Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.11.2009 17:49:26
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 September1 greje test 23.11. Tole je pa pomoje rekordno. Prav lepo. Navijam.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.11.2009 17:59:51
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 IZVIRNO SPOROČILO: lana70 September1 greje test 23.11. Tole je pa pomoje rekordno. Prav lepo. Navijam. opaaaaa, kolk bodo porodnišnice polne čez 8 mescov in pol
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.11.2009 18:00:24
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Pika...milsim nate ful ful. A kej štrikaš? Ojla, ja kak mesec nazaj sem pa res nardila ene copatke za sosedovo . Pa na RR štrikam non-stop
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.11.2009 18:07:03
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lubike moje jupiiiiii mamo jo eno lepo Žižolinco . Reš je reku, da tolk lepga zarodka pa res ni pričakoval. V isti sapi pa, da ne smeva bit preveč evforična, da ne bova spet razočarana. Jaz sem pa kar evforična . Me nič ne briga. Zgubit tko nimam kaj Srčice moje zlate. Hvala, hvala hvala . Res ste zlate. Rada vas imam muuučo fejst bi rekla Zarja Fantastično!!!!! Topel objem in čimprej do pluska, potem pa lepo naprej! Lubčke od nas! Pozdravček piji, abri, lučki, zvezdici, mismiski, piki, moji zarčiki,...itak vsem! Razgrajača me rabita, zvizzzzzzzzzzz
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.11.2009 18:08:03
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 IZVIRNO SPOROČILO: lana70 September1 greje test 23.11. Tole je pa pomoje rekordno. Prav lepo. Navijam. opaaaaa, kolk bodo porodnišnice polne čez 8 mescov in pol to ajsiii, se podpišem
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.11.2009 18:11:56
|
|
|
|
Abra
|
Sonček, ti pa kar podpiraš, da mulc tko mreže okol meče al kaj?? No, mojo bo tko Zarja natrenirala, da se ne bo kar pustila gimnastičarke se najbrž znajo tut iz mreže izvlečt, če je tam prevelka gužva Pija, zgleda, da bo kar na let mlajšga čakala Tiki in gasilka čestitke Cukica, kolko po et pa si? Vrednost hormona zdaj najbrž ne pove dosti, bolj to, kako bo čez par dni. Ali bo normalno naraščal ali pa ne. sej najbrž bedasto sprašujem, ker ne spremljam, ampak najbrž ti uz delajo na kliniki al tvoj G, ker osebni G marsikdaj ne vidijo, ker nimajo najboljših uz.... Gigi, ti grem zdaj mejl pisat, če me vmes ne kaj preseneti TREPETALKE Larči helou lupčke Z&I
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.11.2009 18:23:45
|
|
|
|
Klavirka
|
Bravoooo ženske!!! Gasilka čestitaaaam za !!!! Tiki55 čestitaaaaaaaaam! Jupiii Upam, da nas vse čaka tako lep dosežek Mene pa danes spet bolj boli in pritiska. Tako da le ležim. Drugače sem pa v redu in komaj čakam nedeljo. Upam, da me bodo počakale kakšne lepe blastocistice. Vsaj dve
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.11.2009 18:38:01
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gasilka Tiki55 tudi jaz sem naredila test first sign in so se pokazala dve črtice tudi jaz sem zelo vesela Nisem mogla da nebi bomo vidl kako bo 24. v lj Ja možno da 10 dan po ET pokaže pravilo? OOO ŠE ENA NOSEČKA. čESTITKE!!!!!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.11.2009 18:41:19
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Zarja, horny teddy kak si, se tam gori v tvoji deželi še kaj dogaja, razen seveda fuzbala HMMMM naj pomislim. Maribor je mesto fuzbala in SLOVENIJA gre na SVETOVNO!!!!!!!!!!!!!!!!! Vlada taka evforija, da ni za opisat.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.11.2009 18:42:55
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Zarja, horny teddy kak si, se tam gori v tvoji deželi še kaj dogaja, razen seveda fuzbala HMMMM naj pomislim. Maribor je mesto fuzbala in SLOVENIJA gre na SVETOVNO!!!!!!!!!!!!!!!!! Vlada taka evforija, da ni za opisat. He, he un tvoj sms sem takoj naprej prodala. Neprecenljivo
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.11.2009 18:45:27
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Zarja, horny teddy kak si, se tam gori v tvoji deželi še kaj dogaja, razen seveda fuzbala HMMMM naj pomislim. Maribor je mesto fuzbala in SLOVENIJA gre na SVETOVNO!!!!!!!!!!!!!!!!! Vlada taka evforija, da ni za opisat. He, he un tvoj sms sem takoj naprej prodala. Neprecenljivo je dober, ha?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.11.2009 18:50:08
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
T R E P E T A L K E (beri TESTI) September1 greje test 23.11. Gasilka greje test 24.11. Tiki55 greje test 24.11. Biba77 greje test 27.11. Zarja1 greje test 30.11. BarbiG greje test 01.12. S* greje test 01.12. Nellika greje test 02.12. Tanja_Jes greje test 03.12. mismis greje test 03.12. Gigi1 greje test 03.12. Pri moj dunaj zunaj....sej nas je ko Rusov
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.11.2009 18:53:16
|
|
|
|
zarja1
|
Sonček, Zvezdica vidve pa zvišata cuker z vajinimi cukerčki....
