|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
20.11.2009 9:14:57   
BarbiG
Biba, me veseli, da se je krvavitev ustavila. Probaj pa biti optimist za naprej, ker čisto lahko, da se bo vse tole končalo z user posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
20.11.2009 9:16:41   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi
aljonka, danes pa glej, da pade stopka!! user posted image

Punce, ki ste na FB - a bi bla kera moja prijateljica?? Prosim, lepo prosim.. user posted image user posted image
Da vas imam še tam na "očkih".

SS, imaš ZS.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
20.11.2009 9:28:33   
loremi
N74, čestitke in tokrat naj bo srečno še naslednjih 8 mesecev user posted image  user posted image  user posted image .
Sem pa prav iskala njen post, pa ne najdem. Super, srečnoooooo!

Skuštrana suzi, imaš tudi moj zs.
Biba77, stiskamo pestke do testa user posted image !

Punce, naviiiiiiiiijam za vseeeeeeeeeeeee user posted image  user posted image  user posted image  user posted image !!!!

Ah, še pozabla sem se zahvalt za slikce otročkov, ja itak so ivf otročki najbolj srčkani, lupčke vseeeem!

< Sporočilo je popravil loremi -- 20.11.2009 9:29:41 >

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
20.11.2009 9:41:28   
lučka 25
n74, kako si pa ti mene razveselila. Me je kar pri srčku stisnilo od veselja. Čestitam!!!!user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image Zdaj pa do konca. Jap, november je en tak lep mesec. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
20.11.2009 9:41:40   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: biba77

Jutro,

no, jaz lahko tudi napišem eno lepo novičko in sicer, da je moja krvavitev mimo. Tudi izcedka ni nobenega; priznam pa, da sem bolj pesimist oz. se pripravljam na neuspeh 27.11., ker mislim, da je to bila naša pikica. No, ker 2% upanja vseeno še imam, bom, seveda, nadaljevala z Dabrostonom in počivala, ampak...

Zelo sem vesela vseh novih nosečk in nosečk "to be".

Lep začetek vikenda,
b77

me veseli biba, da je mimo. Bodi bolj optimisticna no. Veš kolk to vpilva na pikco če je še tam.
Držim pesti zate.

Mi smo ga pa žurali ponoči. Tamal se je zbudu 2.30, sva vmes okoli 4ih zaspala za pol ure, okoli osmih spet zakinkal pa ne več kot za 30 min. Kaj ta moj otrok je da je tak divjak? user posted image Reško je krivuser posted image

Grem ker če ne bo razstavil posteljico. user posted image

Naša je tudi čist po Rešu. Pooooolna energije. Ne vem, če ni....  (mal "črnega" humorja)user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
20.11.2009 9:55:13   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: n74
Pa je bil plus. Spet. Letos že tretjič. Saj ne morem verjet, čeprav plus pri meni ne pomeni kaj dosti. Začetek je pa le. Jutri upam še na lepo beto. Pa čez 14 dni srček. Pa mogoče darilo za rojstni dan čez 8m. Joj, zdej sem pa že zahtevna.user posted image
Čestitke!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
20.11.2009 9:56:12   
Rakica_80
user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

September1 greje   user posted image user posted image   test 23.11.
Gasilka greje   user posted image user posted image   test 24.11.
Tiki55 greje    user posted image   test 24.11.
Biba77 greje    user posted image   test 27.11.
Zarja1 greje   user posted image user posted image   test 30.11.
BarbiG greje   user posted image user posted image   test 01.12.
S* greje   user posted image user posted image   test 01.12.
Nellika greje   user posted image user posted image   test 02.12.
Pika74 greje   user posted image user posted image   test 02.12.
Tanja_Jes greje   user posted image user posted image   test 03.12.
mismis greje   user posted image user posted image   test 03.12.
Gigi1 greje    user posted image   test 03.12.

