. Po tv se spet derejo.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:19:03
|
|
|
|
lučka 25
|
2:2
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:19:03
|
|
|
|
pikovit
|
2:2
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?