Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:08:35
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis no, no Lučka, kaj pa mi mlekarnarji??? Sploh uni v skladišču so menda fajn.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:08:57
|
|
|
|
DaisyE
|
ŠEEEEEEN GOOOOOLLLLLLLLLLLLL
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:09:02
|
|
|
|
pikovit
|
2:1 ne morš verjet
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:09:02
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Evo punce, Bozza je obupala nad nami, ostale bojo pa ju3 . Sej res ni za sledit. Lučka ti se kar mal sprosti, včasih se moraš. Kakšne alergije dajejo Nežo? jajca in mleko. Mal heca, da ne bom zamorjena: upam da alergijo na jaca minejo, da bo tako na mlada leta za fanti gledala, mlekarce pa naj kar pri miru pusti. no, no Lučka, kaj pa mi mlekarnarji??? nisem mislila sladoleda, ampak mlekarce"
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:09:04
|
|
|
|
gigi1
|
1:2
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:09:07
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Saj men tud ni jasno Tanja. Ti samo odgovarjaj na zadnji post, ki ga prebereš, pa nekako bo. A že vem, čigave folikle zalivam? naše!!!! Od vseh, kar na zalogo!!!!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:09:13
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
2:1...zdej grem pa še jest po pir
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:09:21
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: mismis jaz pa glih nazaj s filtra, bemti še zdaj mi ni ratal nučiti psa, da mi prinese novega hajnija, ko je trenutni prazen ma te bosanci so za določene zadeve tako trdi dej ga na višjo stopnjo agilitija pel kakšen agiltiy neki, tam ga učijo kako teči čeu ovire, pa ne bom ga jaz lovila čez vse ovire, ko bo nesel mojega hajnija v gobcu
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:09:37
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit 2:1 ne morš verjet ups popravek 1:2
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:10:00
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis ma te bosanci so za določene zadeve tako trdi Ja, za določene zadeve so pa res precej trdi. Ampak prav pride, a ne? ne bi vedela, sem mela samo Slovence Uf kaj si zamudila
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:10:17
|
|
|
|
DaisyE
|
Aja skladiščnike je imela menda bolj blanč na zalogi... pa lejte kam so jo pripeljali. V porodnišnico.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:10:33
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis no, no Lučka, kaj pa mi mlekarnarji??? Sploh uni v skladišču so menda fajn. Težko da so od šmera, so pa verjetn od mleka....torej mlečni . Mogoče se kak fejst najde v pisarni, kak IT oddelek
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:10:39
|
|
|
|
pikovit
|
matr mene pa tolk glava boli
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:10:47
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Evo punce, Bozza je obupala nad nami, ostale bojo pa ju3 . Sej res ni za sledit. Lučka ti se kar mal sprosti, včasih se moraš. Kakšne alergije dajejo Nežo? jajca in mleko. Mal heca, da ne bom zamorjena: upam da alergijo na jaca minejo, da bo tako na mlada leta za fanti gledala, mlekarce pa naj kar pri miru pusti. no, no Lučka, kaj pa mi mlekarnarji??? nisem mislila sladoleda, ampak mlekarce" saj jaz tudi, ne pozabi, jaz sem prva in edina zmagovalka našega prvega in edinega big boby tekmovanja, ker naslednjega ni bilo, titula ostane v mojih rokah, ali še bolje nedrih
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:10:54
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes 2:1...zdej grem pa še jest po pir Tko se govori....za pir. Za gol pa, škoda. A samo jaz navijam za Real?
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:11:35
|
|
|
|
ledenka
|
kdo pa igra? mišmiš, maš ZS - moram moj FB seznam popolnit
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:11:47
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis no, no Lučka, kaj pa mi mlekarnarji??? Sploh uni v skladišču so menda fajn. Težko da so od šmera, so pa verjetn od mleka....torej mlečni . Mogoče se kak fejst najde v pisarni, kak IT oddelek hm hm, le o čem ve to??
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:11:50
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Čveke...ne dojemam.... A veste zakva so moški pametnejši in zakaj ženske pač čvekamo skoz?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:11:53
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis ma te bosanci so za določene zadeve tako trdi Ja, za določene zadeve so pa res precej trdi. Ampak prav pride, a ne? ne bi vedela, sem mela samo Slovence Uf kaj si zamudila
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:12:20
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes 2:1...zdej grem pa še jest po pir Na zdravje! Če so pa naši, pa še na zalogo, pol bom pa še jaz en pir.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:12:23
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit matr mene pa tolk glava boli En pir, pa bo koj bolj. Jaz sem samo en kozarc, pa sem pijana. Alkohol pa res ni moj prjatu. No, dons je
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:12:26
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: mismis jaz pa glih nazaj s filtra, bemti še zdaj mi ni ratal nučiti psa, da mi prinese novega hajnija, ko je trenutni prazen ma te bosanci so za določene zadeve tako trdi dej ga na višjo stopnjo agilitija pel kakšen agiltiy neki, tam ga učijo kako teči čeu ovire, pa ne bom ga jaz lovila čez vse ovire, ko bo nesel mojega hajnija v gobcu Pol je pa to ideja, da ti novo stopnjo uvedeš, patentiraš in prodaš
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:12:49
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes 2:1...zdej grem pa še jest po pir Tko se govori....za pir. Za gol pa, škoda. A samo jaz navijam za Real? Jst, če ne igra proti Milanu, Barci, Interju...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:12:59
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
u IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes 2:1...zdej grem pa še jest po pir Tko se govori....za pir. Za gol pa, škoda. A samo jaz navijam za Real? Zgleda ...mah sej imate našega Kaka :) tko da delno za Milan navijaš
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 21.10.2009 22:13:21
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Čveke...ne dojemam.... A veste zakva so moški pametnejši in zakaj ženske pač čvekamo skoz? Zakaj?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?