O madoooona kakšno lepo jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Toliko nosečk na kupu, pa še nisem videlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
VSE BOSTE MAMICE NASLEDNJE LETOuser posted image

Skuštrana suzi imaš ZSuser posted image

Uživaaajteeeuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
20.11.2009 9:56:58   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: biba77

Jutro,

no, jaz lahko tudi napišem eno lepo novičko in sicer, da je moja krvavitev mimo. Tudi izcedka ni nobenega; priznam pa, da sem bolj pesimist oz. se pripravljam na neuspeh 27.11., ker mislim, da je to bila naša pikica. No, ker 2% upanja vseeno še imam, bom, seveda, nadaljevala z Dabrostonom in počivala, ampak...

Zelo sem vesela vseh novih nosečk in nosečk "to be".

Lep začetek vikenda,
b77

me veseli biba, da je mimo. Bodi bolj optimisticna no. Veš kolk to vpilva na pikco če je še tam.
Držim pesti zate.

Mi smo ga pa žurali ponoči. Tamal se je zbudu 2.30, sva vmes okoli 4ih zaspala za pol ure, okoli osmih spet zakinkal pa ne več kot za 30 min. Kaj ta moj otrok je da je tak divjak? user posted image Reško je krivuser posted image

Grem ker če ne bo razstavil posteljico. user posted image

Naša je tudi čist po Rešu. Pooooolna energije. Ne vem, če ni....  (mal "črnega" humorja)user posted image

Ja a niste vedleuser posted image
Seveda je Reško krivuser posted image user posted image user posted image  Zaradi vse brzine v njegovi ordinaciji se otroci že od samega začetka navajajo na skakanje in brzino...user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
20.11.2009 9:58:29   
lučka 25
No, še to moram dodat. Reš je res tak, da pove tako kot je in nič ne naklada in ne daje lažnih upov. Meni je v 1. postopku že na začetku rekel, ker folikli nikakor niso rasli, da to pa ne bo nič. Je blo hudo slišat, ampak sem bla vsaj mal pripravljena na najslabše. Za moja zarodka v 2. postopku je pa rekel, da je eden zelo lep, drugi ne toliko, ampak bo oba vstavil, če se strinjam, ker je s tem lahko večja verjetnost. Na koncu pa itak dodal, da naj ne upava preveč, da je vse možno, kar pa sem jaz kar preslišalauser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
20.11.2009 9:59:16   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Jaz tudi navijati za vse trepetalkeuser posted image user posted image user posted image user posted image ne bom kopirala, ker je predolg seznamuser posted image
Jaz sem pa danes nostalgična mučo fjst, bi rekla zarjicauser posted image  Tvoj podpis je tanajtaboljši user posted image  pa to itak sama veš.
Jutri je dan D, ko so mi vsatavili žaka, maka in paka, ane mismis...
Sem šla gledat lansko temo in so mi kar solzice polzele, ko sem brala vse vaše navijanje za nas 4.
Evo, takole me pa naša mala biba nadzira pri delanju večerjeuser posted image
user posted image

lepotkica mala.

Blanč, men se zdi da je blo vse kot včeraj. Objemček za tvoja dva sončka.

A ne da Zvezdica? Jaz mam tudi ta občutek kot bi bilo vse še včeraj........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
20.11.2009 10:00:58   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

n74, kako si pa ti mene razveselila. Me je kar pri srčku stisnilo od veselja. Čestitam!!!!user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image Zdaj pa do konca. Jap, november je en tak lep mesec. user posted image

Se kr podpišem. Tole je po Žižetki včeraj danes najlepša novica. Pa bomo mel še enga levčka user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
20.11.2009 10:02:34   
zarja1
Biba77 odlično, da je krvavitev prenehala. Držim pestiuser posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
20.11.2009 10:05:53   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Kaj ta moj otrok je da je tak divjak? user posted image Reško je krivuser posted image

Zvezdica, reklamiraj!user posted image user posted image

kasnejših reklamacij ne upoštevauser posted image

Pika user posted image mal smeha še za tvojo pikicouser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
20.11.2009 10:44:55   
Zvezdica
Naša je tudi čist po Rešu. Pooooolna energije. Ne vem, če ni.... (mal "črnega" humorja)user posted image

vem. kaj misliš.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
20.11.2009 10:59:22   
Aljonka
biba77 - superrrrr vse bo ok sam bodi optimist

n74  -ja super za user posted image

Puce ker ste tko dobr navijale dons res pade stopka mam pa 2x16 2x20 2x21 2x22 in 1x23 za endometrij pa je rekel da je odličen! Tako da v nedeljo 22.11. punkcija

