Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:19:14
|
|
|
|
gigi1
|
UU jeb.emti 2:2
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:19:14
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
bemtiš....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:19:22
|
|
|
|
DaisyE
|
za koga je zdaj?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:19:33
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ahem, zdaj maš konkurenco v meni pol bom mela pa najlepše čajne vrečke pr kolenih ja no, konkurenca je vedno pozitivna, da ti moč, da se trudiš za več, bolje, večje maš z.s nazaj, mislim Saj o joških se vama ni treba prek zsjev dogovarjat. Ja ....s temi hormoni...smo konkurenca La Toyi mogoče po obsegu, po pameti je pa še zdaleč ne dosegamo
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:19:33
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ahem, zdaj maš konkurenco v meni pol bom mela pa najlepše čajne vrečke pr kolenih ja no, konkurenca je vedno pozitivna, da ti moč, da se trudiš za več, bolje, večje maš z.s nazaj, mislim Saj o joških se vama ni treba prek zsjev dogovarjat. saj se ne, dogovarjava se samo, kje in kdaj jih bova merile sam komisijo je treba določit ene par unih mišičnjakov iz 40+
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:19:46
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 UU jeb.emti 2:2 A to ni vredu?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:19:53
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 UU jeb.emti 2:2 iz ust si mi vzela
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:19:55
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ahem, zdaj maš konkurenco v meni pol bom mela pa najlepše čajne vrečke pr kolenih ja no, konkurenca je vedno pozitivna, da ti moč, da se trudiš za več, bolje, večje maš z.s nazaj, mislim Saj o joških se vama ni treba prek zsjev dogovarjat. Ja ....s temi hormoni...smo konkurenca La Toyi hahah
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:20:23
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE za koga je zdaj? za naše
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:20:42
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ahem, zdaj maš konkurenco v meni pol bom mela pa najlepše čajne vrečke pr kolenih ja no, konkurenca je vedno pozitivna, da ti moč, da se trudiš za več, bolje, večje maš z.s nazaj, mislim Saj o joških se vama ni treba prek zsjev dogovarjat. Ja ....s temi hormoni...smo konkurenca La Toyi mogoče po obsegu, po pameti je pa še zdaleč ne dosegamo Jao jao A ste jo mogle vn potegnt?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:20:45
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sam komisijo je treba določit ene par unih mišičnjakov iz 40+ A mi smo pol lahko publika? Neodvisni strokovni ocenjevalci?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:20:56
|
|
|
|
mismis
|
Ajsi, ne bo šlo, uni na 40+ so na moji strani, ker jih jah tako veselo popam
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:21:17
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 UU jeb.emti 2:2 iz ust si mi vzela V isti stotinki
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:21:21
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ahem, zdaj maš konkurenco v meni pol bom mela pa najlepše čajne vrečke pr kolenih ja no, konkurenca je vedno pozitivna, da ti moč, da se trudiš za več, bolje, večje maš z.s nazaj, mislim Saj o joških se vama ni treba prek zsjev dogovarjat. Ja ....s temi hormoni...smo konkurenca La Toyi mogoče po obsegu, po pameti je pa še zdaleč ne dosegamo a ja???........
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:21:48
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ahem, zdaj maš konkurenco v meni pol bom mela pa najlepše čajne vrečke pr kolenih ja no, konkurenca je vedno pozitivna, da ti moč, da se trudiš za več, bolje, večje maš z.s nazaj, mislim Saj o joških se vama ni treba prek zsjev dogovarjat. Ja ....s temi hormoni...smo konkurenca La Toyi mogoče po obsegu, po pameti je pa še zdaleč ne dosegamo Jao jao A ste jo mogle vn potegnt? noben je ni ven vleklu, je kar sama skočila, glih tko kot njeni joški iz majčke gravitacija, pravim jaz
< Sporočilo je popravil mismis -- 21.10.2009 22:22:09 >
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:21:57
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE za koga je zdaj? za naše Dons je pa fajn večer. Pijemo za naše, navijamo za naše. Se počutim čist doma. Pa še dec mi bo en pir prinesel. La vita e bella.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:22:01
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ahem, zdaj maš konkurenco v meni pol bom mela pa najlepše čajne vrečke pr kolenih ja no, konkurenca je vedno pozitivna, da ti moč, da se trudiš za več, bolje, večje maš z.s nazaj, mislim Saj o joških se vama ni treba prek zsjev dogovarjat. Ja ....s temi hormoni...smo konkurenca La Toyi hahah ja sam ona jih ma še v garanciji
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:22:03
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis kaj je dej, a bo katera pripolala kakšnega fajnega deca gor, a se moram spet samomulirati? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:22:47
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: mismis kaj je dej, a bo katera pripolala kakšnega fajnega deca gor, a se moram spet samomulirati? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Jst bi se tud rada mal slinla.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:22:55
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: mismis kaj je dej, a bo katera pripolala kakšnega fajnega deca gor, a se moram spet samomulirati? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaj ta jaaaaaaaaaaa pomeni, samomulacija al kaj?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:23:04
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sam komisijo je treba določit ene par unih mišičnjakov iz 40+ A mi smo pol lahko publika? Neodvisni strokovni ocenjevalci? itak, brez vas (in pira) ne gre
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:23:21
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ahem, zdaj maš konkurenco v meni pol bom mela pa najlepše čajne vrečke pr kolenih ja no, konkurenca je vedno pozitivna, da ti moč, da se trudiš za več, bolje, večje maš z.s nazaj, mislim Saj o joških se vama ni treba prek zsjev dogovarjat. Ja ....s temi hormoni...smo konkurenca La Toyi hahah ja sam ona jih ma še v garanciji ja, doživljensko
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:23:25
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes ja sam ona jih ma še v garanciji Ti me boš ubila!!!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:24:10
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: mismis kaj je dej, a bo katera pripolala kakšnega fajnega deca gor, a se moram spet samomulirati? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Jst bi se tud rada mal slinla. a spet ta šmiraste šarmerje..... no, jest mam rada mlad meso...če se bo kej najdl
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:24:12
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: mismis kaj je dej, a bo katera pripolala kakšnega fajnega deca gor, a se moram spet samomulirati? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Evo ga
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?