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 19.11.2009 18:56:05 >
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.11.2009 18:57:13
|
|
|
|
BarbiG
|
Ja madona, a še ena nosečka? Gasilka, super. Zdaj pa naj traja vsaj 8,5 mesecev.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.11.2009 19:02:37
|
|
|
|
Ermand
|
Punce pozdravljene, Za vas imam eno vprašanje. Prosila bi vas za vaše izkušnje s postopkom z zamrznjenčki. Naslednji teden grem namreč prvič v ta postopek in me zanima kako vse to poteka. Hvala za vaše odgovore! Lep pozdrav A.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.11.2009 19:19:50
|
|
|
|
S*
|
Ermand jaz ti lahko povem kako poteka to pri Rešu. Drugi dan M začneš piti estrofem tablete 3X na dan. 12 dan imaš 1 UZ. Jaz sem imela 15 dan ponoven UZ in nato 19 dan ETZ. Kako je v Lj ali Mariboru pa ti bodo druge napisale. Pa srečno.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.11.2009 19:22:24
|
|
|
|
blanč
|
Jaz tudi navijati za vse trepetalke ne bom kopirala, ker je predolg seznam Jaz sem pa danes nostalgična mučo fjst, bi rekla zarjica Tvoj podpis je tanajtaboljši pa to itak sama veš. Jutri je dan D, ko so mi vsatavili žaka, maka in paka, ane mismis... Sem šla gledat lansko temo in so mi kar solzice polzele, ko sem brala vse vaše navijanje za nas 4. Evo, takole me pa naša mala biba nadzira pri delanju večerje
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.11.2009 19:43:44
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Jaz tudi navijati za vse trepetalke ne bom kopirala, ker je predolg seznam Jaz sem pa danes nostalgična mučo fjst, bi rekla zarjica Tvoj podpis je tanajtaboljši pa to itak sama veš. Jutri je dan D, ko so mi vsatavili žaka, maka in paka, ane mismis... Sem šla gledat lansko temo in so mi kar solzice polzele, ko sem brala vse vaše navijanje za nas 4. Evo, takole me pa naša mala biba nadzira pri delanju večerje lepotkica mala. Blanč, men se zdi da je blo vse kot včeraj. Objemček za tvoja dva sončka.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.11.2009 19:59:06
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Še nisem napisala hvala...za razlago glede blastocist...ne vem zakaj sem bila prepričana da ne dajejo dveh blastocist...pa ok...sploh ni važn. Čestitke novima Tiki in Gasilka.....jupiiiiiii...kok je to lepo slišat Cukica...upam da bo vse OK. Pa da se prikaže mali Koperfild. Zvezdica....kakšen lepotec, šarmira s tisimi učkami... Noki...Vitan je pa mali navihanec, Ivana pa prava mala princeska, ubogljiva in pridna, je tako?! Aljonka...naj raste, raste, raste...še malo pa se približuješ cilju...Izkoristi še malo pirovske dneve... Klavirka...vidim da navijaš za dvojčke Sonček...jest kr uredu, bi rekla...sem čist napihnjena doli, pa boli me ko lulam, pa mislim da je to normalno... Mismis...kako si ti? A si tut napihnjena? No midva sva se dons odločila, da greva na 2 ...pa kadar bo pa bo...tretjega bova pa naravno :)))) no, cilje je treba imet, da veva kam cilat...menda ne bo težko, sej sem strelka :))))
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.11.2009 20:00:06
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Jaz tudi navijati za vse trepetalke ne bom kopirala, ker je predolg seznam Jaz sem pa danes nostalgična mučo fjst, bi rekla zarjica Tvoj podpis je tanajtaboljši pa to itak sama veš. Jutri je dan D, ko so mi vsatavili žaka, maka in paka, ane mismis... Sem šla gledat lansko temo in so mi kar solzice polzele, ko sem brala vse vaše navijanje za nas 4. Evo, takole me pa naša mala biba nadzira pri delanju večerje Pa ne pade dol???
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?