|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
20.11.2009 12:33:24   
n74
Ojla!

Najprej hvala za čestitke, je tko fajn občutek, ampak itak nisem mirna, verjetno bom šele, ko rodimuser posted image .
Moja beta je kar nizka 73,48. Ampak, ker je uradno test jutri, bo sigurno še naraščala. Ata tudi pravi, da je ok. Mogoče grem v ponedeljek še enkrat preverit kri. Itak so pa te bete različne, marca sem jo imela 14 po ET dan 807, julija 5 dni po zamujanju M nekaj čez 53.000. Upam, da bo šla ta počasi gor in ziher.
Gigi - glede tegale zvijanja, ti veš kaj to pomeni? Če je tebe en dan po ET, mene 10 dni po ET, a potem to pomeni vgnezdenje zarodka? No, skoraj ne verjamem, da bi se pri meni vgnezdil tako poznouser posted image  Me je pa kar močno, pa treslo me je od mraza.
Dobila sem tudi datum za UZ 03.12.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
20.11.2009 12:50:47   
Anonimen
gigi, ojej..user posted image upam, da bo sedaj boljše!

aljonka, super rezultat!! Tokrat pa more uspet!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

biba77, upam, da bo krvavitev kmalu prenehala! user posted image

(odgovor članu zarja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4602
20.11.2009 12:55:53   
biba77
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Biba77 pa ne spet . Ma nikol se ne ve kako kaj. Ene pupe tu gor so dalj časa krvavele pa je blo vse ok. Si kaj poklicala G?

Nič ne morem/jo. Počivat, jemat Dabroston.
Aja, sem pa še drisko dobila in je možno, da je še to kaj prispevalo?

Je še katera "čakajoča" bolj žejna po ET kot prej?

Lp,
b77

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
20.11.2009 13:24:37   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: biba77

Biba77 pa ne spet . Ma nikol se ne ve kako kaj. Ene pupe tu gor so dalj časa krvavele pa je blo vse ok. Si kaj poklicala G?

Lp,
b77

Biba, ja tud jst sem žejna in moram pit še celo ponoč. Sva imele pa na isti dan ET. Pa tud jst sem dobila drisko. Od včeraj me pa prsi bolijo, celo ponoč. Zdele sem pojedla kosilo, ker mi je bilo user posted image in sem mislila, da bo kaj bolje, saj prazna vreča ne stoji pokonc. Je pa še slabš. Še hujša slabost. Ampak, če so vse to dobri znaki naj kar trajajo. Sej sem potrpežljive in vzdržljive sorte. Mislim, da je vse skupaj pri tebi lohk tud pozitiven znak. Ampak kaj drugega kot da počivave in čakave na dan D nama pa ne preostane. user posted image

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
20.11.2009 13:26:15   
BarbiG
Aljonka, tvoj rezultat sem pa čist spregledala. user posted image Ja seveda ti čestitam in ti želim mirno roko za stopko. In veš kaj? Tokrat bo šlo pa vse kot mora it, boš vidla. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
20.11.2009 13:30:07   
mismis

AKTUALNO  

Petek, 20.11.
Aljonka - UZ

Sobota, 21.11.
Kiwi - ET

Nedelja, 22.11.
Klavirka - ET
Aljonka - punkcija

OBJEMČKI 

user posted image user posted image   Dysan, Inana, gospodarica, mateja_goljev user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

