|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 23.11.2009 18:46:13
|
|
|
|
Klavirka
|
Draga mića, mismis ti je že vse zelo lepo razložila. Ni vzroka za zaskrbljenost. vse je tako kot je napisala mismis. Edino kar bi jaz dodala je še par stvari, ki ti bodo še bolj olajšale cel postopek. Sestre v Leonišču so zelo prijazne in so mi šle zelo na roko. Ko sem jim rekla da želim iti privat na IVF, so se same ponudile in mi pripravile vse izvide, ki jih nisem imela pri sebi (se pravi od vseh poskuskov IUI, rezultat za kri in za viruse). Tudi po pošti sta bili pripravljene poslati. Sta pravi rožici Že pred tem sem se naročila pri Rešu, čaka se mesec dni. Ko sem se naročila, sem bila šele v 4. IUI (ki je bil živa groza, ni sploh prišlo do IUI-ja, preveč hormonov so mi dali). Imela sem občutek da bo tako, saj se mi je zdelo prehitro iz 3. v 4. IUI, v dveh mesecih. No, za napotnico, sem pa prosila osebnega ginekologa in mi jo je brez problemov dal. Prvič imava res samoplačniško, drugič je pa na koncesijo (upam da ne bo treba ). Jaz sem naredila točno tako kot praviš - v LJ sem čakal kaj bo in odšla za ta čas k Rešu. Iz KCLJ so mi že sporočili da bom prišla najbrž januarja na vrsto. Seveda sem tiho o tem da sem pri Rešu. Če ne bom zanosila v dvakratnem poskusu, bom šla pa na KCLJ, kjer me bo že čakala številka. Pa takrat bi bila že nova napotnica za Voglerja. Zakaj pa čakaš? A nimaš IUI? Lahko medtem probaš še kakšen IUI. Ker tudi pri Rešu ne boš takoj na vrsti. Decembra malo dela. Če se zdaj naročiš boš najbrž januarja na vrsti. Ti pa kar pokliči, se naroči, pa tudi če potem ne boš šla. Jaz sem parkrat naredila tako. Mismis, super da si boljše kar tako naprej, samo pozitivno. Tudi jaz sem boljše. Po nasvetu zdarvnice sem jedla riž in zgleda da je vse v redu, jupiii, bom z rižem nabrala energijo!!!! Prijateljica mi je rekla, da zgledam kot smrt, bleda in s kolobarji okrog oči Zdaj pa mora biti kmalu boljše! Gigi1, hvala za lepe besede in vseeeee informacije!!! Držte se punce.... Pa hvala za podporo. Res mi je bilo težko danes zjutraj, kar zjokala sem se kako slabo sem se počutila. Zdaj je supeeeeer!
|
|
|