|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
23.11.2009 12:48:58   
n74
Ojla, punce.

Bom hitra, ker sem v službi in čakam ata, da me pokliče nazaj. Danes nisem dobro opravila, ker je beta iz petka (74,..) do danes narastla samo na 95,..
Tko, da mišmiš, dej me dol iz seznama, prosim.
Samo upam, da mi bo M pritekla sama, da ne bo treba na čiščenje.

Lp, N.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
23.11.2009 12:50:42   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: n74

Ojla, punce.

Bom hitra, ker sem v službi in čakam ata, da me pokliče nazaj. Danes nisem dobro opravila, ker je beta iz petka (74,..) do danes narastla samo na 95,..

Lp, N.

Tako mi je žal za tole. Res sem kr žalostna. user posted image user posted image user posted image  Tole res ni fer. Sploh ne vem, kaj naj rečem. Sem ostala brez besed. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
23.11.2009 12:53:32   
zarja1
N74user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
23.11.2009 12:56:39   
Anonimen
atina, čestitke tudi iz moje strani!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aljonka, kar verjemi mi!! user posted image user posted image user posted image

n74user posted image user posted image   user posted image kar na jok mi gre.. res sem upala, da vama je tokrat končno uspelo! user posted image Drži se!!

(odgovor članu atina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4779
23.11.2009 12:56:50   
mismis

Ojla, punce.

Lp, N.

n74, joj zelo mi je hudo zate user posted image user posted image , sedaj bom držala pestke, da se bo res samo ščistilo, da ne bo potrebno iti...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
23.11.2009 12:58:52   
mismis
Atina, čestitke še z moje strani user posted image user posted image user posted image , lepo da se naš seznam nosečk daljša. V katerem centru pa si (mogoče sem spregledala)...

Bom pa jaz danes namesto Barbi slabe volje, počasi me napada PMS user posted image user posted image user posted image , že čutim glavobol in krče v bušiju, upam da to ne pomeni še nič slabega user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
23.11.2009 13:00:03   
metuljci
n74 user posted image

atina tebi pa čestitke user posted image

vsem ostalim pa držim pesti za debele pluse user posted image

moje user posted image  še ni, pa se je včeraj nekaj nakazovalo user posted image  in sem bila tako srečna, da se bo končno začelo, danes pa ne duha ne sluha user posted image   se mi zdi da so moja pričakovanja spet prevelika, zato se pa bojim še predno se je sploh kaj začelo user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
23.11.2009 13:02:00   
BarbiG
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Atina, čestitke še z moje strani user posted image user posted image user posted image , lepo da se naš seznam nosečk daljša. V katerem centru pa si (mogoče sem spregledala)...

Bom pa jaz danes namesto Barbi slabe volje, počasi me napada PMS user posted image user posted image user posted image , že čutim glavobol in krče v bušiju, upam da to ne pomeni še nič slabega user posted image user posted image

O ne, tega pa ne dovolim. Šc, stran dej tele grde misli, tole lohk napoveduje tud nosečnost. Jst navijam kot nora, da bove po najinmu koncu skupi vozičkale. user posted image  Je veliko prekmalu, da bi lohk tko črno gledala na zadevo. Ma da nam vsem na seznamčku rata.

< Sporočilo je popravil BarbiG -- 23.11.2009 13:03:17 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
23.11.2009 13:04:37   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

O ne, tega pa ne dovolim. Šc, stran dej tele grde misli, tole lohk napoveduje tud nosečnost. Jst navijam kot nora, da bove po najinmu koncu skupi vozičkale. user posted image

ja Barbi,  lepo bi bilo, da bi skupi vozičkale po našem koncu, saj se še ne prepuščam slabi volji, ampak teli krči so iz ure v uro močnejši.
Pa če pomislim, da v 3. postopku, ko je uspelo nisem imela nobenih, ama čisto nobenih znakov user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
23.11.2009 13:11:01   
kajsica

O ne, tega pa ne dovolim. Šc, stran dej tele grde misli, tole lohk napoveduje tud nosečnost. Jst navijam kot nora, da bove po najinmu koncu skupi vozičkale. user posted image

ja Barbi,  lepo bi bilo, da bi skupi vozičkale po našem koncu, saj se še ne prepuščam slabi volji, ampak teli krči so iz ure v uro močnejši.
Pa če pomislim, da v 3. postopku, ko je uspelo nisem imela nobenih, ama čisto nobenih znakov user posted image user posted image

Zdaj pa ne gre drugače kot da se oglasim.....bemti Mišmiš.......nehaj......normalno da te matra pa razni krči pa napetost pa ne vem kaj še kaj vse.....baba.....če pa cel dan sediš, pa definitivno nimaš gor hlač na štrikce da si jih zrahljaš....Jaz vidim da če dlje časa sedim da se mi začnejo krči in bolečina kot pri M.....bejži počivat...