September1 greje   user posted image user posted image   test 23.11.
Gasilka greje   user posted image user posted image   test 24.11.
Tiki55 greje    user posted image   test 24.11.
Biba77 greje    user posted image   test 27.11.
Zarja1 greje   user posted image user posted image   test 30.11.
BarbiG greje   user posted image user posted image   test 01.12.
S* greje   user posted image user posted image   test 01.12.
Nellika greje   user posted image user posted image   test 02.12.
Pika74 greje   user posted image user posted image   test 02.12.
Tanja_Jes greje   user posted image user posted image   test 03.12.
mismis greje   user posted image user posted image   test 03.12.
Gigi1 greje    user posted image   test 03.12.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    
  • September1 (1. ICSI, MB, dr. Kovač)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • Bit (dr. Reš, PO, nov postopek)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • matejka78 (IVF, Graz)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, zamrznjenčki)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • BarbiG (5. ICSI, GK LJ, dr. D,)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • Nellika (GK LJ)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Tanja_Jes (2. IVF)
  • Aqua77 (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • mismis (4. IVF, GK LJ, dr. D)
  • Gigi1 (dr. Reš, PO)
  • skuštrana suzi (2. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ)
  • Zarja ( MB)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Inana (IVF, PO, dr. Reš)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • Biba77( 1.IVF/ICSI, MB, dr. Kovač)
  • rojena77 (1.IVF, dr. reljič, MB)
  • bayb77 (1.IVF, PO. dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Tiki55 (1. IVF)
  • Klavirka (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Buska (1.ICSI, PO, dr. Reš, začetek 25.11.)

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič, posvet 17.12.)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • gasilka (2. ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Miklarom (MB, februarja po zamrznjenčke)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Ivyy (2. ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Zorn, začetek 12.01.2010)
  • vrtnica.m (1.ICSI, GK LJ, dr. Bokal, nov začetej jan.2010)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %                            

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

NOVE NOSEČKE NOVEMBER    

user posted image  Picola1 (LJ)

user posted image  Fargesia (LJ)

user posted image  Špelka (LJ)

user posted image  Tiki55 (LJ)

user posted image  Gasilka (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
20.11.2009 13:31:07   
mismis
Aljonka, super za stopko, naj bo v nedeljo čimboljši izkupiček celic user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
20.11.2009 13:45:34   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: biba77

Lp,
b77
Biba77 saj vem, te čist razumem. Glede prebavnih motenj pa mene bolj zapira kot odpira. Sem skoz pred ET in po zaprta. Držim pesti.user posted image user posted image user posted image

To da smo žejne? HMMM, ne vem. Jaz sem itak vedno, mi vsi pravijo, da sem ziher globoko v sebi žabek, ker nonstop žlampam vodo.user posted image user posted image No ponoči pa spim..ne hodim tako kot Barbi in Mismis hladilnik ropat....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 20.11.2009 13:46:05 >

Horny Teddy

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
20.11.2009 14:00:48   
mismis
Zarja, ti tudi zaprta, user posted image user posted image  user posted image  Spet, zgleda nama manjkajo tisti krasni tipčki, ki nama jih je Žižet na 40+ servirala.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
20.11.2009 16:21:30   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Zarja, ti tudi zaprta, user posted image user posted image  user posted image  Spet, zgleda nama manjkajo tisti krasni tipčki, ki nama jih je Žižet na 40+ servirala.
jaaaaauser posted image user posted image user posted image . Od kar sem v bolniški in ne hodim več na službeno malico k Murkotu sem gešlosen. Viš, pa se do zdaj nisem zavzela...user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
20.11.2009 17:19:59   
Tanja_Jes

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

jaaaaauser posted image user posted image user posted image . Od kar sem v bolniški in ne hodim več na službeno malico k Murkotu sem gešlosen. Viš, pa se do zdaj nisem zavzela...user posted image user posted image user posted image

A rita dela probleme...jo je treba našeškat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
20.11.2009 17:20:33   
a.jrad1
Najprej N74 - vse dobo naprej - pa zamrznjenčki so itak zakon! Moj je danes točno 32 teden star :) ! Aja pa tudi mene je nekje 10 dan po ETZ mrazilo in špikalo.

BarbiG in Biba77 jaz sem dobila drisko v postopku z zamrznjenčki in je pozneje bil +; tako da ne izgubit upanja!

Vsem, ki čakatae na postopek, ste v postopkih ali pridno čakate 14 dni po ET veliko sreče in pozitivne energije!

lp

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
20.11.2009 18:28:53   
lana70
N74, a lahko že user posted image user posted image user posted image user posted image , no, čestitke pa vseeno in lepe želje, da se tokrat obdrži in ostane pri tebi do konca user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
20.11.2009 18:34:53   
bozza
Držim pesti za bibo in gigi, da so vse tegobe že popustile,

aljonka, čestitam za super rezultat na uz,

pa vsem en lep dan.