JUHUHUUU kaj je ta november lep pa kako še bo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
20.11.2009 11:00:54   
sonček33
Aljonka wau kakšen dober rezultat. Super za stopko.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
20.11.2009 11:03:12   
gasilka
N74 super user posted image user posted image

Aljonka bravo tudi zate user posted image user posted image

upam da bo konec srečen in da ostane vsaj ena pikica pri meniuser posted image

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
20.11.2009 11:03:59   
sonček33
N74, juhej...še ena pluska..še ena nosečka, še ena srečka...Vse dobro do konca in naprej.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
20.11.2009 11:10:18   
Klavirka
Supeeeeerca N74!!!!!   user posted image  user posted image  user posted image  Bravooooo za user posted image !

Zdaj pa še druge, kar ena za drugo...  - držim pesti, da bodo novembra same take novice user posted image  user posted image  user posted image

Aljonka super rezultati, drži se in lepo opravite v nedeljo!!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
20.11.2009 11:12:26   
Klavirka
Aja, pa tudi decembra naj bodo same lepe novičke, sem kar nase in druge decembrske borke pozabila user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
20.11.2009 11:58:39   
gigi1
Oj srčice

Sem hudo pozna ker celo noč nisem spala user posted image . Me je tako bolelo, da sem mislila, da me bo kar konec vzel. Sem letela navsezgodi k Rešu pa pravi, da nič ne vidi zakaj bi tako bolelo. Pravi, da se že tvori rumeno telesce, da se lahko pikica gnezdi (? meni se zdi nekoliko prezgodaj) in malo še posledica punkcije...
No upam, da je res in da se kmalu neha... Tole je bilo res nevzdržno user posted image

Nisem veliko brala za nazaj...

N74 user posted image  user posted image  user posted image  čestitam in ti iz vsega srca želim lepo in mirno nosečnost. Držim pestke za čimlepšo beto in tudi že kar za UZ čez 14 dni user posted image user posted image user posted image

Aljonka user posted image  user posted image  user posted image

Biba77 super, da se je krvavitev ustavila user posted image  user posted image  user posted image . Držim pestke močno, močno.

Drage moje grem nazaj ležat. RVI

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
20.11.2009 12:03:51   
pika74
O ti bošček gigi1 user posted image .
Ampak pomoje je tole en dober znak za user posted image . Pomoje bo... boš vidla.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
20.11.2009 12:04:54   
Zvezdica
Oj srčice

Sem hudo pozna ker celo noč nisem spala user posted image . Me je tako bolelo, da sem mislila, da me bo kar konec vzel. Sem letela navsezgodi k Rešu pa pravi, da nič ne vidi zakaj bi tako bolelo. Pravi, da se že tvori rumeno telesce, da se lahko pikica gnezdi (? meni se zdi nekoliko prezgodaj) in malo še posledica punkcije...
No upam, da je res in da se kmalu neha... Tole je bilo res nevzdržno user posted image

počivat, če bo treba 9 mesecev. Mislim nate, neprijetne bolečine pa šč šč šč stran.

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
20.11.2009 12:05:33   
biba77
Gigi1, to je super za rumeno telesce. Lahko pa, da imaš še malo hiperce zraven in je vse še bolj občutljivo. Saj se bo umirilo.

No, jaz pa spet malo krvavim. Zdaj je res samo malo, ampak to pač ni dobro, ne?

Ah, ja... če nam je namenjeno, bomo uspeli, drugače bomo pa še poskusili.

Pozdravček od bibe77!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
20.11.2009 12:13:50   
zarja1
Gigi moj...POČIVAJ.user posted image

Aljonka super rezulatti. Naj bo čimveč polnih celic.user posted image user posted image user posted image

Biba77 pa ne spetuser posted image . Ma nikol se ne ve kako kaj. Ene pupe tu gor so dalj časa krvavele pa je blo vse ok. Si kaj poklicala G?

Horny Teddy

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?