Kot prvo se neki dogaja....spomni se mene in mojo paranojo par dni nazaj, me je isto razganjalo kot tebe....pa nič ne pomaga...je treba počakat do testa. Pa na tisti + potem pa pri nas na UZ, ki je večja težava. Tako da draga moja...slabe misli stran in počakat...jaz pa navijam ko pri norcih bi rekla naša Dejzi.

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
23.11.2009 13:11:03   
gigi1

Ojla, punce.

Lp, N.

Joj srce, pa ne no user posted image  user posted image  user posted image
Drži se draga. Upam, da se samo sčisti, če že mora.
A si šla v isti lab? Pri tako nizki vrednosti so možna odstopanja v labu.  Saj vem, da se za slamco lovim...user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
23.11.2009 13:11:24   
BarbiG

Ja punca, kaj pa jst že skoz od ET-ja naprej govorim, da tud jst obakrat ko mi je uspelo nisem imela nobenega znaka, nič, zdele mam pa vse tele simptome. Pa mi že govorite, da sem user posted image . Pa tile krči lohk pomenijo, da se ti user posted image  vgnezduje. Držim pesti, da namesto user posted image  ugledaš user posted image  user posted image . Sicer se pa pri tebi dons verjetno dogaja moja sobota. Drži se. Tako močno si želim, da ti uspe. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
23.11.2009 13:12:47   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Zdaj pa ne gre drugače kot da se oglasim.....bemti Mišmiš.......nehaj......normalno da te matra pa razni krči pa napetost pa ne vem kaj še kaj vse.....baba.....če pa cel dan sediš, pa definitivno nimaš gor hlač na štrikce da si jih zrahljaš....Jaz vidim da če dlje časa sedim da se mi začnejo krči in bolečina kot pri M.....bejži počivat...

Kot prvo se neki dogaja....spomni se mene in mojo paranojo par dni nazaj, me je isto razganjalo kot tebe....pa nič ne pomaga...je treba počakat do testa. Pa na tisti + potem pa pri nas na UZ, ki je večja težava. Tako da draga moja...slabe misli stran in počakat...jaz pa navijam ko pri norcih bi rekla naša Dejzi.

O Kajši, kako si mi srce? Je vse OK? Te pogrešam k se nč ne oglasiš.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
23.11.2009 13:13:53   
gigi1

Miša vsakič je drugače. In kar ti je Kajši napisala. Napihnjena si in sediš, hlače te vežejo in zato imaš krče. Prosim ne biti slabe volje. Mantram user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
23.11.2009 13:14:23   
Fargesia
n74, user posted image user posted image user posted image  nimam besed...drži se!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
23.11.2009 13:14:37   
mismis

Ti se kar kregaj, ampak nič bolje ne bo...

sem se že 2x rjavo obrisala, veš pa kaj pri meni pomenijo izcedki...user posted image user posted image user posted image  
ma bo že, upam samo da bojo moji pingivini preživeli zamrznitev in potem odmznitev

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
23.11.2009 13:16:40   
kajsica
Oj Barbi...berem vas pa navijam in to je to...nekako se držim inkognito....pa saj se vidiva 1.12. na GK....imava isti dan test.

Drugače pa imam podobne težave kot ti, malo slabo, malo boli, malo....kaj pa vem kaj še kaj vse......ne iščem simptomov vendar se enostavno pojavljajo.

Mišmiš...pa samo to.....jaz prvič ko sem bila noseča in je sledila abrazija, sem imela popolnoma drugačne znake in vse kot jih imam sedaj. Mogoče pa moreš met drugačne zato da bo tokrat vse OK.....mačka še par dni pa lahko lulaš. CB zdaj novi in se dela lahko 4 dni pred M....tako da.....

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
23.11.2009 13:18:28   
gigi1
Atina čestitam user posted image  user posted image  user posted image .

Mića sem videla na IUI, da je tvoj g. dr. Vogler. On je res strokovnjak in ti verjetno hoče prihraniti muke IVFja. Očitno je ocenil, da obstaja velika možnost, da vama rata po naravni poti ali z IUI, ker on res načeloma ne odlajša predolgo z odločitvijo za IVF. Držim pestke, da vama ne bo treba na IVF user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
23.11.2009 13:19:06   
kajsica
Joj Miška moja......daj počakaj še malo.....sicer pa vzemi si ta teden še lepo fraj, jaz pa bom Žižet pomagala pri mantri......

Jaz sem se odločila, da želim na moj datum imet same okrogle babnice okoli sebe, brez rdečih kostimčkov.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
23.11.2009 13:21:07   
BarbiG

Oj Barbi...berem vas pa navijam in to je to...nekako se držim inkognito....pa saj se vidiva 1.12. na GK....imava isti dan test.

Drugače pa imam podobne težave kot ti, malo slabo, malo boli, malo....kaj pa vem kaj še kaj vse......ne iščem simptomov vendar se enostavno pojavljajo.