Jaz sem zelo lačna in komaj čakam, da nekaj stlačim v usta. Pa da ne govorim, kako je hudo hoditi po svetu s tako občutljivim nosom. Ljudje bi se lahko malo bolj umivali ali vsaj nadišavili kdaj. Pa kako fajn je hoditi naokoli s takimi zizami. Vse, ki ste že dočakale user posted image , imate tudi ve take? A ni fino?

Sem se pa malo zamislila, ko sem brala debato o reševih otročkih, zakaj so vsi bolj nespeči, pa ni čudno, če mame sredi noči vstajamo in hodimo proti njim in po njih user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
20.11.2009 18:38:57   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: bozza

Sem se pa malo zamislila, ko sem brala debato o reševih otročkih, zakaj so vsi bolj nespeči, pa ni čudno, če mame sredi noči vstajamo in hodimo proti njim in po njih user posted image

Si me pa nasmejala user posted image  Jap, zdaj vem zakaj je Neža taka.

Zize mam pa jaz že tako velike in v nosečnosti so ble samo bolj polne, no pa mal večje. Mojmu se je itak smejal, jaz pa vsa smotana šla po modrc z E košarco user posted image

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
20.11.2009 19:06:05   
n74
O, Lučka - jaz sem tud ena taka z že tako velikimi joški, si ne predstavljam, da bi imela še večjeuser posted image .Že če se zredim rabim e košarico. Si jih pa zdej kar pogosto tipam, če me še bolijo, da imam boljš občutek, da so znakci še prisotni.
Me pa malo skrbi beta.

A.jrad - no, to je pa lepo slišat, da so zamrznjenčki zakon. Pa kaj potem pomeni to mrazenje in močno špikanje? Da se je šele 10-dan vgnezdil? Daj, povej kakšno si imela ti beto?

bozza - mene je pa kar malo strah, da bi imela otročka po Rešu, ker res nisem toliko naspidirana. Je pa moj enkrat v hecu rekel, da če mu ne bi bil nič podoben, da bi šel preverjat geneuser posted image

biba77 - jaz nisem imela driske ali pretirane žeje, smo pa itak različne, tko da vsaka drugače reagira

barbig - spolh ne veš kako sem bila jaz zmedena, ko 9 dni ni bilo nič znakov, sem brskala po forumih kako je pri drugih in nisem nič pametnega našla. Potem sem pa dobila deseti dan 10 kratno porcijo.

mišmiš - sem kar vesela, da še nisem na seznamu, se še bolj počutim kot trepetalka. Ali si pa že tako prijetno nosečniško zmedena, da si me zgrešila?user posted image

zarja, s* - kako se pa kaj vidve počutite? Kakšni znaki?

tiki, gasilka - sta vidve tud šle že kri dat? Joj, meni se bo zmešalo od te beteuser posted image

cukica - srčno upam, da se plodek pojavi, ker je res čudno, da enkrat je, naslednjič ga ni. Če bi že videli, bi morali videti, kako razpada. Pa če sedajle niso nič videli, ne more kar izpuhtet. Naslednjič bo sigurno, mora bit.

zarja1, loremi,lučka, reby, aljonka, gasilka, sonček, klavirka, gigi, pika, bozza, s*, tiki55, ss,... pa če sem še katero spustila, hvala še enkrat.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
20.11.2009 19:14:53   
gasilka
n74 ne jaz imam krvni test 24.11.
sem pa včeraj in danes doma naredila testa in oba sta bila pozitivnauser posted image

< Sporočilo je popravil gasilka -- 20.11.2009 19:15:11 >

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
20.11.2009 20:43:19   
sonček33
KIWI... jutri bo en tak lep jasen sončen dan...datum si pa kar zapomni...se ga boš še dolgo spominjala... želim ti, da dobiš pikico ali dve, ki ostane/ostneta pri tebi

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
20.11.2009 20:54:52   
Špelka
Ojla!

