Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 20.11.2009 9:14:57
|
|
|
|
BarbiG
|
Biba, me veseli, da se je krvavitev ustavila. Probaj pa biti optimist za naprej, ker čisto lahko, da se bo vse tole končalo z .
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 20.11.2009 9:16:41
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi aljonka, danes pa glej, da pade stopka!! Punce, ki ste na FB - a bi bla kera moja prijateljica?? Prosim, lepo prosim.. Da vas imam še tam na "očkih". SS, imaš ZS.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 20.11.2009 9:28:33
|
|
|
|
loremi
|
N74, čestitke in tokrat naj bo srečno še naslednjih 8 mesecev . Sem pa prav iskala njen post, pa ne najdem. Super, srečnoooooo! Skuštrana suzi, imaš tudi moj zs. Biba77, stiskamo pestke do testa ! Punce, naviiiiiiiiijam za vseeeeeeeeeeeee !!!! Ah, še pozabla sem se zahvalt za slikce otročkov, ja itak so ivf otročki najbolj srčkani, lupčke vseeeem!
< Sporočilo je popravil loremi -- 20.11.2009 9:29:41 >
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 20.11.2009 9:41:28
|
|
|
|
lučka 25
|
n74, kako si pa ti mene razveselila. Me je kar pri srčku stisnilo od veselja. Čestitam!!!! Zdaj pa do konca. Jap, november je en tak lep mesec.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 20.11.2009 9:41:40
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica IZVIRNO SPOROČILO: biba77 Jutro, no, jaz lahko tudi napišem eno lepo novičko in sicer, da je moja krvavitev mimo. Tudi izcedka ni nobenega; priznam pa, da sem bolj pesimist oz. se pripravljam na neuspeh 27.11., ker mislim, da je to bila naša pikica. No, ker 2% upanja vseeno še imam, bom, seveda, nadaljevala z Dabrostonom in počivala, ampak... Zelo sem vesela vseh novih nosečk in nosečk "to be". Lep začetek vikenda, b77 me veseli biba, da je mimo. Bodi bolj optimisticna no. Veš kolk to vpilva na pikco če je še tam. Držim pesti zate. Mi smo ga pa žurali ponoči. Tamal se je zbudu 2.30, sva vmes okoli 4ih zaspala za pol ure, okoli osmih spet zakinkal pa ne več kot za 30 min. Kaj ta moj otrok je da je tak divjak? Reško je kriv Grem ker če ne bo razstavil posteljico. Naša je tudi čist po Rešu. Pooooolna energije. Ne vem, če ni.... (mal "črnega" humorja)
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 20.11.2009 9:55:13
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: n74 Pa je bil plus. Spet. Letos že tretjič. Saj ne morem verjet, čeprav plus pri meni ne pomeni kaj dosti. Začetek je pa le. Jutri upam še na lepo beto. Pa čez 14 dni srček. Pa mogoče darilo za rojstni dan čez 8m. Joj, zdej sem pa že zahtevna. Čestitke!!!!!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 20.11.2009 9:56:58
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica IZVIRNO SPOROČILO: biba77 Jutro, no, jaz lahko tudi napišem eno lepo novičko in sicer, da je moja krvavitev mimo. Tudi izcedka ni nobenega; priznam pa, da sem bolj pesimist oz. se pripravljam na neuspeh 27.11., ker mislim, da je to bila naša pikica. No, ker 2% upanja vseeno še imam, bom, seveda, nadaljevala z Dabrostonom in počivala, ampak... Zelo sem vesela vseh novih nosečk in nosečk "to be". Lep začetek vikenda, b77 me veseli biba, da je mimo. Bodi bolj optimisticna no. Veš kolk to vpilva na pikco če je še tam. Držim pesti zate. Mi smo ga pa žurali ponoči. Tamal se je zbudu 2.30, sva vmes okoli 4ih zaspala za pol ure, okoli osmih spet zakinkal pa ne več kot za 30 min. Kaj ta moj otrok je da je tak divjak? Reško je kriv Grem ker če ne bo razstavil posteljico. Naša je tudi čist po Rešu. Pooooolna energije. Ne vem, če ni.... (mal "črnega" humorja) Ja a niste vedle Seveda je Reško kriv Zaradi vse brzine v njegovi ordinaciji se otroci že od samega začetka navajajo na skakanje in brzino...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 20.11.2009 9:58:29
|
|
|
|
lučka 25
|
No, še to moram dodat. Reš je res tak, da pove tako kot je in nič ne naklada in ne daje lažnih upov. Meni je v 1. postopku že na začetku rekel, ker folikli nikakor niso rasli, da to pa ne bo nič. Je blo hudo slišat, ampak sem bla vsaj mal pripravljena na najslabše. Za moja zarodka v 2. postopku je pa rekel, da je eden zelo lep, drugi ne toliko, ampak bo oba vstavil, če se strinjam, ker je s tem lahko večja verjetnost. Na koncu pa itak dodal, da naj ne upava preveč, da je vse možno, kar pa sem jaz kar preslišala
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 20.11.2009 9:59:16
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica IZVIRNO SPOROČILO: blanč Jaz tudi navijati za vse trepetalke ne bom kopirala, ker je predolg seznam Jaz sem pa danes nostalgična mučo fjst, bi rekla zarjica Tvoj podpis je tanajtaboljši pa to itak sama veš. Jutri je dan D, ko so mi vsatavili žaka, maka in paka, ane mismis... Sem šla gledat lansko temo in so mi kar solzice polzele, ko sem brala vse vaše navijanje za nas 4. Evo, takole me pa naša mala biba nadzira pri delanju večerje lepotkica mala. Blanč, men se zdi da je blo vse kot včeraj. Objemček za tvoja dva sončka. A ne da Zvezdica? Jaz mam tudi ta občutek kot bi bilo vse še včeraj........