Mišmiš...pa samo to.....jaz prvič ko sem bila noseča in je sledila abrazija, sem imela popolnoma drugačne znake in vse kot jih imam sedaj. Mogoče pa moreš met drugačne zato da bo tokrat vse OK.....mačka še par dni pa lahko lulaš. CB zdaj novi in se dela lahko 4 dni pred M....tako da.....

O super, pol morm pa definitivno zdržat do 1.12.

Mismis, kot sem že rekla, lohk da je prišlo do vgnezditve. Ne obupaj. Dosti punc je že imelo izcedke. Mislim nate. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
23.11.2009 13:21:44   
gigi1

sem se že 2x rjavo obrisala, veš pa kaj pri meni pomenijo izcedki...user posted image user posted image user posted image  
ma bo že, upam samo da bojo moji pingivini preživeli zamrznitev in potem odmznitev

Miša srce moje saj veš kaj pomenijo izcedki. Lahko je vgnezditev, počena kapilarca... Ne mislit, da se to tebi ne more zgodit. Sploh glede na to, kar je Reljič zadnjič Zarji povedal. Če se fejst napenjaš na WCju popokajo kapilarce. Ti imaš pa zdej že skoz težave z zaprtjem. Sploh je pa čist prekmalu za user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
23.11.2009 13:22:14   
kajsica
Mića......dobrega dr. za neplodnost imaš....in če je nepojasnejna in če je pri obeh vse OK, potem te dajo na IUI 4x. Ne želi si prehitro it v te postopke, ker so res težki za telo.....potem pa je še razočaranje tolk večje če ne uspeš.

Jaz ti predlagam, da še daš 2 postopka skozi, ker če ne bosta uspešna, se boš itak nam pridružila v drugi polovici leta. Ne prehitevaj dogodkov prosim.

Želim pa ti obilo sreče in uspeha kot vsem ostalim.

Zarjica moja draga....kako je kaj s teboj?

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
23.11.2009 13:26:38   
zarja1
Mismis moj...ne obupat, jaz se tud že za tako suho suho slamico držim......user posted image user posted image user posted image

Kajši helov srce....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
23.11.2009 13:27:00   
kimsy
O rožice!
Sm vas malo zanemarila, ampak sm imela full dela, v čet. sm ša v nabavo za user posted image , evrčki kar letijo! V petek so nama pripeljali vse pohištvo im montirali, pa sm mogla zraven kontrolirat, da so vsi robovi ostali celi user posted image , v soboto je bla čistilna in sm bla tok utrujena, včeraj pa sm imela dan za lenarjenje.
mismis - jst sm imela od 3 oz 4 dneva po ETju vse simptome pms-ja, celo tako močne, da si doma nisem upala delat testa. Pa me poglej zdaj, sam še mal, pa grem rodit! user posted image  
n74 - user posted image  user posted image  user posted image
atina - user posted image  user posted image  user posted image
fargi - jst se takim komentarjem samo smejim. Mi je pa enkrat najboljša prijateljica zabrusila, da sm sama kriva, ker ne morem imet otrok, ko mam pa tok starga deca. Res je 13 let starejši od mene. Sam poglej foro, ona se tud zdaj že 2,5 leti matra za user posted image  pa nč, s tem, da je njen pa 6 let mlajši od nje. Pa ne me narobe razumet, ji privoščim, ampak mogoče zdaj drugače razmišlja...
klavirka - si pa res nasankala. Samo po moje je res najbolje, da ne ješ, samo malo vode pij. Pa upam, da se stanje kmalu uredi.
sapi - kako lepo te je brat! user posted image
miča - a si razmišljala, da bi zamenjala G.? Mene je že po dveh neuspešnih IUI-jih poslal na IVF, pa je uradno tudi z obema vse ok!

Drugače pa za vse, ki čakate user posted image  full držim pesti!!!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
23.11.2009 13:29:01   
Klavirka
Atina1 čestitke!!!! user posted image  user posted image  user posted image

Giga1, Biba77 in Lučka25, hvala vsem za nasvete in podporo! user posted image

Lučka25, super da si opisala vse tvoje težave... potem vem da bom v redu. Če si ti tako doooooooolgo zdržala, bom pa še jaz, a ne? user posted image

Sigurno pa nimam trebušne gripe. Sem jo imela pred leti, pa je bilo še huje, saj sem imela še manj energije. Ja, pa kuhan krompir in prepečenec sem jedla brez problemov. Pa vseeno sem imela veliko manj energije, saj je bila vročina ves čas. Zdaj jo imam le ponoči in še to 37.5 C. Pa se vseeno čist prepotim. Spet dehidracija.

Moja osebna zdravnica mi je zdaj svetovala naj jem kuhan riž in vzamem Nelit, ki je sol za nadomeščanje izgubljenih elektrolitov. Pravi, da ni vzrok v Prometrijumu, trebušna gripa pa tudi ne. Če ne bo boljše, grem jutri k njej.

(odgovor članu atina1)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?