KAj jst vidm - mamo nove nosečke, dve sta pa na dobri poti! user posted image user posted image user posted image  Bravo, gasilka, bravo, Tki55, bravo n74! user posted image user posted image user posted image  BArbiG in Biba77 - držta se punci in držim peti za vas! Kiwi - srečno jutri! user posted image

Mene je dons tolk napihnilo, da me ve tišči. user posted image  JAh, sam da bo z user posted image  vse okej!

Cukica - držim peti, da se bo tvoj Copperfeld kmalu odločil prikazati!

Mejte se punce in vsem želim en miren večer! user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
20.11.2009 22:09:12   
Aljonka
Sobota, 21.11.
Kiwi - ET

Lepo sprejmi svoje otročke in jih potem še doooolgo grej pri sebi!

biba, gigi - držte se punce sam ne obupat vse bo OK. držim pesti!

Jaz moram počakat do 23h za stopko pol pa končno spat moram zjutraj v službo

Lepo nočko!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
20.11.2009 22:43:47   
zarja1
Sobota, 21.11.
Kiwi - ET
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
20.11.2009 22:44:57   
Tanja_Jes
N74....juhuhu.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja vem...dokler ne rodiš...to je pomoje strah vseh nas...ne sekiraj se in uživaj v nosečnosti...user posted image user posted image user posted image user posted image

Aljonka...no še mal pa stopka... user posted image user posted image user posted image user posted image a boš kej pogrešala špikanje? No še mal, pa se nam boš pridružila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kiwi...miška...lepo sprejmi svoje otročke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zarči...kako si ti kaj? Kakšno je počutje? user posted image user posted image

Gigi moja.... če je tolk močna kokr je mamica, poj se je verjetn že vsidrala user posted image   upam da ima te gene po tebi in  da je bilo to to...user posted image user posted image

Pikovit
...te pogrešam v teh osamljenih nočeh... RTI user posted image

Mismis...tebe mam pa najrajš user posted image user posted image user posted image

Ma vem...hormoni nagajajo user posted image user posted image še vedno...

Vsem ostalim lepe sanje

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
20.11.2009 23:04:38   
KIWI
Punce, dober večer!

Me je kar malo sramuser posted image , sem komaj zdaj gor prišla. Dopoldan sem bila user posted image pridna gospodinja, no, popoldan pa sem se mal potepala po trgovinah in po obiskih. Ker pa je že pozno, bom jutri kaj prebrala za nazaj. Sicer pa hvala za vse vaše vzpodbude in navijanje. se javim jutri ko opravim!

Sladke sanje želim vsem!

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
21.11.2009 3:40:18   
diana79
ojla!sporočiti moram veselo novičko,zdaj me je sestra klicala iz madžarske ker prihaja moja nečakinja na svet!porodna voda je odtekla okoli ponoči!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dojenček prihaja,zato midva kmalu šibava na madžarsko,da jo poznava!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image živćna sem pa tako,kot da bi bila jaz v porodni sobi!zelo sem vesela!se oglasim v ponedeljek!

držite pesti tudi za mojo sestro JULIO oke??

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
21.11.2009 6:09:11   
biba77
Diana, držim pesti!

Dobro jutro,

naj bo vsaj jutro, če že noč ni bila.user posted image
Ob treh se je mali drl čez hišo: "Mami, jaz sem se že naspal!!!!"
Prišel v mojo posteljo in do štirih kolovratil, potem sma šlalulat in zaspala. Ob pol šestih mi je zazvonila moževa budilka, in še 2x na 7 minut, ko sem jo potegnila iz elektrike. Jo bo že rihtal, ko se vrne nazaj. Sicer pa budilka v soboto?!? No, ob šestih pa še moja za Dabroston.
Super! Zdaj sem budna, mali pa se je v tem času, ko sem šla na posteljo obrnil počez čez posteljo z glavo in do pasu na moji odeji in pokit z moževo.
Najboljše, da grem na kavč...

Kako pa ste ostale spale?user posted image

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Jutranja tabletka: izhod v sili
Kaj storiti, ko ste imeli spolni odnos, pa niste bili zaščiteni pred nosečnostjo oziroma menite, da je vaša redna zaščit...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?