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 20.11.2009 10:00:58
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 n74, kako si pa ti mene razveselila. Me je kar pri srčku stisnilo od veselja. Čestitam!!!! Zdaj pa do konca. Jap, november je en tak lep mesec. Se kr podpišem. Tole je po Žižetki včeraj danes najlepša novica. Pa bomo mel še enga levčka
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 20.11.2009 10:02:34
|
|
|
|
zarja1
|
Biba77 odlično, da je krvavitev prenehala. Držim pesti
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 20.11.2009 10:05:53
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Kaj ta moj otrok je da je tak divjak? Reško je kriv Zvezdica, reklamiraj! kasnejših reklamacij ne upošteva Pika mal smeha še za tvojo pikico
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 20.11.2009 10:44:55
|
|
|
|
Zvezdica
|
Naša je tudi čist po Rešu. Pooooolna energije. Ne vem, če ni.... (mal "črnega" humorja)user posted image vem. kaj misliš....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 20.11.2009 10:59:22
|
|
|
|
Aljonka
|
biba77 - superrrrr vse bo ok sam bodi optimist n74 -ja super za Puce ker ste tko dobr navijale dons res pade stopka mam pa 2x16 2x20 2x21 2x22 in 1x23 za endometrij pa je rekel da je odličen! Tako da v nedeljo 22.11. punkcija JUHUHUUU kaj je ta november lep pa kako še bo!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 20.11.2009 11:00:54
|
|
|
|
sonček33
|
Aljonka wau kakšen dober rezultat. Super za stopko.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 20.11.2009 11:03:12
|
|
|
|
gasilka
|
N74 super Aljonka bravo tudi zate upam da bo konec srečen in da ostane vsaj ena pikica pri meni
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 20.11.2009 11:03:59
|
|
|
|
sonček33
|
N74, juhej...še ena pluska..še ena nosečka, še ena srečka...Vse dobro do konca in naprej.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 20.11.2009 11:10:18
|
|
|
|
Klavirka
|
Supeeeeerca N74!!!!! Bravooooo za ! Zdaj pa še druge, kar ena za drugo... - držim pesti, da bodo novembra same take novice Aljonka super rezultati, drži se in lepo opravite v nedeljo!!!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 20.11.2009 11:12:26
|
|
|
|
Klavirka
|
Aja, pa tudi decembra naj bodo same lepe novičke, sem kar nase in druge decembrske borke pozabila
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 20.11.2009 11:58:39
|
|
|
|
gigi1
|
Oj srčice Sem hudo pozna ker celo noč nisem spala . Me je tako bolelo, da sem mislila, da me bo kar konec vzel. Sem letela navsezgodi k Rešu pa pravi, da nič ne vidi zakaj bi tako bolelo. Pravi, da se že tvori rumeno telesce, da se lahko pikica gnezdi (? meni se zdi nekoliko prezgodaj) in malo še posledica punkcije... No upam, da je res in da se kmalu neha... Tole je bilo res nevzdržno Nisem veliko brala za nazaj... N74 čestitam in ti iz vsega srca želim lepo in mirno nosečnost. Držim pestke za čimlepšo beto in tudi že kar za UZ čez 14 dni Aljonka Biba77 super, da se je krvavitev ustavila . Držim pestke močno, močno. Drage moje grem nazaj ležat. RVI
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 20.11.2009 12:03:51
|
|
|
|
pika74
|
O ti bošček gigi1 . Ampak pomoje je tole en dober znak za . Pomoje bo... boš vidla.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 20.11.2009 12:04:54
|
|
|
|
Zvezdica
|
Oj srčice Sem hudo pozna ker celo noč nisem spala user posted image . Me je tako bolelo, da sem mislila, da me bo kar konec vzel. Sem letela navsezgodi k Rešu pa pravi, da nič ne vidi zakaj bi tako bolelo. Pravi, da se že tvori rumeno telesce, da se lahko pikica gnezdi (? meni se zdi nekoliko prezgodaj) in malo še posledica punkcije... No upam, da je res in da se kmalu neha... Tole je bilo res nevzdržno user posted image počivat, če bo treba 9 mesecev. Mislim nate, neprijetne bolečine pa šč šč šč stran.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 20.11.2009 12:05:33
|
|
|
|
biba77
|
Gigi1, to je super za rumeno telesce. Lahko pa, da imaš še malo hiperce zraven in je vse še bolj občutljivo. Saj se bo umirilo. No, jaz pa spet malo krvavim. Zdaj je res samo malo, ampak to pač ni dobro, ne? Ah, ja... če nam je namenjeno, bomo uspeli, drugače bomo pa še poskusili. Pozdravček od bibe77!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 20.11.2009 12:13:50
|
|
|
|
zarja1
|
Gigi moj...POČIVAJ. Aljonka super rezulatti. Naj bo čimveč polnih celic. Biba77 pa ne spet . Ma nikol se ne ve kako kaj. Ene pupe tu gor so dalj časa krvavele pa je blo vse ok. Si kaj poklicala G?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?